Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Egyébként nekem ez a Valvoline Super-Coolant fagyálló vált be a legjobban. Nem azt mondom, hogy évek alatt nem hagyott lerakódást, de egyáltalán nem volt vészes. Idővel kifuttatták, már nem kapható. Ez egyébként koncentrátum, ezt még desztvízzel higítani kellett.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz DroiDMester #76198 üzenetére
Ezt találtam, szóval ilyen folyadékot biztosan nem fogok használni.
Ebből a színtelen az vállalható?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
én tartanám a blokkok leírásához magamat
Kérjük, csak tiszta, átlátszó vízhűtő folyadékkal együtt használja. A Pastel folyadékokban lévő részecskék és adalékanyagok eltömíthetik és tartósan károsíthatják a vízhűtő termékeket, például a radiátorokat, szivattyúkat, hűtőket és tömlőket. Ez a gyártó garanciáját is érvénytelenítheti.
-
Joshi
titán
Az EK-CryoFuel folyadékról mi a vélemény? Ez a kék szín nagyon tetszik.
-
gery14
senior tag
Megkaptam ment válasz koszi !
[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
Apollo_21
addikt
Ddc-t? Biztos ez? D5 sokkal jobb.
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
gery14
senior tag
válasz DroiDMester #76192 üzenetére
A distromhoz járt egy 3.as ddc pumpa eladtam és a tetejét elkérte a vevő en meg jofej voltam es odadtam neki
Mert lecseréltem 4.2 es ddc re. Aztán már tavaly pár honaposan kezdte hogy leál elindul de idén 2 hete vegleg megált hulye voltam tudom ez van.. hiába keresek tetőt nem tudok venni nincs sehol// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
nagyúr
-
gery14
senior tag
Valamelyikőtök kolcson adhatná a pumpája tetejét a csocsos ki/be részét amig legariztatom az enyémet nem kérem ingyé nekem nem is indul már ell a ddc..
Visszont merlin meg igy szarik a garizatatásra.. Igy most szépen aio ra visszakoltoztem[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
Laraxior
titán
Lehet, de ha el sem indul.... Nalam volt elleneallasa mindig, mert a tartalyban mindig epphogy csak csorgott bele, a D5 meg veri rendesen. Csak hát elég kellemetlen ha indítod a gepet, es a szivattyu nem akar elindulni. Bemaszni az asztal ala, lebontani a gep oldalat, stb. Van ket ddc itthon nekem is, de csak tartaléknak. Ha egyszer előjön ez a betegsege, akkor onnantol nem megbizhato.
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
válasz varmi2 #76184 üzenetére
Ez már régi sztori ezekkel a szivattyúkkal, nekem mar 10 evvel ezelott is csinalták, aztan amit vettem kesobb, azok is egy ido utan. Szoval eltettem a fiokba mindkettőt, es lett helyette D5.
Probaltam en is mindent, de valahogy sosem javult meg.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
nagyúr
-
-
varmi2
nagyúr
Van egy alig használt ddc pumpám, amit csak tesztelésre használok. De sokszor alig akar indulni. Csak kopog. Ha megütögetem, akkor elindul. Van erre megoldás, hogy induljon megbízhatóan?
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
korcsi
veterán
Alakul a terv. Mivel egy Kolink Satellite mini ITX házba kellett költöznöm, ezért leszereltem a vizet, de ha már megvan hozzá (majdnem) minden, legyen már víz, eladni úgyse gazdaságos.
A házon van csőnek kivezetés, legyen kint a radiátor tartály pumpa.
Ez lenne ráccsal előre, a hűtési kapacitás eddig is elég volt, megkapja ugyanazt a vezérlést.
A szekrénnyel megegyező színű bútorlapból egy 15x40cm-es "tok" nekem nagyon adja magát.
[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
korcsi
veterán
Sziasztok!
Egy ilyet fektetve is be lehet építeni? Az szivattyú oldalon egy ponton lyukon szív, érdemes a rácsot kiszedni belőle?
Válaszokat előre is köszönöm!
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
Pöttön
őstag
válasz fonok87 #76177 üzenetére
Köszi az ábrát!
Végül megoldottam, a pumpát és a tartályt átraktam legfelülre, az utolsó radiátort meg nem egyből a tartályra kötöm, hanem le vezetem legalúlra ott megszakítom, berakok egy t idomot,és onnan fel a tartályba. A t idom közepére meg berakok egy golyós csapot egy kis darab slaggal. Így elvileg az összes vizet könnyen letudom engedni.A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
fonok87
aktív tag
válasz Pöttön #76175 üzenetére
Azért elég trükkös tud lenni a folyadékok viselkedése. Az egész vízhűtés rendszer egy bazinagy (és esetenként elég bonyolult) közlekedőedény. Pl az alábbi esetben a tartály és azon belül is a leeresztő a rendszer legalsó pontja:
Amíg nem csökken a be- és kimenő csonkok alá a vízszint a tartályban, a rendszer többi része zárt. Akkor fog nyitottként viselkedni, amikor elkezd levegő bejutni valahol. Ha biztos vagy benne hogy belefér az összes löttyöd az edényedbe, kinyithatod legfelül is a tartály teteje helyett, ha megoldható - pl nekem radiátor van a tetején.Truss me, I'm an engineer.
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Azon agyaltam, hogy ha a vízhűtés körnek a végére, tehát a tartályomnak a bemenete elé betennék egy golyós csapot, és a golyós csap elé egy t idomot, aminek a közepén lenne a leeresztő cső, aminek a végén pedig egy egyszerű dugó, akkor tök egyszerűen letudnám elvileg engedi az egész rendszerből a vizet.Úgy hogy a tartály elötti golyóscsapot elzárom, a leeresztő cső végéből kiszedem a dugót, brelelógatom egy edénybe, és a közepén megnyitom a másik golyóscsapot, majd a tartály tetejéből kiszedem a dugót, és így elvileg az összes víznek ki kellene belőle folyni.
Vagy van ennél egyszerűbb megoldás is, csak én agyalom túl?A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
gery14
senior tag
Sziasztok kéne egy nagy help ! Egy garizatás erejéig valaki kolcson tudná adni nekem a ddc pumpája "tetejét" ? [kép]
Az enyémnek nincs meg a teteje már és garizatnom kell a ddc-meg a 3.2 es 4.2 teteje ugyan az köszonom !
Nem is kérem ingyen megbeszéljuk a részleteiet itt vagy pm- ben lehet "zaklatni"[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Azért vannak még elborult emberek (jobb gomb megnyitás új lapon esetén nagyítható)
[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
aleister
veterán
válasz KAMELOT #76023 üzenetére
Hát bakker, elkezdtem végre számolgatni, és nagyon igazad lett.
Kb a minimumot válogattam össze, és így is kb 687 euróra jöttem ki. Ebben még nincs is bent mondjuk a löttyi (de azt tudok itthon keverni) meg a sallangok. Az egyetlen fényűzés a 3-as Lian-li venti pack, vezérlővel 100 euróért. Ide nyilván mehetne 3 db 4000 forintos, rgb nélküli venti is, de tán nem ezen múlik.
Összességében a móka kb 300.000 jó magyar forint lenne, amiből tényleg inkább váltok Ryzen 5 7600X-re, aminek még teljesítménybeli vonzata is lesz.Lehet, hogy meg kéne szorozni az összefoglalóban lévő összegeket kettővel?
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Apollo_21
addikt
Ezt én már megszoktam, sérülés mondjuk fixen sose keletkezik.
De már megint az a szörnyű email fogadott hogy a megvett termék amit vételkor 'raktáron' az mára hirtelen majd 1hét múlva talán beér státusszal rendelkezik....ezt sose szokom meg.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Joshi
titán
Most találtam a TFK Channel-t, a legújabb videójukat nézve egészen precíz csatornának tűnik. Jó, a zene az szörnyű a videó alatt.
[ Szerkesztve ]
-
sfknasty
aktív tag
Na berendeltem az átépítéshez szinte mindent.A rendszer nagyjából úgy fog kinézni,hogy Ultitube 150 pro+D5 next + high flow next,Velocity2 AM4 ,1 db HW Labs Black ice nemesis 360/60-as radi,1 db Alphacool 360 st30 és 16/12 merev cső. A fittingeken és a 3. radin vacilálok még.A mostani rendszeremben EK Q torque fittingek vannak,amikkel maximálisan megvagyok elégedve és mivel azokból az adapterek megmaradnak,így sanszos,hogy maradok annál.Magicool 360 slim radival van személyes tapasztalata valakinek?Teszten meglepően jól teljesített.Érdemes megvenni?
-
Pöttön
őstag
válasz laychi #76151 üzenetére
Köszi!
Viszont most meg már inkább azon agyalok hogy szétszedem a jelenlegi vízhűtést, és összeépítem a vga-val majd.
Így viszont elég lehet a rendszerem?
2db 240-es Magicool Copper radiator pro (4cm vastag), + 1db 120 Magicool Copper radiator pro+ egy Bitfenix D5 pumpa tartállyal egyberakva.
Egy i7 4790k-n 4,5ghz-n, plusz a lentebb említett gtx1080.Illetve mennyire fogná vissza a hűtési teljesítményt, hogy a jelenlegi 13mm belső átmérőjű tömlőket 6mm-es re cserélném mindenhol?
Azért gondolkozom 6mm-esben, mert van egy 6mm-es tömlőre szerelhető gyors csatim is, amit a vga-ra raknék rá, hogy amikor esedékes lenne az újra pasztázás akkor nagyobb cécó nélkül, pár csepp hűtővíz árán megtudnám szakítani a rendszert, és kitudnám szedni a vga-t.Illetve ha elegendő lenne ez a hűtés egyben a 2 alkatrészre, akkor gondolom úgy valahogy kellene megoldani, hogy a pumpából a prociba, a prociból egy 240-esbe, a 240-ből a vga-ba, vga ból meg a 240-be+ a 120-asba, onnan meg a tartályba? (tartály pumpa egyben van)
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Joshi
titán
válasz DroiDMester #76158 üzenetére
Igazad van, benéztem a 3090Ti FE blokkot sima 3090 FE-nek. Még jó hogy nem azt vettem. Mindenesetre nem értem miért így alakították ki a klasszikus elrendezéshez képest.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
Jobb később mint soha
EK-Quantum Velocity² CPU Water Block (LGA 1700) ReviewÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Joshi
titán
válasz DroiDMester #76155 üzenetére
De neked is ez a verzió van ahol a blokk hátulján vannak a csatlakozók?
-
nagyúr
Teljesen rendbe van a blokk, ugye pénteken raktam fel énis ugyan ezt, és írtam is hogy sokkal jobb mint a 6900XT.men lévő szintén AlphaCool mert csere után több mint 60LPH.val lett több a max áramlási sebességem, egy EK blokk többet folyt az áramláson mint ez a 3090FE re való AlphaCool.
És nem utolsó sorban baromi jól hűt, nálam a gagyi gyári padokkal, és a taknyos SubZero pasztával.
-
fonok87
aktív tag
A 8mm átmérő nem sok, de nem tudjuk a mikrofines rész milyen ellenállású. Lehet hogy az égvilágon semmit nem érne a furatbővítés, mert előfordulhat, hogy nem is az a szűk keresztmetszet.
Szerk.: ja most jut eszembe: az Alphacool XPX CPU blokkom az egyik legnagyobb ellenállású amit kapni, és mintha olvastam volna valahol, hogy a GPU blokkajiuk is jobban fojtanak a többinél.
[ Szerkesztve ]
Truss me, I'm an engineer.
-
Joshi
titán
Egy kis bemutató az Alphacool blokkról. Alapvetően nem tűnik rossznak, habár egy tervezési hiba azonnal szemet szúrt. A bemenő és kimenő furatok átmérője ~8mm ami felháborító. Komolyan elgondolkoztam azon, hogy felfúrom legalább 9mm-re. Az tart csak vissza, hogy a plexi könnyen reped.
Aztán a hátlap belső oldala sérült, mondjuk ez érdekel a legkevésbé (akciós volt). Amúgy a blokk többi része sérülés és karcmentes.
Ez a blokk a legbénább amit valaha láttam, cserébe "olcsó" volt (mai viszonylatban olcsó).
[ Szerkesztve ]
-
laychi
veterán
-
Joshi
titán
A postán amikor a hölgy hozta ki a dobozt, gondoltam rossz csomagot hozott ki. Aztán láttam a Merlines ragasztószalagot, meg az ár is stimmelt, akkor már csak azt nem hittem el hogy most ezt miért? Még mondtam is a hölgynek, hogy mekkora doboznak kéne lennie, de ő is mondta hogy ja nem nehéz.
-
Moby
addikt
válasz proci985 #76141 üzenetére
Én viszonylag sok helyen azt olvasom, hogy ezek az új quantum torque fittingek nem igazán tartanak, és hogy könnyen kijön belőlük a cső, nem igazán biztonságos a konfig mozgatásra, és ha az kell, hogy stabil legyen, akkor célszerű alphacool csatlakozókat használni (amik viszont nem túl szépek). Nem tudom mennyire igaz ez, nincs tapasztalatom benne.
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Úgy néz ki össze jön egy full cover blokkos gtx1080.
A kérdésem az lenne, hogy ennek elég lehet egy 240-es radiátor?
Vagy inkább legyen 240+ egy 120-as felállásban?
Húzni nem szeretném a kártyát, a lényeg a hűvös működés lenne.
Jelenleg a procin van a 240+ 120-as felállás, a házban viszont már csak egy 120-as radiátor fér be, a 2 rendszert meg nem gondoltam egybe építeni.
Van elfekvőben még egy pumpa + tartály kombóm. Így arra gondoltam lenne egy rendszer a procin egy meg a vga-n.A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
-
nagyúr
-
sfknasty
aktív tag
Nem tud esetleg valaki olcsóbban rendelni az EK és az Aquacomputer oldaláról?
Ma még 20% kedvezmény van a velocity 2 blockra.Aquacomputertől pedig az Ultitube Pro 150+ D5 next érdekelne. Merlinnél 100ezer.A velocity 2 block meg 52ezer. -
nagyúr
-
Dreamie
őstag
-
proci985
MODERÁTOR
válasz sfknasty #76128 üzenetére
a radiatormennyisegnek boven okenak kene lennie pedig.
a fel viz atepitese helyett nem opcio egy normalisabban szellozo haz? pl Meshify 2 XL / Define 7 XL?
10es belso atmeronek elegnek kene lennie. 38-39fokos viz mellett nem a CPU blokk holeadasa az elso problema.
egyebkent 40 fok az meg teljesen oke, max melegebb lesz a CPU es a GPU is. nekem egy idoben 45-50 fok korul volt az uzemi vizho a legmelegebb ponton. persze nem optimalis, de az ott meg biztonsagos.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
sfknasty
aktív tag
válasz tibcsi0407 #76127 üzenetére
Egyrészt unom,másrészt szeretnék kicsit jöbb légáramlást a házban,amiben az oldalssó distro meggátol.Végezetül a ddc-t járatni kell rendesen,mert agyon van csövezve a gép és idegesít a hangja.Ja van egy 3.radim is a körben,de az 1 120-as slim.Feláldoznám a designt a teljesítmény oltárán. A jelenlegi rendszerben a 38-39 fokos víz nem igazán tetszik.Pedig csak egy 5600x és egy vega 64 van vizezve.Igaz a proci is és a kártya is megvan kergetve 128W+310W
Ja és soha többet színes löttyök!!
[ Szerkesztve ]
-
sfknasty
aktív tag
Sziasztok.Megfordult a fejemben,hogy kiszanálnám a jelenlegi loopot a gépből,ami áll egy lian li oldalsó distroból 4.2 ddc-vel.2 x 360 radi,abból az egyik 60,a másik 30mm vastag.Quantum velocity am4 cpu blokk és 12/10 merev cső.Az elképzelésem a következő lenne: Quantum velocity 2 cpu blokk,Aquacomputer ultitube 150 pro+D5 Next(sajnos a 200-as nem férne el a 60-as radi miatt,pedig sokkal olcsóbb),maradna a 2 radi és kapna még 1 360-ast és 16/12 merevcsövet.A kérdésem az lenne,hogy van-e értelme a cpu blokk váltásnak és a nagyobb csövezésmek.Hozna -e töbletet áramlásban a nagyobb cső?Esetleg nem-e szándékozik valaki vásárolni mostanában az Aquacomutertől és az EK-től?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz DroiDMester #76119 üzenetére
legnyomas szempontbol egyebkent ez kifejezetten jo, bar a motorhub nem biztos, hogy fogja szeretni.
pl egy idoben Delta es Sunon arult duplaventis pogacsakat szerverekbe.
[ Szerkesztve ]
-
laychi
veterán
válasz Shkiz0 #76122 üzenetére
1.)A másik lábat miért középre tetted?
Csak összedobtam, ez még tesztüzem, ahogy írtam módosítva lesz még.2.)Plusz ahogy mondták így nem fog kapni levegőt. A külső oldalra kellett volna tenni és akkor maradhatott volna ilyen közel.
Kap elég levegőt, a kép nem adja vissza, de van ott távolság a faltól, beforgattam az asztal közepére, kb. azonos hőfokokat kaptam.3.)A VGA-t meg élvezet lesz így kivenni, ahogy látom. Én lehet a hátsó venti feletti szellőzőnél oldottam volna meg a ki és belépő csöveket, akkor kényelmesebben tudtál volna szerelni, cserélni bármit a gépbe.
Tudom, hogy nyűgös lesz kivenni, számoltam vele. Nincs gyári kivezetés a házon, szétvágni nem akartam, egyébként sincs hozzá szerszámom.Eladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
-
nagyúr
válasz laychi #76115 üzenetére
A másik lábat miért középre tetted?
Plusz ahogy mondták így nem fog kapni levegőt. A külső oldalra kellett volna tenni és akkor maradhatott volna ilyen közel.
A VGA-t meg élvezet lesz így kivenni, ahogy látom. Én lehet a hátsó venti feletti szellőzőnél oldottam volna meg a ki és belépő csöveket, akkor kényelmesebben tudtál volna szerelni, cserélni bármit a gépbe.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
laychi
veterán
válasz DroiDMester #76119 üzenetére
Tartó, nincs bekötve
Majd kell valami konzolt fabrikálnom.
Vagy ha lesz vga blokk, akkor már be fog férni alulra isEladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
-
őstag
válasz DroiDMester #76082 üzenetére
-
nagyúr
-
laychi
veterán
válasz ScomComputer #76117 üzenetére
Mert nem fért már el az asztalon, muszáj voltam valahová tenni.
Eladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
-
Zsolteeka
tag
Sziasztok,
Adott egy ASUS TUF 3090 OC kártya és rendeltem hozzá egy BS-AST3090-PA kódnevű vizes blokkot, ami már elvileg ( sőt gyakorlatilag is ) kifutott széria a Barrow-nál. Az új blokkjuk cikkszáma BS-AST3090-PA2. Nos, szeretnék hozzá egy aktív backplatet is rendelni, de nyilván sima PA-sat abból már nem találtam, vajon a PA2 Backplate kompatibilis a sima PA első blokkal?
Írtam a Barrownak Aliexpressen, hogy megkérdezzem, 8:02kor jött egy válasz hogy nem kompatibilis, aztán 9:12perckor pedig egy olyan hogy kompatibilis. Namost, ez számomra nem valami segítőkész.
Bárkinek esetleg tapasztalat? -
tibcsi0407
félisten
válasz DroiDMester #76110 üzenetére
Igen. Akkor ez nagyon jó hír, köszi. Még az ASUS BIOS-ban csak most fogok elmélyülni.
utdetailing.hu
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Hawerr #76111 üzenetére
hotspot mindkettonel 55 fok felett lesz, package az talan meg oke. nema menni fog.
ar inkabb problemas, pumpa + tartaly kb 150 eur, gpu blokk 150-200 eur, CPU blokk kb 80-100 eur, radiator kb 150-200 eur, csatlakozok kb 50 eur, csovek + folyadek kb 50 eur. a dupla 360 nem lesz akkora elorelepes, mint varnad, ahhoz majdnem egy kulso radiator kene: ez nem dragabb, de macerasabb.
szoval eleg draga lenne es kerdes, hogy egyaltalan mennyit nyernel. epitett viz utobbi par evben sajnos eszmeletlenul megdragult.
[ Szerkesztve ]
-
Hawerr
tag
Sziasztok
Olvasgatom itt a forumot egy ideje, szeretnek segitseget/velemenyt kerni Toletek.
Jelenlegi gepemben egy 5900x CPU van, melyet egy arctic freezer ii 360 probal huteni.
Emelett, egy Asus Strix 6900 XT LC van, tehat jelenleg 2 kulon AIO gondoskodik a megfelelo homersekletrol.A gondom az, hogy nagyon bantja a szemem ha 50-55 folott latom a homersekletet.
Kerdesem az lenne hogy osszerakhato-e veges osszegbol, egy olyan custom water cooling, ami orvosolhatna a "problemat", mondjuk nema, vagy minimalis zaj mellett
A gephazam egy Asus ROG Strix Helios 700, amiben elol, es felul is elferne 1-1 360as radiator.
Valaszokat elore is koszonom
Udv
Hawer
Minden embernek alanyi joga, hogy hülye legyen, de látom élnek is vele rendesen...
-
nagyúr
válasz tibcsi0407 #76109 üzenetére
755 v3.as nem?
a venti csatiba 2.db vezeték megy sárga: RPM vissza jelzés, és kék a PWM jel(ha nem kap pwm jelet akkor 100% on megy(illetve annyin amire a potit állítottad) ha max ra állítod a potival akkor PWM-el tudod vezérelni!
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz DroiDMester #76108 üzenetére
Szerintem ez nem PwM-es. Oda van dugva egyébként, jönnek is a fordulatszám adatok.
Köszi!utdetailing.hu
-
nagyúr
válasz tibcsi0407 #76107 üzenetére
de legyen MAX-on a poti!
és dugd rá a herora a pumpa(nem AIO) csatlakozóra, és vezéreld a lappal
-
Moby
addikt
válasz hash99 #76103 üzenetére
Én azt sem vártam meg, ahogy kiderült, aznap saját költségen visszaküldtem nekik, hogy ezzel is gyorsabb legyen. Ehhez képest másnap megjött a visszaigazoló, hogy kézbesítették, ők meg még 1 hét múlva is keresték, hogy náluk nincs. Aztán egyszercsak hogy-hogynem előkerült Szőrnyű nagy kupleráj lehet annál a cégnél úgy minden szinten. Volt egy másik cserém, önhibájukon kívül rossz terméket küldtek. Jó fejek voltak, visszavették, adtak helyette olyat, amilyet kértem helyette. Nade az oplcsóbb volt. Mondtam nekik ne küldjék vissza a különbözetet, majd levásárolom, úgy rendelek még tőlük. Na azóta végtelenszer rendeltem, minden alkalommal jeleztem, hogy vonják le az akkoriban fenmnmaradt összeget. Semmi. Már elengedtem a dolgot, valami két-három ezer forint, de na. Nem akarok náluk intézni inkább semmit. Ilyen nagyon olcsó valamit még veszek tőlük, de ha lehet, inkább megveszek mindent a gyártók webshopjáról.
-
Moby
addikt
válasz tibcsi0407 #76104 üzenetére
Igen! Forgassa a vizet mindenképpen!
-
tibcsi0407
félisten
Pumpa beállítására van valami ökölszabály, amire érdemes figyelnem?
utdetailing.hu
-
Moby
addikt
válasz DroiDMester #76097 üzenetére
Az alphacool blokkom majdnem 1 hónap volt. És nem az alphacool ült rajta. Végtelenül lassan ment át rajtuk az egész. Szinte naponta telefonálgattam, és nógattam őket, hogy valami történjen, pedig az elején olyanokat igérgettek, hogy nem várják meg azt sem, hogy hozzájuk odaérjen az enyém, gyorsan rendelnek egyet, az én cserémet meg majd beraktározzák, meg ilyenek, aztán hogy megsürgetik, meg hasonlók. Semmiből nem lett semmi. Nem számoltam ki, de szerintem éppen belefért a 30 napba. Soha többé nem akarok náluk garit intézni.
-
tibcsi0407
félisten
válasz DroiDMester #76098 üzenetére
Új a lap is. Topikban leírtam mi volt. Noob hiba... Holnap megkínzom a hűtőt is.
utdetailing.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.