Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeusHun
őstag
válasz
fant0mi #3598 üzenetére
Igen. Ma hívott a Oneplus (június óta megy a vita, hogy miért nem megy a VoWifi, ma már beszélgetni is tudtunk) és utána hívtam a Telekomot is, hogy ők mit látnak.
3 emberrel is beszéltem, az utolsó igen jól informált volt és elmondta, hogy ők csak bekapcsolják, nincs telefonra való szűrés vagy korlátozás, s az enyémre be van kapcsolva ahogy kell. -
slice14
veterán
válasz
fant0mi #3419 üzenetére
Szeptember elején váltottam szolgáltarót (Telekom-ra), és még a 10.0.12-vel nem ment a VoWIFI, csak a VoLTE. Pedig sms-ben aktiváltattam a VoLTE-t és a VoWIFI-t is. Viszont 10.0.13-al már müködik, és meg is jelenik a VoWIFI ikonon az 1-es slot jelzése is.
Ha VoWIFI-re vagytok csatlakozva, nektek is WI-FI hálózat nevet ír ki a készülék a gyorskapcsolók alatt?
-
tomp
Topikgazda
válasz
fant0mi #2160 üzenetére
Naja. Elkezdték forgalmazni a OnePlus-t. Írtam nekik, hogy mikor lesz hozzá hivatalos VoLTE. A konfig most is benne van csak külön aktiválni kell nekünk. Na kedvességből délutánra kikapcsolták a VoLTE-t és megírták, hogy nem tudják mikor lesz !!ha lesz egyáltalán!! Úgy kellett felhívnom őket, hogy most azonnal kapcsolják vissza!
Lackooo84
Mármint a Telekom VoWiFi-t külföldről? Nem lehet! Kizárólag magyar IP-vel rendelkező ISP-ről engedélyezett a kapcsolat. Azaz marad a Digi. -
tomp
Topikgazda
válasz
fant0mi #1979 üzenetére
Ismert bug! A VoLTE indulása óta jelen van! Elég sok telenoros rövidszám nem hívható VoLTE-n.
A Telenor miatt lett kiegészítve az alap VoLTE szabvány! Ha nem jön létre VoLTE-n a kapcsolat akkor váltson le a telefon 3G/2G-re.
Régebbi telefonok nem váltanak le a régi konfig miatt így megszakad. Friss konfigot tartalmazó telefonok leváltanak. Nekem levált de már "LTE Only" módban megy a telefon így csak VoLTE van. Azaz nem tud leváltani hiába szeretne. -
mgy
senior tag
válasz
fant0mi #1229 üzenetére
Igen, tudom, másik telefonon be is tudtam állítani. Viszont itt egészen pontosan a Redmi 7-re vonatkozott a kérdés. Mit tegyek, ha a *#vowifi... kódra nem jelenik meg a menüben új VoWiFi-re vonatkozó menüpont, illetve nem használja híváskezdeményezésre/fogadásra a teló a wifit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest