Hirdetés
- Netfone
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Yettel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
Küszöbön a Silent Hill 2 Remake megjelenése
gp A készítők nemrég megosztották velünk a hamarosan érkező játék launch trailerét.
-
Tavaszi szél Pixelt áraszt
ma A Pixel 9a és az Android 16 is a vártnál korábban érkezhet.
-
Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
ph A belépőszintű megoldás 1-től 4 TB-ig fedi le az igényeket, és PS5-kompatibilis hűtőbordával vagy anélkül egyaránt listázzák.
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
Na sikerül dekódolni fejben, szóval. Minden string előtt van egy #00, és még egy hex szám ami a string hosszúságát jelöli (nem tudom, hogy byte e vagy karakter, de mivel nincsenek speciális karakterek ezért ebben az esetben a byte és karakterszám az ugyan az) , és ez után jön maga a string.
[ Szerkesztve ]
hitler, sztálin, micro usb
-
togvau
senior tag
Érdekes fejlemény, de ha átlépem a 00-kat readByte()-al, akkor beolvassa a stringet
Tehát így működik:
reader.ReadByte();
hashlink = reader.ReadString();
reader.ReadByte();
string mpass = reader.ReadString();
//soronként a fájl végéig˘˘
reader.ReadByte();
string user = reader.ReadString();
reader.ReadByte();
string pass = reader.ReadString();
reader.ReadByte();
string id1 = reader.ReadString();
reader.ReadByte();
string id2 = reader.ReadString();
bool notify = reader.ReadBoolean();[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
Ha csak az első ketőt hagyod ki, akkor is meg kellene egye UTF16-ként (mivel ez pont az a reprezentáció)
Sima ascii-ből 0x00 + karaktert csinál (leegyszerűsítve).
Példa tábla első sora: [link]
UTF-16 Big Endian[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
togvau
senior tag
Hogyan lehet, egy VSE által generált projektnél a WPF felületen egy listboxot felölteni a logikát tartalmazó osztályból?
próbáltam úgy, hogy az egész project namespace.MainWindow.listboxneve de nem, nem kínálja fel, nem látható. Létrehoztam a MainWindow.xaml.cs-ben egy public metódust is aminek adva tölti a listet, de az sem elérhető... az egész "interaction logic" osztály nem elérhető, pedig public.
-
sztanozs
veterán
Kihagyva a 0-kat az ACSII (nagyjából), ha feltolod valahova fájlba kiírva lehet, hogy elszórakoznék vele
[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
addikt
Üdv!
Próbálom rövidre fogni, a lényeg, hogy a SteelSeries (egykor Ideazon) évekkel ezelőtt befejezte a Fang ill. Merc billentyűzet támogatását, de egy hónappal ezelőttig még minden jó volt. A Windows 10 KB4034674 frissítésétől kezdve azonban nem működik megfelelően a billentyűzet. A gombok legalább fele nem azt a karaktert jeleníti meg, mint, ami a billentyűre van nyomtatva.
Hiába a segítségkérés az MS felé, nem érdekli őket. A SteelSeries-szel is felvettük a kapcsolatot, marhára örülnek neki, hogy eddig kitartottak a billentyűzetek és sajnálják, de nem támogatják tovább.
Szóval keresnék valakit, aki akár hobbiból (diplomamunka), akár szerény díjazásért cserébe írna egy drivert vagy segítene megírni. Addig eljutottam, hogy találtam némi támpontot ITT. Azonban nekem már a második pont kínai (you must link against the Interception library). A példaprogramokból, amik mellékelve vannak, megállapítható a hardwareID, valamint tényleg meg tudja különböztetni az egyes billentyűzetekről jövő bevitelt. A neten ingyenesen található remap programok globálisan írják ezeket át, az meg nem jó a normál billentyűzet miatt.
Szóval, kire számíthatok?
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
togvau
senior tag
Az kellene nekem, hogy metódus fusson le sokféle paraméterrel, párhuzamosítva, de azért ne túl sok egyszerre, ugyan is a metódusok letöltenek, írnak a lemezre, és mind2 be tud lassulni ha túl sok szál próbálkozik vele.
Java-ban ezt úgy oldottam meg, hogy
ExecutorService pool = Executors.newFixedThreadPool(10);
, aminél a 10-es azt jelenti, hogy 10 szál futhat egyszerre, majdpool.submit(new DownloadTask(downloadlink));
-el megtöltöttem elvégzendő műveletekkel egy ciklusban, majd a cikluson kívülpool.shutdown();
-al lezártam és indítottam a feldolgozást, és apool.awaitTermination(Long.MAX_VALUE, TimeUnit.SECONDS);
-al megvárta a fő szál míg mind elkészül.Ilyesmi kéne nekem c#-ban is, találtam ezt a Task.Factory.StartNew(() => csináljvalamit(paraméter)) dolgot, de ezt végül is hogy kell kezelni?
Hol a várakozás, hol van hogy mennyi futhat egyszerre?
[ Szerkesztve ]
-
HoldChore
tag
válasz Dark Archon #7707 üzenetére
Hali, Keresések közben találtam a problémádat, meg ezt is találtam hozzá. Hátha segít neked. Én még nem frissítettem a Windowsomat tavasz óta, akárhogyan is erőlteti. Így nekem még működik a billentyűzet.
Ha sikerült azért megírhatnád, mert valószínűleg majd nekem is kell.
"Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
addikt
válasz HoldChore #7709 üzenetére
Köszi, közben ez megoldódott épp tegnap. ZathJD posztolt egyet (3. oldal), hogyan lehet megkerülni a tiltást és működik! Úgy látom ez lényegében ugyanaz, amit te is találtál.
A MS tényleg csak név / aláírás alapján tiltotta le a drivert ismeretlen okból, de így működik a saját driverje ismét, profilokkal meg mindennel, ami kell. Más kérdés, hogy fenyegettek egy októberi nagy frissítéssel is, remélem nem cseszik el megint.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
Mivel még csak most ismerkedek a c# világával, és vállaltam egy egyetemistáknak kiadott céges feladatot, így biztos itt leszek mostanában
igazából pár dolgon gondolkodok, de hátha van kedve valakinek beszállni, mert ötleteim vannak, de viszonylag egyszerűen akarom, nem pedig túlbonyolítani, mert a feladatleírás se nagyon részletes
Szóval röviden egy fodrász időpontfoglalós konzolos alkalmazást kellene csinálnom, és amin most fennakadtam, hogy egy sqlite adatbázisban vannak letárolva az adatok, és kell majd egy heti nézetes naptár, amibe nyilak segítségével lehet navigálni, ki kell választani a napot, és a nyitvatartási időn belüli szabad időpontokat kilistázni, és innentől kezdve képzavar, hogy miként menjek tovább, mert nyilván lesz több fajta kezelés, aminek eltérő lesz az ideje, és erre kéne egy jó ötlet, hogy kezelés kiválasztás után összegezzem a teljes időtartamot és egybe foglalódjon le annyi idő, vagy külön külön tároljam a szügséges időt és utána írjam vissza az adatbázisba? remélem sikerült nagyjából érthetően leírnom
Xbox One: bandymnc
-
sztanozs
veterán
-
bandi0000
nagyúr
ne is mondjátok, számomra is kész agyrém, ez ilyen tessék lássék feladat sztem, gondolom felmérik hogy mennyire vagyunk jók vagy épp rosszak...vagy nem tudom , használni biztos nem fogják, megnézik és értékelik, am jah elvileg tudják mi az a konzolos, mert a cég fejlesztéssel foglalkozik, majd kiderül ha végre oda jutunk hogy lesz egy kész prog
amúgy körvonalazódik csak pár menüpont esetén is nehéz lekezelni a nyilak mozgását, nem hogy egy naptárat, na mind1
-
vimes
senior tag
Sziasztok,
Ha nem jó helyre írom, irányítsatok már át egy jó topikba pls Kerestem általános Visual Studio-val vagy MS Azure-ral kapcsolatos topikot, de nem találtam...
Szóval röviden a problémám. Visual Studio 2015, publikálni szeretnék egy Web App-ot. Kiválasztom a célt, hogy Microsoft Azure Web Apps. Előugrik az ablak, ahol MS accountot kell választani, ki van már választva a sajátom, de nem tudok publikálni, mert azt kapom üzenetként, hogy "This account has no subscriptions. Sign up for a subscription." De hogy miért, fogalmam sincs. Azure és Imagine regisztrációm van, ez nem lehet probléma. Az egyetemi kabinet gépein Visual Studio 2017 van fent, ott sikerült publikálni az órán, ki is "dobta", hogy Subscription: Microsoft Imagine, és minden OK volt. Amit próbáltam: ki- majd bejelentkezés a Visual Studio-ba, de ez nem ért semmit. Mit tudok csinálni? Pucoljam le a VS 2015-öt, és rakjam fel a 2017-et Imagine-ről? Ha valaki tud segíteni azt megköszönném
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
kobe24
tag
válasz bandi0000 #7716 üzenetére
Már a programozós topicban is figyelgettem a hozzászólásokat, és szerintem sokan félreértik azt amit csinálnod kell. Nekem úgy tűnik, mintha sokan azt hinnék, hogy ezt egy olyan cégnek csinálod, akik használni is akarják ezt a programot (persze lehet most hülyeséget írok, de nekem ez jött le), viszont ők is egy szoftverfejlesztő cég, és ez inkább egy erőmérő (ahogy már te is írtad), szoktak hozzájuk menni gyakornokok is a suliból, nyilván ha látják benned a fantáziát, akkor megkereshetnek. A leírásban pedig azért vannak c++-os kódok, mert ők már akkor is adnak ki céges feladatot, mikor a diákok még abban a félévben járnak amikor c++-t tanulnak, és persze át lehetne írni a dolgokat, de szerintem így is érthető. Ott is konzolosan kell megcsinálni, és itt is, a WinForms és a WPF az majd a következő féléved anyaga lesz, nem is várja el ott senki, hogy ebben legyen megcsinálva. Szerintem a feladat leírásából azért látszik, hogy megcsinálható, anno én is meg tudtam csinálni (bár nem pontosan ez volt a feladat, de hasonló). Ez most félig neked címeztem, félig a többieknek, úgyhogy kicsit furán jön ki, de szerintem jobb ha mindenki tisztán látja, hogy miért kérik konzolos alkalmazásban.
-
bandi0000
nagyúr
köszi, igen teljesen beletrafáltál
elég jó benyomást lehetne tenni ennél a cégnél, és mivel diák munka is van náluk, így nagyon szeretnék jó értékelést kapni, ezért kérdezgetek sokat és talán sok hülyeséget is,fejben már van ötletem erre a naptárra, csak nincs kedvem nekiállni mert elég bonyolult de majd megoldom
-
bandi0000
nagyúr
válasz martonx #7721 üzenetére
tényleg nem írták, tanár mondta mikor promózta ezeket...
ezt a WPS,UWP elsajátítása szerinted mennyi időbe tellne, mármint annyira, hogy ezeket a követelményeket meg tudjam csinálni? Mert úgy érzem, most már eléggé utánanéztem a dolgoknak, hogy konzolosan meg tudjam ezt oldani a követelményekkel, nem mondom hogy nem érek rá, de azért nem nagyon van időm,+ 3-an írjuk ezt a fealdatot, és a végén össze kéne hozni a 3-ból 1-et, és szerintem ez lesz a legnagyobb munka majd
illetve ezt ki hogy értelmezi?
odáig meg van, hogy kiválasztja a napot, szöveg szerint úgy kéne, hogy pl van 8-10 ig szabad hely, illetve 12-15 óráig, és kiválasztja az ügyfél hogy ő mondjuk 3 szolgáltatást akar de az 3 óra hosszáig tartana, + a 15 perces besztás,és ő pl azt mondja hogy 8-re jönne, de oda nem fér be egyszerre a 3 szolgáltatás, akkor a másikra kéne nyomnia?
én olyanra is gondoltam, hogy nem intervallumot mutatnék, hanem 8-16 óréáig felsorolva az órákat, és ahol már foglalt, oda oda írnám, és nem egyszerre minden szolgáltatásra választana időpontot hanem csak 1-re, azt berakja és a következő szolgáltatás stb...
hogy lenne érdemes/értelmes kezelni?
Egy nap kiválasztása után az adott nap szabad időintervallumait kell megjeleníteni. Ezek
között ki kell tudni választani egyet, majd a kívánt szolgáltatásokat. A mentés elött a
felhasználó ki tudja választani a pontos érkezési időpontot. A pontos érkezési idő 15
percenkénti felosztásban adható meg.[ Szerkesztve ]
-
Ivy.4.Ever
őstag
Sziasztok!
Segítséget kérek szépen abban, hogy egy webfelületen hogyan küldök információt egy mezőnek, okézom le és kapom meg az eredményt?
Pédául ezen az oldalon jobb felül a keresést milyen módszerrel végezhetem el kódból? Látom hogy van urlcíme, ha azt kiegészítgetem a kifejezéssel működik, de van-e vajon elegánsabb, újrafelhasználható megoldás? -
togvau
senior tag
állítólag WPF grafikus felületre hogy lehet egy felugratni egy mappaválasztót?
-
BTminishop
aktív tag
válasz Ivy.4.Ever #7723 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
cadtamas
tag
Sziasztok, pár hete tanulom a c++ nyelvet és a Tanuljunk meg programozni c++ nyelven 24 óra alatt c. könyvet használom. Eljutottam a mutatók/hivatkozások témakörhöz és egy kissé megakadtam.
Valójában teljes a káosz.
Azt nem fejti ki rendesen, hogy miért kellenek a mutatók/hivatkozások, de azt igen, hogy miket ne csináljak mert ha törölt hivatkozásra mutat a mutató akkor túlcsordul a memória és az internet letörli önmagát, aztán összecsomagol és visszaköltözik az anyjához.Itt van ez a példaprogram:
//12.5 Lista
//A memóriszivárgás javítása
#include <iostream>
class SimpleCat //létrehozom az osztályt, minden frankó
{
public:
SimpleCat(int age, int weight);
~SimpleCat() {}
int GetAge() { return itsAge; }
int GetWeight() { return itsWeight; }
private:
int itsAge;
int itsWeight;
};
SimpleCat::SimpleCat(int age, int weight) : //deklaráljuk a simplecat osztályt
itsAge(age), itsWeight(weight) {} //Gondolom itt meg azonnal meghívjuk a függvényeit, bár ilyet még korábban nem láttam
SimpleCat & TheFunction(); //Ez egy funkció, de lövésem sincs, miért így kell megadni és innentől elveszítem a fonalat
int main()
{
SimpleCat & rCat = TheFunction();
int age = rCat.GetAge();
std::cout << "rCat is " << age << " years old!\n";
std::cout << "&rCat: " << &rCat << std::endl;
SimpleCat*pCat = &rCat;
delete pCat;
return 0;
}
SimpleCat & TheFunction()
{
SimpleCat * pFrisky = new SimpleCat(5, 9);
std::cout << "pFrisky: " << pFrisky << std::endl;
return *pFrisky;
}Segítenétek nekem a helyére rakni a dolgokat?
De valami emberi nyelven megfogalmazva.
Miért kellenek a mutatók és a hivatkozások és mire használjuk őket?[ Szerkesztve ]
-
togvau
senior tag
próbálkozom előhozni egy 0 kis mappaválasztó ablakot, de simán a .showDialog()-al nem jön elő semmi, csak továbblép, ezért if-be raknám result ellenőrzéssel, ahogy a példákban van
if (fbdialog.ShowDialog() == DialogResult.OK &&
de a DialogResult.OK-ot aláhúzza ez a notepadnál alig többet tudó VSE 2013."Error 2 'System.Nullable<bool>' does not contain a definition for 'OK' and no extension method 'OK' accepting a first argument of type 'System.Nullable<bool>' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference)"
Mit kell tennem, hogy ne húzza alá?
(egyébként létezik valami normális ingyenes fejlesztőkörnyezet ami tud annyit mint egy Eclipse java-ban?)
[ Szerkesztve ]
-
togvau
senior tag
válasz BTminishop #7731 üzenetére
Köszi, így már elfogadja. De még is milyen dialogresultot akart eddig használni? a .net libekben sportot űznek abból hogy pontosan ugyan azokat a neveket használják fel tök különböző dolgokra?
Viszont még így sem jelenik meg semmilyen mappaválaszó, szóval nem ez volt a hiánya. Úgy megy át azon a soron, mintha nem lenne ott semmi.
Van valami paramétere a showdialognak a gazdaablakra, de a this nem jó neki,[ Szerkesztve ]
-
togvau
senior tag
válasz BTminishop #7733 üzenetére
private void Button_Click(object sender, RoutedEventArgs e)
{
string destination = Registry.GetValue("HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\WOW6432Node\\Releaser\\Game", "InstallLocation", null) as string;
if (!File.Exists(destination+"\\app.exe")) {
destination = Registry.GetValue("HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\WOW6432Node\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Uninstall\\Steam App", "InstallLocation", null) as string;
}
else if (!File.Exists(destination + "\\app.exe"))
{
FolderBrowserDialog fbdialog = new FolderBrowserDialog(this);
fbdialog.ShowNewFolderButton = false;
fbdialog.Description = "jelöljed ki a témát";
fbdialog.RootFolder = Environment.SpecialFolder.ProgramFilesX86;
if (fbdialog.ShowDialog() == System.Windows.Forms.DialogResult.OK && File.Exists(fbdialog.SelectedPath + "\\app.exe"))
{
destination = fbdialog.SelectedPath;
}
else
{
System.Windows.Forms.MessageBox.Show("exe not found in the selected directory","Problem",MessageBoxButtons.OK,MessageBoxIcon.Stop);
return;
}
}
System.Console.WriteLine(destination+Directory.Exists(destination));
if (gemail.Text != null || gepassword.Password != null || gemail.Text.Length > 4 || gepassword.Password.Length > 10)
{
//insta.LetsDoThis(gemail.Text, gepassword.Password,destination);
}
}hitler, sztálin, micro usb
-
amargo
addikt
-
togvau
senior tag
érdekes, ctrl-space-re nem tudja megfelelő usingot beszúrni, nem tud normális hibaüzenetet sem megjeleníteni ha valamelyik paraméter rossz... csak pont annyit, hogy valamelyik paraméter rossz, szóval olyanok vannak elrejtve, amit az eclipse 2006-ban már rég tudott... Na meg néha újra kell indítani, mert beragad minden, semmit se csinál kiegészítésre, és a javított hibák aláhúzása is megmarad amíg újra nem indítom.
Újabbat meg nem merek tenni, mert van projekt ami még a 2013-ra van konfigolva, na meg a kéretlen dolgok amiket magával hoz (SQL szerverének a szerverének a szerverének a telepítőjének keretrendszerének a szervere), lehet lefoglalnák az SSD-n a 20 giga szabad helyet.Szóval az írt kód a generált MainWindow.xaml.cs-be került.
[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
ctrl-space-re nem tudja megfelelő usingot beszúrni
tudja, vagy itt most gondolatolvasást vársz (?), még azt is kiírja, hogy névütközés van és válaszd ki melyikre is gondoltál, persze, ha nincs ütközés, akkor egyből berakja. De, ha egy példát mutatsz az még érdekes lehet.nem tud normális hibaüzenetet sem megjeleníteni ha valamelyik paraméter rossz
Itt megint user errort érzek, még soha nem volt ilyen gondom tekintve, hogy egy manage-d nyelvről beszélünk, mutass egy példát kérlek.Na meg néha újra kell indítani, mert beragad minden, semmit se csinál kiegészítésre, és a javított hibák aláhúzása is megmarad amíg újra nem indítom.
Igaz 2013-at csak kb 3 évig használtam, így lehet ez idő alatt valami elkerülte a figyelmem. Ha teli pakolod mindenféle 3party kiegészítővel azok tényleg összetudnak akadni, de bevallom régóta tudom, hogy az extension-ök összetudják kuszálni, ezért csak olyanokat rakok fel, amik megbízhatóak.
Nálam a 2015-ös csinált hasonlót, amikor 550 projektes sln-el kellett dolgozni.Egyedül a 2017-ben csavartak egy kicsit a csproj-on, amit nem muszáj elvégezni. Minek teszel fel SQL server-t, ha nincs rá szükséged?
eclipsbe bevallom nem merek beleszólni, azt csak 4 éve használom.. sajnos jó párszor kell.
(#7737) togvau:
Pont erre írtam, hogy még nem értesz hozzá, ez nem szemre hányás. Én utoljára using-ot '08-ba írtam be kézzel..[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
togvau
senior tag
Hogy tudja? Én csak olyat várok, amit az eclipse tudott 10 éve, ahol nyomok egy ctrl-space-t és felkínálja a lehetőségeket. Itt hol válasszam ki? Fel sem kínál semmit. Usingot magától csak a projekt létrehozásakor szúr be. Utána soha nem láttam ilyet.
Mutatok majd példát ha újra találkozok a semmitmondó hibaüzenettel, de annyit csinál, hogy aláhúzza a metódus hívását, és kb annyit ír, hogy VALAMELYIK paraméter nem megfelelő... de hogy miért, és melyik az már nem.
1 third party dolog van a projektben, a sharpziplib. Ennyi. Minden más alap, default, szűz.
SQL szervert nem raktam fel, a VSE telepítője pakolt fel egy rakás fölösleget, de nem merem eltávolítani ismerve a microsoft cuccokat, hiszen akkor error hegyek várhatóak.
Most pl az a nagy gond, hogy jön egy exception, mert szegény C#/.net nem képes egy szerveren lévő http-n elérhető ANSI kódolású text file-t hibátlanul beolvasni, és olyan karaktert olvas egy sortöréssel együtt, ami nincs ott, de sajnos a forrását nem tudom megtalálni, mert a java/eclipse-el ellentétben a lekezeletlen exceptionoknál nem dob egy stacktrace-t minden szükséges infoval, hanem csak ennyit: "A first chance exception of type 'System.Net.WebException' occurred in System.dll"... jaaaaa bocs, nem olvassa azt, csak a hibaüzenetek és debugoláshoz hozzáadott a writelineok ÖSSZEKEVEREDNEK az outputon... tehát egy writeline első karaktere és második karaktere közé beékelődik egy exception hibazüzenet, amit ha nem látnék, nem hinnék el, de látom, több helyen is...
[ Szerkesztve ]
-
lord.lakli
őstag
-
martonx
veterán
-
amargo
addikt
ctrl + .
De felajánlja csak még nem tudod, hogy mit és hol. [link]De ebből érdemes elindulni még: [link]
Exception: gyanítom a View Details-ra még soha nem kattintottál az exception ablakba.Nekem csak ez szúrt, szemet, hogy nem értesz az IDE-hez és fikázod. Több "hobby" programozó barátom is maguktól rájöttek ezekre. Fura.
A programozásban majd más segít, ha akar.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
togvau
senior tag
válasz lord.lakli #7740 üzenetére
Nem ez az én fejlesztőeszközöm bizony, a microsoft dzsunka hulladék szoftvereit mindig kerülöm ha lehet. De itt van más? Persze lehet, hogy a microsoft színvonalhoz szokva nem olyan gagyi az, hogy még az outputra sem tud normálisan szöveget kiírni
#7742: nem, tényleg nem kattintottam exception ablakra, mert még soha nem láttam olyat. Csak az outputra ír ki sima szövegeket, oda is csak akkor hasznosat, ha catch-ben van egy Console.WriteLine(ex.StackTrace) Hogy lehet előhozni? Miért ne fikázhatnám? Ha több szöveg kiírás összekeveredik az outputon az hiba, nem is kicsi. Ilyet más IDE-ben még nem láttam.
-
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- LG OLED65G39LA 3 ÉV GYÁRI GARANCIA
- iPhone 13 Blue 256GB SÉRÜLÉSMENTES!
- 2db Be Quiet! Silent Wings Pro4 140mm
- LG 39GS95UE - 39" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GAMER PC: i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 12GB GDDR6 - 512GB-4TB NVMe SSD -16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen