- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Mobil flották
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One mobilszolgáltatások
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Galaxy Watch8: egy klassz és egy klasszikus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Indiában szeretnek TV-zni
Új hozzászólás Aktív témák
-
THoMZoNE
tag
válasz
easy...rider #1898 üzenetére
Üdv! A factory reset az arra jó, hogy ideiglenesen (vagyis amíg újra nem indítod a telefont) használhatod másik simmel, de ahhoz felesleges a turbosim, mert anélkül is menni fog factory resettel. A többi kérdésedre pedig nem itt válaszolnék ha nem baj.
-
szaboknak
aktív tag
Az APN beállítások a szim kártyáról kerülnek az androidos készülékre?vagy hol tárolja a készülék mert azóta is szenvedek vele mert hiába írom be nem menti el a készülék ha a turbo sim benne van.
Van valakinek tapasztalata ez ügyben,hogy esetleg rootolt készülékbe nem e lehet valahogy beírni.
Ha lehetne fügétleníteni nem kínlódnék vele de sajnos nem lehet még a Blade3-t -
easy...rider
őstag
válasz
THoMZoNE #1897 üzenetére
Másik készülékekkel próbálom.
Most L700 működik nekem, Vodafone függö, T-Mobile sim van benne
Azt nem tudom hirtelen hogyan sikerült életre kelteni. Talán egyik turboval és egyik simet nem ment, aztán nyomtam egy factory resetet (*2767*3855#), aztán beletettem másik turbóval és egy másik simet, és azóta megy. Csak nem merem kivenni, nehogy megbolygassam a rendszertDe most másik készülékről lenne szó, próbáltam Samsung SGH-X510, SGH-B100, LG U230. Korábban működött mindegyikben a turbo Voda és T-mobile simekkel, azóta SGH-B100 megmakacsolta magát valamiért, viszont turbo+telenor nem működik egyikben sem
-
THoMZoNE
tag
válasz
easy...rider #1896 üzenetére
Szia! Sajnos az L700-zal nem működik egyik turbosim sem.
-
easy...rider
őstag
Sziasztok!
Előfordulhat hogy a Turbo SIM nem működik újabb Telenor SIM kártyával? Régebbi Vodafone és T-Mobile kártyákat viszi az adott készülékben, de amikor a Telenorral próbálkozok, akkor nem megy
Bekapcsol a készülék, de hálózat nem elérhető. Elvileg a Telenor SIM már aktivált, de lehet az a gond, hogy még nem aktivált.Tudnátok segíteni?
Ilyen a SIM:
És ilyen a Turbo SIM:
-
szaboknak
aktív tag
válasz
easy...rider #1893 üzenetére
Az internet is megy?
-
easy...rider
őstag
válasz
THoMZoNE #1876 üzenetére
Fejlemény Samsung SGH-L700 kapcsán. Kipróbáltam egy újabb Turbo SIM kártyával, ennek eléggé puha volt az alapanyaga, kinézetre pont olyan mint a fentebb linkelt. Ezzel a másikkal, működik! Huawei Y200 -ban még nem próbáltam, ha kipróbálom, majd jelzem a tapasztalatokat
-
THoMZoNE
tag
válasz
GReggae... #1890 üzenetére
Igen tudsz vele használni
Hogy Pécsen ki tud, azt itt senki nem fogja megmondani.
-
GReggae...
csendes tag
Illetve olyan kérdésem is lenne ezzel kapcsolatban, hogy ha egy telefön külföldi hálózatfüggő akkor mi a helyzet ha turbosimet teszek bee? tudok használni egy itthoni T-mobilos kártyát benne?
-
GReggae...
csendes tag
tudja valaki hol lehet kapni ilyen turbo-sim-et Pécsen?
-
THoMZoNE
tag
válasz
dajkapeter #1887 üzenetére
Üdv! Egyelőre felejtsd el, továbbá az iPhone hoz való micro KIZÁRÓLAG iPhone 4/4S-hez van programozva!!!
-
dajkapeter
senior tag
Sony Xperia P-be (LT22i) lehet ilyet tenni? Csak mert a iPhone-hoz való micro nem jó, mert a chip kilóg a micro sim alól. Valakinek valami ötlete van? Egyáltalán működik?
A képen látszik, hogy hogy lehet behelyezni a sim-et.
-
Veron
addikt
dupla. sorry.
-
Veron
addikt
Hi!
T-mobile-os Samsung Galaxy S Advance-ban szeretném használni a Telenoros kártyám 3G-re, mobilnetre is. Ez megoldható valahogy?
Kösz! -
-
THoMZoNE
tag
válasz
easy...rider #1873 üzenetére
Igen, azt én is tapasztaltam, hogy azzal egyik sem működik.
-
szaboknak
aktív tag
Nem akar összejönni!
Hiába hozok létre új APN-t mindent beírok rányomok a mentésre és nem marad meg.
Viszább olvastam,hogy át kell állitani a készüléket GSM módba ha nem megy a 3G,nos ez ICS rom alatt hol található mert én csak olyat találok,hogy csak 2G hálózatok használata. -
easy...rider
őstag
válasz
easy...rider #1871 üzenetére
Próbáltam a kártyát még Samsung L700-zal, azzal sem működött, bekapcsol de nem csatlakozik hálózatra.
LG U230-cal viszont működik
-
szaboknak
aktív tag
Ha valakit érdekel T-mobil előfizetéssel a ZTE Blade III-al lehet használni a turbo simet de egyelőre csak a telefonálás megy mert nem szedte le az APN beállításokat.
-
easy...rider
őstag
válasz
easy...rider #1860 üzenetére
Próbáltam a fentebb likelt turbo sim közül a baloldalit Huawei Y200 -ban és sajnos nem működik jól. Telefon bekapcsol, használja a SIM-et, de hálózatra nem csatlakozik fel. Szóval nem lehet vele telefonálni
-
Tomate
veterán
Telenoros ZTE Blade 3-hoz melyik Turbo Sim lehet jó? 4.0.4-es android van rajta és Normál simes.
-
-
DGery
aktív tag
Üdv!
Visszaolvasgattam, és ha jól értem akkor régi nagy érintkezős vodás flottás kari + T-mobile-os X10Mini Pro esetén esélytelen a dolog? Vagy csak a 3G nem menne? Mert nekem az nem lényeg...Feleslegesen nincs kedvem beruházni...
Köszi -
THoMZoNE
tag
válasz
easy...rider #1858 üzenetére
Üdv! Igen a bal oldalira gondolok, de abból van ugye feketében is, ami vágás mentes, a jobb oldali Gevey sim iPhone 4/4S-hez
-
easy...rider
őstag
válasz
easy...rider #1857 üzenetére
Nekem a bal oldali van, de gondolom a jobb oldaliról beszéltél. Csak hogy tisztább legyen
-
easy...rider
őstag
válasz
THoMZoNE #1624 üzenetére
Szia!
Azt szeretném kérdezni hogy az arany színű alatt arra gondolsz ami nálad a képen, a három közül közepén van? Arra a "csonkolt kivágósra"?
Mert Huawei Ascend Y200-zal akarnám én is használni, és érdekelne hogy melyikre is gondolsz, mert a bal oldaliból van nekem, még régebben vettem. A kivágós, de teljes felületűből van nekem. -
-
szaboknak
aktív tag
A telenortól ha veszek egy Zte blade3 mobilt, turbo simmel t-mobilos sim kártyával tudom használni?
Nem akarnék szolgáltatót váltani viszont csak a Telenornál kapható a készülék és az ára is jó. -
wutuka
aktív tag
Hálás köszönet.
Fekete vágásmentes. Típusa is van ezeknek,vagy csak ennyi? -
THoMZoNE
tag
válasz
Shad0wking #1838 üzenetére
Szia! Vodafone hálózattal használni = 0% és még microsimes turbosim sem létezik
-
THoMZoNE
tag
válasz
zolika1994 #1837 üzenetére
Úgy igen
De a régi xperia mini pro nál minden esetben vágni kell a sim sarkát. Illetve mielőtt belerakod, minden funkcióban csak 2G-n/GSM módban menjen.
-
wutuka
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek biztos infója arról,hogy Xperia Sola Telenoros készüléket Turbó SIM-mel ,,T-Mobilossá,, lehet varázsolni? Ha lehet,honnan,milyen típusút kell vásárolni?
köszi az infókat előre is! -
Shad0wking
csendes tag
Üdv!
Van egy telenoros Sony Xperia Sola-m lehetséges ezt vodafonos simmel használni?(micro sim-es)
Választ előre is köszönöm! -
bander91
csendes tag
Üdv!
Sajnos nincs tapasztalatom Turbo Simmel, ezért kérdezném, hogy T-mobilos Sony Xperia U ba szeretnék Vodafone-os kártyát belevarázsolni. Működhet-e a dolog, illetve szolgáltatások tekintetében elérhető lesz-e minden? (mobilnet, frissités stb...)
Köszönettel: Bander91
-
THoMZoNE
tag
válasz
lolchief70 #1833 üzenetére
Szia! Sajnos nincs tapasztalatom e fajta dualsim adaptert illetően
-
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
Neten rendeltem egy Dual sim adaptert az xperia Ray telefonomba. Mindkét SIM T-mobilos és a telefon is T függő.
Két microsimet tettem bele, tegnap működött szépen mind a 3G ill. Hsdpa és SIM váltás is Ok volt.
Ma viszont csak az egyik Sim megy rendesen, a másik amit Mobilnetre használnék nem megy, de még hálózathoz se tud csatlakozni se manuálisan se automatikusan.
Azt írja erre a SIM-re: A Sim kártya nincs engedélyezve - MM.Szerintetek mi lehet vele?
-
mikor
csendes tag
válasz
THoMZoNE #1827 üzenetére
Hello,
Amint látom, legutóbbi hozzászólásodnál már tényleg kategórkusan kijelentetted, hogy Vodás SIM-el egyáltalán nem megy a dolog. Ez az egész tényleg csak abból fakad, hogy a Vodafone kifejezetten gagyi SIM-eket árul (bár még szemre is puritánabbak az érintkezői is, amolyan "csökkentett módnak" néz ki) vagy az ő fajtája védett mindenféle TurboSIM megoldással szemben, vagy hogy van ez?Sajnos én épp egy T-Mobile-os Sony Ericsson Elm-el szeretném használni Vodásan, az előfizetésünk pedig flotta kedvezményes. Amúgy, ha Telenorral próbálkoznék, működne az Elm-el? (A flottás részét külön nem értem: mi az, hogy "főleg, ha flottás?" Itt nem csak egy induláskori hálózatba kapcsolódásról van szó?)
Köszi!
-
Drughi
addikt
Üdv,
Telenoros előfizetéssel használnék T-s telefont. LG 4x / LG L7 / iPhone 4 / Lumia 800 / Galaxy S advance
Ezeket tudnám megszerezni.Valamelyikkel működne a turbo sim?
-
THoMZoNE
tag
válasz
cibetmacska8 #1826 üzenetére
Szia! Vodás kártyával sajnos el kell felejteni...egyáltalán nem működik már vele...
-
cibetmacska8
csendes tag
Sziasztok!
Egy Samsung Galaxy S 2 -t szeretnék használni ilyen turbosim kártyával. A telefon T-mobilos, én Vodás kártyával használnám. Sima előfizetéses vagyok, a sim kártyám elég régi (5+ éves).
Lehetséges összehozni? Milyen turbosimet kell vennem hozzá? 3G működni fog? Szakadozásra lehet számítani?
Köszi!
-
Bernath
tag
válasz
THoMZoNE #1822 üzenetére
Helló!
Egy kis félreértés van asszem
Az internetbeállítást amennyiben MMC 001 hagyom a többi beállítást a szolgáltatónak megfelelően adom meg,akkor el lehet menteni s müxik is csak ezt az fránya adatroamingot be kell kapcsolni,s ez idegesít egy kicsit, mert elvileg ez a funkció azt jelenti,hogy idegen hálózaton is netezhetek s itt az ellentmondás pannonos hálózaton pannonos kártyával barangolok idegen hálózaton.
-
-
Bernath
tag
Sziasztok!
Adott egy vodás samsung galaxy mini 2 telenoros flottás kártyával fekete smartsim-es turbósimmel tökéletesen müxik
Kérdések:
--a térerő felett megjelenik az "R" vagyis roaming ,barangolás,ez jelent valamiféle hátrányt?
-- internet elérés beállításánál a MMC 001 kell hagyni különben nem lehet elmenteni a beállítást,ami ugye nálunk 216
-- sikeres internet kapcsolatot csak akkor lehet létesíteni,ha az adatroaming be van kapcsolva,ez érinti valamely szinten az én internet előfizetésem? Számlázás,forgalmi díj stb?
Kíváncsian várom válaszotokat!
Üdv: Bernath -
deedee
őstag
üdv
arany/azaz sárga színü/ vágásos kártyát tettem az lg optimus black 970-be.
első bekapcsolásnál 3g-t írt ki, próbahívás is okés volt.
aztán átraktam magyar nyelvre a telót, gsm-re a 3g helyett, és azóta nem megy a turbo sim.
nincs térerő.
hiába vettem ki és tettem be újra, semmi.
3g-re is hiába tettem vissza, az sem megy.
egyszer valami olyat is írt ki, hogy nincs regisztrálva a kártya, vagy mi a szösz...mi lehet a gond?
thx
-
goped
csendes tag
Sziasztok!
Xperia Ray Telenor függő, vadi új, ezt
szeretném T-s előfizetéses kártyával használni.
Azt olvastam valahol, hogy különbség van a előrefizetős és az előfizetéses sim között.. ???
Milyen megoldást javasoltok? Megoldható?
A 3G-t is használnám, vagy csak a 2G megy?Előre is köszönöm
üdv g -
Konczi06
tag
Sziasztok! A Kérdésem, hogy SE Arc S müködhet-e ez a csoda?
Köszönöm előre is! -
THoMZoNE
tag
válasz
frederick01 #1805 üzenetére
Elég isőd szerintem a sim kártyád, ha microsimre van vágva, akkor meg nem szólhatnak, ugyanis ők is szoktak microsimre vágni....vagyis elhitetheted, hogy nem ment a sim kártyáddal az "iPhone-od" emiatt eladtad a telefont is, és most másik telefonnal nem tudod használni..használd a fantáziád
Amúgy nekem a 6 éves sim kártyámat ingyen cserélték, csak a régit ott kellet hagyni.
-
kpal
nagyúr
Nokia N8 T-mobile készülékkel működik a turbo sim mert én Telenor-os kártyával használnám ? A telefon minden funkciója működne 3G ,videó hívás..stb ?
-
oszy
veterán
válasz
frederick01 #1803 üzenetére
Szerintem menj be és kérd méltányosságból a cserét. A Telenor ilyen szempontból is szuper!! Náluk teljesen ingyenes!
-
frederick01
csendes tag
válasz
THoMZoNE #1801 üzenetére
@THoMZoNE
Nem, nem menti el, mindig beállítja magának újra.@TheSCRiN
A repülő mód sem segített, a kártya cseréje tudomásom szerint akkor ingyenes, ha valamilyen indokkal szeretném lecseréltetni, viszont bele van vágva, szóval valószínűleg vissza sem veszik, újat igényelni meg van vagy 5ezer forint. Ez lenne az utolsó lehetőség, előtte megpróbálom más módszerekkel, de lassan nem lesz mit megpróbálni. A teljes függetlenítésen is gondolkoztam, de a garanciavesztés miatt ez kizárva számomra.Azért köszönöm a segítséget!
-
TheSCRiN
csendes tag
válasz
frederick01 #1800 üzenetére
Próbáld meg repülő módba átkapcsolni, majd vissza.
Nálam vadonatúj telenoros és t-mobile-os simmel is működik Galaxy Ace 2-vel kb. 2 hete folyamatosan.
Egy sim csere sem árthat, 2 évnél régebbi kártyát amúgy sem ajánlott használni új telefonokkal. -
THoMZoNE
tag
válasz
frederick01 #1800 üzenetére
Ne haragudj, de csak ennyit tudok most válaszolni: hmm....
Na jó, legalább egyet még mondok: sim kártyát cserélnék, illetve sim nélkül vagy saját sim kártyájával próbálod beállítani csak GSM re és kikapcsolni, akkor sem menti el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest