Hirdetés
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- 5G-s szettet kapott a Samsung legkedvezőbb ajánlata
Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Volna egy kérdésem, mégpedig, hogy újjabban mi a helyzet a nyílt meghajtókkal az ATI grafikuskártyák terén?
ATI Mobility Radeon HD 2400 am van, és már jó ideje a hivatalos zárt meghajtókkal használom -- van néhány nyügje.. de most nem ez a lényeg, őt már ismerem -- a lényeg az lenne, hogy a nyílt meghajtók hogy állnak mostanában ehhez a kártához, Illetve talasztalható-e bármi kölünbség a 2 verzió a ..video-ati és ..video-radeonhd meghajtók között? (az utóbbi tudom, hogy a R5xx-nél régebbi kártyákat nem támogatja).
Egy éve néztem utoljára a radeonhd fajtát, de akkor még nagyon kezdetleges állapotban volt. Úgy nézem azóta fejlődtek valamennyit [link] de nem nagyon akarom megbolygatni a rendszert ha nem muszáj, azaz, ha van valakinek konkrét (nem túl régi) tapasztala velük, az nyugodtan elmondhatja
... a 3D teljesítmény másodlagos, amik lényegesek lennének az videógyorsítás és a compiz (az se a csicsa, hanem inkább az átlátszó felületek miatt).Szerk: Ha nincs senkinek tapasztalata, akkor legfeljebb majd megnézem én, de nem akarok most feleslegesen foglalkozni vele

Aktív témák
- Gamer Egér RGB!!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
... a 3D teljesítmény másodlagos, amik lényegesek lennének az videógyorsítás és a compiz (az se a csicsa, hanem inkább az átlátszó felületek miatt).