Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nike-18
csendes tag
hát csak annyi az öszefügés hogy én is turbosimet akartam venni de sok roszat halotam felőle igy inkább lemontam róla. A szervizelés azért kellett, mert én tmobilos vagyok és vodefonos telefont vettünk, és apukám ki akarta kódolni, csakhát nem jött össze, és addig bűvölte amig el nem rontotta ugy hogy nem kapcsol be a telefon
Ezért kellett szervizbe vinni és tegnap kaptam vissza de most viszont nem müködik a kamerája
Azt hallottuk hogy ez hardver hiba nem szoftver hibája. Amugy az alap szoftvert rakták rá igy most kártyafüggetlen lett 
-
nike-18
csendes tag
Na halihó! Egy ujab problémám akadt
Ma viszahoztam a szervizből a Nokia 5130-asom és minden tök frankó meg csinálták úgy hogy jó bele a t-mobilos kártyám is
De viszont nem müködik rajta a fényképező...
Amikor rámegyek a kamerára, azt irja ki hogy kamera készenlétben, és ha rámegyek a folytat gombra nem csinál semmit... Nem tudja valaki hogy miért lehet ez? most szoftvert frissitettünk rajta de ugyanugy nem müködik. Remélem nem kell megint visza vinnem szervizeltetni mert igyis 2 hetet vártam rá, erre elrontják 
-
zsebszi
tag
válasz
Majomgyerek
üzenetére
Sziasztok!
A pixonban úgy tudom működik a másik tipusban nem tudom.
üdv
-
Majomgyerek
csendes tag
Sziasztok! Samsung S5230 ba jó nem tudjátok??

-
Zé777
tag
Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani, hogy Samsung Pixonnal lehet-e használni?
Köszönöm! -
Fleed
aktív tag
Hello!
nokia 5310 esem van, listában láttam, hogy "támogatja" a turbo sim-et , de a telóm verziója v08.32. Akkor menni fog vagy nem? -
surgery
senior tag
Üdv nekem olyan gond van a turbo simel hogy a teló 3g hálozaton nem hívható csak kimenő hívás van ha kikapcsolom a 3g t akkor tökéletesen müködik minden mi lehet a gond n95 8gb vodafonos al használom???elöre is kösszi!!
-
nike-18
csendes tag
És azt holtudom megnézni hogy milyen szoftver van rajta?
Apukám kiakarta kódólni 1 héten át szenvedett vele és eljutott odáig hogy a telefon nem kapcsol be
Elvittük szervizeltetni, és amig nem jön visza adig gyüjtök pénzt a turbosimre ha jo hozzá 
-
gab67
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy a Nokia E66 fügetleníti? -
nike-18
csendes tag
Sziasztok! Remélem valaki tud nekem segiteni. Van egy kis problémám, van egy Nokia 5130-as mobilom, de vodafonos, és szeretném a t-mobilos kártyámat használni hozzá, és nekem ez a turbosim bejönne, csak pár oldalon is olvastam, hogy milyen telefonokat támogat és az enyém nem volt köztük... Szerintetek tényleg nem műkődne hozzá? Mert akkor nem költök rá pénzt inkább kikódoltatom. Segitségetek előre is köszönöm

-
icram45
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy turbosimet, ami eredeti, tehat nem hamisitvany, azaz leellenoriztem a gyarto honlapjan (ez az ismartphone-fele turbosim).
Nokia E51-em van t-mobile fuggo. Legujabb firmware van rajta.
Beraktam a turbosimet, de egyszeruen nincs terero a telefonnak. Probaltam kikapcsolni a 3G-t. Beallitottam hogy kezi legyen a halozat valasztas, de mindegyiik szolgaltatora azt irja hogy nincs hozzaferes.
Probaltam egy tmobilos elofizteses simmel, o volt a kontrollcsoport. Vele is ugyanez volt. Beindul a telefon gond nelkul, de egyszeruen nincs terero.
Probaltam egy Pannon-os elofizus simmel. Tok ugyanez.
Probaltam egy Nokia 6233-asban is, ami viszont pannonfuggo. O meg ugy erzekeli hogy nincs is a telefonban sim.
Mi lehet a baj?
Legyszi segitsetek. Hosszabb idore megyek amerikaba, es jo lenne, ha nem kene uj telefont vennem kint.Koszi!
-
Micuir_M
tag
Vodafone 331-gyel próbálta valaki?
-
lufinger
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
miért? nem lehet megcsinálni vele?
-
-
-
lufinger
csendes tag
sziasztok nekem van egy6500 slid-om és letiltották hogy lehetne ezt megcsinálni
-
MoP
csendes tag
Sziasztok. Én LG KU990-el szeretném használni a kártyát, de csak kimenő hívást tudok indítani vele, bejövőt pedig nem lehet fogadni. Mi lehet a gond?
-
Csibiii
csendes tag
Hali!
Nekem SE w880ba kellene t-mobile-s probalta mar valaki? gond nelkul muxik e vele? belefer e, kivenni is alig tudom a simet a telobol
thx -
nobika1
tag
Hali
Van Turbo Simem, jó szar is. Kb. hetente ki kell venni fél órára, mert egyszerűen nem talál hálózatot, a neveket meg nem lehet bemásolni.:S -
sztank
csendes tag
A TurboSIM és társai mennek HSDPA modemekkel is vagy csak telefonokkal?
-
tibi666
senior tag
samsung omniaval működik?
-
HT#^
csendes tag
Sziasztok esetleg ehez a telefonhoz jó lehet ? sagem my400v ??
-
(jan)
őstag
válasz
Borify Péter
üzenetére
én 3k-ért vettem

de eladhatom kicsit olcsóbban

-
(jan)
őstag
Van már olyan turbo sim ami müxik az ujjszoftveres Nokiákkal ?
és ha igen hol lehet kapni ?

-
FuckeR19
senior tag
Egy ilyen turbocuccom van, és egy trémobilos K800. A kis cucc segítségével akartam "átalakítani" pannonosá a telót de nem akar működni. Valami tippetek lenne?
Egy öreg pannonos (sárga) simmel próbáltam azzal nem ment, valaki mondta hogy a zöldekkel működik. Erről nincs valami tapasztalatotok? -
popely16
tag
Sziasztok !!
Valakinek működik az uj szoftveres (V 08.32) 5310 ese Turo Simmel ??
-
Dr. Oid
senior tag
sziasztok,
újabb problémába futottam: állítólag a 200-as drivertől fölfelé nem megy az E71-gyel a turbosim, illetve úgy általában az újabb Nokia-Symbian fw verziókkal. Ezt valaki meg tudja erősíteni, vagy cáfolni?
Kösz,
G -
Dr. Oid
senior tag
csókolom,
e71-ben szeretném ezt a remek terméket használni, megkérdeztem egy kedves boltos fiatalembertől, hogy lehet-e, ő azt mondta, hogy mivel ez e71-nek ilyen becsúsztatós sim foglalata van, ezért nem fér bele a turbosim a sim alá. na most ezzel szemben a neten sok helyen látható leírásokban pl az e51 támogatottnak van feltüntetve, aminek pont ugyanolyan csúsztatós érdekes sim aljzata van, mint az e71-nek. van itt valakinek tapasztalata az e71 plusz turbosim párosról, működik vele a függetlenítés?
előre is köszönöm,
erőccséget,
Bozodi elv -
janko87
csendes tag
sziasztok!
az lenne a problémám hogy vettem egy turbosimet(középen csippes nem vágásmentes) és működött is jól kb egy hétig és most nem talál hólózatot!t-mobilos a kártyám és vodás telóba használltam!a simememet átraktam egy független telóban és ott meg ledobál a hálózatról szóval gajjramennt a smem! eljáccotam ugyan ezt egy másik t-mobilos simmel és ugyan ezt csinájja!pannonos kártyát jól viszi! mért teszi tönnkre a t-mobilos simeket?vagy mi lehet a probléma?? -
Danecay
addikt
Én a minap Zsebszitől vásároltam egy fekete vágásmentes Turbo SIM-et. Nokia 6680-hoz kellett, ezért merültek fel bennem kétségek is mert több kompatibilitási listát is átnéztem, de ez a készülék nem igazán szerepet, de Zsebszi megnyugtatott, hogy ha esetleg nem működne, abban az esetben visszavásárolja, de szerencsére erre nem volt szükség, mert kézhez kaptam a kütyüt és működik

Köszönöm szépen!
-
SzalaiG
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azért kérdeztem, mert még csak nem is hallottam ilyenről, h nem kell faragni a sim-et.
-
-
SzalaiG
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hol lehet ilyet kapni?
-
-
SzalaiG
addikt
Mi az, h vágásmentes?
-
Patesz18
csendes tag
hello mindenki
végig olvasgattam a topicot és királynak találom a turbo SIM-et és be is ruházok eggyre. viszont lenne egy kérdésem: a fekete vágásmentes kártya nevében a vágásmentes az azt jelenti hogy nem kell megvagdosnom a SIM kártyámat? vagy minden turbo SIM-nél muszály belevágni a kártyámba? ez ami még nem tiszta számomra.
előre is thx a választ -
tukko1
aktív tag
Egy olyan problémám lenne, hogy van egy turbosimem, egy vodás telom, és egy pannos kártyám! és ha bekapcsolom nem talál hálózatot. Régen is volt ilyen de pár ki és be kapcsolás megoldotta a problémát és tökéletesen működött! a turbosim újraszoftverezése megoldaná a problémát?
-
marcy022
csendes tag
Nekem egy pár napos, új Nokia 6300-ám van, pannonos, és T-mobile-os sim-el szeretném használni.
megvan hozzá már a turbo sim-em is. (a narancssárga fajta, és a chip a sarkába van, ahol le kellett vágnom a simemből.)
Pinkódot elfogadja, minden ok, de nem talál hálózatot,illetve nincs térerő.

Mit tudok tenni?!
Segítsetek gyors légyszi!!!! -
zolikaDB
veterán
Hali mindenkinek!
Érdekelne, h előfizus vodás SE K660-al vagy Samsung L700-al megy-e az új chip-es turbo sim? T-mobile kártyát tennék bele! -
marcy022
csendes tag
Nekem egy pár napos, új Nokia 6300-ám van, pannonos, és T-mobile-os sim-el szeretném használni.
megvan hozzá már a turbo sim-em is. (a narancssárga fajta, és a chip a sarkába van, ahol le kellett vágnom a simemből.)
Pinkódot elfogadja, minden ok, de nem talál hálózatot,illetve nincs térerő.
Mit tudok tenni?!
Segítsetek gyors légyszi!!!! -
kusza
csendes tag
Kóddal lehet függetleníteni ezt a tipust?
-
Mérleg
csendes tag
Szia.Az egyik ismerősöm használja, nagyon bejön neki, mert telefonokkal foglalkozik és így ki tudja őket próbálni, minden nemű szoftveres beavatkozás nékül.Már kb 3-4 hónapja használja, ha illegális lenne, már be lenne mérve, és ülne a sitten.A neten rendelt, megkérdezzem tőlle, hogy mennyi és honnan és miként???

Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Videós, mozgóképes topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- World of Tanks - OFF topic
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Apple Pencil Pro, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Régi okostelefon tokok - 500 Ft/darab
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ezért kellett szervizbe vinni és tegnap kaptam vissza de most viszont nem müködik a kamerája
Azt hallottuk hogy ez hardver hiba nem szoftver hibája. Amugy az alap szoftvert rakták rá igy most kártyafüggetlen lett 

De viszont nem müködik rajta a fényképező...

csak aza gond h nem olcso
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)