- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Mobil flották
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Galaxy Watch8: egy klassz és egy klasszikus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
FireFox1996 #1297 üzenetére
Mind1 hogy ki-mit mondd, vagy hol-mi van feltüntetve, ha én azt mondom hogy nincs rá megoldás, akkor jobb ha azt biztosra veszed.
ui: még a szöveg is az enyém, amit idéztél, csak már boldog-boldogtalan azt használja
-
FireFox1996
őstag
válasz
kelzsoca #1296 üzenetére
Igen, ezt olvastam neten is...De itt egy ellenmondásos hirdetés, a kompaktibilis litában ott csücsül az N97
És érdekes módon, a hirdetés szövegben ez van feltűntetve:
"Figyelem:
Minden Nokia telefon amire 2008 novembere utáni szoftver kerül, rendelkezik egy speciális védelemmel (SL3) az ilyen chipek ellen. Az ilyen szoftverrel rendelkező Nokia telefonokra még nincs működő megoldás jelenleg (se chip, se kikódolás).
A telefon szoftverének (dátum) verzióját a *#0000# kód beírásával kérdezheti le, a dátumot a második/harmadik sorban találja.
Ez a védelem CSAK Nokia telefonra vonatkozik!" -
kelzsoca
félisten
válasz
FireFox1996 #1295 üzenetére
Ahhoz nem használ senki turbosimet, mert nincs hozzá.
-
FireFox1996
őstag
Használja vki Turbo SIM-t Nokia N97-hez ? Működik rendesen ?
Ha igen, akkor milyen típusú Turbo sim ? -
unyadavid
senior tag
Hali, alcatel ot-990-esről még nincs vélemény?
-
8nemesis8
veterán
Optimus 2x-hez esetleg van működőképes konstrukció?
-
Donqatto
csendes tag
Üdv,
Samsung Galaxy SII-höz van e Turbo Sim??
Ennyi lenne csak a kérdésem... -
Piróka
csendes tag
Sziasztok,
ellopták a vodás telómat. Egy barátom vett a hűségpontjaira egy újat számomra, csak az a baj, hogy t-mobilos. Hogy használni is tudjam, szeretnék bele egy turbó simet, de olyan fajtát, amihez nem kell levágni a simből. Lehet t-mobile move típushoz ilyet venni?
Köszi, ha segítetek!
-
Tibi021
csendes tag
Sziasztok!!Venni akartam egy turbó símet a telefon független lett csak nem volt térerő.Amúgy a mobil egy Nokia c3-00 és Vodafone 5 hónapos mi lehet a baj ilyenko?
-
Tom-y
csendes tag
Sziasztok!
SE Cedar (J108i) telefonhoz hol tudnék tutira működő turbo sim-et vásárolni?
THX! -
THoMZoNE
tag
Kérdés: Flottás simekre találtak-e már megoldást?
-
tiber888
csendes tag
Hali!
T-Mobile Samsung Monte GT-S5620 telefonba szeretnék egy ilyen SIM-et!
Privátban is írtam! kb fél éves a telefon.
Üdv. T. -
THoMZoNE
tag
-
rizso
addikt
Helló Srácok!
Erről mi a véleményetek?
-
vuk777
aktív tag
X-SIM, Apple iPhone 2G, 3G, 3Gs2125 Ft.
-
ktomek
aktív tag
Na, az lett a vége, hogy lecseréltem a T-mobile-os X8-am, egy Telenorosra. Egy szenvedés volt a TurboSim-es megoldás. (Telenor kártyát próbáltam használni vele)
Nem akarok üzletet rontani, tudom,hogy sok embernek működik. Ez csak a személyes tapasztalatom, amivel szeretném felhívni a figyelmét a kockázatra annak, aki ilyesmibe vág. -
Kyr0s
csendes tag
Sziasztok!
Valaki próbálta már bármelyik turboSIM-et T-Mobile Move készülékkel?
Szerintetek mehet? Androiddal működik, Alcatel alapokon nyugszik. -
kelzsoca
félisten
Látom nem érted, nem azzal van gond hogy vittek -e vagy sem, hanem hogy milyen környezetbe kerül be a chip.
Ha azt mondom 10 esetből 2 esetben probléma volt, és a másik 8 helyen meg gond nélkül működik a chip, akkor szépen látszik, hogy vannak befolyásoló tényezők, pl:
Telefon, telefon szoftvere, SIM kártya állapota, kora, stb..
Tehát, vittek már hozzá volt akinél ment és volt ahol nem.
-
hazai
tag
sziasztok
kelzsoca !!! vagy esetleg aki tudna mondani valami érdemleges választ !!!x10 mini pro angol halozatfuggo
szia lenne egy ilyen telo és megveném ha van rá megoldás tudnál eben az ugyben segiteni hogy t-mobil telenor vagy vodafonoa kártyákat elfogadja
koszi várom válaszodat -
htaos
tag
Sziasztok!
Iphne 4-hez van turbosim?
-
djfulness
csendes tag
Jó kis kütyük. Kínában már akár 1 dollárért megvan ingyen postával
-
hazai
tag
Sziasztok!
Valaki próbálta már a turbó sim-et
samsung x8 x10 vagy pro esetleg galaxy mini vagy galaxy 3 ha igen irjon!!!!
vagy esetleg tapasztalat van nagyon érdekelne.
koszi -
benjaminn
csendes tag
Sziasztok!
Következő lenne a problémám:
Vettem egy orange függő SE Arcot , és hozzá egy turbo simet , (ebben a felállásban sokkal olcsóbban jöttem ki ...tipikus magyar... )
Na most , ha 2g-n használom akkor minden fasza , ugyan net az nincsen (0.facebook.com sem megy , asszonypajtás x8án ugyancsak 2G tökéletes csak lassú , gondolom az internetbeállításaimmal lesz gond...)Ha bekapcsolom a 3G-t akkor én tudok hívni , de engem nem tud senki , és meg sem jelenik a 3G ikon.
Elkezdem konfigurálgatni az internet beállításokat , és mindent bepötyögök , és elmentem , de ez a remek készülék b@szik elmenteni... DE ha csak félig töltöm ki akkor elmetni , tehát szerintem valamit nem akar megenni...nemértem...
ha van valakinek ötlete , vagy valaki be tudná programozni a turbosimemet normálisan (természetesen honorálom ) az ne féljen szólni
előre is köszönöm -
marlas
csendes tag
Sziasztok,
t-mobile-os xperia x10 mini pro-val (android 2.1) próbáltam meg használni a turbo simet (I-SMARTPHONE (X SIM / TURBO SIM) és csak akkor működik, ha közvetlenül a kártya behelyezése előtt egy t-mobile-os simet belerakok és akkor is csak kimenő hívást tudok vele indítani és smst küldeni, a hálózat szimbólum felett pedig egy R betű jelenik meg. hálózatnál 2g-t választottam ki. miután lerakom a telefont nincs szolgáltatás és kezdhetem elölről, de én egyik alkalommal sem vagyok mások számára elérhető. tudtok erre bármilyen megoldást?
-
Skatysuti
tag
Sziasztok Vodás Sony Ericson X8 at szeretnék t mobilos karival használni valaki tudnak irni tapasztalatokat köszönöm előre is
-
Des1gnR
őstag
Üdv mindenki!
LG KP 500-al használja barátnőm a turbo simet, és töltés után a telefon nem talált hálózatot, majd újraindítás után nem ismeri fel a sim kártyát. Próbálgattuk más simekkel is, de semmi. Másik turbo simet tettünk a telóba és tökéletesen működött, de pár nap után ugyan azt produkálta, szintén töltés után. Mi lehet a gond? Lehet-e köze a töltéshez? -
ktomek
aktív tag
UPDATE!
Rengeteget szívtam a TurboSIM-mel SE X8-on, de nemrégiben feltettem (2 hete) egy főzött, 2.2-es ROM-ot, azóta úgy tűnik működik rendesen.
(persze lehet, hogy most elkiabáltam... de előtte már majdnem naponta vesztette el a hálózatot) -
Jarod1
veterán
Hali , V630 ban azt írja ki hogy helyezzen be érvényes simkártyát, témobilossal és telenorral is ezt csinálja, van valakinek ötlete mi lehet mert a turbo sim listába benne volt SE v630 as
-
hazai
tag
Sziasztok!
Valaki próbálta már a turbó sim-et
samsung galaxy minibe ha igen irjon!!!!
vajon létezik kártya hozzá??koszi -
thomkom
csendes tag
Iphone 3G 8gb-ot lehet TURBO SIMMEL használni? (Baseband: :05.15.04, 4.2.1-es soft.)
-
DuDieHUN
aktív tag
sziasztok
Sony Ericcson Spiro-hoz használható turbosim?
-
Sanyig4
tag
Sziasztok!
Samsung E1170 működik turbosim-mmel?
-
foxlala
csendes tag
Sziasztok!
Egy magicsim-es kérdésem lenne!
[link] 20-A típusú vágásos modellt sikerült beszereznem. Mindent megcsináltam, és van egy kis gondom vele. Elvileg azt írják, hogy minden kommunikót támogat. Két vodás kártya van benne, egy előfizu és egy vitamax. És a vitamax-os bármelyik helyen is legyen, a 3g-s hálót nem támogatja. A gsm simán megy vele. Viszont az előfizus 3g-n is jó. Lehet vele valamit csinálni, hogy a pda-t ne kelljen gsm-re kényszeríteni, vagy újabb verzió működhet normálisan? -
thomkom
csendes tag
Sziasztok!
Nokia N97 minim van T-mobilos. Valaki tudna segíteni, hogy hol tudok hozzá turbo sim-et szerezni?
-
ktomek
aktív tag
válasz
dvdbackuper #1208 üzenetére
egen
valóban megéri inkább 10 rugóért függetleníteni, mint az a sok idegbetegség, amikor a legfontosabb helyzetekben nem vagy elérhető (ez csak SE X8 viszonylatban) -
ktomek
aktív tag
válasz
tarilaci #1207 üzenetére
Sajnos ez ilyen kerékpár. Érdemes tartani kéznél egy olyan telefont, amibe olykor át lehet tenni a kártyát. Szívás.
Amikor vettem a Tsim-et, nekem mondták, hogy a mobilnet nem fog működni. Engem ez nem is nagyon érdekelt, mert wifi-n netezek vele. Azt is mondták, hogy így a GPS sem... nos ez nem egészen igaz. Mégpedig azért, mert az X8 beépített NaviGo szoftvere internetes adatbázist is használ a GPS navigációhoz. (Ezt már régen eltávolítottam.) Annyit kell tenni, hogy beszerzel egy "önálló" GPS szoftvert, amihez csak térképeket kell letölteni, és kész. Működik szépen.
(Én az Aura-nevűt használom.) -
tarilaci
csendes tag
Sziasztok, most vettem egy A920-ast 925-ös szoftverrel. A következő problémáim vannak vele.
Egy Turbo-sim kártyával,a T-mobile hálózatában működtetem, és a GSM-GPRS-3G jelző karika, narancs sárga színű zöld helyett. Ez nagyjából azt jelenti, hogy nem a saját hálózaton működik a készülék a leírás szerint, így viszont nem is működik a internet rajta, mert azt írja, hogy roaming hálozatban vagyok, és a GPRS itt nem működik.
Meg üt a guta. Akár hová megyek, csak annyi változik, hogy vagy teljesen körbe sárgul, vagy csak a GSM része világít. Attól függ milyen a lefedettség, de zölden nem hajlandó az Istenér sem.
Van valakinek valami ötlete, vagy tapasztalata ez ügyben? Nagyon megköszönném ha felvenné a kapcsolatot velem a tarilaci@freemail.hu címen.Ui. Időnként előfordul, hogy elveszti a hálózatot, és hiába kerestetem meg vele, vagy manuálisan beállítom, akkor sem jelentkezik be rá. Ilyenkor ki kell venni a kártyákat és berakni egy T-mobilos készülékbe, ott sem csinál bejelentkezéskor semmit, de utána kézi kereséssel bejelentkeztetem a kártyát, majd vissza rakva az A920-ba már működik is! Ezt sem értem miért csinálja. Lehet a Turbo-sim problémája?
Köszönettel, tarilaci
-
kopi.dll
tag
Szia!
T-mobilos Iphone 4-el működik stabilan a t sim?
üdv
-
toldyjani
csendes tag
Hello mindneki!
Lenne egy kérdésem. Nokia 5230-ashoz érintőképsehez jó e a t.sim?
Osztrák a teló és t-mobelt szeretnék használni vele.Meg müxik e a 3G vele rendesen?
Köszi!
-
szgaborka
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
X10 1.6-al teljesen jól működött a turbo sim, de miután frissítettem 2.1-re nem igazán akar elindulni.Létezhet hogy a 2.1 -nél ez nem fog működni?köszi
-
Bálnamama
csendes tag
Van valakinek tapasztalata az alcatel ot 808 turbo simmel témában? A készülék eredetileg Telenoros, a kártya t-mobilos. Minden jól működik de a wap-ot és az MMS-t képtelen vagyok beállítani. Sehogy se megy. Lehetséges, hogy a turbo sim blokkolná ezt? Nem értem, mert ugyan ez a turbo sim tök jól működött egy MDA Vario III-al. Van valakinek ötlete? Előre is köszönöm!
-
pscyoka
csendes tag
Üdv mindenkinek!
turbosim kérdés!
van 2 fajta telenoros kártyám.Az ujjat félig felismeri(telenor hu ennyit kiír+hogy nincs szolgáltatás)A régebbi telenoros kártyát pedig fel sem ismeri!Erre van valami magyarázat?Köszönöm előre is a választ!
- pscyoka
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest