Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
kusza
csendes tag
Sziasztok.
Én ma vettem egy Nokia 5310-est (T-mobilos), és Vodásan akarom használni.
Mivel ki akartam "üttetni" ezért még gyorsan elvittem Szoft frissíteni hogy legyen rajta a legújabb így tettek rá 9.42-es Szoftot. Ezzel működne a turbo Sim mert akkor ezt venném nem pedig a függetlenítést választanám.Válaszokat előre is THX
-
Nos, egy érdekes kérdésem van:
Vásároltam egy TurboSIM kártyát. Egy Nokia 3110c-hez szándékoztam használni. Mikor megérkezett, beraktam egy SE K320-asba, amiben tökéletesen működött. A mai napon, amikor elvittem nővéremnek a 3110-hez, belehelyeztem, azzal kellett szembesülnöm, hogy nem fogadja el a kártyát. Első körben még bekapcsolt a telefon, betöltött, de nem talált hálózatot. Ekkor kikapcsoltam, majd újra be; ezek után már azt mondta, hogy nincs SIM kártya a készülékben. A legmegdöbbentőbb, hogy ezek után már a K320-ban sem működött.
A kérdése(i)m:
- Mi történhetett a kártyával, hogy most már nem működik? Figyeltem arra, hogy ne törjön meg a lap és hasonlók (van már TurboSIM a háztartásban).
- Működésre lehet-e bírni a TurboSIM-et valamiképpen?Érdekességképpen: mikor kipróbáltam a másik itthoni TurboSIM-mel, azzal sem ment a Nokia, viszont az a kártya nem szűnt meg működni nem úgy mint az újabb.
Bármilyen hasznos ötletet szívesen fogadok.
-
Avicularia
veterán
Sziasztok
Egy svéd tre szolgáltatóra lezárt SE W595-ös telefonba keresnék megoldást,illetve kérdezném,hogy megoldható-e ennek a készüléknek a függetlenítése ezen a módon.
-
kelzsoca
félisten
Megy a telefonnal a chip

Ami miatt esetleg nem működik megfelelően az a SIM kártya lehet, ha kérdeztek konkrét típust meg tudom/tudjuk mondani melyikkel mi a tapasztalat, illetve ha van rá lehetőség a kis chipet fel lehet programozni (a "vágásmentes" nem programozható) az adott telefonhoz!
-
Skipqer
tag
Sziasztok!
T-s Samsung D900i telefonba szeretnék egy pár éves Pannon kártyát tenni. Pár napja kezdtem el utána olvasni ennek a megoldásnak, el is mentem pár üzletbe ahol állítólag kapható de eléggé elbizonytalanítottak.
Egy helyen azt mondták, hogy ebbe a típusba nem lehet tenni, mert nem fér bele vagy egyszerűen ezzel nem megy stb.
Több helyen azt mondták, hogy bele lehet tenni, de a módszer közel sem tökéletes, és legjobb esetben is átlagosan minden 10. hívás nem fog sikerülni, vagy teljes térerő jelzés mellett is elérhetetlen lesz a telefon...
Ahogy olvastam azért csak bele lehet tenni D900i-be is, ha nem is egyszerűen, talán még vágás mentes változat is lenne bele. Viszont ez a 10%-os minimális hiba arány a hívásoknál érdekes... nem hiszem, hogy ennyire terjedne ez a módszer, ha ennyire instabil lenne...
Mik a tapasztalatok? Melyikkel lenne érdemes kísérletezni? Elsősorban a konkrét típusra vonatkozóan lenne jó valamit megtudni.Köszi!
-
laza99
csendes tag
Szia!
Nem a sajátommal próbáltam csak, hanem aki eladta volna hozott próba sim kártyákat, mindenféle szolgáltatóhoz. Eként a sajátom kb 2 hetes mivel most kaptam egy zsir ujat a vodától.
Ha valakinek lenne ajánlata szívesen várom, megbeszélünk egy találkozót és bepróbálhatjuk.
Üdv, Gergely
-
laza99
csendes tag
Sziasztok!
Gondolom itt válaszra találok, nem is habozok tovább megfogalmazni:
Vettem egy pannonos e51 -et, amihez turbosimet keresek. Kipróbáltam az i-smartphone 2-3 as verziókat (a burkolt lapos chipes és a négyszögletes mindkettő fekete) amik elvileg kompatibilisek de mégsem talált hálózatot a telom egyikkel sem.
Természetesen pannonos kártyával működik. Nekem vodás előfizetés menne bele.
Valami másik tipust tudnál adni/ajánlani esetleg e51-hez?
Előre is köszönöm!
Üdv, Sipos Gergely
-
ArcticaN
csendes tag
Köszönöm a pontos tájékoztatást,priviben jöhet vmi ajánlatféle

-
szerpes
csendes tag
Sziasztok!
Nokia 5000-eshez , T-mobiloshoz kellene nekem Turbo-SIM. Már vettem egyet, minden telefonnal működik, de ezzel nem.
Valaki tudna szerezni ? -
zsebszi
tag
válasz
ArcticaN
üzenetére
Tudomásom szerint a 6300-as teló működik a legújabb szoftverrel is. Az előző hozzászólások az 5310-re vonatkozik. Az egy speciális fajta
azért nem jó rá a legújabb szoftver. A telefonok túlnyomó részénél nem stámít ha szoftvert frissítesz attól még működni fog vele. A másik dolog, hogy a turbo simet is fejlesztik azért mindíg lesz újabb frissítés belőle. Magyarul azok az újabb szoftveresek amik most nem működnek vele egy idő után működni fognak. (ha kiadnak újabb frissítésu turbo simet) -
ArcticaN
csendes tag
Ok.Akkó meg se próbáljam a 6300-ás T-mobil -függő telkámba belepászítani ezt az izét, mert tegnap frissítve lett a szoftverje? Most akkor ez van,oszt szia?Vodás kártyát nem tudom sehogy használni benne?Ki itt a legokosabb?Segíccsenmá...
-
(jan)
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Adott egy angliai voda függő Nokia 5310 ami tökéletesen működött turbo simmel a tegnap estig ... az történt ami már egy párszor... rádugtam a telót pc suit szoftver frissítés (legyünk naprakészek) lement a frissítés de utána nem akart menni sehogy se turbo simmel ... frissítettem már rajta párszor szoftvert eddig nem volt gond de most beadta a kulcsot

valakinek ötlete, megoldása a problémára?
üdv:Jann-Chee
-
_seth_
veterán
Ha érdekel valakit:
Akit esetleg érdekel:
Adott egy T-Mobile függő Nokia N95 8GB készülék amiben most van egy előfizus trés kártya valamint egy vitamaxos vodás és menüben lehet váltani a kettő között úgy, hogy a teló függő és semmilyen módosítás nincs rajta

Köszönet érte:
-DJTJ: Vágásmentes Turbo SIM
-bodom87: Dual SIM+
A vodás számot használom most már de mindenkinek a trés van még meg sőt azt is adom meg ha valaki mostanában is kérdezi a számom mert úgyis át van irányítva a vodásra minden hívás így ha az ki van kapcsolva vagy jelen esetben a vodás sim az aktív akkor is fogadhatom az arra és a vodás számra érkező hívásokat is. Ez egyszerű csak ugye ugyanazon a készüléken van átirányítva mint amiben a másik van így ha a vodás aktív akkor is ott van a kis nyíl ami jelzi, hogy átirányítás van DE ugye arra a vodás számra van átirányítva mint ami aktív így szintén fogadni tudom az összes hívást
Egyedül az sms-ekkel van gond mert néha át kell váltani pár percre a trés számra, hogy megkapjam ha küld valaki bár ez nem jellemző max bank, trémobile vagy ilyesmi helyről jön csak.Röviden ennyi
Jó teló így meg.... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja és még annyit, hogy a készenléti menübe beraktam a kis SIM program ikonját így a váltás sem nehéz + meg lehet adni a SIM 1 és SIM 2-nek a számát akkor kiírja, hogy 0630..... vagy 0670.... ezt írja ki utána maga a program is így nem kell megjegyezni sem, hogy melyik az 1-es vagy 2-es kártya (mellesleg a dual simen látható, hogy melyik hova van betéve) mert kiírja a számát valamint ott ahol kiírja, hogy "T-Mobile H" vagy "vodafone HU" ott felváltva van kiírva a szolgáltató neve és az előbb megadott sim kártya telefonszáma (ez annak jön jól aki pl két azonos szolgáltatónál lévő kártyát akar így egy készülékben felváltva használni).
A turbo sim pedig egyszerűen a dual sim "nyákja" alá és a fém takaró csúszkája közé van becsúsztatva, kicsit vastag lett így a simkártya (na jó nem kicsit de szerencsére ez a teló nem olyan mint sok régi, hogy be kell csúsztatni a helyére a simet hanem csak betenni és rápattintani a rögzítőjét) de nem esik szét, egy darabban kivehető, működik is stabilan

Nem mondom azért barátnőm is nézett és én is néztem ki a fejemből amikor az 5 éves t-mobilos előfizus kártyámat átszabtam kb harmadakkorára úgy, hogy az érintkezőkből is kellett levágni egy kicsit....
Egyébként ha elrontja valaki a vodánál pl 4500 ft-ért pótolják a simet, trénél is hasonló lehet de szerencsére erre nem került sor. + Ha már nem akarom a dual simben használni a kártyám van 2 műanyag adapter amivel a kisméretű simet betehetem nagy simként bármilyen telóba és működik is.
-
harry
veterán
Sziasztok, elolvastam a mobilarénás TurboSIM cikket, van még valami, amit érdemes tudni róluk? Azt láttam, hogy már beszerezhető vágás nélküli verzió is, de amúgy vannak különbségek? Mit jelent az, hogy be kell programozni a T.SIM-et, ha elvileg programozottan érkezik és kompatibilis a telefonommal - ezt akkor kell, ha mégis jelentkeznek valamilyen hibák? Milyen hibák léphetnek fel egy ilyen eszközzel, pl. fagyások, szakadások vagy egyéb problémák? Ilyenkor mit csináljak, újra kéne programozni a kártyát? Ezt hogyan/kivel lehetne?
Mennyire valószínű az, hogy ha veszek egy ilyen kártyát, és gond nélkül fog működni a telefonommal (jelenleg T-mobile SE k750 - sms/telefonáláson kívül más hálózati forgalom nem igazán van)? -
Hikvision
senior tag
válasz
egercsaba89
üzenetére
én még soha nem tapasztaltam ilyet. N95 8gb.
-
zsebszi
tag
válasz
egercsaba89
üzenetére
Én még nem hallottam róla.
-
egercsaba89
csendes tag
olá!

turbosimnél tényleg igaz h ha elmegy a térerő akk az eredeti sim kártyát bele kell tenni egy ahhoz tartozó teloba, majd vissza és csak akk mükszik megint?
köszi -
kelzsoca
félisten
válasz
varga.balazs
üzenetére
Új Nokia szoftverrel általában nem fog működni a kis kártya!
-
zsebszi
tag
válasz
varga.balazs
üzenetére
Szia!
Melyik a legújabb szoftver az N95-re, mert nekem is az van és turbo simmel használom. Pár darabot vittek már N95-be de még nem volt panasz.
-
tukko1
aktív tag
Sziasztok, hogyan lehet egy vodás turbosimes w910-el pannonos kártyával wap-ozni? Már probáltam mindent!

-
varga.balazs
aktív tag
Hali!
Nem nagyon olvastam vissza az uccsú hozzászólásokba, de állítólag N95 új szoftverrel kilövi a turbo sim-et? erről kinek mi a véleménye? mert most van vki akivel el tudnám cserélni a telóm n95re csak vodás és akkor t-mobile-os kellene, szal turbo simet kellene vennem, de új sw van rajta és akk nem tudom hogy működne-e. valaki aki tud segíteni írjon pü-t nekem köszi
-
dunkin
csendes tag
Üdv. Mindenkinek.
Omniánál is megy ez a turbosim?
T-fost kellene Pannon-ra.
Help-etek előre is köszi.
-
borjoco
csendes tag
Frissítettem a szoftvert Nokia E51-emen és azóta nem talál hálózatot. Vajon miért? Más Sim-mel mükszik.

-
biroka16
csendes tag
Én w580-ba tettem bele bekapcsolom és nem talál hálózatot. Miért csinál ilyet?
-
Okosság
tag
Visszatérve a legalitásra...
A Tré mobil szerződésének végén ez van:" Tudomásul veszem,hogy amennyiben a DOMINO csomag készüléket is tartalmaz, az kizárólag a Magyar Telekom Nyrt.hálózatának igénybevételét biztosító Magyar Telekom Nyrt előfizetői kártyával használható."
Ezt azért nem lenne egyszerű kimagyarázni!!
Ötletek?
Meddig figyeli a T, hogy nem piszkáltak-e bele az előfizetők a telefonba? -
k_chris
csendes tag
nokia 5800 (voda lockos) megy turbosimmel teljeskörűen? (vagy megy-e egyáltalán?
) 6650-nél vannak olyan gondok állítólag hogy csak telefonálni lehet vele, 3G adat nincs... -
bucilali
aktív tag
Hali!
Egy Nokia 3110 classic-ban műxik e ez a ketyere?
üdv: bucilali
-
bandesz22
csendes tag
Üdv! Valaki tudna nekem abba segíteni, hogy precízen beprogramozza kártyámat? N3120 Classic. Hibajelenségek: valamelyik idegen kártyát felismeri valamelyiket nem. Hálózatot nem talál.
Köszönet a segítségért! -
No-kia
addikt
nokia 5800 át(vodásat9 gondolom még senkisem használ turbo simmel, igaz? ha így használnám egy t-s simmel, akk lenne olyan dolog ami nem menne a telón?(3g vagyy hasonlók)
-
Olcsi
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kilőve a régi kártya, mert pont ez miatt ki is cseréltettem...aztán azzal sem jó. Grrr!
-
GZoli7
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Értem, és van valami mód a helyes "felprogramozásra"?
-
Olcsi
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Esetleg erre nincs valami tipped? Ez nem lehet valami programozási hiba?
-
Winner_hun
félisten
Nem.
Maga a Turbo SIM alapesetben felprogramozott állapotban kerül ki a gyárból, azonban sok olyan készülék van, amely az alap beállításokkal nem működik rendesen. Elképzelhető, hogy a kártyát elfogadja, azonban olyan hibák fordulhatnak elő nem helyesen programozott Turbo SIM esetén, mint a telefon gyorsabb lemerülése, a hálózat eldobálása, a hívások megszakadása, sőt, néhány esetben a telefon folyamatos lefagyása is. -
GZoli7
senior tag
Hello, amióta Turbosimet használok háromszor olyan gyorsan lemerül az aksi, mint előtte. Ez mitől van, elvileg csak bekapcsoláskor kéne kicsit trükköznie, aztán "csak van", nem?
-
sto1911
veterán
Egy kompatibilitasi listat tud valaki mutatni? Vagy ezeknek mindegy milyen teloba teszem bele? Egy Moto V3xx-be kellene.
-
kisPEa
csendes tag
ÜDV!
Nokia e90-em van pannonos!de én vodás kártyával szeretnék rajta internetezni!
A kérdés: Turbosimmel is működik a 3g hálózat illetve tudom-e majd használni a hsdpa-t?
Olyanokat olvastam hogy inkább nem megy a 3g hálózat mint igen
A pannon mobil internet csomagjai kegyetlen szarok! -
gt350
csendes tag
Hello van egy t-mobilos LG viewty m (KU990) és próbáltam egy turbosimet levágós fajtát.
nos bekapcsolt ateló, meg hívni tudtam de engem nem tudtak hívni az üzenet rögzító kapcsolt. Tudtok olyan turbosimest ajánlni aki budapesti és kitudom helyben próbálni???
Ha valaki tudna ajánlani legyen oly kedves privátot dobni, mert elég ritkánakadok mostanság a gép elé/prohardver elé de igyekszem megnézni holnap... -
Olcsi
senior tag
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy egy bizonyos sim kártyával, pontosabban inkább telefonszámmal nem működik a turbo sim? Kicseréltettem a régi kártyámat egy vadi újra, és azzal sem működik együtt... Már sajnos nincs több ötletem, mit is lehetne csinálni, vagy mi lehet a hiba.
Amint már korábban leírtam, másik pannonos kártyával működött tökéletesen...
Előre is köszi a segítséget! -
kp78
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Van, de ki szoktam kapcsolni [link]

-
DroneZ^
őstag
Kell valakinek eredeti turbo-sim iphone 3g-hez való?

-
kp78
veterán
Kezd tele lenni a púpom a turbo simmel
Most épp mindent tudok a telóval (SE W880), hívni, wapolni, de ha engem hívnak, akkor azt mondja, hogy nem vagyok elérhető.
Mi a r@kos fenének ilyen ez?? Azt hiszem lassan rászánom magam a végleges dologra
U.i.: nem lehetne ezt a topicot, meg ezt vhogy egyesíteni??
-
miniRockStaR
csendes tag
ha esetleg nekem szántad az üzit, akkor én Nyíregyházán

de 1 hónapig tökéletesen működött, tehát nem dobta el a hálózatot, semmi...
-
vaziamf
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
HI ! Csongrád Megyében
-
Winner_hun
félisten
válasz
miniRockStaR
üzenetére
Ha ment egy hónapot és utána halt meg az nem programozási hiba, akkor az elejétől fogva gond lett volna vele. Szerintem maga a tsim halt meg

-
vaziamf
csendes tag
Sziasztok ! Érdeklődnék, hogy Nokia N96 - al kapcsolatban van-e már valakinek tapasztalata ? Próbálkoztam már a "Yessim" karival, de azzal csak annyit sikerült elérni, hogy az idegen sim kártyánál nem jelezte, hogy az érvénytelen, azonban a hálózatra nem állt rá.
A telót karácsonyra kaptam, de az én sim kártyámmal nem tudom használni.Melyik karival próbálkozzak ?
-
miniRockStaR
csendes tag
hali, a napokban elszállt a turboSIM-em. kb 1 hónapot bírt a dolog, ment is tökéletesen ezután egyszer csontra lemerült a mobil, majd feltöltés után amikor beindítottam fellépett a hálózatra (pannon) majd fél perc után ledobta, és nem tud újra csatlakozni, ha kiválasztom a listáról, akkor se megy.
olvasgattam, azt írtátok, hogy ez programozási hiba, és hogy újra kell programozni, na hát nekem sajna nincs ilyen ketyerém meg semmi, szóval hol van arra lehetőség hogy újraprogramozzák, vagy életrekeltsék a TurboSIM-et ? (vidéki vagyok - postán vettem - fekete kelzsoca féle)
amúgy Motorola v8 telefon T-mobile függő.
-
Ursache
senior tag
Hello!
Az a problémám a turbo simmel, hogy nem műkődik. Feloldó kódot kér a telefonom.
A "nem levágós" turbo simet (akarom) használni HTC Touch Diamond telefonban.
Valakinek van valami ötlete? Vagy reménytelen?
Privát jelezzétek köszönöm
Üdv!
-
Tomocso
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
AHA!!! Az MMS miatt van.
Akkor küldtem rá egy MMS-t amit nem kapott meg a tel (nem tudom miért) amióta kapjuk ezeket!! De akkor miert nem jeleníti meg az SMS-t? miert csak a hatterben kapja??
Ja, meg miert nem kapom meg az MMS-t? Eddig megkaptm.
Mindegy ugy néz ki akkor nem emelt díjas sz*rsagrol van szó!! -
Tomocso
tag
Sziasztok,
Boldog Karacsonyt mindenkinek!!
Nekem olyan gondom-eszrevetelem lenne, van nekem egy Turbo Simem (Kelzsocatol
) egy Nokia 6120-ban es amiota benne van a telben a sim minden delelott 9:30-ra kijelzi a hivasnaploban hogy kaptam 2 SMS-t az 5030-as szamrol de SMS sehol, ha ki van kapcsolva delelott a telefon akkor akkorra irja a 2 SMS fogadasat amikor bekapcsoltam!!!!
Mi ez??? Hívtam az 5030-at de azt mondja nincs ilyen szám, remélem nem vmi emelt díjas SMS-eket kapok!!
Vki tapasztalt mar ilyet vagy mi lehet ez?
köszi -
kelzsoca
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
A kártya tőlem van, I-smartphone-os no need cut verziós (fekete nyákos)
Tőlem is vittek már többen is eddig nem is volt gond, én azt mondom a tréé-s szoftver miatt!
-
attila206
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Vágásmentes I-smartphone Sim adapter. Ezt még át lehetne programoztatni, vagy beleégetett a dolog? Ahogy olvasom a hozzászólásokat már nem tűnik valami hű de jónak ez a turbo sim dolog. Lehet, hogy inkább függetlenítem natúrba, ha máshogy nem tudom használni...
-
coyote55
őstag
-
attila206
tag
válasz
coyote55
üzenetére
Helló!
A turbó simmel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Sajnos postán vettem, de vásárlás előtt a pü-ben leírtam miben használnám. Most, hogy érted hogy mindegyik turbo sim máshogy van programozva? Az eladó külön a típushoz ad? Egy T-mobile függő k800i-ben szeretném használni de gondok vannak vele. Mire 10 perc után rátalál a hálózatra,vagy 5 percenkén újraindul vagy lefagy. Ötleted esetleg lenne mit tudnák csinálni? Lehet, hogy a t-mobilos szoftver miatt lenne ez? Mondjuk az itthoni 6085-ben kiválóan megy, ami ugyan vodás live menüvel talán.
Üdv.:Attila
-
attila206
tag
Sziasztok!
Ma kaptam meg a "vágás nélküli" turbó sim kártyámat. Az itthoni függő 6085-ösnél kiválóan működött, de
a T-mobile függő K800i-mnél már gondok vannak
A telefon bekapcsolásakor kb. 10-13 percig keresi az ép betett szolgáltatót, majd újraindul a telefon, anélkül, hogy csatlakozott volna, végig csak keresést ír ki. Miután ez megtörtént meg is találja a hálózatot, de utána kb. 5 percenként újraindul, avagy lefagy
és ki kell venni az akksit.Van valakinek ötlete mit kellene tenni?

-
adriankoooo
senior tag
Sajnos nem jo, eleg erdekes a problemam, ugyanis kozben utananeztem es tobbeknek is ez a problemaja van: a hatar kozelben lakunk, es 20.-a korul aki volt magyarorszagon es atallt az Iphone 3G-je a magyar T-mobile-ra, onnantol nem fog visszaugorni a neve a hazai (Orange) halozatnak. Szoval akkor is van kiirva miutan visszajottem, hogy T-mobile H, de kozben Orangen van. Eleg hulyen hangzik, de igy van.

-
kp78
veterán
válasz
adriankoooo
üzenetére
#389-et olvasd át, hátha Neked is megoldja, vmi hasonló lehetett nálam is.
Bár azt nem tudom, hogy Nálad lehet-e prioritást állítani a preferált hálózatokban.Újabban olyan dolgokat tapasztaltam, hogy Opera mini, vagy bármi más, ami gprs-t használna, nem akart működni. Hiába kikapcs, meg újraindítás, akkor sem.
Erre olyan megoldást találtam, hogy a mobilhálózatoknál visszatettem csak GSM-ról GSM és 3G-re.
Ekkor egyszerre megjavult az opera.
Majd kilőttem újra a 3G-t, és frankón ment akkor is az opera mini szépen tovább.
Én mondjuk többször használom csak GSM-en, elég gyenge itt a 3G, ne szívja feleslegesen.
De hogy ezt megint mi okozza
-
wwhy
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Próbáltam én már mindenféle módon
egyik kedves eladó msn-en is próbált segíteni: volt cellux stb. Már vissza is küldtem és a pénzem is visszért, -
adriankoooo
senior tag
Udv,
iphone3gvel hasznalom a turbosimet. Ha kulfoldon jarok, sokszor rajtaragad valamelyik ottani halozaton, hiaba teszem be egy masik telefonba a turbosimet+simet, amint visszateszem megint a kulfoldi szolgaltatora megy at (hatar mellet lakom).
-
wwhy
veterán
a trémobilos LG 970 Shine-al nem jó a TS
pedig minden netes listában az szerepel, h jónak kellene lennie 
-
kelzsoca
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, igazad van

gjfst
A turbosim nem tárol adatot

-
gjfst
csendes tag
Üdv
Lehetséges ,hogy egy turbo sim tárol adatot?
Egy iphone 3g-ben (2.2szoft) van egy sim ami egy ideig működött(vodafone), később elszállt a térerő. Nem jött helyre, beleraktam egy t-mobilosat azzal ment rendesen , vissza a vodás sim , térerő van adatkapcsolat (nem 3g-s )nincs. És a szolgáltatónál azt írja ki ,hogy t-mobile :S .
Valakinek valami 5lete? (a t-s felirat nem zavar(még poén is) csak az adatkapcsolat hiányzik)
Másik 2 simet ugyanilyen tipusokba raktam voda mind és működnek.
(soft 2.2 mind) -
-
niti
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
De ha egyébként működik a SIM kártya, akkor is kicserélik neki?

-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Napelem
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nem találkoztam még ilyennel. Próbáltad 3. telóba már hátha úgy elindul és utána jó lesz az előzőbe is.
Sikerült elsőre 10 perc alatt bele is tenni
Köszönöm a segítséget!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) 6650-nél vannak olyan gondok állítólag hogy csak telefonálni lehet vele, 3G adat nincs...