Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
seniman
veterán
válasz demmer123 #35099 üzenetére
Ha még vásárlás előtt vagy,akkor tényleg inkább 2011v3,meg 5820k Takonypaszta helyett forrasztott IHS,árban meg minimális a difi,vagy ha úgy választasz,egyáltalán nincs.
szerk.
Nem te hirdetted ezt az Ethnoo-t?
[ Szerkesztve ]
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
demmer123
őstag
válasz seniman #35096 üzenetére
[link] Most jelenleg így néz ki a gépem Raijintek Triton vízhűtéssel+4690k 4,4ghz 65fokos ebbe a hónapba váltok Skylakra.Csak valahova állandóan eltűnik a víz belőle pedig már raktam vga backplatera papírtörlőt,radiátora stb akkor se látszik a nyoma.Ha valahol szivárogna látszana gondolom de semmi.2 hónaponta 10-15-20ml töltök utána.Azért akarok egy vízhűtést építeni szép lassan mert már elegem van ezekből.Van egyéb ötleted erre?
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Ehh... a fenébe, lenne ócó GPU blokk, ramsüni...
Lehet rámókolok ramsünit. Downclockolva van, nem kellene melegedni. GPU ~71°C játék alatt.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
oliba
őstag
válasz demmer123 #35095 üzenetére
Mert a vga-nal van a legtobb ertelme a viznek. Egy 6600k tuningolva benyel 150w-ot, mig egy vga siman ehet 400-at is. Emellett a procira lehet aggatni kilos hutoket is, mig vga-ra nem tanacsos, mert felbetori az egesz hazat.
Amugy 6600k-ra nem epitenek vizet, mert nem eri meg. Egyreszt nem fogyaszt annyit, masreszt szar a mag es az ihs kozti kontakt, igy ez mar megoli az egesz viz ertelmet. Harmadreszt pedig az epitett vizzel +100MHz-et nyerhetsz, de azon a penzen, amit vizre koltesz, mar vehetnel 6700k-t, vagy 5820k-t. Igy nalad az epitett viznek csak akkor van ertelme, ha ez a hobbid, vagy pedig a kozeljovoben vga-n is lesz blokk
-
demmer123
őstag
válasz seniman #35094 üzenetére
Gondoltam én is csak nézegetem googlen általában mindenkinek a vga is vizezve van.De nekem elég csak hogy a proci vizezve lesz.Kb egy normál tuninghoz mennyiből jönne ki egy normális épített vízhűtés?Merlinhardvernél láttam ilyen szerelhetőket 60-70k-ért ami csak procihoz van.i5 6600k 4,4 4,6ghz órajelhez pl.
[ Szerkesztve ]
-
demmer123
őstag
Épített vízhűtést csak akkor érdemes építeni ha vga is vizezve lesz?Mert eléggé drága mulatság szerintem ha vgat is akarok majd időnként cserélni és akkor arra is új block.Vagy lehet úgy is építeni hogy csak a proci van vizezve?
[ Szerkesztve ]
-
-
ViZion
félisten
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
seniman
veterán
válasz hszilard666 #35078 üzenetére
Lomisoknál. Valahol nekem is hentereg hasonló itthon,de nem tudom neked milyen vastag kellene.Végső esetben réz kétforintos,síkba csiszolva.
[ Szerkesztve ]
-
oliba
őstag
válasz hszilard666 #35081 üzenetére
Ha van folotte venti, akkor szerintem nem gond ha nem teszel a ramokra sunit. A vrm-re viszont nem artana keresni valamit
ViZion: tobb, mint eleg + venti rairanyitva
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Anno a 4770 karimról leestek a sünik... de megnyugtatásra azért csak kellene.
1500 MHz GDDR5, semmi OC.Ez jó lenne? Alphacool 15×15 sünik.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
RAMsünire már én is kérdeztem, h légárammal elég-e. Valamit linkelhetnétek ami ajánlott/bevált.
-
seniman
veterán
válasz hszilard666 #35076 üzenetére
Távtartó réz lapka a gpu meg a h80 közé?Mint a süllyesztett 7970-eken.
-
hszilard666
veterán
válasz #90933760 #35074 üzenetére
GTX 780TI, Szétkaptam a ref hűtőt, hogy a mókuskerék hűtse a vrm et meg a memókat, a gpu meg kapott egy h80i-t de nem érintkezik rendesen a blokk a GPU val a ref hűtő "alapja" miatt. Ezért gondollkodom hogy leszedem a ref hűtő maradékát is és akkor a gpu ra rendesen felfeküdne a h80i, de akkor meg a vrm és a memóriák hűtetlenül maradnának.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
seniman
veterán
válasz hszilard666 #35073 üzenetére
Ha elárulod mivel küzdesz,lehet hogy egyszerűbb lenne
-
törölt tag
válasz hszilard666 #35073 üzenetére
Milyen kártya az? Gyárilag nincs hozzá?
-
seniman
veterán
válasz hszilard666 #35071 üzenetére
Ha megfelelő méretű bordát fúj,akkor igen.
-
seniman
veterán
válasz hszilard666 #35069 üzenetére
Venti,passzív borda,mini vrm-blokk...........
-
hszilard666
veterán
Szép estét az Uraknak!
Az lenne a kérdésem hogy aki univerzális gpu blokkot használ a kártyáján, az hogyan hűti a VRM eket és a memória chipeket?Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
senior tag
Boldog Új Évet Kívánok Nektek!
-
Drizzt01
őstag
Minden topiklakónak
https://www.facebook.com/Drizztmodding/ http://www.techpowerup.com/forums/threads/obsidian.219662/
-
senior tag
válasz Snip3r_HUN #35062 üzenetére
Sajnos nekem le kell vizeznem a VRM-ket és a Déli dögöt is, mert nem sikerült megoldanom a lap aktív hűtőjét és pár fokkal most melegebb a chip mint mikor megy rajt a venti, de nem bírom elviselni a hangját...
-
senior tag
válasz Snip3r_HUN #35060 üzenetére
Én egy infra hőmérővel végig nézegettem a lapot (R4E) de nem találtam kirívóan melegedő alkatrészeket...
Gondolkodok rá egy plexi borításon, cserébe a hátoldalát szellőztetem ki rendesen! -
ViZion
félisten
válasz HollyBoni #35056 üzenetére
Nem. A kis venti levegőt tol alatta, a fémlemez megvédi az alkatrészeket pl. a VGA hőjétől.
-
törölt tag
válasz seniman #35054 üzenetére
Egész jól kivitelezték végül is.
A 24 pines alaplapi csatira már ráférne egy szabványcsere, egy egyszerűbbet kitalálni a helyére. A drótok háromnegyede manapság már csak dísz benne amúgy is. Bár nem véletlenül nem cserélték le eddig se, mert nagy nyűg lenne átállni.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz mrbig25 #35053 üzenetére
EmléXel még a "thermal armor"-os lapokra?
Jah, már várom a SATA után a fektetett 24 pin tápcsatit is, meg a proci 4+4 tápnak is lehetne valami normálisabb megoldás, legalább cserélnék meg a VRM-et és a RAMokat.
Nekem a mai napig nagyon tetszenek, kiváló modding alap. Miért nem dobnak ilyet a komolyabb lapokhoz? Mellé egy sablon pdf-et, vagy akármit, amire ráhúzod a képet amit akarsz, kinyomtatod, rárakod, kész.
Szerintem sokan vennék is, mert azért nem csak a "vizesek" szeretik, ha szép a gép.
[ Szerkesztve ]
-
mrbig25
őstag
válasz Snip3r_HUN #35051 üzenetére
Miért nem csinálnak ITX-ben is valami hasonló színvilágú alaplapot...
Minden komolyabb lap pirossal van megbolondítva......
-
Omli85
őstag
válasz HollyBoni #35050 üzenetére
Nálam 60 fok körüli procinál olyan 33-34 fok a víz "supermaci" blokkal a gpu meg full terhelésen se éri el az 50 fokot szal, nem olyan nagy para, hogy a proci melegebb mint a gpu .
Ahhoz, hogy érdemben vissza essen a cpu hőmérséklet szerintem radikálisan kb 15-20 fokra kéne visszahűteni a vizet de akkor meg lehet párakicsapódás stb..[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
HollyBoni
veterán
válasz #90933760 #35046 üzenetére
Igen neki hűvösebben ment a CPU. Mindegy, jó ez így, max nem futtatok egyszerre furmarkot meg szintetikus proci tesztet. Ha meg platformot váltok jön valami jó blokk. A GPU hőmérséklettel nagyon meg vagyok elégedve.
Próbálgattam két 20 centis ventit radiátoron, most hogy sokkal melegebb a víz már van különbség hőmérsékletben. 5V-on semmit nem ér, nem tudja átnyomni a levegőt a sűrű lamellákon. 12V-on (750rpm) viszont már igen. Nagyon lehűl a víz, a VGA pedig lemegy 8 fokot. A CPU viszont alig megy le.
12V-on viszont hangos, és nekem tök mindegy hogy 8 fokkal hűvösebb a VGA, szóval marad passzívan.[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
válasz Snip3r_HUN #35045 üzenetére
nagyon jól néz ki
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Modst3R
senior tag
válasz Snip3r_HUN #35045 üzenetére
Jól néz ki. Egy szakmai kérdésem lenne. Mivel méred ki ennyire pacekra a csőveket??
️Anna (sajnos a felhasználó nevem nem tudom módosítani.)
-
törölt tag
válasz HollyBoni #35044 üzenetére
Ez sok mindentől függ, először a CPU és GPU mag méretének különbségéből, a GPU többszöröse úgyhogy annyival előrébb van hőlépcső szempontjából, meg ide vehető a terhelés mértéke is a lapkán belül. Aztán számít még a blokkok felépítése, belső kialakítása, mérete. A FC blokk is vagy 10x akkora.
Ezek mind annyira befolyásolják, hogy a feleannyit fogyasztó és speciálisabb blokkot kapó proci mégis melegebb lesz végül vagy egyforma.
Az a régi i7 nem egy kis étvágyú dolog, de már mondtuk hogy egy jobb blokkal 6-7 fokot hozhat. Többet már nem. Nézd meg Digi eredményeit, neki azért nem csóró rendszere van és összehasonlíthatod a hőmérsékleteket.
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
válasz proci985 #35043 üzenetére
Sehogy sem fogattam fel. Az északi híd hűtőjére rátettem.
Más: ha a CPU 130W-ot eszik, a kártya pedig 250W-ot, nem a kártyának kéne melegebbnek lennie? Vagy ez nem így működik? Persze ha úgy vesszük a két blokk ugyanannyit tud. Nálam sokkal melegebb a CPU mint a GPU még idle is, ez a gagyi CPU blokk miatt lehet?
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
felraktam a win10 és aquaero uj szoftvert és firmwaret is felkinált, gondoltam szólok van itt aki használja, hogy van új verzió
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Omli85
őstag
válasz HollyBoni #35039 üzenetére
Házat én is Coolink CoolSwift2 1200-al szellőztetem, 3 éve megvannak mennek folyamatosan de semmi bajuk igaz csak max 800rpm-es darabok de házat szellőztetni nem is kell több és semmi hangjuk nincs.
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
ViZion
félisten
-
Omli85
őstag
válasz ViZion #35037 üzenetére
Tessék itten van ni : [link] Nekem az a fajta van ami az első 3 a listában.
Vrm-re én is aggattam egy stock amd cooler ventit biztos ami tuti aztán szépen vrm hőfok alapján vezérli a fordulatot a deszka így csak akkor forog ha nagyon gyilkolva van a gép
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Omli85 #35036 üzenetére
Linket ide de rögtön...!
Mondjuk 5 V-on frankó, bencseléshez átrakom, kész. Bekerült az RGB ledsor is, nagyon fain. UV ledek ki, nincs értelme. Bódottá. Még egy halk 9 cm-es PWM ventit begyógyítok a VRM/CPU magasságába, terhelésnél inkább fújja a deszkát, hátha jobb lesz neki.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
HollyBoni
veterán
Még nem volt órákon keresztül gémelés de eddig teljesen elégedett vagyok a hőmérsékletekkel. Assetto Corsa-val játszottam, GPU 80-90%, CPU 30-40% kihasználtság folyamatosan. A GPU nem megy 45 fok fölé, a CPU (mag) 55-60-on marad (3.8-ra húzva). A CPU lehetne egy picit hűvösebb de szerintem a ratyi blokk fog vissza. Megvettem a BF4-et, az biztos jobban fogja terhelni a gépet, kíváncsi vagyok majd ott hogy remekel a hűtés.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Omli85 #35033 üzenetére
Most próbálgatom. A kólső tápom az egyik 15 és 32 V-ot tud, a másik állítható, ott van 7,5 V is, de azon zizeg. Az 5×5 cm-es NB bordát befűtötte a kis FET, de már nem kapcsolt le. Szépen tartja a feszt, mindenféle terheléssel néztem. A szivattyú 6,6 V után kezd búgni, 6 V-on szépen megy, de a macera miatt inkább hagyom 5 V-on, bencseléshez -amit elég ritkán szoktam- rádugom a légtelenítésre használt tápot, ott van 9 V is, az elég.
UV ledek sokat nem érnek, nagyot vettem, az nem passzol a prociblokkba, pedig a plexibe tolva lenne szép. Van piros, majd behekkelem. Még összerakom az RGB ledsort, hamár forrasztós napom van...
-
-
ViZion
félisten
válasz #90933760 #35030 üzenetére
Ha bencselek vagy akármi, akkor pikk-pakk lehessen maxolni. DC-DC-t már vettem...
7 V alatt azért nem búg vészesen. Nem is hangos, inkább a freki zavar.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
ohh... köszi az infókat, akkor 5 V lesz továbbra is.
DC-DC konverterre raktam egy nagyobbacska alubordát, a kólső táp helyett lehet a gépre kötöm, akkor 15-17 V helyett a stabil 12 V-ot kellene levennie ~5-6 V-re. Csak nem fől meg.
-
-
mrbig25
őstag
válasz ViZion #35025 üzenetére
A DC-LT pumpákat felejtsd el, ha a DCP4.0 zavar 7V-on.
A DC-LT is 7-8V körül kezd el csendesedni, de még ilyenkor is van egy fura, magas "vinnyogó" hangja. Engem ez zavart benne a legjobban. Ráadásul ilyen feszültségre leszabályozva már nem biztos, hogy a két blokk mellett megbirkózik még a külső radival is.Én a Phobya DC12-260-at ajánlanám. Ha nem akarsz külön vezérlővel szöszölni, akkor vehetsz belőle PWM-es változatot is.
...
-
proci985
MODERÁTOR
-
ViZion
félisten
Valaki mondana véleményt ezekről?
Hang, megbízhatóság, milyen feszen járathatók ezek?
- ALPHACOOL DC-LT 2400 LOW NOISE CERAMIC - 12V DC
- ALPHACOOL DC-LT 3600 CERAMIC - 12V DCJelenleg a pumpám (EK-DCP 4.0) a leghangosabb. ~7 V-tól búg... 5 V-on halk, de ha VGA is kerül a körbe, aakkor az lehet kevés neki. Ezeket lehet felújítani? Nem ereszt, nem szorul, semmi baja, csak megelőzendő érdemes-e piszkálni?
-
proci985
MODERÁTOR
fűtés téma: a fali konnektoros mérő szerint a gép 799Won peakelt, a default órajeles 3820 és 290X OC kombóval (3/5% gyári tuning). valszeg firestrike 4K alatt jött össze.
szóval izé, ennyit arról, hogy a 4870x2 a maga 300Wos TDPjével mennyire nagyétvágyú, a 290X egy GPUval is simán hozza. mondjuk tippre a szivárgósabb Hawaiik simán GTX480 szinten vannak fogyasztásban. jó, persze cserébe a tejesítmény megvan.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
törölt tag
Beírtam fent oldalt a kis fehér boxba, a téma tudnivalókba a kompaktok linkjét. Hátha.
[ Szerkesztve ]
-
mrbig25
őstag
válasz rvn_10 #35020 üzenetére
Szia!
Az összefoglaló elolvasása után fáradj át a megfelelő topikba.
...
-
rvn_10
senior tag
Hello. Az Arctic Liquid 240-ről mik a tapasztalatok? Megéri olyat venni? Vagy árkategóriájában van sokkal jobb?
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
HollyBoni
veterán
válasz proci985 #35018 üzenetére
Most hogy bent van az 580 majd meglátom hogy teljesít passzívan a radi, utána gondolkozok hogy kell e rá venti és ha igen milyen. Egy darab játék nincs a gépen szóval hosszú teszt még nem volt.
Annyit tudok hogy elfelejthetem most a halk működést, ahogy egy kicsi terhelést kap a VGA a tápventi nagyon felpörög.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz HollyBoni #35011 üzenetére
superflower kb annyira messze all a nonamektol, mint a seasonic.
----
Sflex vagy ekvivalens 400rpmen / porbaszabályozott 180as költségspórolni? kb 30 centiről ha fülelsz akkor hallani ki, viszont passzívhoz képest hatalmas előrelépés hőfokokra. esetleg ebayről Yate Loon? az még egy olcsó és egyébként nagyon jó venti.
és akkor nem kell valami bivalyerős pumpa ami tud emelni három-négy métert a vízen.
ja és nem akarsz olyan ventit amit kapcsolgatni akarsz játék előtt / után.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
HollyBoni
veterán
Ma délután találtam ki hogy kéne VGA és már a gépben is van az 580. DigitXT-t mindenkinek nagyon tudom ajánlani.
-
HollyBoni
veterán
válasz #90933760 #35015 üzenetére
80-100W-ot esznek amiket néztem, de van itt nekem egy felesleges Chieftec 450-es tápom. Van 1500-től 3000-es fordulatig venti, lehet nem is 12V-on járatnám, és úgy tervezem csak akkor kapcsolnám be ha terhelés alatt van a gép.
Padlásra menne a pumpa is, meg ugye ott a venti, jól jön ha ott egy táp és nem kell felvezetni minden vezetéket. De még meglátom hogy lesz.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz HollyBoni #35014 üzenetére
Ezeket az autóventiket felejtsétek el, 12V-on felvesznek 150-200W-ot, kajak külön tápokkal akarsz szarakodni miatta? Meg a gép átlagfogyasztását felzabáltatni vele folyamatosan?
Attól meg hogy padláson lesz, van annak hangja bőven, egy nem beépített tetőtérből kihallatszik az udvarra. -
HollyBoni
veterán
válasz ViZion #35013 üzenetére
HA a padláson lesz, akkor megy rá valami 40 centis 1800-2000-es fordulatú autó venti, brutális és olcsó. De amíg itt van mellettem nem rakok rá semmit. A leszabályzott venti motor morgása is iszonyatosan idegesít.
Egyelőre bőven elég passzívan is a teljesítménye, de van itt nekem két db 20-as venti ami 5V-on néma.Nagyon nincs még kész a gépem, semmi sem végleges. Ma hozza Digi az 580-at, szóval hamarosan meglátom hogy teljesít a két mora passzívan.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Pedig nem mondanak marhaságot! Főleg ha a padláson lesz, akkor rápakolsz egy ventit és annyi.
-
Joshi
titán
Nekem sima Arctic 120-as PWM-ek vannak kb 1200Ft/db. Igazából nem is kell telepakolnod, csak néhány db kellene hogy valamennyire megmozgassa a levegőt. Ne érts félre nem akarlak lebeszélni a passzív hűtésről, de a MORA nem passzív radi, ilyen feladatra vannak jobb megoldások is.
-
HollyBoni
veterán
válasz velizare #35009 üzenetére
Lehet kevés 580-nak ez a táp de nem noname sz*r.
Szerintem ez a két radi életem végéig nálam fog maradni.
(#35010) Joshi: Nem látom értelmét. Többe kerülne halk ventivel telerakni mint amennyit ér maga a radiátor. Ha valamikor fog rá menni venti az valami brutális autó radira való 40 centis lesz, és megy fel a padlásra.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
törölt tag
válasz HollyBoni #34992 üzenetére
FC blokkot elég nehezen kapsz aprón, úgyhogy kártyával együtt érdemes csak venni. Mert különben vagy megfelelő kárty avagy megfelelő blokkot nem fogsz találni, csak egyben szabad megvenni.
6970 jó, vagy helyette 7870 az ugyan az csak kevesebbet fűt. De most hatalmas szerencséd van ezzel, hogy Diginek van 580-a ráadásul blokkal együtt.
Ez egy jó 20%-kal erősebb a 6970/7870 párosnál, talán 2x is erősebb a 4870x2-nél. Bőven jó lesz az neked. Fűteni azért fűt, de már nem annyira vészesen. Legyen értelme a két Morának is. -
Grózi
Topikgazda
válasz HollyBoni #35001 üzenetére
Az egy jó belépőszintű minőségi táp,viszont emlékeim szerint(nem 100%) 4 felé osztott 12V-s ággal rendelkezik,ami neked nem túl jó.Kérdezz rá tápos topicban,biztos ami ziher!
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
HollyBoni
veterán
Épphogy elég lesz, max nem futtatok furmarkot meg prime95-öt egyszerre. Az előző tápom egy kb 8 éves Chieftec 450-es volt, vitte az i7 920-at és 4870x2-t. Az a kártya pedig 300 felett eszik, nem is értem hogy működött. De úgyis akartam váltani olyan tápra ami lekapcsolja idle a ventit.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest