Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BerserkGuts

addikt

válasz KROK640 #15699 üzenetére

hát ha már légi csata mert azt tolod keményen

Akkor ott van az orosz Ka50 megveszi és semmi tudás nem kell mert csak klikkelget a rakétával ami automata.
    De a másik oldalon pl: általában németek vannak aminek eleve nem olyan a távolság amire elvisz full unbalance
    + nem is magától irányítható meg rakétavédelem meg mi mi nem jár hozzá az orosz prémesnek nehogy meghaljon szegény.

Szóval aki orosz prémet megveszi nem kajának rakja bele és természetesen mindet egy helyre szereti rakni 6-7 ilyen megindul funolni a nem fizető vendégek ellen az ilyeneket meddig fogják eljátszani :C Szerintem nem sokáig.

Nem nő itt se már a lélekszám jó ideje mert nyilván akik kifarmolták azok megtartják már amijük van de ennyi. 1xegyszer megunja a többség aztán elszivárog szép lassan itt is.

A wt-ben meg még ami nagy hiány hogy nincs youtuber aki reklámozza vagy csak nem olyan ismert lehet oroszok és ázsiaiaknál menő :F

De a wot-ban rengeteg reklámozó streamer van viszont nekik vagyis rajtuk látszik hogy megcsappant erősen az érdeklődés a régi millós vagy 6-7ezres megtekintések és érdeklődések elfogytak a tizedére.
    Jó ha 100.000 megvan mostnában nagy QuickyBaby-nél
    vagy Skill4ltu 30-40ezerre esett vissza a több százezerből ami mutat valamit.

A prémium dolgaikat se tudják eladni a játékban az vicces ahogy erőlködnek ott már akciózták a régi árakat ami 45.000ft körül mozgott átlagosan most csak akciós 19.700ft-volt :DD látszik baj van kutyának nem kell unalmasak tavaly is ez volt.

"Ezzel csak azt éri el, hogy azt mondom, hogy nem tudom ezt vállalni, hogy napi 2-3-4 óra míg kötvény feladatokat hozogatok le, akkor inkább hagyjuk az egészet a BP és GE vételezéssel együtt."

Hát én elejétől fogva azt láttam hogy azok teljesíthetetlenek :DDD túl sok időt venne el.
    Még elején pedig elég sok időt beleáldoztam hogy hamar túllegyek az első 11.7 tankon de nem sikerült végig csinálni a kötvény feladatot és azóta már annyira se érdekel a játék max a T- 72 meg ilyen kuriózumok meg kell legyenek ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák