Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Be is futott a Honor GT Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zelikocc
senior tag
Sziasztok!
Nekem van egy érdekes (pozitív) tapasztalatom.Magyar független XEH romos Galaxy A51:
Tökéletesen megy vele a magyar Digi.Mobil VoLTE és VoWiFi illetve a román Digi.Mobil VoWiFi is(román hálózaton a VoLTE is).A legérdekesebb:
Magyar Telekom TMH romos Galaxy S9+
Szintén tökéletesen működik mind a magyar mind a romám Digivel a VoWiFi.Bizonyíték: (utólag vettem észre, hogy a PhoneInfo appban a mobilszolgáltatónál Telekomot ír, ez azért van, mert kb 1 perccel előtte még Telekomos SIM volt a második helyen és nem nyitottam újra az alkalmazást... de alul látható a szolgáltatói megnevezés DIGI HU és Digi.Mobil RO)
Illetve azért DTM a firmware CSC kód, mert még régebben azt raktam fel, de persze visszaállt automatikusan az aktív TMH-ra, mivel multi CSC)
Viszont:
Román független ROM régiós romos Galaxy J3 17:
Csak a román Digivel működik a VoLTE és VoWiFi. Se Magyar Telekom se magyar Digi kártyával nem megy a VoLTE se a VoWiFi. Ki van szürkülve a beállítási lehetőség. Ezt nemsokára a fentebb említett videó alapján megpróbálom orvosolni.Szóval az az érdekes, hogy míg az újabb magyar régiós telefonokon megy a magyar és a román VoWiFi is, addig a picit régebbi román régiós telefonon már nem megy a magyar, csak a román VoWifi.
Lehet, hogy az új telefonoknál már nem számít a régió?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autodesk - Revit
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest