- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolbi_30
őstag
-
kigyi_23
addikt
válasz
KROK640 #16479 üzenetére
Az előző szezont 70-71-es szint körül zártam, de első próbálkozás volt az elején még a rang II-es feladatokat sem tudtam megcsinálni, mert annyira kezdő voltam Rang III-as gépem meg semmiből sem volt akkoriban. Nyilván sokat játszottam, mert új még az élmény és kihúztam a Jaguar IS-t is a földi jármű nem jött össze ahhoz nagyon kevés voltam még. Lehet megérte volna kifizetni a BP árát akkor a tank is meglett volna és nagyon sok silver ami nagy segítség lenne, de már késő bánat. Tegnap 6 pontot szereztem a különleges feladatot nem tudtam megcsinálni, de majd meg lesz.
Silver gondjaim most már vannak, de 8.7-ben a földön még mindig jön a silver 8.0-ban a légi csatákban nem olyan sok jön viszont kellene a fejlesztésekre már a gépeket ott meg sem tudom venni. Most az event miatt a földi járművek közül párat biztosan kifejlesztek még hát fel kell kötni a gatyámat, hogy ki is tudjam perkálni az árát. A 600k biztos nem lesz meg a kuponra pedig ezt tuti eladnám inkább a piacon.
Az ingyenes javítást én is néztem, de 25-30 csatám is lehet egy nap aminél már nem sokat számít, ha az utolsóra ott hagyom javításra a vasat.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
KROK640 #16479 üzenetére
Köszönöm!
Igen, a játék mindent elkövetett, már az első napon, hogy biztos meglegyen az a 2 óra, ha pontokat akarok: többször kellett az üzemképes 6 soromat javíttatni, mire meglett az 5 csata a 3-3 kill-el...
Az első kötvényfeladatom: vigyél be 120 kritikus találatot, szárazföldi csatákban..., mondom, ez nem jó, mert az legalább egy hét, amennyit én tudok és ahogy megengedi a script a játékot, így újrapörgettem..., dobj ki 15 bázist (erre egy gépem volna, teljesen kifejlesztve, amihez jó sorom van, az amcsi B-25-ös, de az még rank II-es, hiába BR 4.0, AB-ban, így marad a japán B7A2, aminél a többiekre vagyok utalva, mert csak egy 800 Kg-osa van), természetesen reptér-foglalással kezdtünk...
Szerintem "nem akarja" a játék, hogy haladjak!A 2 milliót csak azért írtam, mert ennyi fogyott a kasszámból, ami stagnálni szokott, némi odafigyeléssel a BP alatt, tehát ennél jóval több lehetett elverve a feladatok újrapörgetésére.
A javíttatásnál nem úgy van, hogy ha egy nemzetnél van két sorom, amiben vannak sérült gépek, akkor csak az javul "teljes" sebességgel, amit a gépek adatlapján is ír, ami aktív és "elöl" van?
Úgy emlékszem, hogy ilyenkor a "nem látható" gépeknek jóval több az időigényük, mintha "elöl" lennének, hiába is volna meg a kellő javíttatási rang és sebesség a legénységüknél, amit a fejlesztési fán lehet ilyenkor megnézni - ott, legalábbis az emlékeim szerint, ilyenkor jóval nagyobb intervallum szerepel. -
Kotomicuki
senior tag
válasz
KROK640 #16476 üzenetére
76. szint elérve és a 80 kötvény begyűjtve.
Az utolsó 2-3 hétben már nem nagyon foglalkoztam vele, ha összejött a napi +2 pont jó, ha nem, akkor is jó... (8*30 és 5*5 pont a kihívásokból és a kötvényes feladatokból - a 40.(?) szinten megnyílt, legyél első a csapatodban küldinél 10-en állt meg a számláló..., és 25-t kért volna..., "Ennyi pénze se apámnak, se anyámnak nem vót!"
)
Sz'al, a 80. szint, ezek szerint elérhető a halandók számára is, HA a szezon elejétől tudják nyomni a napi 2-3 órákat és a "szerencse" is elkíséri őket a csatáikban - és van >2 milla ezüstjük az extra feladatok teljesíthetővé tételére... (azt nem mondom, hogy III-as prémiumjárgányokra is összegyűlik a jegy, mert annak a farmolása nagyon keserves tud lenni - de legalább nincs rajta időkorlát...
)
-
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
válasz
KROK640 #16409 üzenetére
Van az a T3 szar, hogy 5 kill/meccs es 5 kell...4/5 mar vagy 2 hete kb mert vagy 0 killem van vagy 4..De a mai 0 pontos meccs kiverte a biztositekot.. kolbaszoltam a mapon es semmit nem tudtam loni se sebzodni se foglalni. Utanna jott 3-4 max 5 perces ahol kozunk sem volt semmihez. Aztan lett 1 meccs ahol semmi nem tudott megsebezni de 4 kill es 2 foglalas utan ez elmult..kilottek barhonnan barmivel..de legalabb nyertunk..
-
Kolbi_30
őstag
válasz
KROK640 #16384 üzenetére
Ma volt egy meccsem 10.3 nemet...9 assist 1 foglalas..0 kill..akkor vannak ezek a csoda kinai nevu jatekosok..szembol keresztul lottem semmi megint semmi mellem lott HE lovedekkel pukk..kurva sok a csiter. Masik pelda haz mogott domb mogott lovok magam ele erre a map masik felerol fustbol 5 roncson sok novenyzeten es egy dombon keresztul lo ki...es egyre tobb.
-
Kolbi_30
őstag
válasz
KROK640 #16379 üzenetére
Vicces
Nekem mikor crit kell akkor bármiről lepattanok..vagy overpenelem minden érdemi sérülés nélkül...esetleg ha kurva nagy makom van kill..termeszetesen ha engem lőnek akkor azonnal pukk..akkor is ha csak karcol.most fejlesztem a 11.7 nemet leopardot...de igy nagyon szar... Mert vagy kb semmit mem csinalol vagy nagyon minimalisat..
-
KROK640
nagyúr
válasz
KROK640 #16370 üzenetére
A Német fán kaptunk egy BF109C-t, elsőre azt hittem a többi nagy gép nem fog érinteni (pl Alpha Jet, bár a németeknél azonnal fejleszthetem), ami viszont totál meglepett, de az olasz fába integrálva megkaptuk a magyar fát, igaz csak 5.0 feletti gépekkel.
-
KROK640
nagyúr
válasz
KROK640 #16349 üzenetére
Na mondom harmadjára csak másképp lesz.
Dehogy.Igen, jól látod, hat gépből(!), sikerült összehozni 1 assitot, egy 1 kill-t, és 2db földit. Valahogy megint mindenkit kilőttek, lelőttek előlem, bárki szembejött első találattól hullott darabokra a gép. És persze tizenegyedik vagyok, és megint veszíteni fogunk! (vesztettünk mire a kommentet befejeztem) Holott az első ötben kéne lennem és nyerni.
Jó, hát akkor már a T2-es kötvényfeladatot sem fogom ma lehozni, merthogy három próbából még csak a közelébe se legyek, egy fullos presettel, aminek 75-ös ászolt személyzete van, - 9,5 év majdnem napi játék és 21000+ meccs után - az már nekem kicsit sok(k). Elb*szták a játékot, de nagyon!
Innentől amíg nem lesz 180 fokos fordulat, bhasszák meg az összes eventjüket és battle passukat! -
Francia91
veterán
válasz
KROK640 #16327 üzenetére
"Persze tök más lenne, ha az elmúlt 10 évben játszottál volna AB légicsatát."
Minden hónapban teszek egy próbát, a legutolsó 3 napja volt, így játszottam az elmúlt 10 évben párat....
De attól a Reálhoz képest sehol sincs, legalábbis abszolut nincs a gépek közt különbség, és több perces 1 vs 1, ahol a gépek közti különbségeket előnyödre tudod fordítaniDe hát honnan is tudhatnám ezt kb 10.800 Reál és kb 9.200 Arcade légi csata után, csak most kezdtem....
-
kigyi_23
addikt
válasz
KROK640 #16302 üzenetére
Igen 5-ös bocsánat. 6.3-ba igencsak változnak az erőviszonyok, lehet én is majd hanyagolni fogom, de a fejlesztések miatt ugye azért meg kell vennem párat innen-onnan.
Az eventet csinálgatom 5 megvan a 8-ből. Azért nem lenne hátrány, ha meglenne a Jaguar, ha már úgy is fejlesztgetem a járműparkot. -
kigyi_23
addikt
válasz
KROK640 #16294 üzenetére
Aircraft Finished (vagy valami hasonló) is van és az is killnek számít... Illetve ez lehet a klasszikus kill lopásnak megfelelő állapot amikor mindenki lövi, de te viszed be az utolsó lövést.
Amúgy én most kezdtem 1 hónapja és csak kis rangban tolom most húzom a rang-ös gépeket az oroszoknál. Több nemzetet is csinálok így majd lassan, de biztosan haladgatok előre.
-
kigyi_23
addikt
válasz
KROK640 #16292 üzenetére
Mennyinek aláfutottam tegnap. Ugye megszokta a szemem, hogy hosszú felirat megsemmisítve rövid az assist, de mindkettő azt jelenti, hogy vége. Na most piros felirat érkezik és repül ugye tovább azaz simán meg tud fordulni és lelőni is.... Hát nem vicces. Ok nem fordult még elő ilyen, de megtörténhetne. Tehát most 2 piros feliratot is kaphatok amire kill lesz belőle. Olvassam el tudom, de nem ezt szoktam figyelni, mert közbe forgolódok, hogy kit vegyek célba vagy rám van-e izgulva valaki és esetleg ki kell találnom valami trükköt, hogy ne szedjen le.
-
wednesday
őstag
válasz
KROK640 #16268 üzenetére
A sebesség koptatással nincs gond, az megy. De ahogy leteszem a SU-t mondjuk 280-al és nyomod a féket akkor kb másodpercenként 2km/h-át hajlandó lassulni és csak fut tovább és képes leszaladni a nagy, több km-es kifutóról is a végén.
Úgy érzem a kerék fékhatása kb nulla. Lehet az is belejátszik, hogy egy másik gépnél, ha kicsi a hátsó futó azt is a magassági kormánnyal leszorítod a gépet még jobban. A Su-nál meg vízszintes a gép "fekvése" teljesen az egyforma 3 futómű miatt.
Hát akkor hasra fogok szállni, pedig egy tökéletes landolással időt lehet spórolni, mert nincs szerelés.
-
wednesday
őstag
válasz
KROK640 #16252 üzenetére
Hidd el, ha nem látnád, hogy mi a napi feladat lehet meglenne.
Én van, hogy elengedem őket. Már csak akkor grindolok, ha valami feltétlenül kell, egyébként nem. Volt, hogy a könnyű feladat tankozásban, a segédkezés a javításban egyszerűen nem akart összejönni. Pedig már úgy mentem sokszor, hogy nem baj ha kilőnek utána. Igaz annyi lerobbant járművel sem találkoztam.
Lehet nem véletlen nem repülőzök, sztem sokkal nehezebb minden szempontból. Eleve hogyan assistols egy repülőt? Egy tanknál még egyszerű a dolog. Lősz neki egy lánctalpat és otthagyod ebek harmincadjára.
Tegnap egyébként egy ritka szar nap volt. Ugráltam a br-ek között és többségébe vereség és nagy átlagban 200-400 pontokat szedtem össze. Volt, hogy egy szorongatott tankot már 3 csapattárs vett körbe, de akkor is engem lőtt ki (félig takarásban), aki 1 km-re volt a gangbangtől.
-
BerserkGuts
addikt
válasz
KROK640 #16153 üzenetére
ez mennyire reális amit ír? f16-os-ból kilövi őt a vikir Ka50 helikopterrel xD
https://old-forum.warthunder.com/index.php?/topic/580334-helicopters-are-broken/ [link]
azért kérdezlek mert te repülőzöl én meg majd szeretnék venni valami prém oroszt hogy legyen valami amivel védekezek high tierben mert játszhatatlan ha csak tankozok de ha ilyen kemény ez a heli akkor azt veszem xD
Jó kipróbáltam már de én nem vagyok valami pró az automata célzás az segít nyilván de nem jött össze repcsi ellen pedig azok csak botok xD
Meg a wt forúmba most miért nem enged írni?
-
BerserkGuts
addikt
-
BerserkGuts
addikt
válasz
KROK640 #16146 üzenetére
Battle passt én is szoktam csinálgatni de elég nehéz mindennap és ilyen level 52 sose jön össze pedig jó dolgok vannak befizetném és 75-nél ad valami tankot is.
Én általában örülök ha némi tartalékot kitudok venni free-ben.
Ez a ládanyitogatás sose jön össze pedig 1x már adhatna valamit: -
BerserkGuts
addikt
válasz
KROK640 #16143 üzenetére
Hát most ideges lennék ha utolsó pillanatra hagyok pár pontot az obj küldetésre
de így is szívatás napi pontok miatt aki csinálja a battlepass-t vagy fokozókkal gyűjtene.Lehet hogy direkt csinálták vagy annyira nem ismerem a gazsit milyen gyakran fordul elő de van egy érzésem jól jön ha valaki arany sast fog ez miatt venni hogy előbbre jusson a mostani küldiben.
Majd kéne indítani egy topicot wt forumon hogy a frissítéseket meg mindent bugok nélkül adják már ki előbb teszteljék le teszt szerveren.
És ha van egy event vagybármi azt hagyják nyugodni ne piszkálják vagy mi történhetett?ddos attack
Nem baj jót wotoztam ma xD bár nem a normál 15v15 attól idegrohamot kapok kempeljek egy sarokba pixeleket lőni az miatt hagytam abba, hanem 7v7 roham mód-ot játszottam.
wt-ben legalább nagy a pálya meglehet néha kerülni őket meg meglepni persze RB-ben.
-
BerserkGuts
addikt
válasz
KROK640 #16137 üzenetére
megesik tanknál is átrepül rajta semmit nem sebez esetleg valami kis modult meg nem adja meg a killt szerintem ilyenkor elveszik valami adat
találatnál nem küldi el hogy eltaláltad ha meg mégis elküldi és úgylátod mert ki is írja hogy xy meghalt akkor meg a szerver nem tárolja el a killed
most is volt hogy néztem miért csak 2 kill van még amikor már az 5. tank jön erre amit kilőttem
-
Francia91
veterán
válasz
KROK640 #16074 üzenetére
Nem a nettel van a baj..... Van pár felvételem saját játékból, mikor becélzok egy kínai betűs prémium tankos, prémium játékost, felszalad a ping 500-ra, ugrál minden, ő röhögve kiszed ezen 5 másodperc alatt, majd a ping és a PL is visszamegy normálisra.... De pont akkor, amikor becélzom, se az előző tengernyi meccsen, sem az azt követő tengernyi meccsen.....
-
KROK640
nagyúr
válasz
KROK640 #15998 üzenetére
jah, és az így elért eredményeket sem számolja fel. Gyanús is volt nekem, hogy 8-10 földi kilövése után még mindig 28 földit kell kiszednem csatarepülővel, és valahogy a crit hitek sem haladnak...
Akkor mára zártuk, ma nem tudunk haladni a BPvel, és nincs értelme WTzni sem. -
Violka2016
tag
válasz
KROK640 #15990 üzenetére
Ááá, jenki bérenc vagyok a játékban. Idáig eljutni a repülős ágon is egy kínlódás volt nekem...
Tegnap 10/3 körben eljutottam én is, legalább egy kört ki tudtam oldani. Ez is valami...
Sajnálom amúgy, hogy ilyen szinten le van nerfelve ez a bombázósdi, tankos részt meguntam és jó lett volna.
-
7Sony7
addikt
válasz
KROK640 #15981 üzenetére
Ja igen, mikor próbáltam a repcsit, én is jártam így. Még szinte nem is láttam az ellent, egy rövid sorozat, kampó. Ja, meg tegnap is br 1.7 ben egy teherautó alvazas légvédelmire rálőttem szemből, soroztam gépfegyverel, rálőttem mégegyszer. Erre semmi baja, visszahúzódik egy épület mögé. Jól bírta.
-
wednesday
őstag
válasz
KROK640 #15969 üzenetére
Event alatt eleve örültek háza van. Sok dolog nem úgy megy, ahogy egyébként. A játékosok is valahogy irracionálisabbak.
Az a legveszélyesebb kombó mikor az ellenfél játékosainál van pár (de nem sok + visszajön játszani) agyhalott öngyilkos jelölt, akik totál váratlanul elétek ugranak. Nem számítasz rá, mert te nem úgy játszol, hogy 1 lövést talán leadsz és azonnal halál. Meglepődés lövés, újratöltés, szerencsétlenebb esetben javítás is....és abban a pillanatban a második hullámban előtör 3-4 enemy és végig lő mindenkit.
És ráadásként a te a csapatodból ezek után alig jön vissza valaki.
Mikor event van lehet érdemesebb lejjebb játszani. Szerintem annyival nem jön lassabban a pont, mint, ami katyvasz történik magasabb tierben.
Egyszerűen vannak élhetetlen br-ek. Van is erről egy excel táblázat. Bizonyos br-nél 70% az uptier esély, saját tier kb. 6%
Meg az 1.0 br ugrás totál mást jelent mondjuk 4.7-5.7-nél, mint mondjuk a 9.3-10.3-nál.
Nyilván vannak jobb játékosok, akik jobban boldogulnak a gyors káoszban ezt aláírom, de én nem tartozom közéjük.
-
-
BerserkGuts
addikt
-
Violka2016
tag
válasz
KROK640 #15937 üzenetére
Én nem értem ezt... Képtelenség az esetek nagyrészében odaérni és bombázni. Az meg, hogy ráforduljak újra egy célra na az még ritkább esetben jön össze. Egyszerűen nincs idő felemelkedni 6000m fölé mondjuk, vagy ha igen lebombáznak mindent előlem. A fedéltezi fegyverekkel meg képtelenség megvédeni magam. Meg úgy egyáltalán, annyira árkád tényleg az AB, hogy teljesen értelmetlennek tűnik. Szerintem itt el is engedem a repülős ágat. Tank realisticcel is vannak problémák, de ott azért még mindig számít valamit a "skill", 2,5x-es K/Dval megyek és az esetek 90%-ában bent vagyok az első 3-ban, de itt...
-
Francia91
veterán
válasz
KROK640 #15942 üzenetére
Most, hogy rendberakták végre a tankos rész anyagi részét, kvázi nem minden meccs -15/20 ezer Lion (vagy talán nullás ha épp sikerül nyerni) német 10.0-ban, hanem ha teljesítek, akkor is keresek 10-13 ezer Lion-t, mostmár végleg átálltam Reál tankozgatásra.
Néha visszatérek 3.0 Spitfire, 4.7 P-38 Lighting és 4.7 P-61C Reál repcsizni, ott lehet még ezekkel a gépekkel aránylag szépen aratni, de repülőben nem megyek fentebb, és bombázózást is befejeztem már, pedig rengeteget mentem B-17-esekkel és a B-25-össel. A B-29-essel pedig szimulátoroztam korábban, 3 meccsel kihúztam a gépre minden modifikációt a gépre stock állapotáról 500%-os RP Boosterrel. akkor még nem volt full szopatás egy Booster, és még 6.3-as volt a B-29-es
Eventen megszerzett A-26C Invader-rel is nyomtam párt Sim meccset, azok is jók voltak -
Alg
veterán
válasz
KROK640 #15927 üzenetére
Jah, ha a játékot úgy fogod fel mint a munkát, hogy csak legyen már vége, akkor lehet. Csak annak meg mi értelme van hogy csak azért darálsz hogy aztán minél hamarabb kifejlessz valami újat amivel megint darálhatsz hogy kifejlessz valami újat hogy...
Pont ez az a szemlélet ami miatt a Gaijin úgy fejleszti a játékot ahogy - leszarunk mindent, a lényeg hogy jöjjön az új kontent mert a gyűjtögetős mókusoknak az kell, nem a játékélmény
Ezért vannak egyre együgyűbb pályák, ezért fixek a foglalási pontok... nehogy még gondolkodni is kelljen kicsit a nagy darálás közepette.
És ezért unom meg általában a játékot 5-6 meccs után, ami mondjuk nem is gond mert ennyi zombulás pont elég, ezer más, sokkal produktívabb dolgot is tudok csinálni helyette.
-
wednesday
őstag
válasz
KROK640 #15935 üzenetére
Úgy vettem észre, hogy vadászra még jó az AB. De bombázóra már nem igazán a csapásmérőről meg ne is beszéljünk, egyből mindenki téged akar leszedni.
Mert még RB-be ha szerencséd van és elkerültél gépeket, nem is biztos, hogy egy vadász feladva a kezdeti pozícióját lemegy érted. Ezek dilemmák nincsenek AB-be
A bombázáson új játékmódok segítenének. Miért 4 csirkeólat kell bombázni B-17-essel is, amik 4 irányban szét vannak szórva és mindenki próbál egyre rástartolni? Aztán úgyis odamegy a Wyvern és kidobja előtted.
De ha egy nagy HP-s gyárkomplexum lenne a cél, az már lehetne nehézbombázó célpont, amire akár 4-5 bombázó is együtt repülne rá. És egy magányos vadász se biztos, hogy könnyen bevállalná a támadást.
-
Francia91
veterán
válasz
KROK640 #15938 üzenetére
Anno a B-57-essel én is nyomtam ezt, nagy sikerrel, aztán szépen felnyomták +1.0-ával a BR-jét, és 3-4 km-ről rakétával eltaláló vadászok célpontjai lettem, minden meccsen ingyen kill voltam, még mielőtt bombázni tudtam volna...
Mondjuk amíg nem nyomták fel a BR-t, addig is egyedül játszottam, a csapat többi tagja szokásos módon 2 perc alatt sikeresen megölette magát...Anno A-20G-vel irtottam az ellent a lövészek kezelésével, az egyik legsikeresebb gépem volt az összes közül, B-17-essel is nagyon jó meccseket tudtam menni. B-25 szintén zenész, kedvenc gép volt, meg tudtam magam védeni a lövészekkel. Most a lövész szart sem sebez, és a legelső szellőtől megpusztul, hiába fullos + expert képesítésű.... Bejövök meccsbe lövészes géppel, már attól meghal a lövészem, hogy a vadászgépet meglátja.... Még jó hogy vannak, csak használni nem lehet őket.... Csodálatosan szétnerfelték az egészet
Ha mostanság bejövök játszani, minden meccsen ebbe csöppenek... Nem hiányzik, köszHa repülő reált játszok, akkor 5.0 alatt elfogó vadásszal (P-38 Lighting pl), azokkal jó meccseket lehet menni, és tud élvezetes lenni. De a bombázózást kinyírták, 5.0 felett pedig már nem az számít, mit tudsz. 3.7-ben és 4.7-ben viszont elég élvezetes meccseket lehet menni.
És azért olyan szarnak sem mondanám magam, hogy abból fakadna ez a csodálatos pozitivitás, csak látom, hogy 2013 februárjaóta hova süllyedt le ez az egész War Thunder a pénzéhség miatt..... -
wednesday
őstag
válasz
KROK640 #15926 üzenetére
"Egyébként igazad van, eleinte én is csak grindnek és szenvedésnek néztem a tech tree-t"
Én most ezért engedtem el az RB repülést. Majd lesz valahogy. Tank mellé néha viszek repülőt, de azt is csak akkor ,ha épp olyanom van, hogy most bepattanok, mert inkább tank meg légvédelem.Na most, hogy 10 tank RB mecsből 1x ha repülök, most elkezdeni húzni a gépeket beletanulni a teljesen másképpen működő repcsi RB-be, az nekem időben sem jönne ki. Pont elég a tank RB. Lehet egyszer eljön ez az idő, de nem most.
-
Dr.Én
veterán
válasz
KROK640 #15902 üzenetére
Az amikor látványosan le csapódik a célpont előtt a lövedék a földbe és nem találja el az ember, vagy csak kritikus találat van esetleg le pattanó, holott a gyenge pontot lövöm, esetleg 10 lovésből 10 mellé megy teljesen rá fókuszált célkeresztben. Illetve az rng, ami kegyetlen geci tud lenni sebzés téren szintén. Szemtől szemben neked allul sebez a tankod 500 HP helyett 400-at mert az ellennek van 401 HP-ja és téged meg egyből kifog lőni, ammorack vagy szimplán többet sebez mint a maradék HP-d.
De a turbó csatakról már nem is beszéljen az ember mellette. Mikor 3-4 perc alatt kikapunk 15-0 vagy 15:2-re és nem tudsz semmit se csinálni mert az játék el döntötte hogy esélyed sincsVagy miközben ilyen turbó csatában a nyertes oldalnak vagy a részese és a lassú tankoddal nem bírod követni a csapat társakat és nem sebzel, csak lohólsz utánuk
-
wednesday
őstag
válasz
KROK640 #15851 üzenetére
Én most épp a Lancastert húzom RB-ben. Minden bevetés egy alkatrész.
A Wyvern is képes kikapni előlem a célpontokat. Bár most kaptak a bázisok egy kis légvédelmet (vagy eddig is volt, én nem figyeltem), szóval ha valaki lapos kúszásban egyenletesen repül rá, az kaphatja az arcába. Bár könnyen kijátszató, a cél előtt emelkedés, aztán rácsapás.
-
wednesday
őstag
válasz
KROK640 #15849 üzenetére
Az időarányban lehet igazad van. De nekem olyan lassúnak tűnik plusz fejfájás néha az AB-től. Nemrég mentem egy AB meccset 11 kill, több gép között oszlik meg, és akkor alig pakolt az alkatrészekre itt ott.
Nemrég szereztem meg századjárműnek me 262 a1/u4-et. Hát azt pikk-pakk felhúztam RB-ben, majdnem minden bevetés egy alkatrész volt. Bár az jobban is ment, mint a vadászrepülőzés. Pedig főleg ott is játékos gépeket lőttem ki, mert mindig szembe jött velem valami szerencsétlen lent a földön.
Én úgy tudtam az AB a legénységi skillben jobb, minden másban RB.
Meg úgy vettem észre, bombázót csak RB-be érdemes vinni.
-
-
BerserkGuts
addikt
válasz
KROK640 #15699 üzenetére
hát ha már légi csata mert azt tolod keményen
Akkor ott van az orosz Ka50 megveszi és semmi tudás nem kell mert csak klikkelget a rakétával ami automata.
De a másik oldalon pl: általában németek vannak aminek eleve nem olyan a távolság amire elvisz full unbalance
+ nem is magától irányítható meg rakétavédelem meg mi mi nem jár hozzá az orosz prémesnek nehogy meghaljon szegény.Szóval aki orosz prémet megveszi nem kajának rakja bele és természetesen mindet egy helyre szereti rakni 6-7 ilyen megindul funolni a nem fizető vendégek ellen az ilyeneket meddig fogják eljátszani
Szerintem nem sokáig.
Nem nő itt se már a lélekszám jó ideje mert nyilván akik kifarmolták azok megtartják már amijük van de ennyi. 1xegyszer megunja a többség aztán elszivárog szép lassan itt is.
A wt-ben meg még ami nagy hiány hogy nincs youtuber aki reklámozza vagy csak nem olyan ismert lehet oroszok és ázsiaiaknál menő
De a wot-ban rengeteg reklámozó streamer van viszont nekik vagyis rajtuk látszik hogy megcsappant erősen az érdeklődés a régi millós vagy 6-7ezres megtekintések és érdeklődések elfogytak a tizedére.
Jó ha 100.000 megvan mostnában nagy QuickyBaby-nél
vagy Skill4ltu 30-40ezerre esett vissza a több százezerből ami mutat valamit.A prémium dolgaikat se tudják eladni a játékban az vicces ahogy erőlködnek ott már akciózták a régi árakat ami 45.000ft körül mozgott átlagosan most csak akciós 19.700ft-volt
látszik baj van kutyának nem kell unalmasak tavaly is ez volt.
"Ezzel csak azt éri el, hogy azt mondom, hogy nem tudom ezt vállalni, hogy napi 2-3-4 óra míg kötvény feladatokat hozogatok le, akkor inkább hagyjuk az egészet a BP és GE vételezéssel együtt."
Hát én elejétől fogva azt láttam hogy azok teljesíthetetlenektúl sok időt venne el.
Még elején pedig elég sok időt beleáldoztam hogy hamar túllegyek az első 11.7 tankon de nem sikerült végig csinálni a kötvény feladatot és azóta már annyira se érdekel a játék max a T- 72 meg ilyen kuriózumok meg kell legyenek ennyi. -
KROK640
nagyúr
válasz
KROK640 #15614 üzenetére
Azt a helyzetet meg el is felejtettem hozzátenni, mikor pl headon van, és egymásra lövönk nekem csak találat, vagy az sem, ő meg mondjuk pilótát lő. vagy amikor összeütközünk, és a másik kapja a kill-t én meg semmit.
prémnél ez ritkábban fordult elő, de előfordult. Most sajnos az ellenkezője fordul elő nagyon ritkán -
Francia91
veterán
válasz
KROK640 #15599 üzenetére
A 4-es a nem irányított rakéta gombja, mást nem fogsz tudni vele kilőni. Helikopteren és repülőgépen a levegő-föld rakéta pl a szóköz.
Alt + szóköz, vagy valami hasonló az irányított levegő-levegő rakéta kilövése, miután befogtad a célt. De beállításokban megtudod nézni, most csak emlékezetből írok, tesztvezetésen használtam csak. Beállítások, helikopternél vagy repülőgépnél a fegyverzet kiosztása mindent elárul Neked, esetleg ha nincs beállítva, beállítodMás-más gomb tartozik a nem irányított rakétákhoz (4-es), más tartozik a levegő-föld rakétákhoz (szóköz), és megint más a levegő-levegő rakétákhoz (Alt + szóköz)
Ezért írja ki neked a 4-es nyomogatására, hogy nincs rakéta, mert nem irányított rakétád nincs éppen, amit te kilőnél a 4-es gombbal
-
KROK640
nagyúr
válasz
KROK640 #15590 üzenetére
Egyébként érdekelne, hogy ki a francnak és minek fejlesztik felfelé a játékot ész nélkül???
Már 9.0-ában is AB repcsin tizen-huszon(!) perceket keresi a játékot, miközben az összes szerver be van X-elve, mert már az se bánom ha 300-as pingem van, csak végre löknek már csattába.
Aztán egy irányított rakétával kilőnek az első 20-30mp-ben és mikor elfogytak a gépeim, akkor hangár. Brutális (több tízezres) SL javítási költségek... és 150 meccsel később még csak az első modifikáció van meg a gépen, meg a következő gépnek jó ha a 10%-a researchölve.
Nem véletlen, hogy évek óta 6.0 körül érzem a plafont a játékban, mert a felett (van egy 8.3-as és egy 9.0ás presetem) már az egész játék roppant elcseszett.Az olyanokkal már nem is jövök, hogy és örök törvény, hogy uptierben kell játszanom, de ilyen magas BReken meg halmozottan igaz. Múltkor F86 Sabre-t kaptam a 6.3-as Focke Wulfomra, de kaptam már a F9F8 ellen is A10 Tunderboltot.
Jah és még ezen sorokat írok is 9.0-ban keresek folyamatosan, de minek ...
-
BerserkGuts
addikt
válasz
KROK640 #15580 üzenetére
Látod fontosabb a jo marketing most mo-nak a rainmetall céggel való együtt működése miatt lettek ezek az updatek és lesz még azt írják
.
Erre meg írták hogy egyszerűbb lenne a gyártó szerint felosztani a fákat nem kell nemzet amúgy sincs értelme mezei játékost össze vissza rakja ez nem világháború szimulátor azt a részt kevesen játszák ugyan úgy lehetne szervezni mint most.
-
BerserkGuts
addikt
-
Francia91
veterán
válasz
KROK640 #15533 üzenetére
Itt is javarészt 6.3 felett vagyok, ott fordul elő.
Én kizárólag RB-t játszok. Igazából azért kezdtem el tankozni, mert repülőben is ez volt a tendencia 3-4 évvel ezelőtt, 3-4 perc után már egyedül repültem egy komplett csapat ellen, és beleuntam. De ezt ugyanitt tankban is megkapom pár év elteltével....
-
csongi
veterán
válasz
KROK640 #15525 üzenetére
En nem.
Lelottek, annyi. Megszunik az iranyitas, bombadobas.SP4C3
T34-rol pattanok sherman2 minden loszerevel.
Kb 6-7 lovest elbir.
20 mm panceltoro loszer.
kpz legvedelemmel nem lehet szembol semlegesiteni..
Tegnap a csapat tarsam M4 oldalba kapott 6 lovest.
Olyan volt mint a tesztaszuro.
14 kill, minden lovese kill. -
aradebil2
senior tag
válasz
KROK640 #15450 üzenetére
Még a patch trailerek sem ütik át az ingerküszöböt úgy látom 😀
Kövi peccsben, de már devserveren lehet tolni:
Hungary subtree (olasz)
• Csaba
• Turan I
• Zrinyi II
• Turan III
• ZSU-57-2
• ZSU-23-4
• 2S1
• BTR-80A
• T-72M1
• Leopard 2A4
• KF41Remélem air tree is jön még az ősszel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ASUS RX 6750 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged