Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
Hogy tudja? Én csak olyat várok, amit az eclipse tudott 10 éve, ahol nyomok egy ctrl-space-t és felkínálja a lehetőségeket. Itt hol válasszam ki? Fel sem kínál semmit. Usingot magától csak a projekt létrehozásakor szúr be. Utána soha nem láttam ilyet.
Mutatok majd példát ha újra találkozok a semmitmondó hibaüzenettel, de annyit csinál, hogy aláhúzza a metódus hívását, és kb annyit ír, hogy VALAMELYIK paraméter nem megfelelő... de hogy miért, és melyik az már nem.
1 third party dolog van a projektben, a sharpziplib. Ennyi. Minden más alap, default, szűz.
SQL szervert nem raktam fel, a VSE telepítője pakolt fel egy rakás fölösleget, de nem merem eltávolítani ismerve a microsoft cuccokat, hiszen akkor error hegyek várhatóak.
Most pl az a nagy gond, hogy jön egy exception, mert szegény C#/.net nem képes egy szerveren lévő http-n elérhető ANSI kódolású text file-t hibátlanul beolvasni, és olyan karaktert olvas egy sortöréssel együtt, ami nincs ott, de sajnos a forrását nem tudom megtalálni, mert a java/eclipse-el ellentétben a lekezeletlen exceptionoknál nem dob egy stacktrace-t minden szükséges infoval, hanem csak ennyit: "A first chance exception of type 'System.Net.WebException' occurred in System.dll"... jaaaaa bocs, nem olvassa azt, csak a hibaüzenetek és debugoláshoz hozzáadott a writelineok ÖSSZEKEVEREDNEK az outputon... tehát egy writeline első karaktere és második karaktere közé beékelődik egy exception hibazüzenet, amit ha nem látnék, nem hinnék el, de látom, több helyen is...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő