Hirdetés
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Apple iPhone 11 - népalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olcsi
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
És, ha elveszettnek nyilvánítjuk a kártyát? ;) Gondolom akkor is 3600 ft... Ugye?
A pannonnál hivatalosan mi ilyenkor az eljárás? az ügyintéző hivatalosan, ha bemutatok neki egy vágott kártyát, akkor kicserélheti ingyen? Tehát ezt mondjuk, ha jóindulatú az eladó, akkor lerendezheti így? -
-
Olcsi
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Milyen feltételekkel adnak új kártyát, vagy hogyan lenne érdemes tálalni ezt a dolgot? Gondolom nem nagyon szeretik, ha egy leszabott sim-et viszek vissza, hogy adjanak újat... Anyagi vonzata van a dolognak?
-
-
Olcsi
senior tag
Utolsó esélyként itt felteszem nektek a nagy kérdést: nálam többé-kevésbé működik a turbo sim, viszont sajnos pont azzal a kártyával nem működik együtt, amivel használni szeretném. A telefon, ami egy 6300 t-mobile-os, az én kártyám pedig pannonos. A párom kártyájával (ami szintén pannonos) megy, az én kártyámmal viszont egyáltalán nem látja a kártyámat (megkérdezi, hogy elindítom-e a telefont sim nélkül)
Mi lenne ilyenkor a teendő? SOS lenne! Köszi! -
ocsi19
senior tag
Hali, az miért lehet, hogy pannon-os telóba (Nokia 5000) nem működik a turbo sim?
(2 féle turbo sim-el is próbáltam, de egyikkel sem jó, pannonos kártyával viszont működik a telefon)
A pinnél továbbenged, de nincs térerő
(T-mobile-os Nokia 5000-nál működik hibátlanul)
-
-
kp78
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Egyéb rendellenes jelenség szerencsére nem jött elő az eddigi 3 nap alatt, mindent sikerült beállítanom (MMS, opera mini voda nettel).
Ez az előbb lemerül a teló dolog meg hamarosan elválik, ha túl leszek még néhány töltésen.
Tény, hogy a K800 ugyanezen akksival (BST-33) simán ment 3, de néha még 4 napot is, nagyobb kijelzővel. -
kp78
veterán
Nekem olyan problémám lépett fel egy W880+kivágós fajta turbo sim kombinációval, hogy mentem ki Ausztriába, és ezt a turbo simes telót átirányítottam a másik számomra.
Kiérve vszínű ráállt vmilyen kinti hálózatra, mert automata hálózatkeresésen volt, és nem kézin, de mivel bnőm táskájában volt, kint rá sem néztem.
Aztán visszaérve magyarba, az istennek nem állt rá vodára.
Kerestettem vele, de minden hálózatot tiltottnak jelzett, és nem is állt rá, még a kinti One és A1 hálózatra sem (még a határ közelében voltunk, így ezek is elérhetőek voltak).
Kivettem, betettem egy másik telóba, kivettem a "minden hívást átirányít", visszatettem, de akkor sem. Másik vodás kártyával azonnal felment a vodára, de azzal az egy simmel nem.
Aztán vhogy a hálózatok prioritásánál kikerestem a vodafone HU-t, és átírtam a 23.-ról 1.-re.
Ezek után vhogy felment, és azóta is működik a teló szerencsére.
De nagyon remélem, hogy ez minden roaming után nem lesz így, mert majd egy órát játszottam vele, mire magához tért.
Esetleg másnak nem volt ilyen, hogy roamingnál megőrült a teló?
Az, hogy kevesebb ideig bírja egy teló turbo simmel, mennyire igaz?
Hányan tapasztaltak ilyet? -
zoonee
csendes tag
Sziasztok!
Én egy IPHONE 3G-vel használom, viszont ha a teló lemerül, akkor 30-50-szer kel a szimet ki-be rakosgatni, mire a hálóra lép. Van valakinek ilyen tapasztalata? Állandóan azt írja ki NO SERVICE, ki-be-ki-be, aztán egyszercsak jó. Szerintem ezek után Iphone 3G-vel elég bizonytalanul működik. Ha van valakinek tapasztalata, ötlete, szivesen fogadom.
Azt majdnem elfelejtettem, hogy van egy régebbi sim-em, azzal bármikor jó, de amit használok, azzal vannak a bajok.Üdv: Zoonee
-
Winner_hun
félisten
-
bodom87
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Erre kiváncsi vagyok. kifejtenéd?

-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Havernak adtam el egy turbosimet és azt mondja, hogy mióta benne van, azóta 1-1.5 nappal kevesebbet bir az akksija. Ez lehetséges?
Én nem hiszem, hogy ez igy van.mod : ezzel a hsz-el őstag lettem!!!
-
bodom87
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
én úgy tudom 3 munkanapon belül vissza kell venniük. a mind1 hogy mi okból
-
-
Winner_hun
félisten
Iphone 3G-t használók: a turbosim behelyezése után a hálózatválasztási menüpont megmarad vagy eltűnik?
-
bodom87
tag
válasz
werszomjas
üzenetére
ezek az újoncok túl sokat aggódnak
-
HellGirl
csendes tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Úgyis tőled venném
De mivel +jártuk a w580i vel ezért attól félek h ezzel is.... és akk meginn t-mobile os lennék amit NEM akarok
am ma +kérdeztem és a sim ugy megy bele mint ált.ba minden telóba tehát az aksi alatt van, szal akk valsz jó lesz a turbo sim bele.... am az nem "gátolja" h vékony a teló???
előre köccccce 
-
HellGirl
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
hány % h megy?? csak azér kérdem, mert abba a listába,hogy mi viszi a turbo sim et ezt nem találtam, viszont a w580i-t +találtam, de abba (tapasztalat miatt tudom) nem jó!
:S
-
HellGirl
csendes tag
Szijasztok!
Nemtudjátok véletlen, hogy se w880 ba műxik e a turbo sim???
Ha van tapsztalat azt is szívesen fogadnám
(K) -
bolkaildi
csendes tag
SZiasztok!
Már néztem jónéhány felsorolást, h milyen telókkal működik a turbo sim, de egyikben sem teláltam SE K320i-t!
Azzal nem működik? Valaki próbálta már?
-
Goatman
aktív tag
Üdv mindenkinek! Adott egy "i-smartphone universal sim unlock" kártya, és egy Spanyolo.-ból származó Samsung B300. A kettőt a nagy hazai T szentségében szeretném házasítani. Azonban ez nem akaródzik működni. Elvileg kompatibilisnek kéne lennie, működik is, körülbelül fél napig, aztán dobja a hálót. Az elmúlt 4 napban próbálgattam, először azt hittem rossz az érintkezés, de már többször is megbizonyosodtam, hogy nem az. Hibás a fólia? A választ előre is köszi
-
puhakex
tag
Sziasztok!
Van egy problémám. Vettem egy ilyen Turbo SIM-et és ha beteszem a telómba kéri a pinkódot, elfogadja, bejön a menü, de kb 2 másodperc múlva (amikor felcsatlakozna a telefonhálózatra gondolom) újraindul máris a telefon.
Tudnátok nekem segíteni, hogy mi lehet a baj?
-
100b
tag
Sziasztok Szakik!
Szerintetek Samsung i900 Onmia PDA/telefon-nal is használható a Turbo Sim?
Valaki próbálta már? -
lieszko
csendes tag
Nekem is van egy, de sajnos nem működik Samsung U900-zal.
Feljelentkezik a hálózatra, hívni tudok, de hívást fogadni nem. Olyan, mintha ki lenne kapcsolva a teló, az automata pedig bemondja, hogy a hívott szám jelenleg nem elérhető.Van valakinek olyan turbo SIM kártyája, amit kipróbált már ilyen típusú telóval és működik?!
A SIM ilyen csomagolásban volt.
-
ere233
tag
sziasztok az érdekelne hogy ezzel a kütyüvel megy a teló 3g hállozatom mert nekem volt egy sonyericssonom ami nem ment csak gsm hállozaton a turboval ha 3g volt akkor én tudtam telefonálni de engem nem tudtak hívni van valakinek tapasztalata?
-
-
soertmo
csendes tag
Hello!
Pannonos Nokia E51-el szeretnék használni T-mobil kártyát. Működik vele? Ha igen, stabilan? Minden funkcióját fogom tudni használni?
-
-
bodom87
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
talán elmozdult?
-
Winner_hun
félisten
Az lehet a TurboSIM hibája hogy a telefon működik napokon keresztül, egyik reggel meg _csak_ segélyhívást engedélyez a telefon?

-
Nem reklámtopik!
-
LS_Dani
csendes tag
Ezt a forumot senki sem nézi már?
-
LS_Dani
csendes tag
Sziasztok! Omnián müködik?
-
Colnago
csendes tag
Van még egy kérdésem. Ha a telefonban szoftvert cserélnek(vagy frissítenek, nem tudom hogy mindegy-e) akkor a telefon függetlenné válik? Mondjuk ha nem márkaszervíz végzi el hanem egy független szervíz? A márkabolt gondolom visszazárja a telefont.
Egy példával: ha le akarom vetetni az "imádott" live menüt és megkapná az eredeti szoftvert akkor elfelejtené azt is hogy Vodás volt?
Köszi. -
Colnago
csendes tag
Sziasztok! Motorola W490 telefonban működik? mivel ezt a típust nem találom a felsorolt készülékek közt. az a gond, hogy nálunk itt a nyugati országrészben rendesen zizeg mindenki, (persze némileg megértem) ha függetlenítésről van szó, szóval egyszerűen fogalmazva itt anyira nem megy. azért irom ezt mert olvasom néhány helyen hogy vidd be valamelyik gsm boltba és ott megoldják. nem tudom ott hogy működik, ismeretség kell(vagy nem)? A turbo SIM is 6000 Ft, csak kérdem ki veszi. ebből viszon következik a másik gond, ha ugy rendelem meg(máshonnan olcsóbban) és nem tudom kipróbálni, lehet hogy nem működik. Tehát?
-
szilu84
tag
Minden esetben farigcsálni kell a sim kártyát, ha turbo simmel akarom használni? nem létezik már diszkrét verzió, amin nincs kiálló chip?
-
bodom87
tag
válasz
Typhoon47
üzenetére
werszomjas kollégát keresd
-
Typhoon47
senior tag
Nem tudjátok hol lehet iPhone 3Ghez való T-Simet szerezni?
Gondolom ebbe valamelyik új tipus kell , mert nem rég jött ki a teló, de javítsatok ki ha tévedek
-
Timocicu
senior tag
Nem lesz egyszerű a belerakása, kell hozzá egy kis türelem és ügyesség.
Nekem Samsung D900i-mben volt, abba sem volt egyszerű belevarázsolni, mert pici a hely a hozzáféréshez, de akitől vettem Őt kértem meg a beüzemeléshez, csak nagyobb a rutinja.
Amúgy sem ajánlom a postai úton való vételt, mert nem is biztos, hogy kezeli a telód. Pl az enyém Pannonos karival nem működött, de Vodással igen. 
-
GSM-Doki
csendes tag
Magyarországon mi legális??? De ha Budapest legnagyobb mobil nagykerében is kapható akkor miről beszélünk:
http://www.gigatel.hu/modules.php?name=shop&menu=0&tul=EGYEGY%C9B&cikk=13688
Azok válaszára akik kételkednek eme kártya müködésében, igen nagyon sok telefonban használható probléma mentesen. De ez persze programozás kérdése. Főleg a BB5 Nokiákra találták ki, mivel nem nagyon tudták az újabb tipusokat feltőrni a mai napig sem. Így most már aki Nokia készüléket vesz és a BB5-ös a technológia azok sajnos egy darabig csak ezzel a kártyával fogják tudni használni. Dejan Kaljevic-nek csak kb. 1.5 év volt mire az első generációt feltörte. Most jöhet a következő min. 1 év...Addig lehet tombolni a mindenféle függetlenítő simmel. Jó buli ha legális ha nem, a függetlenítés is csak Magyarországon illegális és még sok minden
! De valamiből kell egy kis kifli meg kakaó pénz... PEACE 
-
Hali. Lenne egy kérdés. Készülök új telót venni, a kiválasztott egy K850i. Az a helyzet, hogy ebbe a simkarit úgy kell becsúsztatni, mint a többi telóba a memóriakártyát, és így nem tusom hogy mi a helyzet a turbosimmel.
Tehát befér-e alá a lap, vagy ebben az esetben ez nem működik? -
peter76bp
aktív tag
Sziasztok!
Aki ezzel komolyabban foglalkozik és tud nekem Pesten T-s K800i-hez biztosítani egy működőképes Turbo SIM kártyát, az keressen meg árajánlattal PÜ-ben vagy mailben k800i kukac mpp pont hu címen.
Eddig már többet is kipróbáltam és a maximum ameddig eljutottam, hogy látta a SIM-et azon a számokat, de hálózatot nem talált.
Köszi
-
Timocicu
senior tag
-
gizda
senior tag
-
dddd4
tag
Ennek legális a forgalmazása és használata?
-
-
bodom87
tag
válasz
Remittenda
üzenetére
van hozzá egy uj típus hirdetés
-
Remittenda
aktív tag
Van hír arról, hogy elérhető-e a Turbo Sim az új, 3G-s iPhone-hoz? Illetve, ha igen, akkor hol? Thx.
-
nemma
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nagyszerű, akkor ha vennék egy telót Angliában, akkor ezzel tudnám itthon használni? Szpuer! Köszi

-
-
nemma
addikt
Helló!
Egy kérdés a kártyával kapcsolatban.Külföldi telefonba érdemes belepróbálni egy ilyet? Asszem osztrák és valami kék a logója
-
-
prokajk
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: Nekem van ilyen turbo simem, tegnap óta. Beletettük a telóba, működött is, ma délelőtt is semmi gond, de délután egyszer csak azt írta ki, hogy nem talál hálózatot. És egész délután ez volt, még most is azt írja ki, hogy csak vészhívás.
Akkor most mi van?! Lehet, hogy a turbo simnak van baja? Ha igen, akkor mi?!
Köszi előre is a válaszokat! -
Cartel81
csendes tag
Sziasztok! Amint el olvastam a problémáitokat rögtön tudtam rá a válasz. Amint régen i meg írtam. Nem akarjátok el fogadni nincs olyan, hogy meg veszek egy turbo simet vagy universalt, tornado stb unlock simet és jó legyen 300fajta készülékhez egyszerre Ilyen NINCS. Akkor fog rendesem menni ha konkrétan ahoz a tipushoz van konfigurálva teljesen akkor nem lesz probléma az mms, hogy nem lehet hívni, csak hivni tudsz róla, nem olvassa be a telefonkönyvet, eldobja a hálozatot, hamar le merül és még tudnám sorolni, ez mind programozási hiba. Ha ugy vesztek egy unlock simet hogy nincs rendesen a tipushoz illetve a símhez beálitva akkor nem fog rendesen üzemelni. Ha postai uton vesztek és nem kérdezi meg az eladó, hogy milyen készülék illetve milyen sim akkor én meg gondolnám a helyetekben, hogy meg veszem onnan.
-
Xaero88
tag
postán nehéz :s amugy a végtelóhoz jó lett .) csak nekem volt szar másikba..
-
Ranomoff
csendes tag
Sziasztok,érdeklődnék h Lg KF750 secret-hez jó-e a turbo sim? előre is köszi a választ
-
Xaero88
tag
Valaki meg tudná mondani hogy kell beconfolni magyar hálozatra? Eddig akármilyen teloba tettem nem talált hálozatot vele. pin kodot kér,oké,belép,de nuku háló.
*#638738#
erre nem ad semmit.
-
csabamiky
csendes tag
Sziasztok! Nagyon erdekelne engem ez a turbo sim, mert van egy lg ku250 es telom mar egy jo fel eve es sehol nem tudjak fuggetlenne tenni. En ezt a telot Romaniaba akarnam hasznalni, es szeretnek infot kapni hogy mukodne-e es hogy mennyiert lehet megkapni ezt a simet!!!!!
Legyszi ha valaki valamit tud irjon a kovetkezo cimre : wandor@freemail.hu nagyon koszike -
gizda
senior tag
válasz
csakegyreg
üzenetére
-
kaller1
veterán
válasz
csakegyreg
üzenetére
Az a "valahova" ebben a topicban van...

-
csakegyreg
tag
hali lehet valahova levan írva csak én nem találtam meg de mire jó ez a turbo sim?
-
kaller1
veterán
A turbo simnek semmi köze az mms és wap problámákhoz,amiknek a gyökere a szolgáltatós "piszkált" szoftverekben leledzik.A direkt unlockolt nem gyári sw-s telókban ugyan úgy előjönnek ezek a korlátok.Megoldás: gyári sw a telefonokra,viszont ez ugyanúgy garivesztős min a direkt unlockolás.
-
svili
tag
-
Timocicu
senior tag
Szia!
Én csak bízok benne, hogy valahogy sikerül megoldani, hogy MMS-t is tudjak küldeni, a garinak se legyen vége / még van rá 20hónap / és tudjam használni a 70-es kártyámmal.

Én csak azon vagyok megdöbbenve, hogy rengetegen veszik és használják is a Turbo SIM-et és ezt a problémát még senki nem vetette fel, sőt senki nem is reagál rá, aki már használja.

Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Autószerelők, autószerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- További aktív témák...
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

előre köccccce 

a kivágás persze biztosabb
Amúgy sem ajánlom a postai úton való vételt, mert nem is biztos, hogy kezeli a telód. Pl az enyém Pannonos karival nem működött, de Vodással igen.