Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- CES 2026: AI séf a Boschtól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rebes
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogy létezik-e olyan turbo sim kártya, ami kompatibilis Samsung Monte telefonnal?
Előre is köszi!
-
zsako
csendes tag
Samsung Galaxy S (i9000)-hez valamilyen Turbo SIM működik?
Kérdezte Attila198605Ez a megoldás engem is érdekelne! Egy T-mobilost szeretnék venni!
Viszont valóban lehetnek gondok, hogy nem fog minden működni vagy esetleges szoftver frissítés után nem fog működni, stb?
-
RexpecT
addikt
Eddig jó volt a Turbosimem amit a Vodafone 845-höz használtam,de ma gondolt egyet és eldobta a hálózatot.Már igazgattam, illetve másik telefonban is lett próbálva, de csak a sim kódot fogadja el hálózatot nem talál.Úgy sem jó ha kiveszem a kód kérést a telefon bekapcsolásakor
. -
kelzsoca
félisten
válasz
Attila198605
üzenetére
Holnap Pesti átvétel esetleg?
Keress meg priviben

-
kelzsoca
félisten
válasz
norbee2244
üzenetére
Minden megoldható!
(#970) Attila198605
Ez is megoldható!
-
Attila198605
csendes tag
válasz
norbee2244
üzenetére
Üdv!
Egy kérdésem lenne hozzátok.
Samsung Galaxy S (i9000)-hez valamilyen Turbo SIM működik?
mert ha igen akkor rendelnék...
Köszönöm előre is a választ!Attila
-
norbee2244
senior tag
Üdv
K750i-re létezik vágásmentes megoldás?Egyik ismerősömnek kéne és nem merek vágásost mondani hátha kell másra is a sim(idősek..)
-
turkf
csendes tag
Sziasztok!
A turbo simem nem működik a telefonommal (nokia e50 és I smertphone kártya). Ezt a verziót lehet frissíteni, vagy az csak a vágásos barna kártyára vonatkozik?
A kártyám fekete. -
Thome
veterán
Hali!
Aki Esztergomi, vagy legalábbis jár Esztergom (Tát) környékén, és volna Turbosim kártyája, az kérem írjon privát üzenetet nekem, ki szeretném próbálni hogy működik-e, de sajnos nincs egy ismerősöm se, aki használ ilyet!
Valaki tudna nekem segíteni?

-
Cyrus
tag
Sziasztok!
LG BL40-hez jó a turbo sim? A 3G is mehet ezen a készüléken a használatával? Telenoros a kártyám, t-s a készülék.
Az akksi üzemidejében gondolom nem lesz változás, igaz? Így sem olyan erős a bl40 akksija...Üdv
-
amatun
csendes tag
sziasztok
én 1 nokia 6300 hoz akarok venni 1 et még a régi szoftver van rajta a 2008.9 elötti
ha felteszem rá az új szoftvfert müködni fog vele ?? -
kelzsoca
félisten
válasz
BlueHairTom
üzenetére
Az a lista amit néztél egy vicc, felsorol rengeteg telefont+hozzáírják a most befutott, népszerű telefonokat.

Egyébként egy 2008-as szériás terméket árulnak, amitől ugye nem lehet elvárni hogy egy friss telefon szoftverét megtévessze.
-
BlueHairTom
csendes tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Mobil alkatrész nagykerben vettem a Budafoki úton.I-Smartphone Sim Unlock Card a neve. Az eladó cég kompatibilitási listája szerint jó a Pulse-ba (ha mégsem, vissza veszi), de hát kb. annyiba került a kártya, mint az oda-vissza út költsége. Aztán meg kereshetek másik fajta Turbo Sim-et ami vagy jó, vagy nem.
-
kelzsoca
félisten
válasz
BlueHairTom
üzenetére
Hol vetted a turbosimet, és pontosan melyik fajta?
-
BlueHairTom
csendes tag
Ha ez azt jelenti, hogy bepipálom a "Use only 2G network"-öt, akkor ez sajnos nem segít. Ha nem ezt jelenti, akkor hogyan tudom kikapcsolni 3g-t? Az elérhető hálózatoknál (manuálisan) is hiába próbálom kiválasztani a 2G Telenort (Pannon-os SIM-em van), az sem segít.
Egy angol nyelvű oldalon azt a tanácsot olvastam, hogy adjam meg újra az "APN-t a 3G-nek". Nem tom ez pontosan mit jelent, de a "Mobile Networks -> Access Point Names" menü sem jön be
-
kaller1
veterán
válasz
BlueHairTom
üzenetére
Kapcsold ki a 3G-t.
-
BlueHairTom
csendes tag
Sziasztok!
T-Mobil Pulse készülékem van. I-Smartphone (Turbo-Sim féleség) használatakor nem működik az Android Market és a G-mail. Van valakinek ötlete, mi lehet a probléma? Más minden működik (WiFi-n tudok böngészni Operával, hanghívások, SMS-ek mennek, stb).
BHT
-
kelzsoca
félisten
Üdv!
Az alap chipek nem képesek megtéveszteni ennek a telefonnak a szoftverét, ezért jött az üzenet.
Gyakorlatilag semmit nem tudsz vele csinálni, ez a kártya nem lesz hozzá jó.
Ha gondolod tudok hozzá felprogramozni chipet, amivel menni fog, ha érdekel keress meg priviben.
Egyébként lehet hogy a kártya is hibás (ha jó lenne akkor sem nyitná az s5230-at) mivel ezt a régebbi Nokiát illetve SE W300-at nyitnia kellett volna.
ui: Milyen SIM kártyával próbáltad? (céges-flottás?)
-
akos90
tag
sziasztok! vettem egy I-smartphone sim-et samsung gt-s5230-hoz és olyan problémám lenne hogy azt írja ki nincs sim :S probáltuk még sony ericcson w300 meg nokia2760-on miknél szintén azt írta hogy nincs sim ugye a samsung gt-s5230 és w300 belecsúsztatós a nokia 2760 pedig ráhajtós. Esetleg valami ötlet hogy hogy rakjam bele a samsung gt-s5230-ba hogy működjön is. választ előre is köszi!
-
manoarc
senior tag
Sziasztok !
Lehet volt már kérdés

Hauwei 845 megy bármilyen turbosimmel ?
-
homacs
csendes tag
Nokia E66-hoz szeretnék Turbo SIM-et.Szoftver 102.07.81 /12-07-2008/.Találok olyat ami jó hozzá?
-
Gakocsis
tag
Szerintetek BB Storm megy ilyen megoldással?
-
kaller1
veterán
válasz
creativehun
üzenetére
Nem működik sajnos.
-
creativehun
csendes tag
Üdv:Van valakinek arról tapasztalata,hogy Nokia 5800 jelenleg Osztrák A1 simmel megy,megoldható turboval???Köszönettel:creativehun
-
norbi250
csendes tag
Sziasztok!
Samsung d900i ben használok turbó simet.
Az a problémám vele hogy sms t egyáltalán nem lehet így küldeni, illetve fogadni sem.
2-3 hetente letiltja a simet, ami annyit jelent hogy nem enged hívást kezdeményezni illetve fogadni sem tudok. Ha átteszem a simet egy független telóba és bekapcsolom akkor feléled működik. Visszarakom a samsungba akkor 2-3 hétig megint jó, de 1 idő után megint letilt.
Van e valami 5letetek erre a problémára? -
ZEN1TH
őstag
Üdv. Szeretnék egy T-mobile Pulse-t, de Pannonos kártyával használnám. Függetleníteni nem szeretném mert akkor ugrik a gari ugyebár, ezért a turbo sim-re gondoltam. Működik Pulse-al? Köszönöm a választ.
-
kelzsoca
félisten

-
kelzsoca
félisten
Hogy teljes legyen a sztori, gyorsan kiegészíteném hogy tőlem van az egyik chip, amit a kedves fórumtárs használni szeretett volna, de a Samsung Jet készülékbe az interneten fellelhető bizonyos "függetlenítő kódok" lettek bepötyögve, amik természetesen semmit sem érnek, arra jók hogy lezárják a készüléket, és mint Tocska esetében is, ezt a szöveget írja ki a készülék: phone freeze Sim unavailable please contact service provider vagy angolul vagy magyarul.
Mivel ez már nem az első eset, gyakorlatilag minden 3. samsung tulajdonos (főleg s5230) keres meg hasonló problémával, illetve vásárol olcsón ilyen telefont, elmondom hogy a turbosim nem tudja feloldani az ilyen jellegű biztonsági zárat, egyszerűen nem erre van kitalálva.
Azon érdeklődők akik nem piszkált készülékkel érdeklődnek sosem okozott gondot a turbosim használata. (saját kártyáimról beszélek)
A Galaxy Spica egy érdekes készülék, szoftververziótól függ hogy melyik beállítással nyitja a chip, úgy néz ki az eddig használt beállítás nem nyitja a friss szoftver verziót.

-
Tocska
tag
Hát nem tudom mennyire megbízható is a TurboSIM én vettem TurboSim-et is meg I-SmartSIM-et is de nekem se az S8000 Jet-et sem a
Galaxy Spica
-t sem tudta nyitni de mondjuk most barátnőm vodás lg gd510-ét nyitotta!!szóval tényleg csak olyan telókhoz vegyétek meg ami fel van sorolva!
-
ben11
őstag
Lg gt540 megy turbo simmel?
Vagy függetleníthető a telefon??
-
Sugi89
csendes tag
Sziasztok! vaki segítsen kérem!!!! én most vettem egy samsung 5320-at telót meg vettem egy turbo simet is, de nem tudom, hogy hogyan kell használni!!! Vki le tudná nekem írni?? olyan turbo simet rendeltem ami tán 2010-es kiadás....de a youtube-on azt láttam, hogy lyukasztóval kellett letörni a sim egyik sarkát? meg az enyém nem tudom,hogy ragad-E vagy nem kell a simre ragasztani??
Vki írjon, mert teljesen analfabéta vagyok!!!
köszi előre is!!
-
kelzsoca
félisten

-
Valakinek van tapasztalata a turboSIM és a Nokia C3 párosításáról?
S40-es sw, de már az újgenerációs (mármint a legújabb, sns-integrációval és hasonlókkal) -
109HA1107
csendes tag
Ám én hallottam egyet, smást erről a turbo simről! Van egy pannonos telefonod, t-st akarsz belőle csnálni. Van a telónak egy IMEI je. A simnek egy ICC száma, Namost ha a szolgálatató fiygeli mit keres egy pannonos imeivel egy t-s ICC....
-
japsam
csendes tag
Sziasztok,
Samsung 708sc Softbank, softw.:2.4-es. szeretnem itthon hasznalni, turbo sim segitene? Vagy a szoftveres mahinalas lenne jobb? A turbo sim hasznalataval elvesznek a mediafajlokhoz valo hozzaferes + fenykepezes lehetosegei? Csak hivasinditas-fogadas es sms fog mukodni?
-
törölt tag
Samsung Omnia I900 függetleníthető?

-
edk-
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
A kártya összeakad a 3G-vel ennél a telefonnál
Akkor ezért van, hogy egy T-s E51 (v220) ebayes fekete, hajlékony TurboSIMmel és djuice reload net kártyával hol fel tud menni a netre, hol meg nem (ilyenkor nem érhető el a csomagkapcsolt hálózat hibaüzenetet adja?
Nem tudtam rájönni, mitől függ, hogy megy-e vagy sem. Amikor megy, akkor nincs gond, hasít.
-
-
EG0
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Ma próbáltam Nokia E51-el, a probléma az, hogy elérhetetlen kívülről, viszont amikor én kezdek hívást, akkor rögtön megjönnek (pl. hívásértesítő) sms-eim, és persze a hívás is kimegy..
A Samsung Spicával és a Samsung GT-S5230-assal még próbálkozom, és ha nem mennek, akkor meg foglak keresni okosabb kártya ügyben. :-) -
szag
csendes tag
hello,
ismerősőm vett Turbo SIMet W595-be, de nem akar műxeni.
Mi lehet a problem?
Esetleg tudtok olyan kártyát ami biztos jó bele?PÜ-be jöhet válasz.
Előre is kösz mindenkinek,
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)