Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
thomas77
senior tag
Még annyi, hogy a Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE, a Honor Magic 5 Pro és a Samsung S23 Ultra is Snapdragon-os. Az A51 pedig Exynos-os mint az én A35-ösöm (feltéve, hogy nem amerikai A51-ed van).
Így most már mindenképp le kellene tesztelned roamingban a saját A51-edet!!! Nagyon megköszönném.Persze ez semmilyen magyarázattal nem lenne az iPhone nem működésére. Mint azt említettem, az amerikai Tello kártyámon ment a VoWifi Angliában. Bár azon a kártyán meg nincs roaming. Tehát a sim nem is kerül roaming módba.
-
MadMancs
veterán
Látod ezt nem tudom hogy működik. Mikor telefont vettem, adtak hozzá egy voda prepaid SIM ajándékba. Bekattintottam, kapásból 4G+ volt a kijelzés mindenhol ( ezt akartam egyébként csak megnézni, míg telekom postpaid SIM el egyedül a pályaudvaron volt 4G+ minden máshol 4G.
Mondjuk nem zavar mert bőven jó 4G is csak érdekességképpen néztem, illetve kérdeztem itt -
martonl
senior tag
Nem is azt írtam, hogy sehol se működik a beszéd roaming. Ahol én voltam, ott 2G és 3G alig-alig volt, de a 4G ment. Szerintem a 3G-hez már nem nyúlnak hozzá, nem terjesztik a lefedettségét.
Ázsiát nem ismerem, de tudtommal ott eleve erősebb a 3G lefedettség, elvégre pl. Japánban emlékeim szerint sose volt 2G.
-
tomp
Topikgazda
Ha felépül a hívás de nincs hang akkor az szolgáltató hiba. A profil nem tesz különbséget telefonszám esetén. Max ha nem jön létre a híváskapcsolás akkor levált 3G-re(lásd telenor 1220) ha a profil ezt tudja.
Ha a profil gyakorlatilag egy ROW profil akkor az tökéletes lesz.
Én teszteltem mind a 4 szolgáltatót ROW, DT-VoLTE, Telenor-Denmark profillal és hibamentes mivel ez a 3 gyakorlatilag ugyan az. Csak a DT-VoLTE profillal volt eltérés CA kezelésben. -
lócitrom
őstag
na végre. hogy már hányszor futottam neki... azt hittem most is lepasszolnak. de most tényleg értették mit mondok, tényleg csináltak valamit és a beszélgetés befejezte után már ment is a VoLTE. elmondta, hogy mely 3-4 készülék hivatalosan támogatott, de nem szórakozott velem, megjegyezte, hogy ettől függetlenül aktiválható.
akit amúgy érdekel: Pocophone F1, EU stable 10.3.7.0, értesítési sávot lehúzva látszik, hogy aktív a kártyán a VoLTE. hívás közben és hívásnaplóban egyéb jelzés nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crimson Desert
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Drum 'n' bass
- Elektromos autók - motorok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp