- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlueHairTom
csendes tag
Ha ez azt jelenti, hogy bepipálom a "Use only 2G network"-öt, akkor ez sajnos nem segít. Ha nem ezt jelenti, akkor hogyan tudom kikapcsolni 3g-t? Az elérhető hálózatoknál (manuálisan) is hiába próbálom kiválasztani a 2G Telenort (Pannon-os SIM-em van), az sem segít.
Egy angol nyelvű oldalon azt a tanácsot olvastam, hogy adjam meg újra az "APN-t a 3G-nek". Nem tom ez pontosan mit jelent, de a "Mobile Networks -> Access Point Names" menü sem jön be -
kelzsoca
félisten
Nemrégiben egy érdeklődő keresett meg, t.simet szeretett volna friss Nokiához, elmondtam szépen mindent, mi a helyzet, majd a végén én voltam a hülye mert van Ebayen, igaz kicsit drágábban és az jó hozzá, hát mondom akkor meg kell venni, és elköszöntünk egymástól.
Rá ~1 hétre megint hívott az emberke és elnézést kért, mert végül megvette az Ebayen a
"csoda" chipet ami természetesen nem működött a telefonnal, így most postával bukott 6k-t -
-
Timocicu
senior tag
Szia!
Én csak bízok benne, hogy valahogy sikerül megoldani, hogy MMS-t is tudjak küldeni, a garinak se legyen vége / még van rá 20hónap / és tudjam használni a 70-es kártyámmal.
Én csak azon vagyok megdöbbenve, hogy rengetegen veszik és használják is a Turbo SIM-et és ezt a problémát még senki nem vetette fel, sőt senki nem is reagál rá, aki már használja.
-
tolts.hu
őstag
"A telefont valószínűleg számla nem fizetés,vagy eltulajdonítás miatt a szolgáltató korlátozta(imei száma alapján "le van lőve" a hálózatról).
A telefonzár meg egy biztonsági elem(olyan mint a PIN kód),és ha többször hibásan van megadva,akkor is az említett hibajalenség generálódik."Igen-igen, de ha majd ír a hölgy, hogy minden rendben a telóval, nincs tiltva, telefonzárhoz sem lett nyúlva... Na akkor mivan
-
szaki04
senior tag
Igen, valószínű sosem tudják rábizonyítani senkire sem, hogy Turbo Sim-el használta a készüléket. Észrevételed második felére válaszolva, az a szolgáltató nem is fog perrel fenyegetni akinek a SIM kártyájával generálódik forgalom, na de az akinek a SL-os telefonját másik szolg. kártyával használják, és ne adj Isten az a készülék így "csak" 20000.- Ft, amúgy ha független már 50000.- akkor lehet rosszul lesz egy kicsit...
-
szaki04
senior tag
ÁSZF 5. oldal: "SIM-KÁRTYA
Az Előfizető hálózaton belüli azonosítását szolgáló adatokat, illetve a Szolgáltatás
igénybevételéhez szükséges információkat tartalmazó kártya. A SIM-kártya, mely integrált
áramkört tartalmaz, a Szolgáltató tulajdonát képezi azt követően is, hogy azt a Szolgáltató
az Előfizetőnek használatra átadta."ÁSZF 34. oldal:"Ha az Előfizető a részére átadott SIM-kártyán bármilyen beavatkozást eszközöl, és ezzel
befolyásolja a Szolgáltatás minőségét vagy a Szolgáltatónak egyéb módon kárt okoz, a
Szolgáltató ezt az Előfizetői szerződés megszegésének tekinti, és jogosult a Szolgáltatást
korlátozni, valamint – amennyiben az Előfizető a Szolgáltató jogkövetkezményekre
figyelmeztető értesítéstől számított 3 napon belül sem szűnteti meg a SIM-kártya
rendeltetésellenes használatát – az Előfizetői szerződést 15 napos határidővel felmondani,
továbbá az Előfizetőtől kártérítést követelni."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged