Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pug
veterán
válasz RockHaRD #82685 üzenetére
RDNA3 eseten a chiplet-es felepites miatt finoman szolva nem egyenletes sik a holeado felulet.
Igy eddig az a tapasztalat, hogy a pasztak nagy reszet idovel szepen kinyomja a GPU es huto kozul, fedetlen teruleteket kepezve. Aminek hala nagy delta lesz a GPU temp es a GPU hotspot kozott.
Pl nalam ilyen 3X fokos delta viz alatt, 45 C vs 77 C.
Akik ilyen pad-ra valtottak, naluk ugy nez ki, hogy nem kuszik fel a delta, megall kb 13-17 C kornyeken, vagyis sanszos, hogy a pad-ot nem tudja az egyenetlen felulet annyira kipreselni.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
-
BandiT85
aktív tag
válasz RockHaRD #82625 üzenetére
Nálunk az üzletben a legkisebb nyomatékkulcs 5Nm-ről indul, emlekszem azzal húztam meg egy bicikimarkolatot, és én is úgy jártam, hogy azt hittem rossz a kulcs, de csak azért nem kattant le, mert már eleve jobban meg volt húzva a csavar.
Igazából rohadt nagy mákod volt hogy nem a menetet húzta ki a blokkból, csavart lehet pótolni.
Én azt az ökölszabályt szoktam alkalmazni, mikor réz vagy műanyag a menet, hogy az imbuszkulcs rövidebbik végénél fogva meghúzom, amennyire csak tudom, és a hosszabb felével még fordítok rajt egy negyedet kb. Sosem szivárgott még blokkom. Fittingekkel vagyok bajba, hogy lazának érzem a kézzel meghúzást, pedig elvileg elég. -
aktív tag
válasz RockHaRD #82619 üzenetére
Én csöveket kiszoktam dobni, radiátorba, citromsav forró víz, külön pumpával pörgetni szoktam benne 1-2 órát. Próbálkozhatsz ecettel is. Volt olyan esetet amikor ipval kellet átmosnom a radikat mert egyszerűen nem jött ki belőle mással. Röviden ez nagy szívás, nem szoktam megvárni már ezt, évente leengedem, átmosom 5liter sima deszt vízzel, kompresszorral kifújom a maradék vizet belőle, aztán megy bele az új folyadék. Volt olyan radiátor amit használtan vettem, szerintem 20-30 órát ment mire nem színezte már meg sima deszt vizet.
Hátha van valakinek más tippje, amivel 1-2 óra mosás alatt meglehet oldani.
+1 bármivel mosod, mielőtt újra összerakod 2-3 sima deszt vízzel mossad át, ne maradjon benne semmi, a tisztító "anyagból". -
gery14
senior tag
válasz RockHaRD #75805 üzenetére
Ugyan minek szednéd szét teljesen a vgat pl amikor csak a plexi toppot veszed le és kitakaritod? ha jók a hofokok tok felesleges ujra pasztázni nekem is bányaszot pár honapot és ugyanolyan tökéletesek a hofokok mint régen. Kyrno extreme paszta van a proci+gpu-n meg gelid gp extreme padok. A radikban lesz trugyi azt kell mosni majd.. én vettem anno merlintol vmi vegyszert direkt erre pár ezres volt de azota nem használtam nekem ugye blood red van a rendszerben. Majd jövőre valamikor szétszedem amikor jon uj vga. Egyenlőre viccesek az uj proci-vgs kombók bár ha a szín miatt akarod az osszes csövet átmosni akkor értem ha ujrapasztázod vegulis.
[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
BogyóBP
addikt
válasz RockHaRD #75235 üzenetére
Ha akkora házad van hogy 2 radiátor is befér akkor akkora légáramlatot nem tudsz csinálni hogy a push pull verzió tényleg 100 os legyen, mindig lenne egy kis mondjuk úgy holt tér ahol megreked a levegő mert onnan még nem szivja el és odáig tolja a másik (ugye akkora fordulaton ami még nem zavaroan hangos tehát halk). Annak idején a gamersnexuson volt egy ilyen elemzés. Szerintem a legjobb talán az még mindig az lenne ha a meleget közvetlen kinn tartaná, de abban is van valami hogy az alaplap passziv bordáiról is párolog a levegő de azt a felső venti kiszivhatja, a többi alkatrész meg elenyésző hőt ad le, gondolom a VGA is a loopban van, érdemes külön választani ha van lehetőség hogy a cpu és a radi is külön blokkon legyen főleg ha több van belőle, 1 db VGA esetében szerintem még simán befér 1 loopba az egész egy 360 as radira, igaz nem lesz túl hűvös lehet nyomnia kell a pumpának majd rendesen körbe a vizet.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
BogyóBP
addikt
válasz RockHaRD #75230 üzenetére
Legjobb az lenne ha mindkettő kifelé lökné a házból a meleget. Ha van rá lehetőség és nem zárt az előlap ahova a radiátort teszed. Erről már kisebb vita volt hogy melyik jobb, ha leszivja róla vagy lefújja, ki erre ki arra esküszik. A lényeg hogy szerintem ha már épített vized van akkor ne keringjen a házba a meleg semmilyen formában. Csinálhatsz szélcsatornát de semmi értelme. SZERINTEM! Amúgy meg egyforma sebességgel kéne mennie mindkét verziónak.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Leon77
őstag
válasz RockHaRD #75206 üzenetére
Mivel nyomás nincsen a rendszerben szerintem simán megoldható. A külső radi is legyen lejjebb és a legmagasabb pont a gép hátulja legyen.Tedd körbe jó alaposan konyhai papírtörlővel, hogy azt a kevés vizet felszívja, ami kijön. Minimális lesz a vízveszteség, amit utána majd pótolni kell és persze jó levegős is lesz a rendszer, szóval légteleníteni is kell majd. De szerintem ennyi.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
gery14
senior tag
válasz RockHaRD #74037 üzenetére
Köszi !
Én videón lattam hogy egy srác a 5900x hez a 2 es JP t rakta be nekem is az van bent igen ez az ugrálás zavart aztán uttána olvastam és jah ez ilyen. Tegnap rákuldtem minden tesztet pbo-val ami csak van a gépen nem melegedet ell jó volt minden csak szúrta a szemem
Már filoztam a 3ik radi mókon is később jó lenne befaragni egyett
Dreamie köszi 5800x nehezebben az 5900x könyebben és az 5950x asszem nehezebben hűthető megint itt olvastam visszakeresve.
dirtymylo /
Tom456 köszi igen küldi az ek a pirosat de nem öntöm bele marad ez clear budget lötyi a pumpase hangos töle mint páran írták.[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
senior tag
válasz RockHaRD #73943 üzenetére
Csak egyet tudok érteni. Nemrég adtam el a 6700XT-t, blokkal raktam fel, hátha nem kell visszaépíteni. Lényegében 10-ből egy embert érdekelt blokkal együtt.
Szóval 1080 esetén ez hatványozottan igaz lesz.
Kell rá egy gyári léghűtést (vagy valami alternatív megoldást) keríteni.üdv.: Boldog Ferenc
-
nagyúr
válasz RockHaRD #73885 üzenetére
már leírtam 1000X NEM kell újra padozni!!! Csak akkor ha béna vagy és szét téped leszedéskor a padokat!
Én még mindég a gyári szar alphacool padokat használom, amit már 10szer szedtem szét meg raktam vissza, és köszönik szépen jól vannak!
Nem tudom honnét jött ez a hülyeség hogy minden szétszedés után új pad kell!
És nem is kell 15.e ért venni padokat ugyan olyan jó a 5-6000.res kínai, a gelid is pont ugyan olyan kínai csak másik csomagolásba van!
[ Szerkesztve ]
-
flashpointer
őstag
válasz RockHaRD #73865 üzenetére
ha GS akkor fel eve meg nem volt hozza, nekem phoenix 3060ti-volt, ugyanaz a nyak csak par komponens hianyzik rola (meg tobb gyartoval is egyezik a konstrukcio csak mas rajta a matrica meg a hutesben minimalis elteres) a problema az hogy a blokkrogzito furatok a nyak szelen nem ugyanott vannak mint a blokkon : q
-
törölt tag
-
senior tag
válasz RockHaRD #73708 üzenetére
A ház mozgatása/megrázása és több napos járatás után nehéz elképzelni, hogy még mindig van benne levegő...
Lehet túlgondolom, de...
Az nem lehetséges, hogy a kavitációt hallod inkább?
Simán lehet akkora ellenállása egy ilyen rendszernek, hogy már nem bír a forgórész nagyobb térfogatáramot előidézni, hiába emeled a fordulatszámot.
Ha tényleg kavitáció van, akkor nem kellene erőltetni azt a max fordulatot, nehogy baja legyen az impellernek vagy a kerámia csapágynak. -
nagyúr
-
gery14
senior tag
válasz RockHaRD #73693 üzenetére
Koszi jajam csak nem maradt kyrno extreme pasztam sajnos. Atforditottam sima Kryonaut ot kapot az volt bontatlan.
Dreamie Szètkel szedni es átforiditod vagy fejel lefele lesz a felirat es nem zavar vagy átforditod ahogy írtak előttem.
Boldog Karácsonyt Mindenkinek[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz RockHaRD #73679 üzenetére
Ezt írtam, ha emlékszel és megnézed újra...
Amúgy:Ultitop megoldással:
Igen, a D5 Next oldalán csak ez a fém színű van (viszont nekem úgy tűnik, hogy fel lehet fogatni a pumpát), de pl. a Tube részen ott van a másik adapter is:
[kép] (túl hosszú lenne, direktbe berakva)üdv.: Boldog Ferenc
-
proci985
MODERÁTOR
válasz RockHaRD #73678 üzenetére
ah, 90fokosokat nem kell tulgondolni, nekem egy idoben volt ket 2x90 visszafordito amig a hazon kivul volt az egyik radiator a Cosmosban.
igazabol ha szet akarod szedni mintha lenne annak a tartalynak a hatoldalan is egy kimenet, ha 90fokban elforgatod akkor egyszerubben be tudod kotni a VGAt es a radiatort is. nalam is keresztiranyos megoldas van.
a karc a teton szepsegfolt , szuk rendszereknel megesik .
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
-
Dreamie
őstag
válasz RockHaRD #73623 üzenetére
Tegnap este elkezdtem... Nincsen elég nagy ház e világon... Már most alig bírom mozgatni olyan nehéz...Milyen alsó bekötés mozog? Felülre lesz érdekes a 360-as 4 cm radiator beszuszakolasa... No mindegy lehet kell oda is egy slim radi. Meglátjuk.[ Szerkesztve ]
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
törölt tag
válasz RockHaRD #73600 üzenetére
Kicsi a házam, de közel 4m cső, és 2,5 liter lötty van benne, annak a víznek 200-nál meg kének mozdulnia, nem lehet hogy kicsi a keresztmetszete a supernovanak is, mint a moranak?
#73603Akcok94
Milyen pumpád van?#73609proci985
A feltöltés volt nehéz, forgatni kellett a házat, de aztán kitaláltam rá egy jó megoldást, vettem hozzá menetes tölcsért ( a mai napig nem tudom hol van, pedig qurva jó cucc), beletekertem a tartály felső légtelenítőjébe, és felöntöttem csurig, aztán hamar átforgatta.
6 évig üzemeltek gond nélkül, és utána adtam el őket, szerintem a valaha készült legjobb pumpák. B4E![ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz RockHaRD #73587 üzenetére
200 lph még nem az az eszeveszett áramlás, aminek habosítania kéne a vizet.
Mindazonáltal érdemes megnézni, hogy a tartályban mi történik: ha örvénylik a
víz, akkor képes folyamatosan levegőt visszaszívni, így sose fog elmúlni...Cshavez: na jó, de az dupla szivattyú volt... itt meg ha jól emlékszem egy van.
Szerk a szerkre: a DDC egyáltalán nem gyerekjáték, csak kisebb a mérete, és
hangosabb, de a teljesítményét nézve, konkrétan nagyobbat emel, mint a D5...
ami ugye azt jelenti, hogy egy komplexebb rendszerben nagyobb áramlást hoz.[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
válasz RockHaRD #73587 üzenetére
PAR nap szerintem biztosan kell neki míg szépen kimennek a bubik, szóval nyugodj meg. Egyébként én a helyedben a külső radit még kint feltoltottem volna, lehet kicsit segített volna. Feltolteni, mozgatni, feltolteni, mozgatni. De lehetőleg nem lennél előrébb akkor sem
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
DigitXT
nagyúr
válasz RockHaRD #73579 üzenetére
Mivel ezek a szivattyúk azért nem akkora teljesítményűek, hogy a kavitáció
érdemben károsítsa őket (ha egyáltalán kialakul), a válasz igen: addig kell a
lehető legnagyobb áramlásra törekedni, amíg még levegős a rendszer.
(A lassan keringő víz nem tudja kihajtani a bubikat. Extrém esetben air lock
is kialakulhat, amivel az első feltöltésnél már szembesültél: ami segít, azon
kívül, hogy a radiátor fejre forgatását szokták javasolni, az az áramlás minél
nagyobbra növelése, illetve változtatása, azaz néha kapcsold le a szivattyút,
attól is odébb tud mozdulni a bárhol beszorult légbuborék/gyorsabban kijön.)Ui: az a ropogó hang apró buborékok hangja. Ha átlátszó lenne a cső, ezek
simán látszanának, ahogy csapatnak a rendszerben. Jó esetben eljutnak a
tartályig, és ott láthatod, hogy csökken a vízszint (helyére jön ugye levegő):
néha még utántöltésre is szükség lehet. Gond akkor lesz, ha ez a jelenség
soha nem múlik el, azaz továbbra is szivárog a rendszer, és levegőt szív be.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
DigitXT
nagyúr
-
senior tag
válasz RockHaRD #73551 üzenetére
Szerintem nagyjából reális. Érdemes maxon hagyni és járatni egy fél órát legalább.
Néha az is segit, amikor ilyen ki-be kapcsolósat játszik az ember, hogy kimozdítsa a beragadt bubikat. (Kérdés, hogy mennyire szereti a D5 Next elektronikája).Funfact: nálam szerelésnél, már eleve úgy megy, hogy mikor lekötöm a külső radiátort, abban marad a folydék és csak a többit engedem le.
Aztán feltöltésnél csak a gépből csinálok egy kis kört, feltöltöm, légtelnítem és utána kötöm vissza a külsőre. Így kb. annyi levegő marad benne, ami a két-két csap közötti mini cső.üdv.: Boldog Ferenc
-
senior tag
válasz RockHaRD #73546 üzenetére
Voltam hasonló helyzetben. Ilyenkor beszorul a levegő és dugóként működik.
Szerintem kb. az lehet a megoldás, hogy a radiátor kijovő ágát megbontod és elindítod a pumpát.
Vödröt, felmosót, papír törlőt készíts be.Illetve olyat is lehet csinálni, hogy feltöltés közben van egy köztes "tartály" (kb. bármilyen flakon) amiben van folyadék és mind a bemenő ág benne van (de nem ér bele a folyadékba), mind a kimenő ág benne van (bele ér a folyadéba).
Így látni fogod, mikor van már "körforgás".Lehet küzdeni nyomás/vákum felváltott létrehozásával is, de nem a leghatékonyabb.
üdv.: Boldog Ferenc
-
nagyúr
-
senior tag
válasz RockHaRD #73528 üzenetére
A webshopban lévő képek alapján rossz rögzítőt szeretnél hasznáni.
Az L alakút akkor kell, ha egy vízszintes ventillátorra szeretnéd a talppal lerakni.Illetve lehet, hogy rossz adaptert vettél.
(Sőt, szinte 100%)
Amúgy nem tudod a úgy rögzíteni, hogy a két felső csavar tartsa és az alsók meg támaszkodnak? (Simán elbírják addig, amíg megjön az új adapterl)
Vagy fursz pár plusz lyukat a rossz adapterre. ;)
[ Szerkesztve ]
üdv.: Boldog Ferenc
-
proci985
MODERÁTOR
válasz RockHaRD #73488 üzenetére
haznal van egy olyan problema is, hogy ha tulzottan ki van vagva minden, akkor a strukturalis integritas lesz rossz.
mult heten szereltem egy Fractal Define 7et: legnagyobb meglepetesemre a tap / also negyed takaroelemet nem lehet teljesen kiszedni, de jobban megnezve evidens volt, hogy az adja az integritasat, mivel annak meg a teteje is cserelheto.
nalam pl az NZXT 630 belseje is epp elfogadhato ugy, hogy gyakorlatilag a viz miatt ki van belezve.
ami megoldas (lenne) az egy 10 kilos belso acelvaz.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Dreamie
őstag
válasz RockHaRD #73495 üzenetére
tök mindegy szerintem, hogy mi hol lesz, ami fölfelé megy az lefelé is. Lényeg, hogy mozgasd meg a radiátort, fejre is állíthatod, oldalra is fordíthatod. Szépen kimegy belőle a levegő. Házat is érdemes feltöltés után átmozgatni.
-
-
Atke
senior tag
válasz RockHaRD #73485 üzenetére
Lapból az E-ATX is belemegy.... Amit nem értek, 2,5 mm az eltérés a vastagságban/széltében a normál és a mini között... ezért SFX tápos,ez elég idiótaság.
Nem megkérdőjelezni akarom a tapasztalatot amit megéltetek,de alul,felül is, illetve oldalt is perforált ahol a ventik,radik kaphatnak helyet. Ennek ellenére szarul szellőzik???
O11D mini, O11D Distroval 3:00 -
nagyúr
válasz RockHaRD #73461 üzenetére
Hát nekem egyelőre nagy csalódás.
Story:
Pénteken megakartam rendelni a blokkot a procira. Csak elfelejtettem, hogy cégre veszem és ott nem működik OTP esetén a direkt kártyával való fizetés. (mármint hogy megadod a kártyaszámot, CVC-t meg lejárat stb) Elutasította a tranzakciót.
Oldal fel is ajánlotta, hogy menjek vissza és válasszak mást.
Kiválasztottam a bank transfert, jött is a rendelés végén order number plusz utalási instrukciók.
El is utaltam még akkor, és kedden rájuk kérdeztem, hogy amúgy pénz odaért, vagy mi lesz mert nulla állapotváltozás van a rendelésnél, és mindig csak "pending"-et írt.
Nyitottam ticketet ahol válaszolt egy emberke, hogy nem sikerült a tranzakció, (mármint az első kártyás) és mutatja róla a képet
Mondom neki, igen mivel céges kártya így elutasításra került ezután váltottam banki utalásra, amit el is utaltam, csatoltam neki róla képet:Erre elkezd értetlenkedni a csávó:
Még 1x leírtam neki, hogy értse meg, céges kártya nem lehet online fizetni kártyaadatok megadásával mert próbáltam.
Erre jön utána azzal, hogy 3 nap az utalás még lehet azért nem ért be. (egyszerre utaltam az aquatuningos utalással, az már úton is van szóval ennek is meg kellett volna érkezzen)
De állítása szerint nem érkezett meg.
Majd mondja, hogy de meggyorsítván a dolgokat mutassak már az utalásról képet.
Na itt már nagyon kezdtem zsibbadni, mert korábban ugye elküldtem neki.
Írtam, hogy már korábban csatoltam róla képeket de még 1x elküldöm. Na azóta nem jött még rá válasz.[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Dreamie
őstag
válasz RockHaRD #73414 üzenetére
Én a pumpaba fogom bekötni az aramlasmerot, a kijelzo miatt. Gondolom csak úgy tudja mutatni az aramalast, ha abba van dugva.
Aquasuite mutatni fogja.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
MPowerPH
félisten
válasz RockHaRD #73356 üzenetére
Nem is szabad venni, mert brutalisan megszaladt az aruk. Supernova ugyan azt tudja, csak olcsobban, es elvileg kevesbe rectrictive.
Cshavez: Azok a ventik nem tunnek bikanak... Gondolom nem mindegy, hogy mekkora a statikus nyomasuk es a fordulatuk. 10 eve meg nagyon nem azt tudtak az akkori ventillatorok, mint a mostaniak. A P14 -ek meg brutalisan erosek.
Am en lehet azert nem vettem eszre valtozast, mert nekem 1db egysegre jut 1db MO-RA.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
-
DigitXT
nagyúr
válasz RockHaRD #73289 üzenetére
Ennek amúgy egész pontosan melyik dimenziója 1260 mm? Mert leginkább
3 db 140-es venti fér rá egymás mellé, és nem 9 db. Tudom, reklamálhatnék
a gyártó marketing részlegénél, de ez ebben a formában bullshit. (Attól még
nagy, sőt, nagyobb, mint a MO-RA3, az ziher, szóval több por is fér rajta.)It's not the size, but how you use it.
Serious Sam -
törölt tag
válasz RockHaRD #73246 üzenetére
Utána olvastam, a "Mystic Fog" - solid white és a clear -nek a keveréke , gondolom egy kis viszkozitás stabilizáló adalékkal, a fő probléma ezzel, míg a többi cseréjére kettő, erre fél évet írnak (a fényhatások érdekében dumával).
Az áramlásra is kíváncsi lennék, hogy mennyivel kevesebb, bár én ezt leteszteltem![ Szerkesztve ]
-
perecKING
senior tag
válasz RockHaRD #73168 üzenetére
En is beszallok valahol en is a ketto kozott latom az igazat.
Szerintem sem lehet meghatarozni melyik marka altalanosan a legjobb. EK-bitspower tenyleg a csus de nalam is voltak minoseg beli problemak EK-val. Radiator szerintem egy vacak. Rbg kabelek rendszeresen hibasak gyarilag. Az uj el fittingkek nogyon jol neznek es egy ek 90° vs barrow 90° nem ua minoseg, ezt ugy irom nekem mind2 van a korben. Nyilvan arban is mas.
Alphacool cuccaim is voltak szerintem a radiatorokat leszamitva zsakutca! Kinezetre hat...inkabb nem irom le a velemenyem de a kinaiak is verik es sok termekuk kisertetiesen hasonlit mas markajelzesu kinai cuccokra. Nem gondolom hogy eu gyartas lenne.
A bykski anty off fittingeknel jobbat nem tudnek elkepzelni akkorat fog hogy azt a k. es nem kell egy zsak o gyuruvel szarakodni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest