Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Landsmann
addikt
válasz
kanyi51
üzenetére
Nekem is csak azért van, mert valamikor SMS lavinát használtunk évekig, aztán hogy lett egymás közötti ingyen hívás, az SMS lavina kivégzésre került. De ha már meg van a SIM, nem hagytam pusztulni. A havi 100 mega adatkeret a néhanapján lévő Jó dolgokkal a Telekomos kártyával a Maratonnal jól el van egy telefonban. A fő szám a yetteles egy másik készülékben van. Hívásra, sms-re nem használom a Vodafone-ost, se a Telekomost, bár ez utóbbin a kezdeti talán 40 percből van még talán 9.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
kanyi51
üzenetére
Ja, értem csak ezt nem írtad le az előző hsz-ban.
Akkor javasolt számodra a Voda vagy Digi mobilos totyik meglátogatása, hátha lesz érdemi infó. Ha meg nincs, akkor Te leszel az első fecske.Max annyi, hogy ránézhetsz a mobilhálózat választási részre. Lehet át kell rakni másra, majd utána vissza vagy esetleg egy készülék újraindítás lehet segít
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
kanyi51
üzenetére
Biztos nem nálad van a gond (simen aktiválva van)? Még nem volt a kezemben olyan Xiaomi teló, amin nem ment a Telekomos Volte/VoWifi (de a többi sem). Most van a családban Redmi note 10 5G, note 11, mindkettőn megy minden. A kapcsolók megjelenéséhez a két kódot kellett beírni ennyi. Ja, és ez lehet a wifi hálózat hibája is, amihez csatlakozol, ott is lehet beállítás probléma.
-
mediterran
csendes tag
válasz
kanyi51
üzenetére
Köszi! Honnan lehet tudni, hogy melyik tudja?
Páromnak Samsung A7 2018-cal, ami dual standby, kicsörög a másik SIM is, ha mindkettő VoLTE / VoWifi... Viszont leírásban, paraméterekben ennek semmi nyomát nem találni, tényleg csak tapasztalati úton szerezhető be infó?!
Egyébként a Sony 5 II-vel szemezek, abban Snapdragon 865 van, ha esetleg ez alapján tud valaki kecsegtető, vagy lohasztó infót. -
martonl
senior tag
válasz
kanyi51
üzenetére
Sajnos megoldást én se tudok, nekem egy Mi 10 Lite 5G-vel szintén nem megy a Telekom VoWifi. Fórumokban azt írták, lehetőleg a legfrissebb, gyári kínai ROM legyen rajta, tehát ne Global, ne Xiaomi Eu, Miuimix stb., mert abban van benne a legtöbb profil.
VoLTE megy ezen is. -
tomp
Topikgazda
válasz
kanyi51
üzenetére
"a Felek a 3G hálózat lekapcsolást akadályozó nagyszámú nem-VoLTE képes lakossági készülékek cseréjét gyorsítani kívánják.Ennek érdekében kommunikációs (tájékoztató és oktatási) kampányt kívánnak folytatni, valamint közösen megvizsgálják, hogy a nem-VoLTE képes készülékek cseréjét milyen további eszközökkel lehetne támogatni;
f) a Felek a fenti vizsgálatok eredményei alapján legkésőbb 2020. október 31-ig megállapodnak a kivezetés időpontjában, módjában, azon belül különösen a felek által teendő lépésekben"
Részlet az NMHH-s dokumentumból. Azaz szerintem várható egy VoLTE-s telefon csere kampány. -
zsolt501
nagyúr
válasz
kanyi51
üzenetére
EDGE is ha jól tudom menni fog, mert az is a 2G-n alapszik, de az tény Zsolt_72 is írta nem lesz nagy élmény vele a mobilnetezés, marad a Wifi, tudom az nem segít ezen, de mondjuk a 3G lekapcsolásáról már pár éve lehet tudni, hogy be fog következni, nem is értem miért erőltetik még ma is a max 3G-t tudó készülékek eladását, olyan raktár kisöprésnek érzem ezt.
Lesznek akik még belefutnak ezekbe a készülékekbe, elvétve szolgáltatónál is található ilyen telefon. -
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
kanyi51
üzenetére
A mcfg könyvtárban kell kell törölni, nem tudom hanyas droidon vagy, de nougaton a firmware/modem_pr/mcfg/configs/mcfg_sw/generic... mappában van, pie-on meg a vendor/firmware_mnt/image/modem_pr/mcfg/configs/mcfg/generic... helyen. Pl. ha gen_3gpp az alap profil amire visszaáll, akkor megkeresed és kitörlöd, a common/default/row/gen_3gpp lesz az valszeg.
-
radar
tag
válasz
kanyi51
üzenetére
Letöltöd!
https://apkpure.com/activity-manager-advanced-activity-launcher/com.activitymanager/download/302-APK
Telepíted!
Az app keresöbe beírod: modem
Nekem ez van beállítva. Svájc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- Autós topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14" 2023 M2 Pro 16 GB / 1TB SSD asztroszürke
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp