- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vimes
senior tag
Sziasztok,
Ha nem jó helyre írom, irányítsatok már át egy jó topikba pls
Kerestem általános Visual Studio-val vagy MS Azure-ral kapcsolatos topikot, de nem találtam...Szóval röviden a problémám. Visual Studio 2015, publikálni szeretnék egy Web App-ot. Kiválasztom a célt, hogy Microsoft Azure Web Apps. Előugrik az ablak, ahol MS accountot kell választani, ki van már választva a sajátom, de nem tudok publikálni, mert azt kapom üzenetként, hogy "This account has no subscriptions. Sign up for a subscription." De hogy miért, fogalmam sincs. Azure és Imagine regisztrációm van, ez nem lehet probléma. Az egyetemi kabinet gépein Visual Studio 2017 van fent, ott sikerült publikálni az órán, ki is "dobta", hogy Subscription: Microsoft Imagine, és minden OK volt.
Amit próbáltam: ki- majd bejelentkezés a Visual Studio-ba, de ez nem ért semmit. Mit tudok csinálni? Pucoljam le a VS 2015-öt, és rakjam fel a 2017-et Imagine-ről? Ha valaki tud segíteni azt megköszönném 
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Google Chrome
- Milyen autót vegyek?
- Apple MacBook
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestbuy játékok
- Asztalos klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- További aktív témák...
- 8GB DDR3 1600Mhz SO-DIMM , Laptop RAM
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Noblechairs Epic - Valódi bőr
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Kerestem általános Visual Studio-val vagy MS Azure-ral kapcsolatos topikot, de nem találtam...
Amit próbáltam: ki- majd bejelentkezés a Visual Studio-ba, de ez nem ért semmit. Mit tudok csinálni? Pucoljam le a VS 2015-öt, és rakjam fel a 2017-et Imagine-ről? Ha valaki tud segíteni azt megköszönném