- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hívószám-hamisítás
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Urak, valaki tartott már gyertyát egy Enthoo Pro 2 és egy Raijintek ANTILA D5 nászéjszakáján?
Őszintén megvallva elakadtam. Alapvetően a tartály egy lemezen állna, de a háznál ott egy nagyobb porszűrő rácsos luk van, így nem tudom mire felfogatani. (1-es fotó, pirossal karikázva). Itt megoldás lehet egy barkácsolt lemezes adapter.
Gondolkoztam a bal lenti sarokban való elfektetésen (2-es fotó), ami tök jól kihasználnál a szabad helyet, de akkor csak úgy tudnám feltölteni a rendszert, ha elfordítom 90 fokot a házat. No meg nem is néz ki olyan jól a tartály, mert akkor nem bugyog fentről a víz a csőből.
Esetleg az elől befúvó ventikhez lehetne még hozzáfogni (3-es fotó), de az nem lefojtaná le a beigyekvő légáramlatot?
Bónuszkérdés, az oldalsó radiátort így rakjam, vagy fordítsam meg, és lent legyenek a csatlakozók? Első körben azért gondoltam így, mert a fenti radiknak is ott vannak a csatlakozói, így a kettőt rövid úton össze tudom csövezni.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest