Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
DeusHun
őstag
válasz
fant0mi
üzenetére
Igen. Ma hívott a Oneplus (június óta megy a vita, hogy miért nem megy a VoWifi, ma már beszélgetni is tudtunk) és utána hívtam a Telekomot is, hogy ők mit látnak.
3 emberrel is beszéltem, az utolsó igen jól informált volt és elmondta, hogy ők csak bekapcsolják, nincs telefonra való szűrés vagy korlátozás, s az enyémre be van kapcsolva ahogy kell. -
slice14
veterán
válasz
fant0mi
üzenetére
Szeptember elején váltottam szolgáltarót (Telekom-ra), és még a 10.0.12-vel nem ment a VoWIFI, csak a VoLTE. Pedig sms-ben aktiváltattam a VoLTE-t és a VoWIFI-t is. Viszont 10.0.13-al már müködik, és meg is jelenik a VoWIFI ikonon az 1-es slot jelzése is.
Ha VoWIFI-re vagytok csatlakozva, nektek is WI-FI hálózat nevet ír ki a készülék a gyorskapcsolók alatt?
-
tomp
Topikgazda
válasz
fant0mi
üzenetére
Naja. Elkezdték forgalmazni a OnePlus-t. Írtam nekik, hogy mikor lesz hozzá hivatalos VoLTE. A konfig most is benne van csak külön aktiválni kell nekünk. Na kedvességből délutánra kikapcsolták a VoLTE-t és megírták, hogy nem tudják mikor lesz !!ha lesz egyáltalán!! Úgy kellett felhívnom őket, hogy most azonnal kapcsolják vissza!
Lackooo84
Mármint a Telekom VoWiFi-t külföldről? Nem lehet! Kizárólag magyar IP-vel rendelkező ISP-ről engedélyezett a kapcsolat. Azaz marad a Digi. -
tomp
Topikgazda
válasz
fant0mi
üzenetére
Ismert bug! A VoLTE indulása óta jelen van! Elég sok telenoros rövidszám nem hívható VoLTE-n.
A Telenor miatt lett kiegészítve az alap VoLTE szabvány! Ha nem jön létre VoLTE-n a kapcsolat akkor váltson le a telefon 3G/2G-re.
Régebbi telefonok nem váltanak le a régi konfig miatt így megszakad. Friss konfigot tartalmazó telefonok leváltanak. Nekem levált de már "LTE Only" módban megy a telefon így csak VoLTE van. Azaz nem tud leváltani hiába szeretne. -
mgy
senior tag
válasz
fant0mi
üzenetére
Igen, tudom, másik telefonon be is tudtam állítani. Viszont itt egészen pontosan a Redmi 7-re vonatkozott a kérdés. Mit tegyek, ha a *#vowifi... kódra nem jelenik meg a menüben új VoWiFi-re vonatkozó menüpont, illetve nem használja híváskezdeményezésre/fogadásra a teló a wifit.
Új hozzászólás Aktív témák
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tomp