- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
Új hozzászólás Aktív témák
-
bronin7
csendes tag
Nagyon érdekes ez a topic, főleg mostanában!
Én csak EGYETLEN hozzászólást szeretnék írni JJános "barátunkkal" kapcsolatban.
Nem is akarok vele többet foglalkozni, s őszintén szólva nem is hiszem, hogy bármi értelme is lenne bármifajta vitába bocsátkozni továbbiakban egy ilyen "emberrel".
Nyugodtan válaszolhat a hozzászólásomra, szívesen meghallgatom, neki is joga van bármit mondani, nemde?Akkor a lényeg:
JJános "felebarátunk" már egy olyan szintre jutott "Istenimádatában", hogy már menthetetlen. Arrogáns, öntelt, s mindentudónak hiszi magát.
Egy "Isten" nevű fogalom mögé bújik, mert akkor azt hiszi, hogy senki nem bánhatja, mert ha valaki őt bántja, akkor "Istent" bántja. Tehát a tökéletes védőburokból könnyű beszélni!
Az "érvelései" és "bizonygatásai" nevetségesek, átgondolatlanok (egyáltalán elolvassa és felfogja azt, amit leírt???) és tele vannak ellentmondásokkal.
Ennyi, több szót nem érdemes pazarolni az írásaira.Amit leírtam, az személyeskedésnek tűnhet, de álljunk meg egy pillanatra!
Vannak normális emberek (hívők vagy nem hívők), akik nem érdemlik meg, hogy egy ilyen ember ítélkezzenek felettük. Hogyan merészel kioktatni egy ilyen ember másokat, amikor ő van a legnagyobb sötétségben.
Kedves, JJános! Éld az életedet úgy ahogy akarod, mert jogod van abban hinni, amiben akarsz. Egy dolgot viszont tudok...
Te is csak egy akadály vagy a fejlődés útjában, egy ember, aki képtelen elfogadni azt, hogy a régi idők már elmúltak. Akik pedig a fejlődés útjában állnak, azokat félresöpri a történelem, mint ahogy tette az elmúlt évezredekben is.
Én is hiszek dolgokban, de az nem jogosít fel arra, hogy ítélkezzem mások felett, hiába gondolom azt, hogy én jobban tudom.Sajnálom, ha túl nyers voltam, de úgy gondolom, hogy voltak az enyémnél durvább hozzászólások is.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest