- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Számomra sem, hetek óta el sem volt indítva a játék. Bejövök tankkal, majd 20 m után kivágnak hármunkat a spawnról.... Következő körben megint bespawnolunk, Ka-50-es egyből nyom 6 killt....
Nem hiányzik.... Helyette Fortnite, ott nem az számít, hogy mennyi pénzt tolsz bele, free userként is szoktam nyerni elég jó arányban -
Brekkk
senior tag
Korábban a 9.3-ban tudott nyerni a US ág orosz v német csapattagokkal.
Most elérték, hogy már ez sem segít.
Azt imádom amikor Orosz, Német, Svéd trió ellen kell harcolni.
Ebből azonnal ki is lépek. Pulykavadászat.
Végignéztem múltkor egy ilyen meccsat. 5 kilőtt, mi oldalunkon lévő tankra jutott 1 ellenfél.
Csak annyit láttam, hogy a mi oldalunkon csak sebzés volt, náluk minden lövés kill volt. Nevetséges. Ez itt már nem a skill v nem skill kérdés.
Csak azt nem értem, ha már majd mindenki csak orosz és német oldalon játszik majd, akkor ki lesz az ellenfél?
Mindegy. Engem elvesztett ez a játék. Nem fogom elkezdeni mégegyszer előröl, hogy olyan oldalon játszak, amihez nem sok ész kell, mert a játék írói besegítenek a biztos győzelembe.
Állandó UP TIER és egyre inkább NERF-elt egyéb ág, hogy esély se legyen legőzni az oroszokat. Na meg a OP prémiumok ....Kolbi_30
Akkor a másik oldalon is eljátszák ezt. Végül is PAY TO WIN a metodika.
Majd a sok Préiumnak maradnak a beépített BOT-ok és majd örülnek, hogy milyen ügyesek. -
Brekkk
senior tag
Én ma untam meg végleg ezt a fostalicskát.
Lassan a teljes US tier játszhatatlan.
Állandó UP TIER.
1 lövéstől minden tankom robban.
Hiába találok el bármit a nyíllövedékkel, lassan találat sincs.
Korábban azért ilyen nem vol, hogy 10 direkt oldaltalálatból 1 kill sem volt.
Sőt ma 5 találatnál még sérülés sem!! Simán átmegy a lövedég anélkül, hogy bármi megsérülne az ellenfélnél.
A US tier-t lassan senki nem játsza már csak 1-2 fanatikus, mert minek.
A GANJIIN-nak szólni kéne, hogy az M247-nél vegyék ki a M822-es lövedéket, mert az még túl hatékony. Vagy egy kicsit gyengítsék, hogy ne pusztuljon olyan könnyeb a SU-25K.
Bár lehet jobb lenne, ha áttennél BR 10.3-ba, hogy BR11-es Ruszkikkal harcoljon, hátha így kill-t sem érne el. -
-
Francia91
veterán
Nagyon sok pályát elcsesztek azzal, hogy lassan már sehova sem lehet felmenni (Karélia a legfájóbb számomra, annyi lehetőség volt azon a pályán, szinte kifogyhatatlan, most egy nullává tették azt a pályát....
).
Akkor legyen egy nagy síkság pálya, és kész, lassan már úgyis ott tart minden pálya, ami nem városos, hogy egy kis dombocskára sem lehet felhajtani -
wednesday
őstag
Nem egy Strela az biztos. Drónt nem tud lelőni hiába van bemérve. Ha manőverezik valami vagy túl közel van elvéti. A nem annyira távolni helik ellen használható. Közeli heli ellen még, ha meg sem mozdul használhatatlan. Repülőre csak akkor lövök ha energiában már kifáradt, távolodik és éppen nem jön flar, szóval nagyon spéci esetek kellenek. Lehet vele alkotni, de csak akkor ha a jet el van foglalva minden mással is.
Egyszer lelőttem vele egy bamba F4 Phantom-ot. Aki full szemberepült a rakétával és a világon nem csinált semmit.
-
Francia91
veterán
2 vs 20-ban nehéz is eredményesnek lenni
Amúgy meg direkt behoztam a Beigletpanzer 57-est, tudom, hogy azzal pár másodperc alatt ki tudok szedni pár spwncampert, ha már veszve is van a meccs
Hogy legyek eredményes, ha 2 perc után már maximum hárman maradunk egy komplett csapat ellen? -
KROK640
nagyúr
Ugyanez repülővel. Szemtől szembe harcolok valakivel, átmennek rajta a lövedékeim, hiába kezdem el hamarabb lőni mint ő engem, ő simán rommá lő, kill-t kap még ha összeütközünk is, én még az assistot sem.
Ilyenkor van az is, hogy bárkire rámegyek, pont kilövik, leütközik, pont kidobják az összes földi célpontot 1mp-vel mielőtt a bombám vagy a lövésem leér. Aztán gyorsan a semmiből egy l9övéssel kilőnek, hogy lehessen megint a csata helyszínére repülni és közben is a semmit csinálni.
Légi harcban a rosszabbul forduló gépével is hosszas légiharcba kezd velem, aminek az az eredménye, hogy körbe-körbe forgunk. Persze mindig az ellenfél csapatából van valakinek annyi esze, hogy odamegy és kilő engem (sőt, már sokszor ha ezt detektálom, csak egyszerűen kiugrok a gépből, mert fölösleges időhúzás), amióta játszok az esetek kb 0,001%ban volt olyan, hogy engem mentett meg csapattárs ilyen helyzetben. -
Francia91
veterán
Rendszeres 10-11 kill/0 halálnál 2 ezer sp-m sincs..... Nem AA-t, nem talicskát lövök ki, gondolom az számít, hogy medium tankot. Legalábbis sejtem. Csak nem értem, hogy ha megszakadok sem tudok összehozni 2 ezer feletti SP-t sem, annyi rendes killel (és még 2-3 Assistom is van mellette)
A metodikát nem vágom, hogy mit kéne teljesítenem hozzá....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest