- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BerserkGuts
addikt
válasz
aradebil2 #15553 üzenetére
"MH, mint bármelyik másik országnak. Most ezzel mit is szerettél volna mondani?"
Ha annyira tisztában lennél vele nem lennél az ellen táborban és az még mindig értelmetlen hogy mindent olasz kolbászba kell tölteni.
A németkolbászba is mehet ennyi erővel vagy a japánba mert ott kevesebb fajta van mint az olaszba ahol már brit amcsi német mostmár magyar is meg még mi a fa..... ne kerüljön bele komolyan ilyen érveléssel hozzánk jöhet az összes kis nemzet és a sok kis nemzetből lesz egy nagy katyvasz
Meg nagy nemzetnél is előfordul hogy csak 3fajta van nálunk is lehetne ilyen annyit már össze lehet szedni. -
BerserkGuts
addikt
válasz
aradebil2 #15550 üzenetére
Akár nekünk is lehetne külön erre nem gondoltál vannak lelkes wt fórumozók el is készítették nagyjából de kimaradtak belőle a T34-85,PzH 2000 stb... nekünk is lehetne
de az meg hogy bevágjanak az olasz zászló miatt mert hasonló netto hülyeség
meg mi ez mindent bevágunk az olaszokhoz pfff ennyi erővel köszi jöhetnek hozzánk nem? Amúgy mi ez a magyar ellenesség benned??? Vagy kisebbségi érzeted van?
Már fejlődik a haderőnk olvass utána:figyelj lehet lemaradtál de lesz leopard A7 a seregnek meg már van LeopardA4-es is
meg ott van BTR-80 BTR80A ki lehetne pótolni helyeket mint más nemzetnél ott se vannak nagyon rank-oként saját járművek. -
csongi
veterán
válasz
aradebil2 #15456 üzenetére
Sok ertelme nincs, de ez uzlet es ha ebbol folyik be penz.
.
Kimaradt.
T34
Talan par db T54
T55
BTR80/A ebbol az alap mechanikusan iranyitott loveggel.
A T72 nek kb 3 verzioja volt itt.
Pszh Csepel.
BMP.Gvoznyika, igaz tuzersegi eszkoz, de van ilyen a jatekba.
A 2. VH utan Orosz technikakbol az alja.
A Leo erkezeseig. -
KROK640
nagyúr
válasz
aradebil2 #15211 üzenetére
1. Sajnos ezek miatt a változtatások miatt (plusz, hogy a prém account most nincs leárazva egyáltalán) sajnos úszott a 4,5 éves folyamatos prémem. Azóta a játék meg ott áll rajtam bosszút ahol csak tud, miközben folyamatosan azzal zaklat, hogy lejárt a prémem és vegyek
2. Igen, stock gépek farmolására használtam elsősorban a prémium accot, persze az SL is jól gyűlt vele, de azt tudok gyűjteni alacsony BRben ingyenes javítással is.
3. Igazad van, hogy a gépek közötti különbség nem túl nagy, viszont nekem az RB tényleg lassú, meg nemigazán jön be, pedig próbáltam szeretni, és nem tartom kizártnak, hogy fogok még vele próbálkozni, de nemigazán ...
4. Általában mikor összerakok egy presete akkor ügyelek rá, hogy mind az 5/6 gép stock legyen. Mivel eltérő tempoban fejlődnek ezért előfordult, hogy egyik másik hamarabb kifejlődik, de olyankor meg az LB az éppen kilockolandó repülőre megy el.
5. A nagy előnyük, hogy nem töltődnek újra, de mint mondtam, ha ki is tudom kerülni őket, általában törik is a gép, végeredménybe véve ígyis úgyis elveszítem a gépet, legfeljebb a másik nem kap kill-t értem
6. átlag napi 30-120 percet játszottam a játékkal, attól függően, hogy mennyi meghallgatni valóm volt (mint írtam gyakran valamit hallgattam alatta). Ez most érezhetően csökkent az utóbbi napokban, még azzal együtt is, hogy már a T2-es kötvényfeladatot sem tudom megcsinálni 2-3-4 meccsnél hamarabb
Azért nekem évi 32 ezer ft sok egy olyan játékra ami elvileg "free" és ami gyakran felbosszant, mert eléggé látványosan bele van nyúlva pár meccsbe, és ahol (különösen 6.0-ás BR felett) 5-10 perces időket keresek egy játékra.
Amíg ingyen volt jó volt, éves szinten egy 10-12 ezer ft-oit be is vállalnék, de 32 ezer nagyon sok a fentebb leírt okok miatt -
KROK640
nagyúr
válasz
aradebil2 #15199 üzenetére
így van, pont ezért szerettem RBben bombázóval lenni. Az egy másik dolog, hogy mióta a sok AU-1 Corsair meg wyvern van azóta sokkal simán kidobálják egy lassabb bomber előtt az összes bázist, ami aztán ingyen célpont a felszálló vadászoknak. Maximum hazamehet a bázisra, hogy legalább a sikeres leszállás 50LB-ját bezsebelhesd, vagy emelkedhetsz fel a francba, hátha nem ér el senki. úgy a javítási költséget talán megúszod, de LB-t semmit sem szerzel, viszont cserébe jó hosszú mecset kell végigülj.
Ha viszont sikerül kicsapni egy bázist, majd hazavinni a gépet letenni, és újra a levegőbe emelkedni, akkor a menet már annyira nem rossz... -
KROK640
nagyúr
válasz
aradebil2 #15195 üzenetére
Valóban rémlik, hogy 30% volt a modifikációkra (korábban 50% volt), de azt hittem az a szokásos győzelemnapjától valami független dolog. Mert ez így gyenge. A warthunder.com -ra belépve pedig semmiféle árleszállítást sem találok, sem a prémium accountok sem sehol máshol
Van egy csomó prémium plane-em. De mégis mi a francra mennék az RP-vel??? Annyi RP-m van, hogy több száz (ha nem ezer) euronyi GE-re lenne szükségem, hogy beváltsam őket. Minden egyes meccsel egyfajta "adóként" az LB-ből (ami mehetne egy tényleg használatban lévő gép fejlesztésérére), szóval akár akarom, akár nem, továbbra is farmolódik. Mivel csak sok-sok GE-vel lehet "kiváltani" ezért hacsak nem akarok költeni a játékra egy hatalmas összeget akkor tök fölösleges magamat azzal sz0patni, hogy RBben RP-t farmolok!
Tehát vegyek pénzért prémium repülőt, utána játszak egy játékmódot csapágyasra amit nem szeretek, hogy utána még több pénzért (vásárolt GE-ből) fejlesztésre válthassam az RP-t??? így fizetek is, játszanom is kell ezerrel, és nem is élvezem! Ennek semmi teteje!(vagy valamit nem jól gondolok?)
Mert ha már itt tartunk : próbáltam szeretni az RB-t, egy időben sokat is játszottam, de nem megy, nem tudom szeretni. Nekem kicsit lassú, ezenfelül a dogfightok azzal szivatnak, hogyha nem is töröm el a gépem, akkor a végére garantáltan visszafordulthatok és 5 percig (ha addig nincs olyan szerencsém, hogy lelőnek) repülhetek vissza a kifutóra, leszállni, feltölteni a gépet, megint felszállni, megint 5 percig repülni hogy one-hitelejenek mondjuk...
Megnézem mennyi időt játszottam, és mennyi LB-t szereztem. Majd melléteszem, hogy ennyi idő alatt mennyi AB ment volna le, mennyi LB-vel, és teljes megdöbbenésre az eredmény kb azonos!(nem, nem a meccsek száma számít, hanem az idő amit beleraktál) Szóval az egyetlen nyomós érv számomra az RB mellett ezzel ki is esett! (érdekes módon 2.3 alatt egyébként azt is jobban élvezem)
Egy időben rengeteget RBztem bomberrel is, egy hajszálnyival jobb, de végeredménybe véve mióta a Corsair AU1 bekerült a játékba 5.0 és 7.0 között nincs értelme RBbe bombert hozni. jah 7.0 felett megint nem nagyon mert a követős rakéták kiszednek, ha mégis valami mázli folytán elkerülöd akkor a manővertől törik ketté a gép. Undorító szar az egész.
Viszont egy szempontból igazad van 6.0 felett már ABben sokszor olyan sokat kell várni 1-1 csatára, hogy az ember kétszer meggondolja, hogy egyáltalán belevágjon-e. Plusz ugye a legtöbb stock gépem ott van, szóval esélyes, hogy ott fogok extrém szar mecset menni.Itt ugye vissza is térnék ahhoz a régi sokéves javaslatomhoz, hogy mivel egy stock gép akár 2-3 BRel is kevesebbet érhet GYAKORLATILAG, mint kifullozva, nem lenne hülyeség a dinamikus BR (kezdene mondjuk 4.0-án a gép, és modfikációnként lépkedne fel, a végén meg lenne mondjuk pl 6.3 mikor fullon megvan mindene), mert ezek a gépek kifejlődéséig a csatáik 50%ban kb semmit nem érnek el, azonkívül, hogy megutálja őket az ember.
Végül a főbb sodrásra visszautalva van legalább 50-60 stock gépem, azoknak kellene gyorsan és eredményesen húzni a modifikációikat, ehhez pedig észrevételem szerint még mindig a legjobb a prémium account (nem elhanyagolandó, hogy közben SL is érkezik annyi, hogy az újabb fejlesztéseket megvegye az ember).
Ráadásul ma már kezdte a zargatást, hogy lejárt a prémiumom szeretném megújítani?Ha már prém, hogy a "Ha ennyi pénzed van" mondat is értelmet nyerjen : évekig a kacatos eventek kacatjainak eladásából finanszíroztam azt a GJC mennyiséget amiből a leárazott prémeket vettem a megfelelő időpontokban. A dolog olyan jól működött, hogy 4 évig "ingyen" prémiumom volt folyamatosan belőle. Tavaly ősszel a kacatosnál kicsit megcsúsztam, valahogy nem hozott úgy mint korábban (ekkor még magamat hibáztattam, de így utólag visszagondolva szerintem már akkor állítva volt a rendszeren), ezért pár ezret rá kellett dobjak IRL pénzből a féléves prémre, de ez még megérte. Most viszont ez a legutóbbi kacatos event egy áttekinthetetlen katyvaszos szar volt, minimális kereseti lehetőséggel (10-15+ GJC-t keresem korábban ezekkel, most 1,65-öt!), ami már előre azt sugalta nekem, hogy ez mélyebben zsebrenyúlós lesz ez a kör, mint eddig valaha
És akkor ehhez képest még a 180 napos prémnél a 40 eur helyett 20 euros leárazást sem látom, így a "talán még 5-6 ezret megér" gondolatmenetem rögtön bukik, mivel kb 16 ezer ft-ot kellene fizessek, ennyit meg már azért most nekem perpillanat nem ér a dolog.
-
BerserkGuts
addikt
válasz
aradebil2 #15197 üzenetére
"így tudsz tökéletesen függőlegesen is érkezni."
Aha de ennek bomba szekrénye van meg nem tud úgy bombázni függőlegesen szóval az AA vagy már a géppuskákkal leszednek a sima tankokról is.
Persze lehet kb 800-1000m-ről is bombázni biztonságosabban de akkor se 100%-osan pontos még 1800KG-os bombákkal sem.
(Persze ha álló foglaló tankok vannak kiszedem őket meg a lassúakat de Libya sokkal jobb hatékonysági %-ban )Air RB-ben- az mi is?
Azt gondolom a sima repülős lenne? De ott mit csináljak a bombázóval amikor mindenki repked a vadászgépekkel és 6.0-nál már sugárhajtásúak is vannak amik simán szétkapnak oda nem szeretek menni ott csak a repülő pilóta kekszek vannak.
Én meg amúgy se szeretem a repülőt én tankos játékkal akartam játszani wot helyett. -
KROK640
nagyúr
válasz
aradebil2 #15168 üzenetére
Akkor akarok majd venni félév prémet, azért kellett volna 10GJC, de nem lett csak egy
Úgy szoktam csinálni, hogy győzelem napján (május 9) és WT szülinapon (nov eleje) szoktam féláron venni féléves prémet, és így állandóan van.
Az évenkénti két kacatos eventnél meg a kacatok kereskedéséből hoztam eddig össze az árat, így folyamatosan ingyen prémem van. Azaz csak volt, mert ez most meg fog szakadni(vagy az ingyenesség vagy a prém
)
#15167 BogyóBP : Dehogyis! AB repcsizek, és simán jól lehet vele haladni. Napi 0,6-1 szintet az elején is össze lehet hozni, a végefelé 1,5-2 is összejöhet naponta. Plusz a random kihívások mellé, amik ha kész vannak kihívásonként 3 extra szintet adnak.
-
csongi
veterán
-
BerserkGuts
addikt
válasz
aradebil2 #15049 üzenetére
Annyira sokat nem játszottam még vele.
#15050 KROK640
Hát ügyesen kell lejátszani meg jól időzíteni az biztos meg elég rossz max 10 csatára szólnak :/Hát érdekes hogy a csapatból csak nekem jut eszembe A-ra is menni például.
Mindegyik egy helyre menekül kempingelni biztos valami filmben látták.
Így nem csoda ha vesztünk 5 perc alatt.
Tiszta wot csak ott leglább a lemming had győzelmet arat többnyire de ott kis mapok is vannak szóval nem tudom lehet rossz filmet néztek twichen, yt-on.
-
csongi
veterán
válasz
aradebil2 #14984 üzenetére
En nem igy latom.
Kell e? Azt eldonti aki eppen ezelott a dontes elott all.
Biztos volt ilyen, csak en nem lattam 40 euroert eveset.
Nem az a kerdes mit sokallanek. Attol a jetek tovabbra is megkulonboztet.
Penzert mindig elonyhoz juttat. Minel tobb a befizetes, annal tobb elonyt elvezel.
Ezzel van bajom, de ettol nem valtozik meg a jatek. Ez ilyen, ez van.
Nem felesleges a premium. Premium geppel csak az agat tudod huzni. A jarmuvek specifikacioit csak a jarmuvel tudod fejleszteni es minel magasabb br-be vagy annal jobban kell a prem, mert szenvedes a fejlesztese.
Ki mondta, hogy agyatlansag, a kisebb br-be visszamenni?
Cumi, azt mondtam. Es az. Teljesen mas modon kell magas br- be tolni. Joval magasabb fordulaton porog.
Eltolt egy csomo idot lent, farmol es aztan pikk pakk elegeti fent. Es lehet kezdeni elolrol.
Szamtalan SL farmoltam kis br-be, csak, hogy legyen top tier.
Az ido lett elbaxva, es unalmassa valik. Ezt a gajin is tudja, ezert a techfaba bekerulo jarmuvek sokasagara van kihegyeze a " jatek fejlesztes", es nem a jatekmodok fejelsztese a fo irany!
Ha nincsenek uj jarmuvek, akkor reges regen kipurcant volna az egesz.
Lasd IL2.
De mivel erre van kereslet, igeny, erre nyilnak a bankkartyak, igy ezt az utat kovette a gazdasagi resze, ami ertheto is. -
csongi
veterán
válasz
aradebil2 #14981 üzenetére
Menynibe kerul egy eves preium?
Mit kell magyarazni 250 euron?.
Nem a csorok penztarcajahoz merik ezt.
Leirjam megint?
2021 evbe 73 miliard arbevetel.
Nem a free meg a 15 ezres koltesbol jon osszeEgy valamire valo gep 30-40 euro. Nagy fantazia nem kell, hogy 3-4 darabbal mar 50 ezer felett vagy. Nem nagy druvaj. Nezegesd a jatekosok jarmuveit, es majd kerekedik a szem.
-
csongi
veterán
válasz
aradebil2 #14964 üzenetére
Ingyenesen is! Es nem csak ingyenes. Nagy a difi.
Lehet kopteni milio felett is. Ismerek olyat is. Harmada ido alatt, 3 nemzet topp tirbe kimaxolva.
Nincs support, csak ha penz van.
Jatek kulcsok eladasaval mar nem mukodne.
Mint irtam, ugyesek, es jol csinaljak uzletileg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Videós, mozgóképes topik
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest