Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalló
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Tés 6220 classicom és én is belefutottam abba h lefrissítettem a telót és már nem megy az universális tsim no cut i-smartphone fekete nyákos, v5.15 soft van most a telón a telót downgradelni tán nem lehet csak ilyen boxal ez meg nincs, olyan kérdésem lenne h van hozzá újabb tsim amivel működik?
üdv.:kalló
-
susi86
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én ennyire nem értek hozzá, csak egy tipp volt...

-
susi86
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szia!
Nekem is ezt írta ki a turbo sim pár napi használata után, de én levágtam egy picit a sim kártyából és azóta teljesen jól működik!!
-
kelzsoca
félisten
Szinte az összes Nokia telefonra jellemző hogy a 2008.11 hó utánni szoftverekkel már nem fog működni, ugyanis azok a szoftverek aktiv védelem alatt állnak, és ilyen chipekkel nem fognak menni, konkrétan a telefon bekapcsol, de nem ad le térerőt (turbosim programozással sem működik)
Persze akadhat olyan modell, ami ez alól kivétel, de az ritka!
Tehát az összes Nokia xpressmusic és társai sem fognak működni!
Az egyetlen megoldás lehet ha egy régebbi telefon, már friss szoftverrel rendelkezik, vissza kell rá tenni a régi szoftvert(downgrade) de ez otthoni körülmények közt nem megoldható!
Szóval csak frissitsétek a Nokia telefonokat, ha a turbosimes megoldás elől el akarjátok zárni!
-
kaller1
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Valóban,sz sw frissítés nagy bolondja a dolognak,és nem csak ennél a készüléknél.

-
-
kaller1
veterán
válasz
.: endi :.
üzenetére
Pár napja installáltam pannonos E51-be,igaz az vágós típusú volt és egy vadonatúj vodás kártyával azonnal működött.
-
.: endi :.
csendes tag
Sziasztok,
nekem egy Pannonos E51-em van (magyar prod.code; 220.34.37; RM-244), tegnap próbáltam bele egy vágatlan TurboSIM-et, az eladó próbálta illesztgetni T-mobile-os kártyával, de azt írta ki, hogy a Sim kártya nem érvényes. amatőr KÉRDÉSem: ezzel az E51-el tényleg nem működik a TurboSIM, vagy rossz kártyát próbáltunk, vagy elcsúszhattak az érintkezők?
kösz,
endre -
kelzsoca
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mindenképpen régi telefonban, nálam is volt már ilyen, hogy a vevő visszajelzett, ott egy nokia 3210-ben élesztették újra a SIM kártyát!
Ilyen esetben magával a SIM kártyával van gond, a turbosim jó

Én 1 év alatt eddig 2 ilyen esettel találkoztam, az egyiknél az említett Nokia, míg a másiknál egy szintén régi Samsung hozta helyre a dolgot

-
-
kelzsoca
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez egy eléggé ritka probléma, járasd meg a SIM-et egy régi telefonban, és helyreáll!
-
Winner_hun
félisten
Találkozott már itt valaki olyannal, hogy turbosim használata után a sim kártya telefonálásra alkalmatlan lett? Konkrétan ezt írja ki: korlátozott szolg. (vagy szolgáltatás vagy nem tudom már hogy mit, de mintha a rövidítést írta volna ki).
A telefonkönyv elérhető, de hívást indítani és fogadni nem lehet, pedig hálózat az van. -
susi86
csendes tag
Hála neked
Nem felejtek! 
-
Scorpio06
aktív tag
Hali,
Nokia 5800 menne turbo simmel? T-s kártyám van és a telefon pedig vodás lenne. Olvastam újabb generációs turbo sim-ről, ami már belemegy újabb telefonokba is. Valaki próbálta már 5800-ba?
-
pro1ba
csendes tag
Sziasztok,
Nokia 6300 V07.21 05.11.08 RM 217 turbo sim olyan aminek az elejen/oldalan van a chip.
Viszont nem talal halozatot. Erre megoldas letezik?Koszi:
pro -
kaller1
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Eddig tartott a karrier...

-
susi86
csendes tag
Hát....felhívtam vagy 20 Gsm boltot, sehol sem árulnak

-
susi86
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Samsung S5230-sal hibátalnul mükődik-e. Ha igen, kit tudnátok nekem ajánlani, aki megbízható és lehet tőle vásárolni?!
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Jany71
csendes tag

Sziasztok!
Sikerült szerválnom egy turbó szimet,sajnos gond van vele.
nokia 3110,6300 telókba szerettem volna használni de nemműködik.
sonyericsson K800ban sem.Azt írja a telefon nincs hálózat.
Oldalt csippes a kütyum nem tudom számít-e valamit?
Motorolába működik. Mi lehet a baj?? -
kaller1
veterán
válasz
fernando09
üzenetére
Milyen telefon?
-
babati
aktív tag
válasz
fernando09
üzenetére
üdv. nem vagyok hozzáértő, de annyit tudok javasolni hogy írd le a telefon tipusát és valamelyik segítőkész turbosim árus megnézi neked egy kompatibilitási listában és fognak írni hogy jó e bele vagy nem. elvégre szeretnek új üzleteket kötni

-
fernando09
csendes tag
Sziasztok! A következő érdekelne. Nyáron találtam egy telefont külföldön. Vodafonos teló, a benne lévő simmel nincs hálózat, de amúgy semmilyen más simet nem fogad el. Szerintetek lehetne-e használni a Turbo SIM-mel?
Köszi előre is -
babati
aktív tag
üdv. van nekem egy olyan turbo simem aminek a neve ismartphone, ugyebár sim kártya alakú és a csücsökbe a letörésnél van a chip, ez miatt egy kicsit le kellet vágni a sim-ből. ez nem gond. ezt azért írtam hogy ha valaki ismeri ezt a kártyát, akkor pontosan tudja melyikről van szó. az a gondom hogy egy ku990(viewty) amely trés, 1-2 nap alatt eldobta a térerőtt és nem jön vissza (pannonos kártya, vadi új). vodafonnal tökéletesen megy. arra gondolok h a 3g miatt nem tud csatlakozni, de kikapcsolom és úgy sem jó. szóval azt szeretném kérni a hozzá értőktől hogy ha tudnak segíteni azt nagyon szépen megköszönném. és várom a viewty tulajokat akik turbo simet használnak h nekik melyik vált be?! előre is köszönöm a válaszokat. inkább privibe
-
félvezető
csendes tag
Sziasztok!
HTC touch HD-t probálta már valaki turbo sim-mel használni, es ha sikerrel akkor melyik típust? -
-
zsebszi
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szia!
Elvileg működik vele, de a sim kártyád szerintem öreg.
üdv
-
-
jasonka
aktív tag
Üdv !
Vodafüggő Samsung L700-asom van - 6 éves SIM kártyával.
Még nem vettem Turbo SIM-et, de gondolkozom rajta.Menne vele a telo ? - ill. nem túl régi a SIM kártyám ?
(Nem tudom milyen benne a szoftver - még garis, tehát gyári - de az itt olvasott #0000# - kódra csak azt írta ki, hogy "Hálózati hiba..."
-
kaller1
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Bocs az offért,de jogos az észrevétel. -
Racecam
nagyúr
válasz
14miklos
üzenetére
Még egy hirdetés szakmai topicban és kénytelenek leszünk megválni Tőled! Adj fel egy apróhirdetést és olvasd el az Alapelveket!
-
14miklos
csendes tag
válasz
tomiherceg
üzenetére
Hali Nem jó hozzá, de lehet kapni újabb generációs turbo simeket, de ezeknek az ára már 5000ft is lehet.
-
NoFate
csendes tag
Azt szeretném kérdezni, hogy T-Mobilos 6650 fold-ot is függetlenít ez a kártya??? Válaszotokat előre is köszönöm

-
Bobby G.
senior tag
Üdv! Vennék egy BlackBerry Bold készüléket, ami sajna nem annál a szolgáltatónál függő ahol előfizető vagyok...
Szerintetek lehet Turbo Sim-el használni? -
kaller1
veterán
válasz
tomiherceg
üzenetére
Nem jó hozzá.

-
tomiherceg
csendes tag
Sziasztok! Tudna nekem segiteni v.ki abban h 5800-hoz jo-e a turbosim??? Esetleg v.ki árul ilyen tipusut ami egy Nokia 5800 Xpressmusic-hoz jo??
-
zsebszi
tag
válasz
Massacre14
üzenetére
Hát! Nem tudom.

-
Massacre14
csendes tag
Üdv!
Most vettem egy Sony Ericsson C905-öt, menni fog vele a Turbo SIM ? Köszi
-
dbius
veterán
Vodafone honlapja szerint:
"SIM-kártya csere díja bruttó 4 700 Ft, ha a kártya elveszett, ellopták, illetve a felhasználó megrongálta vagy másikat kér, amikor az eredeti még működik. Minden egyéb okból történő SIM-kártya csere ingyenes"
Én úgy értelmezem, hogy ha működik a kártya, és cseréltetni akarod, akkor fizetni kell.
-
dbius
veterán
Samsung d900i-be raktam fekete, vágásmentes turbo simet. Működik a telefon, de az sms küldés, fogadás az nem... ill. az sms beállításaiban való turkáláskor lefagy a telefon, csak kikapcsolni tudom. sms küldésnél látszólag elküldi, de a címzett soha nem kapja meg és nekem is hiába küldenek, én sem kapom meg...
mms-t hiába állítom be, az sem működik.
Most keresgélve a topicban úgy láttam, hogy ha a régi sim kártyámat cseréltetem az megoldhatja a problémámat? (vodás, kb. 5-6 éves)
Mennyi erre az esély? Mert 4700 Ft. vodánál a sim csere, de annyit megérne a dolog, ha biztos, hogy működne, mert megmaradna a teló garanciája...

Szerintetek? Van valakinek tapasztalata esetleg?
-
Lumix
csendes tag
Hol vehetnék egyet?
-
Lumix
csendes tag
Sziasztok! Most vettem egy Nokia6500 Slide típusú mobilt és azt szerteném kérdezni,hogy ahoz is jó e aTurbo slim kártya.És ha jó akkor hol tudok olyan kártyát beszerezni?Előre is kösz!
-
hex21
csendes tag
Szevasztok!
Valakinek van tapasztalata alcatel ot-i650 es telóval tsim ügyben?
Akinek van eladó és műkődőképes verzió ehhez a telóhoz ne fogja vissza magát üzenetileg...
Ja és mégvalami... akinek van ilyen telefonja és probált beletenni memoriakártyát, mekkorát fogad el ? Ha jól tudom 2gb ost tud fogadni ? Esetleg ennél nagyobbról van info?Előre is köszönöm.

Üdv,h.
-
Dedkov76
tag
köszi
-
Dedkov76
tag
Sziasztok!
Következő kérdésem lenne
okia 6300-án szeretnék szoftvert frissíteni.TurboSim kari maradhat-e a telcsibe,vagy ezt még senki sem próbálta? -
csyo
senior tag
nah, szal ha ilyet veszek mit kell megnézzek rajta?

-
kaller1
veterán
válasz
marcell1993
üzenetére
Azért mert Neked nem működik,még nem szar...
Amúgy milyen telefonod van? Nem csúszkálhat a tsim a sim alatt,ezt érdekesnek találom... 
-
marcell1993
tag
Ez a cucc szar!!! Nekem nem működik! Állandóan elcsúszik nem lehet tartósan használni vele egy telefont!
-
csyo
senior tag
válasz
Borify Péter
üzenetére
általános "próbagari" az 1-2 nap.
van aki egy hetet is ad. Mivel nem bolt, hanem magánszemély, ezért ad rá pár nap tesztelési időt. Ezzel semmi probléma.
-
orosz36
csendes tag
az faja,lőttek az egész telonak???

-
ellla
csendes tag
Halika!
Én nemrég vásároltam turbo simet kb egy hétig működött vele a telóm és azóta csak annyit ír ki,hogy segélyhívás.Természetesen az eladó nem vállal rá garanciát csak egy két napot.Szóval kivan ez találva rendesen.Szerintem nagy szar az egész!!!!!!Főleg ennyi pénzért.Egyébként megnézettem és a telónak nincs baja,tehát a sim a gáz!
Remélem segítettem mielőtt rossz döntést hozol!!!!
-
csyo
senior tag
sziasztok!
turbo simet akarok venni a telefonomhoz.
Új vagyok ebben, nem tudom konkrétan mi ez, élőben soha nem láttam ég ilyet.Van több féle turbo sim?
Ha van több, mi a külömbség köztük?
válaszokat köszi
-
ottoyes
senior tag
Hali!6220-as Nokiával müködnie kell a Turbosimnek,de a használati útmutatójában úgy látom,hogy nem férne be a kártyahelyre..esetleg vkinek van gyakorlati tapasztalata?
-
tibi8407
csendes tag
hali mindenkinek. van egy vodafone 331 telóm. azt szeretném kérdezni hogy az imei szám alapján lehet-e függetleniteni? vagy valamien más módszerrel?
-
orosz36
csendes tag
samsung i 600 hoz van ilyen?mert i 640 hez meg 500 hoz láttam de i600 ra pont nem?!

Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szerintetek lehet Turbo Sim-el használni?

okia 6300-án szeretnék szoftvert frissíteni.TurboSim kari maradhat-e a telcsibe,vagy ezt még senki sem próbálta?