- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Az a rossz hírem, hogy ilyen turbo csaták itt is vannak. Volt olyan, hogy úgy nyertünk (boosterrel) hogy semmi sebzést se vittem ki, így a semmit boostoltam meg. De néha van vereséggel is. Akkor szoktak még ilyen turbo csaták menni, ha mondjuk az a feladatom, hogy egy csatában csináljak 4-6 kill-t. Akkor a csaták fele turbo, és 1-2t ha van időm összehozni.
De szintén kedves az, amikor dobjak ki Xdb ellenséges bázist, és aztán állandóan reptérbirtoklást kapok, ahol ugye nincs is kidobható bázis a pályán. Tegnap pl kiakadtam, 11 azaz tizengy csatából tudtam kidobni hat bázist, hiába kezdtem 3+2-vel, mivel ebből a 11 csatából összesen három volt légicsapás/frontline, a többi reptérbirtoklás
Mintha figyelné, hogy mire állok rá, és szándékosan húzná az időmet.
El is buktam most ezt a battle pass-t, level 54 volt a cél, most vagyok level 34/2-es, és már a 37-es War Boundot sem fogok elérni (holnapután délig tart). De igazság szerint 5 hétig nem is tudtam játszani, szóval várható volt, hogy nem lesz sikertörténet, de azért 50ig jó lett volna eljutni.
De ki a francnak van ideje napi 3-4 órát szenvedni egy T3-as kötvényfeladattal ami 0,3 szintet ad? Tudom én, hogy vegyél BP-t, és első 15 szint ingyen, erről (is) szól, vagy akkor tényleg tegyél vele annyi időt, hogy szinte a játékban élj, de nekem ez így már nem pálya. -
7Sony7
addikt
Üdv. Én prémium nélkül játszom, de én is azt mondom, élvezd ki alul a játékot. 1-1,7 lazulós, 2.0 br-ben már jó csatákat lehet vívni, maradj amíg meg nem unod. 3-3,3 br már érezhetően más, de ez is jó. Fölötte már nem fog kelleni kávé, hogy felmenjen a pulzusod. E fölött is lehet játszani, de egész máshogy kell. Én most 6-6,7 br-ben vagyok, de nem biztos, hogy megyek fentebb, és vissza szoktam menni 2-3 br be néha szórakozni.
-
Hát a wot az olyan de legalább mindenkinek egyformán csal xd.
Amúgy nem éri meg költeni a játékra örülj neki hogy alacsony szinten vagy az amúgy is ismerősebb a wot miatt.
Én azért tanácsolom ezt mert én is pont 1éve tavaly kezdtem bele komolyabban és 3hónap alatt kihúztam a német ágat.
Fullra viszont nem éri meg az időt és a pénzt mert ez a játék nem a tankok-ról szól sajnos pedig nyilván érdekli az embert milyen a modern hadviselés is.
-
Alg
veterán
Turbó csata haha
Német 9.3-ban játszom most, 10-ből 8 csata olyan hogy a második tankot már nem éri meg behozni mert vagy kikaptunk vagy nyertünk 4 perc alatt (attól függően melyik oldalon vannak az oroszok...)Erre csak rájátszik a pályadesign, amit mostanában úgy alakítanak hogy szinte semmi taktikai elem ne lehessen benne, csak szemből egymásnak rohanás.
-
wednesday
őstag
Nagyon nagyon kicsi. Én nem ajánlom.
Az az arany sokkal többet ér egy leárazásnál vagy prémium előfizetésnek, vagy idővel plusz legénységi helynek. Ha minden áron aranyat akar költeni az ember a legészszerűbb szerintem a prémium előfizu, persze az is szokott akciós lenni. Főleg akkor jó az is.
Most egy kicsit akció nélküli időszakot élünk.
Eventekben és battle pass-ban is lehet majd prémium járművekhez (kisebb szintűek) hozzájutni. És még költeni sem kell rá. Nyilván az grájdolós, meg nem biztos, hogy olyan járművet lehet megszerezni, amilyen nemzetet éppen játszol, de ez ilyen.
Az a titka az egésznek szerintem, ha szeretsz játszani akkor idővel úgyis egyre több mindent fogsz megszerezni. Mert, ha csak grind--nek látja az ember a tech tree-t, amin át kell verekednie magát akkor elhiszem, hogy szenvedősnek tűnik, meg rengeteg időnek.
Ezért kell játszva múlatni az időt.
-
wednesday
őstag
Sajnos turbó csata itt is előfordul, mikor nem kiegyensúlyozott a két oldal. Bár ez inkább feljebb és realistic-ben probléma. De ez ne vegye el a kedved a realistictől, mert előbb-utóbb úgyis azt fogsz játszani.
De én nem vagyok a arcade ellen sem, sokat toltam én is azt. Főleg mikor bizonyos alkatrészeket inkább ott húztam ki, mert realisticben halál nélkülük játszani. Csak egy idő után megcsömörlik az ember az arcade játékmenettől. Az, hogy ki akarsz nézni a sarkon és tudod, hogy kb 5-en várják, hogy kinézzél, mert világítasz a térképen.
-
wednesday
őstag
Arcade vagy realistic játékmenettel játszol?
Olyat is csinálhatsz gyakorlás képen, hogy egyéni csatát indítasz és feltöltöd botokkal, kvázi házi tesztvezetés "meccsben". No nyilván a botok nem úgy játszanak mint a playerek nem is arra kell. De lehet ismerkedni pályákkal, hogyan veszed észre őket, realistic-ben a távolságokra gyorsan reagálni stb. Vagy repülővel rácsapást bombázást kicsit gyakorolni.
-
wednesday
őstag
Üdv.
Nekem az első prém járművem aranysasból a T-34-57 volt. Azzal sokat játszottam, lehet vele rendesen aprítani, az ász szintet is elértem vele. Az a baj, hogy pont a "2 szék között vagy", mert ezeket fél áron is be lehet szerezni időszaktól függően. Talán májusban lesznek megint akciók.
Egyébként szerintem rank III-at könnyű elérni prémium jármű és prém idő nélkül is. Az sem baj, ha ismerkedsz a játékkal, az eleje nem vészesen lassú.
Én egyszerre húztam német és orosz ágat is free playerként.
-
csongi
veterán
Én a helyedben magasabb rankba nézelődnék, ami jobban lefedi a tech fát.
T34-
Egy 25 eurós golden vásárlás már enged mozgás teret.
Illetve pont az erős nemzetekből kezdtél kettőt. Gazdaságilag elég az egyikbe invesztálni pénzt. Játékélménybe nem a jármű külseje lesz a mérvedó sztem.
Eltérő br-be lesznek hatékonyak.
De kb ez a két nemzet lineárisan halad.
A legzsúfoltabb techfájuk van. -
Érdemes kiaknázni a kis csomagokat még az elején jó készletet lehet felhalmozni.
és maradj minél tovább lent alsó szinten pl oroszoknál bt5-re érdemes talizmánt rakni vagy ott a t26 sokáig ki lehet húzni velük.
Nekem ez a kedvencem bt5 van amikor BR5 meccsbe nem kapok annyi fejlesztési pontot mint amit a kis bt5 csinál 8-10 killt lehet szedni meg bázist húzni könnyen. -
Aha még az elején vagy nem tudod hogy milyen amikor lebombáznak 5en
és a kis gépuskád van
Pl: buta ka50 helikopter ellen ha közel merészkedik kb 500méterre hatásos
de egy jet sugárhajtásúhoz kevés lesz kb 1000meterre jön kozel max és már ott sincs bebassza a bombát vagy legéppuskázik mert neki lehet működik nagy hatótávról is.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Battlefield 6
- Gumi és felni topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest