- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Yettel topik
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
''Akkor ne fogadd el. A te bajod...lesz.''
''Nekem mindegy. Neked nem lesz az...majd.''
Most akkor te fenyegetőzöl, vagy mi?
Tudod, én meg abban hiszek, hogy attól, hogy nem járok zsolozsmázni a templomba meg nem hányom magamra buzgón a kereszteket, még lehetek tisztességes, becsületes, vagy ha neked úgy kívánod Istennek tetsző ember.
Olyan, aki a Végső Megmérettetésen majdan értékesnek találtatik - ha lesz olyan egyáltalán.
Tudniillik az a meggyőződésem, hogy minden gyarlóságom és bűnöm ellenére talán sokkal inkább vagyok olyan, amit Jézus elfogadni képes, mint azok közül sokan (szánékosan nem írtam többséget), akik az egyes vallások hazug és torz ideológiáit vakon, gondolkodás nélkül kiszolgálják valami ködös túlvilági ígéretek reményében.
Vagy akár a pokolbéli forró olajkban való sütögetéstől való félelmükben, nem'tom.
Szal ne fenyegess, légyszi...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest