- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Galaxy Watch8: egy klassz és egy klasszikus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csattila01
tag
válasz
THoMZoNE #1592 üzenetére
Beraktam a Sim kártyát a turbósimmel együtt a telefonba.(ZTE Skate)
Egyből azt írta, hogy: Megszakadt az adatkapcsolat,mert elhagy...
Kis r betű a térerő mellett.
Próbáltam beállítani ez alapján: http://www.telenor.hu/android/mobil/beallitasok/magyar/
De amint elmentem az APN-t, nem hozza elő lehetőségnek. Olyan mintha nem is csináltam volna semmit. Mit tegyek? -
THoMZoNE
tag
válasz
william052 #1597 üzenetére
Működhet
-
THoMZoNE
tag
válasz
william052 #1595 üzenetére
Üdv! Van rá megoldás, de sajnos nem flottás simmel...telenoros flotta esetben érdekes módon elég sokáig bírja, vagy ugyanúgy viszi mint egy feltöltős / előfizus simet, vodással halott ügy....
-
william052
csendes tag
Szasztok!
Sokadik kérdés már a fórumban biztos, olvastam vissza és nem találtam megoldást a problémámra. Van egy xperia arc-om, T-mobilos, és van egy telenoros flottás kártyám. Ez a nagy gond, hogy a kettő nem szereti egymást. Nemrég találtam rá erre a TurboSIMre és kíváncsi lettem, nekem működne-e? 2.3.4 es android van rajta, nem tudom kell-e még valamilyen info róla. Örülnék ha meg lehetne oldani ezt az aprócska problémát -
THoMZoNE
tag
válasz
kicsiernest #1593 üzenetére
Szia! Általában nálam inkább az arany színű kártya szokott dominálni, de általában a szoiftver verzió is döntő lehet, A fekete a kisebb chippel felszerelt, ezért szokott általában vágásmentes lenni. Néha kénytelenek vagyunk bizony vágnim a simet, mert elég szűkösre tervezték bizonyos típusoknál a sim bemenetet.
-
kicsiernest
csendes tag
válasz
THoMZoNE #1592 üzenetére
Szia!
Én is ZTE Skate telót szeretnék venni, és telenoros kártyával szeretném használni. (feltöltőkártyás vagyok) Eléggé amatőr vagyok a témában, nekem nem nagyon mond semmit az, hogy pl "vágásmentes"(ha jól értettem, az a fekete?)
Milyen turbosimet vehetek hozzá (fekete, aranyszínű), amelyikkel működne? (illetve honnan lehet szerezni? - én pl a Vaterán szeretnék venni - ha van esetleg más javaslat, azt is szívesen fogadom)
Köszi szépen a segítséget!
Üdv -
THoMZoNE
tag
válasz
csattila01 #1591 üzenetére
Üdv! AZ jó hogy tudod használni a turbosimet, ám a 3G működése több tényezőtől függ.
Az R betű a Roaming állapotot jelenti, ám nem lesz + költség emiatt, ugyanis a hívásoknál a sim helyzetét figyeli és nem a telefonét... -
csattila01
tag
Sziasztok. Szeretnék érdeklődni, hogy működne-e a telefonom az alábbi módon.
Telefon: ZTE Skate
Függőség: T-Mobil
Ilyen kártyával szeretném használni: Telenor előfizetés(Önkormányzati csomag.(Vadi új. A tagjai fix díj esetében lebeszélhetik az összeget egymás között. Tehát gyakorlatilag ingyenes.)
TurboSIM típusa: Vágásmentes(Fekete színű)
Már próbáltam berakni a telefonomba másik ugyanilyen csomagú telenoros kártyát és nagy meglepetésemre működik vele. A térerő mellett megjelent egy kis r betű.
Ami nagyon fontos lenne, az a 3G és hogy ne csak egy hétig lehessen használni.A segítséget előre is köszönöm. További szép napot kívánok.
-
chocolatte
csendes tag
válasz
THoMZoNE #1589 üzenetére
Szia! Köszönöm a gyors választ, hálás vagyok érte! Mostmár csak annyit szeretnék tudni, hogy mennyiért és kitől tudom megvásárolni. Hardveraprozzak? Vagy esetleg te is forgalmazod? És kb mennyi idő mire kézbevehetem? Bocsi, lehet, hogy off a hozzászólásom de nem volt időm végigolvasni a teljes fórumbejegyzést
-
THoMZoNE
tag
válasz
chocolatte #1587 üzenetére
Szia! Neked a vágásmentes tökéletesen meg fog felelni
-
chocolatte
csendes tag
Még csak annyit, hogy sem 3G, sem 3.5G-t nem akarok vele használni, nekem megfelel a wifi is
Szóval ez nem kritérium.
Köszi előre is mégegyszer -
chocolatte
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Telenoros Sony Ericsson Xperia Mini Prot, amit T-mobileos SIM-mel szeretnék használni. Kérdésem az lenne, hogy megy-e turbosimmel, és ha megy akkor melyik gyártót válasszam? Többféle is létezik, nem akarok gagyit rendelni.
Előre is köszönöm -
albika01
csendes tag
válasz
THoMZoNE #1579 üzenetére
Szia! A sim dominós kb 10 éves a szám de 4 éve ki lett cserélve a kártya de a szám maradt.Igen GSM-ben is próbáltam, ha automatikus a hálózatkeresés akkor egy pillanatra csatlakozik, de utánna azonnal leválik.Régebbi telefonok is vannak itthon amikkel megpróbáltam, elfogadja a kódot, be is lép ha pedig hivni akarok akkor csak segélyhivást enged.Köszönök bárminemű tanácsot, segitségert mert én kifogytam az ötletekből!Köszi addig is, további szép napot!
-
albika01
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy T-mobilos movie telefonom turbosimmel nem bir csatlakozni hálózathoz.Automata kereséssel egy pillanatra csatlakozik de utánna semmi.Próbáltam a Nokia5000 is de azzal sem jó,pedig a szoftvere 2008 07havi. Beletettem régebbi telóba is de azzal sem jó.Már másik turbósimmel is próbáltam, ugyan az.Sőt ha a saját hálózatára akarok turbósimmel csatlakozni az sem jön össze! Szivesen fogadok bármilyen ötletet tanácsot! További szép estét mindenkinek!
-
syryus
tag
Hello
Kèrdès. Telenor onetouch (alcatel ot990) t-mobile-os kàrtával barátja e a turbó simnek. Ha igen, kèrhetnèk privátban egy helyet, ahol hozzá juthatok? Elöre is köszönöm! -
hazai
tag
szia ebbe a telóba jó lenne a turbó sim?
Samsung GALAXY S5660 GIO
köszi a válaszodat -
nekim22
csendes tag
üdv, mindenki.
Hadd kérdezzek egy butát
Szóval szolgáltató által letiltott androidos telefon működne turbó simmel? -
rexi1226
csendes tag
DE,woolkmenmobil.Ahhoz nem jó ez a turbósim?
-
rexi1226
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a SE W395-ös mobilba működik-e rendesen a turbó sim? Illetve használható e?
A válaszokat köszönöm! -
THoMZoNE
tag
Helló! Igen működik
Minden Nokiás tulajdonosnak szól...mielőtt hosszan leírná kérdését, ellenőrizze le a telefonján lévő szoftvert legyen szíves: *#0000# és tudni fogja, hogy van e értelme megkérdezni, vagy sem. Amelyiknek a szoftvere 2008.11. hó utáni, az már NEM JÓ!
Boldog Húsvétot!THoMZoNE
-
csaba11
csendes tag
Hello nokia7230 pannonos turbo sim-mel t mobilos kártyával pin kódot kér belép de nem lép fel a hálózatra. Pannonos kártyával müködik. ötlet vélemény javaslat Előre is köszi
-
Malacka
csendes tag
válasz
THoMZoNE #1559 üzenetére
Szia!
Ettől függetlenül mégicsak nagyon szépen köszönöm a segítségedet, mert nem merem elszólni, de azóta is müködik!Tehát lehet így is eltalátad, csak máshogy hívják itt... 4.nap után mondom ezt...
Majd egy pár nap múlva ha jövők,akkor nem lett jó,ha nem jelentkezem akkor minden OK!
De reménykedem, mert már 4 nap...
Köszönöm! -
THoMZoNE
tag
válasz
Malacka #1558 üzenetére
LMFAO
tudom nem kell az F de így viccesebb
Ezt félretéve, hát eléggé el..szták a szoftverét ennek hiányával, sajnos akkor lehet egy másik fajta kártyacsere megoldaná a problémát....de szvsz most nem 100-as hogy ahhoz jó e a másik fajta...nem zárható ki...kontaktolj, akitől vetted... -
Malacka
csendes tag
válasz
THoMZoNE #1551 üzenetére
Szia!Köszönöm a kimerítő válaszodat, de sajnos nem találtam ilyen csak GSM kitételt!Hol lehet ezt megtalálni?Nekem csak ezt a 2G dolgot engedte.
Azt hiszem tegnap este is ezt találtam a beállításról:
http://androidforums.com/samsung-galaxy-fit/342995-how-use-only-gsm-hsdpa-mode.html
Ebből gondoltam, hogy nincs külön GSM only -
T0rnad0
addikt
Sziasztok!
Valaki esetleg tudja, hogy Alcatel 512-esben működne-e?
-
THoMZoNE
tag
válasz
Zolika71 #1552 üzenetére
Üdv! Mivel eredendően ez a turbosimes fórum ezért elsősorban azzal próbálunk segíteni
Nézzük csak...LG Optimus GT540...emlékszem rá....egyszer próbáltam beüzemelni azt hiszem akkor vágásmentessel, ami nem volt jó hozzá, igaz az még a 2010-es kiadás volt...most már mindkét fajta kártya viszi, csak az egyik /az aranyszínű/ az LG-knél általában jobb...
-
Zolika71
csendes tag
Helló mindenki!
Lg gt540-hez kérnék segítséget vodás a teló,és t-mobile os kártyát tennék bele.
Turbó sim vagy milyen megoldás jöhet szóba ami biztos működik?Köszi a válaszokat!
Üdv! -
THoMZoNE
tag
Hohó! Megálló! Akkor következzék egy kis felvilágosítás
Kezdjük ott, hogy minden androidos telefonnál létezik beállítás, hogy éppen milyen üzemmódban szeretnéd használni:
- csak GSM
- GSM / WCDMA
- csak WCDMA (3G)Az, hogy van külön olyan funkció hogy csak 2G használata, az önmagában nem elég...
Nem kell másik telefont állandóan magaddal cipelned, ha először is így állítod be a hálózati üzemmódot (csak GSM). A problémádat olvasva megállapítható, hogy sajnos neked a 3G nem fog menni, tehát a következő a lényeg:
Jelenlegi állapotban állítsd át a hálózati üzemmódot csak GSM re, igazából a csak 2G használata gombnak nem nagyon látom értelmét, de azt is pipálhatod, ha jelen pillanatban nem működik a simed, akkor vedd ki, másik telefonba be, ott kap egy rendes IMSI azonoítót, megtalálja a hálózatát. Kiveszed, berakod a turbosimes telefonodba, bekapcsolod és whoáláHa ezek után is ledobná, akkor feltételezem, hogy nem a megfelelő turbosimet kaptad /tudod van fekete ill. arany színű/ ez samsungnál típusonként is változhat, hogy melyik kártya stabilabb a telefonodhoz
Remélem ez a kis segítség már kielégíti problémádu.i. Feltöltős, családi előfizetős, kis céges előfizetős sim kártyákkal gond nélkül kell menjen, flottás csomag esetén telenorosoknál pár napig/hétig bírja, vodás flottásnál 10mp - 5 percig utána ledobja...
Üdv
THoMZoNE.NeT -
Malacka
csendes tag
Szia!
Jelenleg müködik-de először is ment, mindenféle beállítás nélkül- első nap.Aztán egyszercsak elhagyta a hálózatot- nem lehetett telefonálni.Kiszedtem a kártyát beleraktam egy másikat, mert azt hittem a készülék ment tönkre, vagy a i-smartsim.Mivel a másikban ment visszaraktam.Újra müködött is.Másnap is ment.Harmadnap telefont cseréltettünk, mert csomószor nem volt térerő, radásul szakadozott a vonal, mivel így belefértünk a 3nap azonnali cserével.Hazaérve belement a Telenoros kártya és látszólag semmi gond nem volt.Reggel kb 9-10óráig.Onnétól kezdve délig nem voltam elérhető és hívni sem tudtam.Akármit csináltam nem ment.Viszont nem is volt nálam másik készülék...
Aztán tegnap éjjel találtam meg ezt a forumot.Átállítottam azt a 2G opciót, illetve probáltam kézire állítani a hálózatot, de az nem ment!Miután átálítottam újra is indítottam, de akkor sem müködött a kártya!Aztán vettem ki, beleraktam egy másik -független- készülékbe amibe természtesen müködött.Itt is átállítottam-itt már volt csak gsm beállítás.Visszaraktam a Samsung Galaxy Y-ba és ott végre müködni kezdett.
Most megy, de én már két héten belül nem nyilatkozom, mert bizony azt látom, hogy jobb a régi telefont is magammal cipelnem, mert bizony ha mégis eldobná magát csak a Galaxy Y nal nem tudom megoldani, hogy elérhető legyek.Még annyi, hogy próbáltam a hibát újra létrehozni, az Galaxy Y-ba visszaállítottam, hogy ne 2G legyen de továbbra is élt a kártya.Hiába indítottam újra akkor is.Ki már nem vettem a másik telefonba nem raktam át.Visszaállítottam a 2Gre és újraínditottam.Ma reggel még megy...
-
Malacka
csendes tag
válasz
THoMZoNE #1545 üzenetére
Szia! Nem tudom mi az a flottás- de elvileg sima előfizető vagyok családi csomagban- gondolom az nem flottás!?
A GSM mod helyett csak valami 2G modot találtam!Azzal sem megy viszontVisszavonom!Most meg megy!Mit tegyek, hogy így is maradjon?
Mégegy észervétel a térerő jelző felett van egy 'R' betű az a másik kariknál nem volt ott!
-
Malacka
csendes tag
Hát én is vettem 4 napja egy vodás galaxy-y telefont és telenorral probáltam használni!
Gondom van viszont.Először ment a dolog de ma reggel csak nem ért el senki, kimenő hivásnál is valami olyant ír ki, hogy nem található vagy nem elérhető a hálózat.Térerő fullon van.Ha átrakom másikba ott megy, de ha vissza íde akkor nem!
Az is érdekes, hogy a djuice kártyámmal meg szintén jó!Kicseréltettem am a Telenornál a kártyát, de akkor is ugyanez.Pint beveszi, SMS névjegy látszik, térerő megy, de nem vagyok elérhető!
Segítsen valaki! -
hazai
tag
sziaztok
lenne egy vodás Samsung Galaxy Y és azt érdekelne hogy telenorosan tudnám e használni
turbo simel . -
opitaurus
csendes tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget? Vettem egy ZTE Skate telcsit T-Mobil-os, vajon a Turbo Sim jó bele, mert én Vodásan szeretném használni.
választ előre is köszönöm.
-
THoMZoNE
tag
válasz
BlackSun #1535 üzenetére
Szia!
Kezdjük a flottás simmel: OFFOS tehát soha nem fog működni, max addig, amíg az azonosítókulcsod le nem jár (5 perc - 2hét) utána nem fog visszaengedni a hálózatra.SE Live with walkman örök kérdés, mindannyiszor elmondtuk, hogy nem valószínű, ki kellene próbálni, persze próbára senki sem hajlandó jelentkezni végül.
Roaming: Mivel a turbosim alapból Roamingolja a telefont, így ügyeskedve ad olyan kulcsot a telefonnak, amivel az elhiszi, hogy a saját hálózatához tartozik a sim. Persze ténylegesen nem roamingolsz, hisz a hívásoknál a sim helyzete jelenti, hogy belföldi hálózatból indították a hívást, lényegében nem zavarja, ha külföldön használod, ugyanúgy roaming díjat fog felszámolni
Üdv
-
BlackSun
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék a tapasztaltabbaktól, hogy a következő összeállítás menne-e TurboSimmel.
- Sony Ericsson (WT19i) Live with Walkman telefon (30-as)
- 20-as kártyával (2006-2007 körül kaptam a SIM kártyát és hogy kicsit bonyolultabb legyen a helyzet még flottás is)
- Szeretném, ha menne a MobilNet.Vélemény?
U.i.: Roaming mennyire zavar be a TS-es mobiloknál?
-
THoMZoNE
tag
Hi természetesen igen
-
M a x i m
csendes tag
Hali!!!
Azt szeretném kérdezni hogy a TURBO SIM régebbi telefonokhoz is jó??? -
-
mailer_d
csendes tag
T-Mobilos ZTE SKATE-t akarnék voda előfizuval val használni turbo sim-mel megoldható?
Függ attól, hogy milyen ROM van fent a készüléken? -
SShadow
aktív tag
Olyan kérdésem van hogy létezik e olyan turbosim amivel müxik a Sony Ericcson Live With Walkman (WT19a)
És ha igen van e valami negatívuma meg merre lehet beszerezni?
-
THoMZoNE
tag
Hali! Nagy segítségemre lenne az, aki megmondaná a Vodafone hálózat MCC és MSC számát
-
-
törölt tag
Sziasztok! Vodafone 555 működik TurboSIM-mel? Melyik típussal?
-
THoMZoNE
tag
Szia bocsi, hogy válaszolok helyette, most én vagyok műszakon
Igen, ha GSM módra váltasz, mindenki el fog érni
Sajna a 3G nem megy. Üdv és bocsi
-
ganjamamma
csendes tag
helloka. az lenne a kerdesem h a turbo sim mukodik e zte skte illetve htc wildfire keszulekekkel.koszi a valaszt elore is
-
flusze
tag
Hello!
A C7-00 ahogy olvasgattam reménytelen, de mi az a Belle?
6120 classic
02-09-08
rm-243
V 06.01
Nokia 6120c EM66.01 ezzel menne a turbo vagy valamilyen?
Köszönöm! -
Military
csendes tag
Nagyon jól működik a Turbo Sim, Telenor-os kártyával!!!
Üdv -
Etelegróf
csendes tag
Sziasztok!
A HTC Wildfire S-el működik a Sim? Telenoros vagyok és nem akarom addig a telót megvenni,mert más kártyával használnám.
-
THoMZoNE
tag
válasz
bereczkiferi #1501 üzenetére
Hali. Jajaja
Jó hát
-
bereczkiferi
csendes tag
Helló!Valaki tudna segíteni hogy a Telenor OneTouch készülékhez jó e a turbó sim vodás kártyához
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest