Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_YKing
addikt
Sziasztok!
Jó Nokia 5800 xp.music telefonhoz?
-
kaller1
veterán
válasz
fenergie86
üzenetére
Nem.
-
fenergie86
tag
Szia! Nokia C2-01 (vodás) telenoros micro-simmel használható lenne valamelyik fajta turbo simmel?
-
soldi3r
veterán
hello!
van egy 3 fuggo galaxy ace-em, ezzel mukodhet a turbo sim? delight kartyat tennek bele -
suvomi
csendes tag
Üdv!
LG T385-ön kipróbálta már valaki, működött?
-
sajtc5
csendes tag
Kedves THoMZoNE!
Szomorúan olvasom a válaszaidat. Telenoros Galaxy Ace-m és vodás kártyával szeretném használni és mobilnetet is. De ahogy kiveszem a szavaidból, mindkettőt buktam ugye?

Marad a függetlenítés, mint megoldás a számomra?
Válaszod előre is köszönöm!
-
THoMZoNE
tag
válasz
samu sgs2
üzenetére
Üdv!
Talán megoldás a Turbosim számodra, ugyanis a Galaxy SII-vel működik, tudom.
IMEI átírásnak semmi köze a függetlenítéshez, valószínű Angliában sem függetlenként vetted, hanem egy letölthető alkalmazással volt "független", de hogy frissítetted a szoftvert, így törlődött minden alkalmazás róla és a függetlenítés is megszűnt. A Turbosim nagy valószínűséggel vinni fogja, de a mobilnetet sajnos el kell hanyagolni... -
samu sgs2
csendes tag
Sziasztok!
Amennyire új vagyok itt, annyira elkeseredett is! A turbo sim- az utolsó esélyem úgy gondolom! Segítsetek légyszi!
A probléma az, hogy a galaxy s 2 hálózat feloldó kódot kér! Nem csatlakozik fel! A telefont angliában vettem tavaly, ott használtam is függetlenként 3-s és az itthoni T-s kártyámmal felváltva, augusztustól itthon használtam, sőt, frissítettem is a Kies-el 4.0.3 -ra, sőt utána 4.0.4 re is, de tegnapelőtt fel akartam tenni az új 4.1.2. fel is ment de azóta csinálja ezt!
A turbo sim megoldás a problémámra?
Esetleg átírni az imiet! Ez megoldás lehet?
Esetleg egyébb ötlet? Javaslat? Meghallgatok mindent ami segíthet!
Köszi! -
THoMZoNE
tag
válasz
snapdragon
üzenetére
Sajnos nem mindegy...és sajnos nincs újabb generációs turbosim, amivel működne a telefonod.
-
snapdragon
tag
Xperia U-hoz tudtok ajánlani turbo sim-et? egyszerűen nem tudom milyen lenne jó bele,mert vannak szerintem "túl" régiek,és biztos lehetnek újabbak is. vagy talán mindegy lehet?
-
THoMZoNE
tag
válasz
lacuspapus
üzenetére
Szia! A Turbosim erre a célra nem használható, minden más megoldás pedig illegális.
Üdv
THoMZoNE -
lacuspapus
tag
Sziasztok!
Viszonylag frisss hús vagyok itt a darálóban, és szeretném a segítségeteket kérni.
Van egy Vodafone HSPA+ mobilnet stick-em. A típus zte k4510-z.
A kérdés, hogy ezekkel az eszközökkel működne-e a turbo sim-es megoldás, ha igen melyikkel, és mi módon jutok hozzá?
Illetve, ha mégsem jó, akkor van-e más ötletetek?
Válaszokat előre is köszönöm. -
крокодил
tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy a HTC Desire C (NFC) működik Turbo Sim-el?
Ha igen, melyik típusuval?Üdv:
-
THoMZoNE
tag
válasz
TTTotya
üzenetére
A listát nyugodtan felejtsd el. Csak placebónak számít szinte, hogy érzékeltesse a telefonok 95%-val működhet. Azóta pár telefon típusról kiderült, hogy egyáltalán nem működik, illetve azóta a Vodafon hálózatra anno csak a flottással nem működött, aztán a hálózati rendszer "felújítása óta" a vodafonnal egyáltalán nem működik már, a másik kettővel még működik, de max. csak GSM / 2G -n. Sajnos a turbosimeket 2 éve nem fejlesztik...vagy nem forgalmazzák az újakat még itthon.
-
TTTotya
senior tag
Sziasztok!
Elképzelhető, hogy a TMob-os lg optimus 4x hd-vel működik valamelyik. Ha igen akkor vajon melyik?

Köszönöm -
ksav
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy új vodafone smart 2,(Alcatel V860) telefon amit telenor-os kártyával szeretnék használni.
Volt valakinek ilyen telefonnal tapasztalata?
Jó lehet bele valamelyik turbo-sim,és ha igen melyik színű?
Előre is köszi mindenkinek a segítséget. -
kirusz1
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek a választ

-
kirusz1
őstag
hello xperia s nél müködik a turbosim nem tudja valaki ?flottás sim menne bele
-
Ádám16
addikt
Galaxy S II-hoz szeretnék Turbo Simet vásárolni.
Melyik a megfelelő ehhez, illetve egy linket/tag nevet kérhetek, ahonnan/akitől tudnék vásárolni?
Köszönöm előre is. -
THoMZoNE
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Akkor nagyon inkorrekt üzletember.
-
THoMZoNE
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem tudod vele kicseréltetni? Nem is értem, miért nem próbáltátok ki a helyszínen?
-
THoMZoNE
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Vodással nem is fog menni, és valószínű azért nem megy, mert ugye a készülék nagyon új, a turbosim pedig régi már, elavult. Amúgy a HTC-nél az arany színű vágós szokott menni általában.
-
enginev3.0
félisten
Megvettem a turbo simet, fekete vágásmentes.
Mitől lehet hogy ezzel még a vodás kártyám sem csatlakozik a hálózathoz?Sensation a készülék
-
THoMZoNE
tag
válasz
sz.z.csicsi
üzenetére
Működne turbosimmel, csak sajnos vodás kártyával nem megy...
-
sz.z.csicsi
tag
Üdv.
Lehet kérdezték már ,de galaxy ace-be működne a turbó sim és ha igen melyik?Vagy van egyszerűbb megoldás.T-mobil függő és vodafonos feltöltős karival menne. -
-
THoMZoNE
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Üdv! A Blue mobil egy ún flottás kártya, ami nagyon megbízhatatlanul működne turbo simmel (vagyis akár azonnal le is vágná a hálózatról)
-
enginev3.0
félisten
Helló
Telefonomba nem megy a blue mobil kártya, minden más megy. Turbo simmel megoldódna a probléma? Ha kell kicsit részletezem pü-ben a dolgot
-
niki07
csendes tag
Üdv!
Érdeklődöm, hogy egy T-mobil MDA Compact III -t lehet-e függetleníteni ezzel a turbo-sim-el???
Köszönöm
-
kaller1
veterán
válasz
tiborbalogh
üzenetére
Igen, azt jelenti.
-
kaller1
veterán
válasz
tiborbalogh
üzenetére
Nincs mSIM-es verzió, az iPhone-os nem jó hozzá.
-
tiborbalogh
csendes tag
Érdeklődnék, hogy Sony Xperia P-vel működne ez a turbo sim? (nem igazán értek hozzá)
Ezt a típust még nem lehet függetleníteni így marad ez a megoldás.
Mikro sim-mel is lehet használni? ( Ebből nem derül ki [link] )
Tudna nekem valaki ezzel kapcsolatos videót küldeni ? Csak iphonosat találtam.
Illetve tudnátok nekem linkelni egy oldalt, ahonnan p-hez való turbo simet tudok rendelni?!
Előre is köszönöm. -
Tonyesz93
csendes tag
Értem, köszönöm szépen a választ!
-
THoMZoNE
tag
válasz
Tonyesz93
üzenetére
Uhh ha így néz ki mint ahogy a képen van, akkor ez a régi fajta 2010-es kollekcióból van, ami gyakran instabil volt és elég nagy volt a chip szigetelése. Sajnos egyik W-s Sony Ericssonnal sem működik. A Vodafone-val egyáltalán nem fog működni, a Telenoros és T-mobilos kártyákkal viszont mennie kéne. A Nokia pedig olyan 2011 es évjáratú, ami azt jelenti, hogy az már (2008.11-hó után gyártott Nokiák) nem függetleníthető turbosimmel.
-
Tonyesz93
csendes tag
A nokia egy c2-01-es illetve kipróbáltam egy W200-as sony-n de ott sem érzékeli a kártyát.
Több telefon meg már nincs a házban
[link]
Konkrétan ezt vettem meg.
Majd tmobile-os kártyát akarok bele rakni de egyenlőre csak vodafone-os és telenoros kártyákkal tudtam kipróbálni. -
Tonyesz93
csendes tag
Én ma kaptam meg a fekete változatot 4 telón próbáltam és egyiken se megy!

LG kp500-asba kellene de próbáltam Samsung L700ban Sharp gx 17-ben és egy nokiában amelyiknek nem tudom a típusát. Néha még azt sem érzékeli hogy benne van a SIM.
Valaki valami tippet???
-
csubi90
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Turbo SIM-mel hibátlanul működik-e a Samsung Galaxy W (I8150)?
Üdv.
-
THoMZoNE
tag
válasz
FalconKnight
üzenetére
Sajnos a mostani turbosimek java meg már nem mai, mert azt sajnos nem fejlesztik.
-
THoMZoNE
tag
válasz
FalconKnight
üzenetére
egy időben a sim kártya korától, de azóta a hálózatot tovább fejlesztették.
-
THoMZoNE
tag
válasz
FalconKnight
üzenetére
Üdv! Sajnos csak részben, mert a mobilnet nem fog működni vele.
-
FalconKnight
aktív tag
Samsung Galaxy S Advance használható turbo simmel? A készülék T-mobil függő lenne, Telenoros kártyával(Új) használnám, és jó lenne ha az internet is menne rajta. A turbosim használata jelenthet valami többlet költséget? A telenoros kártyával a roaming működne?
-
szaboknak
aktív tag
Egyszer már érdeklődtem ez [link] turbo sim iránt de senkinek nincs tapasztalata.
Én ha tudnám,hogy tényleg igaz a forgalmazó állítása vennék egyet,de félek,hogy a net ezzel sem fog menni.
Amit még furcsának találok az a kép alapján 8 érintkező van a mostanival ellentétben amin csak 6 van. -
emitter
őstag
válasz
THoMZoNE
üzenetére
igen, ma reggel vissza is mentem (miután tegnap nagy nehezen ki tudtam szedni), visszaadták szó nélkül és talán javítják is majd a Turbo-sim adatlapon a kompatibilis készülékek listáján..
az mit jelent hogy ez már nem függetleníthető? sehogy sem, vagy csak turbo-simmel nem, vagy ezzel az arany-színű turbo simmel nem? Mert azt olvastam (talán épp ebben a topikban) hogy az újabb készülékek már csak egy fekete turbo-simmel működnek, ami viszont jobb is, mert nem kell vagdosni a SIM-kártyát.. akkor most mi az igazság?

-
emitter
őstag
válasz
easy...rider
üzenetére
hali,
nekem olyan turbo sim-em van most, mint nálad a baloldali képen (konkrétan ez), ennek elvileg kell működnie Nokia C3-01-gyel, de nem talál hálózatot. Kézi hálózatválasztásnál bármelyiket is próbálom a 3 szolgáltató közül, mindegyikre azt válaszolja, hogy "Hozzáférés elutasítva".
Újraindítottam már párszor, semmi javulás. Reklamáljak és kérjem vissza a pénzt, vagy mit javasoltok? -
THoMZoNE
tag
Valóban, Kelzsoca teljesen jól fogalmazta meg a dolgokat, igen sajnos mára már a turbosim elavultnak bizonyul, hiszen a mobiltechnológia rohamosan fejlődik és sajnos a turbosim / smartsim viszont ezt a lépést nem tartja. Természetesen az itthoni mobilszolgáltatók között talán a telenor a legfejlettebb, a vodafon a béka s.gge alatt, a t-mobil pedig túl sokat akar túl kevés idő / alacsony rendszerbiztonság miatt (ennek volt szerintem példája, hogy pl. Budán a T-mobil szolgáltatások leálltak egy időre) Sajnos a turbosimeknek is fejlődniük kéne, de a gyártók/fejlesztők szerintem azóta is alszanak / vagy úsznak a pénzükben....
-
Gege94
tag
válasz
THoMZoNE
üzenetére
Értem és köszönöm a válaszodat

De közben azért nézegettem az oldalakat és itt az egyik Zte Blade III-as fórumban ezekbe a sorokba akadtam.
""""Nagyon jól összefoglalta a lényeget Kelzsoca:
"A 3G-t már jobb ha el is felejted turbosim mellett. És akkor még hol van az, hogy elérhetőnek tűnik a készülék, de igazából nem elérhető, ledobálja utazás közben és még sorolhatnám.
A chipeken található F300-as microchip már régen elavult, és nem támogatja a 3G szabványt sem rendesen, továbbá a GSM rendszer eléggé összetett és bonyolult rendszer, ahhoz hogy egy turbosim tökéletesen működjön több dolog függvénye:
- SIM kártya
- SIM kártya kora-állapota
- földrajzi helyzeted
- toronyhoz, tornyokhoz viszonyított távolság
- az éppen szinkronizált torony fajtája (régi, új stb.)
- központi szerver
- telefon
- telefon szoftvere
- telefon antenna
- turbosim fajtája
Ha ezekből csak 1 is problémás, a kapcsolatodnak annyi. Továbbá a központi szerver is figyeli a beérkező, és a hálózatra csatlakozó készülékeket, és csoportosítja őket:
- fehér (minden rendben)
- szürke (megfigyelt állapot, ha továbbra is gyanús a viselkedés, 1 hét után fekete)
- fekete (tiltott, kitiltott számok)"
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik. Természetesen nem a szolgáltatói folyamatról van szó, nekik van jogkörük elvégezni ilyen beavatkozást. A folyamat végérvényes, otthon a készülék többé nem zárható vissza! Amennyiben a beavatkozást nem a hivatalos szerv végezte a garanciától érzékeny búcsút inthetünk és ez még a legjobb eset ami történhet. A szakszerűtlen beavatkozás következtében a készülék belső szoftverében tárolt személyes adatok sérülhetnek (IMEI szám, MAC címek stb.) Az ilyen készülékek funkcionálisan működőképesnek tűnnek ugyan, így gyakran az értékesítő sem tudja mikor eladásra kerülnek, hogy tulajdonképpen szoftverhibás-e az adott darab. Később jön a "meglepetés" mikor egy hibás IMEI miatt esetleg a szolgáltató blokkolja a hálózat elérését. Mindezt figyelembe véve arra kérünk mindenkit hogy ne várásrollon ilyen -otthon elvégzett- beavatkozásnak kitett készüléket! """"""""Ezeknek van valóság alapja? Ezeket olvasva az ember joggal gondolhatja, hogy mégse annyira jó ez a dolog, főleg ha letiltják a telefont. Esetleg vannak ellenérvek ezekkel szemben?

-
THoMZoNE
tag
válasz
GReggae...
üzenetére
Szia! N97 mini nem függetleníthető turbosimmel, mert 2008.11-hó utáni.
-
Gege94
tag
Sziasztok
Szeretnék venni egy Zte Blade3-at és T-s vagyok
Tehát van nekem turbo simem csak kérdés, hogy biztosan működik-e?
Mert fentebb olvastam, hogy egy kollégának sikerült, de mégis elbizonytalanított ez az internetes mizéria. Nekem nem fontos a net, de a telefon és az SMS igen, tehát kérdés, hogy erre a használatra tudom- e használni
Megerősítéseket várok. Köszönöm 
-
GReggae...
csendes tag
n97 minihez létezik turbosim?, ha igen hol találok?
-
nyirir
csendes tag
iphone 5 höz van már turbo sim? vagy nem is lesz?
-
miyu
tag
Szerintetek Sony Xperia V (lt25) höz van turbosim?
megcsavarva a dolgokat, hátha számít, a kártya flottás amit beleraknék
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Újraindítottam már párszor, semmi javulás. Reklamáljak és kérjem vissza a pénzt, vagy mit javasoltok?