Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz Francia91 #16332 üzenetére

    Igen, én is azt veszem észre, hogy amióta a prémem lejárt egyfolytában zaklat, hogy fizessek elő, másrészt mégjobban sz0pok. Toálisan az volt ma is az érzésem mind a két meccsben amit nyomtam, hogy free fragnek vagyok odatéve. T2-es kötvényfeladat : nyerjek egy csatát és legyek benne az első 5-ben. Volt két olyan vereségünk, ahol az utolsó háromban voltam.

    " 1 hónapja csak ugyanazon a 4 pályán játszok" ne is mondd, már azt sem tudom hogy variáljak a letiltható pályákkal, mert ha valamelyikről leveszem a tiltást, hogy egy másikra rakhassam át, akkor a "felszabadult" pályát kezdi el spamelni. Az meg külön G3CI megoldás, hogyha pl az a feladatom, hogy dobjak ki X mennyislégű bázist, akkor elkezdi spamelni a reptérbirtoklást, ahol ugye esélyem sincs végrehajtani a feladatot, pláne, ha több bomber is van a presetemben. Aztán ha 8 percnél hamarabb kilépek, - mert nincs kedvem wastolni az időmet egy olyan meccsben ami nem visz közelebb a célomhoz - akkor meg még én kapok crewlockot, holott a játék volt hülye. Évek óta masszívan megyünk a user unfriendly irányba.
    Azt már nem is említem, hoghy az új fórum egy átláthatatlan katyvasz, amit csak azok nem olvasnak akiknek kellene.

    #16340 wednesday : 6.3-tól felfelé nem élvezem a meccseket, sőt, messzebb megyek, néhány kivételtől eltekintve már általában 4.3 felett sem, és ami tényleg élvezhető legjobban az 2.0 alatt van.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák