Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca1052
tag
Sziasztok.kérdésem a következő redmi 10 cén frissült a viber app és azóta wifin nem hajlandó képeket elküldeni csak akkor ha átálok mobilnetre de ijen a hír 24 pp ja is csakmobil netten müködik segítséget előre is kösz
-
laca1052
tag
válasz
djsunstealer #7183 üzenetére
-
laca1052
tag
válasz
jociolaszi #3392 üzenetére
ezt próbáltad VoLTE engedélyezése *#*#86583#*#*
-
laca1052
tag
Sziasztok adott egy RN7 teló MIUI11.0.1.0QFGEUXM 10 Android a vodafonnál megy vele a VoltE? Választ előre is köszönöm.
-
laca1052
tag
Valaki megtudná mondani hogy a Vodafone mikor lesz VoWifi szolgáltatás?
-
laca1052
tag
"Az végképp ne zavarjon, hogy a voda épp le is lőheti a bekapcsolt voltét, ha a rendszer szerint nem volte- képes készülékben van a sim, és akkor lehet újra bekapcsoltatni."
Ezt miből gondolod .Te se gondolod komolyan ,a SIM kártyáról nem tudja azonosítani a telefon típusát ,ha tudná akkor be se kapcsolná,szerintem
-
laca1052
tag
Sziasztok .A Xiaomi Redmi Note 7 LTE 32GB, tudja a VOLTE kapcsolatot?
-
laca1052
tag
válasz
SlágerTibo #97 üzenetére
Szia.nekem xiaomi redmi 3s prime telefonom van a kóddal nem tudom előcsalni a volte kapcsolót" 86583" frissítések előtt simán benne volt.Az ügyfélszolgálat bekapcsolása után tudtad elő hívni a volte kapcsolót a kóddal? Válaszod előre is köszönöm.
-
laca1052
tag
Sziasztok Redmi 3s Prime mobilhoz ami Vodafone kártyás mit tudtok ajánlani hogy a volte működjön ? *#*#86583#*#* kóddal nem működik pedig szoftveresen tudja. A segítséget előre is köszönöm
-
laca1052
tag
Sziasztok.Én vodás vagyok nálam még nem megy a VOLTE . Beszéltem az ügyfélszolgálattal ők azt mondták hogy kísérleti alapon csak két készülék kapta meg.Nekem xiaomi redmi 3S Prime B20 változat a kóddal nem elérhető *#*#86583#*#* de ha át váltón Indiâra akkor megjelenik a. VOLTE kapcsoló. Szoftveresen tudja a készülék. Ismerősömnek ugyan ijen készûléke van csak Telenoros az övé tudja, ő is a kóddal hívta elő a kapcsolatot.Ha telefonál 4G marad a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Villanyszerelés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eredeti játékok OFF topik
- Hobby elektronika
- Temu
- További aktív témák...
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest