- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sammy88
csendes tag
válasz
kelzsoca #1298 üzenetére
Szia! Több helyen is látom hogy az új telefonokon már nem működik a turbosim. Nekem egy telenor függő (android 2.1) SE xperia x10 minipro-ra való turbósim-re lett volna szükségem, de a legutóbbi forum hsz.-ok után ugyérzem ez lehet nem fog működni, így függetlenítenem kell.:S vesztem a garit. Mástémában, esetleg tudsz arról mondani valamit hogy a fügetlenítés után ha esetleg szüksége van rá az embernek akkor visszalehet függősíteni? Válaszod előre is köszönöm.
-
FireFox1996
őstag
válasz
kelzsoca #1296 üzenetére
Igen, ezt olvastam neten is...De itt egy ellenmondásos hirdetés, a kompaktibilis litában ott csücsül az N97
És érdekes módon, a hirdetés szövegben ez van feltűntetve:
"Figyelem:
Minden Nokia telefon amire 2008 novembere utáni szoftver kerül, rendelkezik egy speciális védelemmel (SL3) az ilyen chipek ellen. Az ilyen szoftverrel rendelkező Nokia telefonokra még nincs működő megoldás jelenleg (se chip, se kikódolás).
A telefon szoftverének (dátum) verzióját a *#0000# kód beírásával kérdezheti le, a dátumot a második/harmadik sorban találja.
Ez a védelem CSAK Nokia telefonra vonatkozik!" -
-
ktomek
aktív tag
válasz
kelzsoca #1169 üzenetére
Kösz a választ, egyébként éppen ma kaptam meg az új (sajna szintén Telenor-os) sim kártyámat. Kivágtam, betettem, PIN-kód, nincs hálózat.
Ezt még nem volt alkalmam betenni másik készülékbe, és 1220.... de estére már többet tudok. Reméltem, h mivel ez vadiúj sim (máshogy is néz ki a fém része), talán más lesz a helyzet. Eddig nem. -
smartie
csendes tag
válasz
kelzsoca #961 üzenetére
Üdv!
Nos nekem egy T-Mobile Pulse-om van. Amikor beletettem a Turbo Sim-et, még 1.5-ös Android volt rajta. A Turbo Simmel együtt frissítettük 2.0-ra (vagy 2.1?) hivatalosan a T-Mobile honlapjáról (Telenoros simmel használom). Lehet, szerencsém van a Turbo Simmel? Jó, egy kis probléma van vele: az automata dátum-idő beállítás használatakor az óra kb. 15 percet késik. De ezt megoldottam kézi időbeállítással, ami aztán pontos. -
paquita
tag
válasz
kelzsoca #1007 üzenetére
Sziasztok!
Van egy angliaban vasarolt Nokia x6-om, amley T-mobilos, de magyar T-mobile-os kartyaval nem mukodik.
A szoftver verzioja V 20.0.005, a dataum pedig 2010.03.24.
Szerintetek mukodne turbo sim-mel, probalta mar valaki?
Mi lehetne ra a megoldas?
Koszonom a segitseget elore is! -
BlueHairTom
csendes tag
válasz
kelzsoca #957 üzenetére
Mobil alkatrész nagykerben vettem a Budafoki úton.I-Smartphone Sim Unlock Card a neve. Az eladó cég kompatibilitási listája szerint jó a Pulse-ba (ha mégsem, vissza veszi), de hát kb. annyiba került a kártya, mint az oda-vissza út költsége. Aztán meg kereshetek másik fajta Turbo Sim-et ami vagy jó, vagy nem.
-
edk-
őstag
válasz
kelzsoca #905 üzenetére
A kártya összeakad a 3G-vel ennél a telefonnál
Akkor ezért van, hogy egy T-s E51 (v220) ebayes fekete, hajlékony TurboSIMmel és djuice reload net kártyával hol fel tud menni a netre, hol meg nem (ilyenkor nem érhető el a csomagkapcsolt hálózat hibaüzenetet adja?
Nem tudtam rájönni, mitől függ, hogy megy-e vagy sem. Amikor megy, akkor nincs gond, hasít.
-
-
EG0
aktív tag
válasz
kelzsoca #900 üzenetére
Ma próbáltam Nokia E51-el, a probléma az, hogy elérhetetlen kívülről, viszont amikor én kezdek hívást, akkor rögtön megjönnek (pl. hívásértesítő) sms-eim, és persze a hívás is kimegy..
A Samsung Spicával és a Samsung GT-S5230-assal még próbálkozom, és ha nem mennek, akkor meg foglak keresni okosabb kártya ügyben. :-) -
lindermen
senior tag
válasz
kelzsoca #864 üzenetére
Köszi!
Eszembe jutott, hogy egyébként úgy is kipróbáljuk, hogy működik-e egyáltalán az adott hálózaton, és azután próbálkozunk csak másik szolgáltató kártyájával is használhatóvá tenni.Igen úgy értettem a legálist, hogy nem illegális
ÉS
1. Melyik megoldás olcsóbb?
2. turbo sim-et hol lehet beszerezni?
3. mennyi a reális ára egy ilyen (ts) eszköznek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged