Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brogyi
őstag
Sziasztok! Redmi 8 pro V12.0.1.0.QGGEUXM
VoLTE engedélyezve, Telekom szolgáltató, sms érkezett a 4GHang engedélyezésről, de nincs VoLTE ikon ami azt sugalja, hogy valami még hibádzik. Köszi a tippeket előre is. -
jociolaszi
tag
Na most már van szuper nagyon szépen köszönöm!
-
jociolaszi
tag
Akkor visszakapcsolom disabledre. De nem volt aktív a telenornál sem, tiltva volt
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
jociolaszi #3395 üzenetére
Amit a kóddal kikapcsolsz az miatt fog működnia volte
A carrier checknek disabled állapotban kell lennie
-
jociolaszi
tag
Felhivom őket megkérdezem mi a teendő
-
jociolaszi
tag
A kódot beirtam akkor kapcsolta ki beirtam újra akkor visszakapcsolta Az online fiokomban azt jelzi hogy aktiv
-
laca1052
tag
válasz
jociolaszi #3392 üzenetére
ezt próbáltad VoLTE engedélyezése *#*#86583#*#*
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
jociolaszi #3392 üzenetére
Telenornál aktiváltattad? Telefonon aktív a volte beállítás?
-
jociolaszi
tag
Sziasztok van egy redmi 8 2 hónapja vettem telenorban előfizus vagyok 19 éve miért nem megy a volte? Aktív elvileg van benne egy telekomos dominó is de azon se megy. Mi a teendő? Válaszokat köszönöm előre is.
-
laca1052
tag
Sziasztok adott egy RN7 teló MIUI11.0.1.0QFGEUXM 10 Android a vodafonnál megy vele a VoltE? Választ előre is köszönöm.
-
iceQ!
addikt
Sziasztok
VoltE funkció jól működik már Note 10es készülékeken a Vodánál? Eddig volt hogy hálózat lefagyott, úgy hogy észre se vettem, net kapcsolatat sem volt. Olyankor mindig elérhetetlen voltam. Valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalat? Azóta persze kikapcsoltattam és minden rendben van. Idén január körül volt ez az kis incidens azta nem tudom hogy mivan.
-
martonl
senior tag
válasz
#25741824 #3383 üzenetére
Amiket 3po kolléga is írt, főleg a Nokiák közül lehet szemezgetni, ill. van pár egyéb gyártótól is. Annyit tennék hozzá, hogy ha jól látom, választhatod akármelyiket, mind ezt a Kaios rendszert futtatja. Tehát ha egy ilyen készüléket láttál, szinte mindet láttad. Nekem elég nagy csalódás volt sajnos.
-
kanyi51
senior tag
Érdeklődnék hogy van e valaki akinek a VoWifi-t sikerült beizzítania, egy Xiaomi Note 9 pro készüléken? Vodafon, és Digi a két kártya, és a VoLTE megy mind a kettőn. köszi előre is.
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudom lehet kicsit naív a kérdés, de esetleg tud valaki nyomógombos VOLTE (esetleg Vowifi) képes telefont ami kapható Magyarországon? -
fant0mi
őstag
válasz
slice14 #3379 üzenetére
Nekem a néne mondta, mert nem tudtam, de ha már ott volt, bekapcsolta.
A vowifi később jutott eszembe, azt már sms-ben "rendeltem".
Igaz is. Hogyan tudnám kipróbálni, hogy működik-e? Repülő mód után wifi bekapcsolás nem jó, legalább gsm kell neki. A telefonon be van állítva, hogy a vowifit preferálja a volte előtt. Upc boxom van, nem a fehér box, ez még a fekete ubee vacak. -
Trooper82
senior tag
válasz
mrThomi #3376 üzenetére
Sziasztok. Budapesti vagyok, telenoros kártyám van. A telefon Xiaomiredmi note 9 pro. Ha Volte be van kapcsolva van, hogy remek, de többször panaszkodnak, hogy rosszul hallanak, nálam is néha teljesen elmegy a hang. Így én kikapcsoltam. Készülékspecifikus lehet szerintetek, vagy a technologia és telenor összhatás? Illetve mennyire jellemző jelenség amiről írok? Előre is köszi a válaszokat!
-
4Grider
nagyúr
válasz
mrThomi #3371 üzenetére
Az a gyanús benne, hogy egy 5G képes telefonon - ha az épp 2G hálózatot is használ - akkor is kell tudnod előnyben részesíteni 5G hálózatot. A tiéden viszont maximum 4G üzemmód kapcsoló van.
Hívás közben csak akkor marad egy készülék 4G-n, ha működik rajta a VoLTE. A VoLTE teszi ugyanis lehetővé a 4G-n telefonálást. -
slice14
veterán
Sziasztok!
Vátottam szolgáltatót a Telekom-ra. És a VoLTE nem aktív. A PDC-ben a DT_Hungary profilt látom aktívnak az 1-es sim-en. Gondolom ez normális? Valszeg nem aktíválták automatikusan a SIM-en a VoLTE-t. Amúgy úgy is be kell menjek egy + SiM-ért a Telekom-hoz. -
4Grider
nagyúr
válasz
mrThomi #3369 üzenetére
Általában a szolgáltatók weboldalain külön oldalon megtalálható azon készülékek listája, amivel tutira kompatibilis a VoLTE hálózatuk.
5G-t itthon csak drágább előfizetésekhez engedélyeznek egyelőre a szolgáltatók. De az alapból gyanús, hogy a készülék menüjében nincs 5G preferálhatóság... -
mrThomi
addikt
válasz
4Grider #3368 üzenetére
Luxemburgban élek, és a szolgáltatóm is itteni ezért nem értem. Moto Edge-t szolgáltatóknál tudtommal nem lehet kapni, viszont hivatalosan függetlenül saturnba például több fele típust is ! Az enyém amazon.de-ről lett rendelve de europába szánt, német modell azt hiszem globál rommal. Azt reméltem azért a romba benne lesz, mint opció. A simen aktív, igen, mert korábban már egy s10+nál működött. De be fogok menni hozzájuk és megkérdezem, mert vowifim sincs.
Más: ugye a készülék 5G képes de a preferált hálózatom is max csak 4g+ tud lenni [kép] Az 5g-t is aktiváltatni kellene külön a szolbáltatónál, vagy ez hogy működik ?
Köszi
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Azt tudja valaki mi van akkor ha egy adott telefonban( Esetembe Motorola Edge 5G) nincs se VoLTE, se VoWiFi beállítási kapcsoló ? Ilyenkor a ROM maga nem tartalmazza ezeket, vagy szolgáltató függő ? Mi a megoldás ebben a helyzetben ?
-
4Grider
nagyúr
-
zelikocc
senior tag
válasz
4Grider #3364 üzenetére
Látva másokat, hogy sokaknak nem mennek ezek a szolgáltatások már akkor sem ha csak országon belül valami más a szolgáltató, nem gondoltam volna ezt.
Annyit hozzáfűznék, hogy A51-re eddig összesen 1 vagy 2 frissítés ha jött... a Samsungnak hála csak negyedévente fog rá jönni.. és ez sem oldotta meg a folyamatos megállás nélküli szaggatását... bár ez már nem ebbe a topicba tartozik.
-
zelikocc
senior tag
Sziasztok!
Nekem van egy érdekes (pozitív) tapasztalatom.Magyar független XEH romos Galaxy A51:
Tökéletesen megy vele a magyar Digi.Mobil VoLTE és VoWiFi illetve a román Digi.Mobil VoWiFi is(román hálózaton a VoLTE is).A legérdekesebb:
Magyar Telekom TMH romos Galaxy S9+
Szintén tökéletesen működik mind a magyar mind a romám Digivel a VoWiFi.Bizonyíték: (utólag vettem észre, hogy a PhoneInfo appban a mobilszolgáltatónál Telekomot ír, ez azért van, mert kb 1 perccel előtte még Telekomos SIM volt a második helyen és nem nyitottam újra az alkalmazást... de alul látható a szolgáltatói megnevezés DIGI HU és Digi.Mobil RO)
Illetve azért DTM a firmware CSC kód, mert még régebben azt raktam fel, de persze visszaállt automatikusan az aktív TMH-ra, mivel multi CSC)
Viszont:
Román független ROM régiós romos Galaxy J3 17:
Csak a román Digivel működik a VoLTE és VoWiFi. Se Magyar Telekom se magyar Digi kártyával nem megy a VoLTE se a VoWiFi. Ki van szürkülve a beállítási lehetőség. Ezt nemsokára a fentebb említett videó alapján megpróbálom orvosolni.Szóval az az érdekes, hogy míg az újabb magyar régiós telefonokon megy a magyar és a román VoWiFi is, addig a picit régebbi román régiós telefonon már nem megy a magyar, csak a román VoWifi.
Lehet, hogy az új telefonoknál már nem számít a régió? -
mrThomi
addikt
Sziasztok. Van egy Oppo Reno 2 készülékem, és a beállitásokban se a WoWiFi, sem a VoLTE mint opció nincs jelen. Hogy tundám még is ezeket aktiválni ? Oneplus almárkája ugye, lehet valami hasoló elven kellene nálam is ?
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
Reggel észrevettem, hogy néha felvillan egy-egy másodpercre a VoWIFI ikon, /előfizetéses Telekom kártya/.
A térerő mindig fullon van és nem is használnám. Kipróbáltam, ha repülő üzemmódba kapcsolok, akkor nem lehet hívást kezdeményezni, míg ki nem kapcsolom.
Mitől lehet, eddig sosem találkoztam ezzel?Köszönöm
-
Geri12345
tag
válasz
tibor23 #3356 üzenetére
Hát ha Samsung és felmegy rá a XEH-t tartalmazó ROM, akkor szerintem működik. Gondolom, ha függetlenítené is, akkor azt írták volna.
Nem szoktam külföldről telefont rendelni, de szerintem jobban jár az ember, ha itthon veszi meg. Én nem úgy láttam, hogy sokkal olcsóbb lenne külföldről rendelni, a garanciát is nehezebb gondolom érvényesíteni és még ilyen hacker programokat is használni kell, hogy jó legyen a CSC kód és működjön a VoLTE, VoWifi.
-
martonl
senior tag
Valaki, aki Telenoros, aktív Volte szolgáltatással, megtenné, hogy megnézi nekem az alábbit?
Legyen egy aktív hívásátirányítás, ez lehet akár a hívásértesítő, hangposta stb. bekapcsolva. Indítson el egy hívást Volte nélkül. A legtöbb készüléken ilyenkor egy pillanatra felvillan, hogy aktív hívásátirányítás van. Majd ugyanezt nézze meg Volte alatt is, hogy felvillan-e.
A Telekomnál Volte nélkül felvillan, Volte alatt nem. Eddig azt magyarázta nekem mindenki, hogy a hálózat ezt a jelet volte alatt is visszaküldi, de már a harmadik készüléken tesztelem és ugyanaz az eredmény. Úgyhogy szerintem a Telekom vette ki ezt az opciót és nem a készülék miatt van.
Ez az információ pont lényegtelen lenne, az viszont nekem hasznos, hogy ha valakit hívok, és az illető foglalt és tartásba megyek, akkor felvillant a "várakozik" felirat. Akkor tudtam, hogy nem kell csöngetni sokáig, mert éppen beszél és feleslegesen "pittyegtetem". Volte alatt Telekomnál ez is megszűnt.Köszi!
-
Geri12345
tag
válasz
Geri12345 #3345 üzenetére
Végül sikerült kicserélni a CSC kódot XEH-re, és így már működik a Telekommal és Digivel is a VoLTE és a VoWifi.
Ráraktam azt a firmware-t, amit a XEH-re kiadott a SamMobile, de alapból BGL-re állt be.
Találtam a YouTube-on egy videót, ezzel a Global Tool-lal sikerült, pont úgy ahogy a videóban: USB-hibakeresés aktiválása, a gépen check device, USB hibakeresés engedélyezése erről a gépről, start. Ezután be kellett állítani egy témát, amit rárakott a program, és a Ok-ra nyomni a gépen, ezután a Beállítások > Telefon névjegye > Jogi információknál lettek új menüpontok, a CSC cserésre mentem, és kiválasztottam a XEH-t, ezután a telefon újraindult és gyári visszaállítást csinált.
Hát 100%, hogy ez nem hivatalos módszer, és remélem, hogy tényleg csak ezt módosította a telefonomon, úgyhogy mindenki saját felelősségre próbálja ki. Annyi biztos, hogy ha még tartana a garancia, akkor emiatt nem ugrana, mert a KNOX állapot 0x0 maradt. -
JKalo
tag
Csodatörtént, magához tért a vowifi is :-)
Lehet hogy kell aktiválás után 1-2-3 nap ...Most simán, normál menetben, bekapcsolt wifi es mobilneten logva - (wifi előnyben beallitassal) - otthonról aut. a kimenő hívás wowifi
A hivadlistaban is kijelzi a vowifit!A voltet nem irja, jelzi sehol (híváslistában sem) , csak a térerő jel feletti 4g-ből tudható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- HP szerverek áron alul
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest