Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsebszi
tag
Tisztelt Kelzsoca!
Elég nagy felelőtlenség olyat állítani, amit már elég régóta nem próbáltál! Azt írod, hogy a vágásmentes chip megbízhatatlan hamar tönkremegy. Nem kell részleteznem neked a dolgokat ismerjük egymást elég régóta! Ha százalékban akarom kifejezni 1-2% a meghibásodási arány, ami szerintem elenyésző! Ha választano kellene a vágásmentes és az a turbo sim között amit vágni kell, akkor a vágásmentest választanám mint mindenki más. (Főleg úgy, hogy még 3 hónap múlva is kicserélem ha elromlik).Elég egyértelmű miért. Amit te árulsz az egy speciális kártya, mert fel lehet programozni, ami egy nagyon jó dolog! Remélem nem érted félre a hozzászólásomat.....
-
zsebszi
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szia!
Elvileg működik vele, de a sim kártyád szerintem öreg.
üdv
-
zsebszi
tag
válasz
Massacre14
üzenetére
Hát! Nem tudom.

-
zsebszi
tag
válasz
Majomgyerek
üzenetére
Sziasztok!
A pixonban úgy tudom működik a másik tipusban nem tudom.
üdv
-
zsebszi
tag
válasz
ArcticaN
üzenetére
Tudomásom szerint a 6300-as teló működik a legújabb szoftverrel is. Az előző hozzászólások az 5310-re vonatkozik. Az egy speciális fajta
azért nem jó rá a legújabb szoftver. A telefonok túlnyomó részénél nem stámít ha szoftvert frissítesz attól még működni fog vele. A másik dolog, hogy a turbo simet is fejlesztik azért mindíg lesz újabb frissítés belőle. Magyarul azok az újabb szoftveresek amik most nem működnek vele egy idő után működni fognak. (ha kiadnak újabb frissítésu turbo simet) -
zsebszi
tag
válasz
egercsaba89
üzenetére
Én még nem hallottam róla.
-
zsebszi
tag
válasz
varga.balazs
üzenetére
Szia!
Melyik a legújabb szoftver az N95-re, mert nekem is az van és turbo simmel használom. Pár darabot vittek már N95-be de még nem volt panasz.
-
zsebszi
tag
Sőt! Azt ne felejtsük el, hogy a külföldi országokból jutott ide ez a termék! A sok lúzertől!
(Egyébként meg ha evbből akarnék megélni felkopna a szám!)
-
zsebszi
tag
Te honnan tudod? Én például olyanban használom. Szerintem nem kell azonnal lecsalózni mindenkit. A szolgáltató majd lép azok ellen akik szerintük nem használhatják. DE van egy réteg akik használhatják az előző hozzászólásomban írtak miatt. Tehát ez egy jó dolog és azok nem csalók!
-
zsebszi
tag
Mi van akkor ha lejárt már a 2 éves hűségnyilatkozatom?

-
zsebszi
tag
A telefont kapod kedvezményesen, ezért korlátozzák le a saját hálózatukra. Jól gondolkodok?
-
zsebszi
tag
Se hardveresen se szoftveresen nem nyúlok a telefonhoz. Itt nem a sim kártyából kéne kiindulni szerintem, mert nem azt korlátozzák hanem a telefont. A telefonhoz meg nem nyúlok hozzá.
-
zsebszi
tag
Szerintem ez a kártya mindenkire nézve jó hatással (aki függetlenítésben gondolkodik) lesz, mert a telefon függetlenítő szakik olcsóbban fogják függetleníteni a telókat.

-
zsebszi
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem is, csak olyat nehezen lehet szerezni.

-
zsebszi
tag
Sziasztok!
Na hamár megemlítették a nevemet írok én is, de nem mint eladó. Látom elég sok mindent leírtatok a kártyáról. Én is írok egy dolgot. Ebből a kártyából kettőfajta létezik:
1. aminek a közepén van a chip ehhez a sim kártya tetejéből kell kivágni a chip helyét.
2. aminek a szélén helyezkedik el a chip itt csak egy 2mm-es csíkot kell levágni a sim kártya sarkából ami már gyárilag is le van törve.Ezeket azért írtam, mert volt már ilyen kérdés. (Ez a topic ezért nyílt nem azért, hogy egymást szapuljuk. Ha valakinek problémája van a másikkal van olyan lehetőség: PRIVÁT üzenet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Gyúrósok ide!
- Energiaital topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- DJ-I Osmo Mobile 7p 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- ÚJ MagPower Pro 10000mAh MagSafe Powerbank I 20W Fast Charge I 2 év garancia! I Foxpost
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest