- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggabor02
aktív tag
válasz
amstro555 #30594 üzenetére
Két Xiaomi telefonon (Mi8Pro, Redmi Note 9 Pro) használok Acrobits Softphone klienset, teljesen hibátlan. Előtte sok évig Acrobits Groundwire volt, de az egyik frissítése után a Mi8Pro-n használhatatlan lett. Ekkor próbáltam ki a Softphone-t.
Kimenő hívásra kíváncsiságból kipróbáltam a beépített klienset, nekem nem volt vele hangminőség problémám.
-
itanczos
senior tag
válasz
amstro555 #22880 üzenetére
Ez sajnos ilyen (is lehet). Akármennyire is hülyén hangzik, a VOIP, asterisk szakemberek nem ajánlják a mobil netet. Sajnos ott sűrűn előfordul a "lag".
A hálózati forgalom szabályozásba lehet tenni olyan szabályokat, amelyek segíthetik, de akadályozhatják is a VOIP forgalmat. Mivel nem minden esetben érdeke a mobil szolgáltatónak, hogy te ingyen beszélj, elképzelhető, hogy van ilyen beállításuk. -
válasz
amstro555 #20866 üzenetére
Az a nagy baj, hogy hiába fizetnék kevesebb adót, pont nem az ellopott rész lenne ettől kevesebb...
A polgári elégedetlenségnek pedig van egy elég fontos kritériuma: nyilvános. Ilyen akció volt pl. tán az Egyesült Királyságban, amikor sokan az adójuk a honvédelmi költségvetéssel arányosan csökkentett összegét fizették be, és ezt a bevalláson fel is tüntették. Tehát adóalapot be nem vallani, adót szabálytalanul megkerülni adócsalás, de magát a befizetést a megfelelő információszolgáltatás mellett (ami általában okszerű velejárója az ilyen akcióknak) megtagadni, az már polgári engedetlenség, ami tehát jellemzően nyilvános, sőt, jól propagált.
Nagyon nem szeretek adót fizetni, különösen nem, mivel nekem nagy szívás a jelenlegi rendszer. De úgy érzem, akkor van okom egyenes derékkal járni és jogom kritizálni a "rendszert", ha én jobb vagyok "náluk". Politikai meggyőződéstől, oldaltól függetlenül.
De ismétlem: mivel baromira nem vagyok szent, és egyébként sem rajongok értük, a jelen körülmények között nem igazán van bajom az "ügyeskedéssel", amíg az ténylegesen nem jelentkezik kártékony mértékben. Valamiért errefelé ez szinte elkerülhetetlen -- nem tudok neheztelni a külföldi címes regisztrációkért, a sütőolajos autózásért, a magán célra számlás vásárlásért, a magáncélú warezért. Csak könyörgöm: diszkréten!!!
MaCS
-
-
válasz
amstro555 #15216 üzenetére
Gondolom, lehetőleg ingyen, esetleg ők is fizethetnének, nemde?. A Delmont üzleti modellje itt mindenki számára ismert, ezzel együtt a hivatalos telefonálás költségeinek törtrészéért lehet a szolgáltatásukat igénybe venni. Vannak más lehetőségek, szolgáltatók, persze drágábban -- lehet őket választani.
MaCS
-
-
edk-
őstag
-
válasz
amstro555 #14116 üzenetére
Kiveve, ha az OS kilovi a bongeszot, vagy a bongeszo kiuriti az oldalt a gyorsitotarbol mikozben beszelsz, es miutan letetted, ujratolti az oldalt, nem latod, hogy meg megy a hivas, de a kedves Dellmont pedig ugy gondolja, hogy meg megy, es szamlaz mint a katonatiszt.
Egyebkent pedig ez nem megoldas, hanem "workaround" azaz barkacsolas, kerulomegoldas.
Egy normalis cegnel nem kell ilyet csinalni. -
fujifilm1
senior tag
-
-
Nisida
aktív tag
válasz
amstro555 #4433 üzenetére
Szerintem egy másik jobb megoldás :
A vonalasat átviszed az egyik voipos szolgáltatóhoz , pl: ephone 99 Ft / szám / hó a díja, veszel egy IP telefont mondjuk egy Cisco SPA 942 vagy 303 -asat és beprogramozod a telót 1 vonal a ephone, 1 vonal FVD , és marad mindig 1 vagy 2 vonalad üresen.
-
válasz
amstro555 #4378 üzenetére
A feltöltött összeg évekig megmarad. Feltöltésenként 120 napig ingyenes a vezetékes, összesen 365 nap jöhet így össze. Az utolsó 7 napot nézve max 300 percig ingyenes (pl. kedden telefonálsz 5 órát vezetékessel, akkor következő keddig 1 eurócent a vezetékes percdíja). Az ip cím korlátozás arra vonatkozhat, hogy ugyanarról az ip-ről több regisztráció esetén is 300 perc ingyenes (pl. egy cég regisztrál és feltölt 5 account-ot, ugyanarról az ip-ről nem tudnak 5 x 300 percet ingyen vezetékest hívni).
-
válasz
amstro555 #4064 üzenetére
Wifi-nél a router-ben meg tudod nézni, hogy forgalmaz-e adatot a telefon. X perc után a neted / wifi-d kikapcsolja a telefon, vagy a kliens nincs rendesen beállítva.
Wifi / net egyébként folyamatosan elérhető? Ha megszakad a net (pl. kimész a wifi hatósugarából), akkor lehet nem jelentkezik vissza a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest