Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz Violka2016 #15934 üzenetére

    Ezzel a bomber problémával én is szembesültem, és a legrosszabb az, hogy a játék úgy van designolva, hogy a bombereket rohadtul nem éri meg a csapattársaknak kísérni (mint ahogy a valóságban volt).
    És most még hagyján, 1.71 és 1.97 között (2017 szeptember és 2020 május) a bomberek tényleg teljesen használhatatlanok voltak, első lövéstől estek szét, annyira, hogy gyakorlatilag a végén már senki sem használta őket. Azóta sok javítást kaptak.

    A B17-es egy lassú repülő erőd, annál nem működik a zoom and boom (rárepülsz a célra szinte zuhanva és oldasz) mint mondjuk a DO217-eseknél.
    B17-nél (azért már akokr nem az elején vagy, ha azt húzod) ugyanaz van mint a Privateernél, meg a nagy bombereknél, hogy érdemes csak egészen enyhén emelkedni a spawn után. A legtöbb player nem jön fel odáig ahol vagy. A zuhanó csapattársak felét kilövik, a másik fele kiszed ezt-azt de a bázist simán megtudod pocsékolni 2-3 körrel és azt "túl" sem dobod, vagyis nem lesz rá overkill a legnagyobb bombaterhed sem, ezért több LB-t szerzel, mert a sebzés teljesen belemegy a bázisba.
    Érdemes fejleszteni a lövészeidet, vagy magadnak beülni az ágyú mögé, egy olyan sok fegyveres gépnél mint a B17 akár 2-3 támadót is lelőhetsz jobb személyzettel vagy ügyesebb fegyver kezeléssel, és azzal is fejlődsz, nem csak a bombázással.

    Ami még fontos : A Személyzet fejlesztlése! Védelmi fegyverzetre sok pontot tegyél, valamint a fegyver újratöltésre. A bomba újtaöltést pl 60mp-ből akár 25-re is le lehet vinni, ami nagyon nem mindegy. Egy fejletebb személyzet jobb eséllyel fogja eloltani kigyulladó repülőt is, ami nehezebben gyullad ki, ha a karbantartás fel van húzva. ne becsüld alá a személyzet szerepét!
    Érdemes SL-ért tapasztalt személyezetet venni, nagyon sokat tud dobni!

    így már könnyű :) :

    Mindemellett szerintem is túl magas BR-en van a B17 és a Privateer, (bár most vettem észre, hogy 0,3-al lejjebb pakolták mindet). Plusz az ilyen nagy bombereknél pont nem ördögtől való az RBben való húzásuk sem.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák