Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlueHairTom
csendes tag
Ha ez azt jelenti, hogy bepipálom a "Use only 2G network"-öt, akkor ez sajnos nem segít. Ha nem ezt jelenti, akkor hogyan tudom kikapcsolni 3g-t? Az elérhető hálózatoknál (manuálisan) is hiába próbálom kiválasztani a 2G Telenort (Pannon-os SIM-em van), az sem segít.
Egy angol nyelvű oldalon azt a tanácsot olvastam, hogy adjam meg újra az "APN-t a 3G-nek". Nem tom ez pontosan mit jelent, de a "Mobile Networks -> Access Point Names" menü sem jön be
-
kelzsoca
félisten
Nemrégiben egy érdeklődő keresett meg, t.simet szeretett volna friss Nokiához, elmondtam szépen mindent, mi a helyzet, majd a végén én voltam a hülye mert van Ebayen, igaz kicsit drágábban és az jó hozzá, hát mondom akkor meg kell venni, és elköszöntünk egymástól.
Rá ~1 hétre megint hívott az emberke és elnézést kért, mert végül megvette az Ebayen a
"csoda" chipet ami természetesen nem működött a telefonnal, így most postával bukott 6k-t
-
-
Timocicu
senior tag
Szia!
Én csak bízok benne, hogy valahogy sikerül megoldani, hogy MMS-t is tudjak küldeni, a garinak se legyen vége / még van rá 20hónap / és tudjam használni a 70-es kártyámmal.

Én csak azon vagyok megdöbbenve, hogy rengetegen veszik és használják is a Turbo SIM-et és ezt a problémát még senki nem vetette fel, sőt senki nem is reagál rá, aki már használja.

-
tolts.hu
őstag
"A telefont valószínűleg számla nem fizetés,vagy eltulajdonítás miatt a szolgáltató korlátozta(imei száma alapján "le van lőve" a hálózatról).
A telefonzár meg egy biztonsági elem(olyan mint a PIN kód),és ha többször hibásan van megadva,akkor is az említett hibajalenség generálódik."Igen-igen, de ha majd ír a hölgy, hogy minden rendben a telóval, nincs tiltva, telefonzárhoz sem lett nyúlva... Na akkor mivan

-
szaki04
senior tag
Igen, valószínű sosem tudják rábizonyítani senkire sem, hogy Turbo Sim-el használta a készüléket. Észrevételed második felére válaszolva, az a szolgáltató nem is fog perrel fenyegetni akinek a SIM kártyájával generálódik forgalom, na de az akinek a SL-os telefonját másik szolg. kártyával használják, és ne adj Isten az a készülék így "csak" 20000.- Ft, amúgy ha független már 50000.- akkor lehet rosszul lesz egy kicsit...

-
szaki04
senior tag
ÁSZF 5. oldal: "SIM-KÁRTYA
Az Előfizető hálózaton belüli azonosítását szolgáló adatokat, illetve a Szolgáltatás
igénybevételéhez szükséges információkat tartalmazó kártya. A SIM-kártya, mely integrált
áramkört tartalmaz, a Szolgáltató tulajdonát képezi azt követően is, hogy azt a Szolgáltató
az Előfizetőnek használatra átadta."ÁSZF 34. oldal:"Ha az Előfizető a részére átadott SIM-kártyán bármilyen beavatkozást eszközöl, és ezzel
befolyásolja a Szolgáltatás minőségét vagy a Szolgáltatónak egyéb módon kárt okoz, a
Szolgáltató ezt az Előfizetői szerződés megszegésének tekinti, és jogosult a Szolgáltatást
korlátozni, valamint – amennyiben az Előfizető a Szolgáltató jogkövetkezményekre
figyelmeztető értesítéstől számított 3 napon belül sem szűnteti meg a SIM-kártya
rendeltetésellenes használatát – az Előfizetői szerződést 15 napos határidővel felmondani,
továbbá az Előfizetőtől kártérítést követelni."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Tőzsde és gazdaság
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Apple MacBook
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/8eFT 2db/15eFT 3db/22eFT
- Nokia DT-900 vezetéknélküli töltő
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszönöm.

a kivágás persze biztosabb