- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
válasz
#90933760 #35349 üzenetére
Hogy tudok leszigetelni egy full clover GPU blokkot? Nem akarok szigetelni, túl rizikós, nekem nem éri meg. Nem szarakodás ez a szelep, és ha szobahőmérsékleten tartom a vizet még az is brutális hűtőteljesítményt ad. Szerintem a szigetelés nagyobb szarakodás.
Mindig panaszkodok hogy kint süt a nap a házban meg sötét van, nos ez most jól fog jönni. Olyan fedett helyre tudom rakni a radit ahol még akkor sem éri víz ha vihar van, és naponta 1-1,5 órát süt oda a nap. Kint is meleg van, de bent is, és bent passzívan menne szóval...
Viszont azt nem tudom hogy nyáron ki lehetne e rakni mindkét radit. Nem méregettem még de annyit tudok, hogy egész nap melegedik a szobám, és estefele érezhető hogy kint hidegebb van, és a szoba sokkal lassabban hűl vissza.(#35350) ViZion: Valley Benchmarkra gondoltam, de próbáltam már BF4 és GTA5 közben, ugyanez a helyzet. Brutál sűrű a radim. Lehet szar ez a Phanteks venti, de leszabályozva tényleg semmit nem ér. Tudom hogy sokan mondtátok nem kell 8 venti, én a tapasztalatomat írom le.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Villanyszerelés
- Megállíthatatlan a Clair Obscur: Expedition 33 - Túl a 2 millión!
- Bittorrent topik
- EAFC 25
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Autós topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Politika
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest