Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bereczkiferi
csendes tag
-
THoMZoNE
tag
válasz
bereczkiferi
üzenetére
Nem nyírta ki a simed, csak nem találja a hálózatát, tedd be egy függetlenbe pl és manuálisan válaszd ki a szolgáltatót

-
bereczkiferi
csendes tag
Hello!tud valaki nekem információt adni arról hogy turbó simel használt t-mobilos Lg p350 me készülékkel akartam használni vodás kártyát de ki nyírt 2 símet is,de a telenoros kártyát egyből elfogadta!Miért lehet ez?
-
THoMZoNE
tag
Akkor csak cseréltesd ki a sim kártyád. Ha előfizus vagy, ingyen ki kellene cserélniük, ha le akarnak húzni, mondd azt, hogy akkor átviszed a számod másik szolgáltatóhoz. Végül ingyen kicserélik ( Nekünk bevált
), ha feltöltős, akkor viszont le kell vásárolni az összegét, ami lehet sim kártya feltöltés is, nem muszáj mindenféle felesleges kacatot venni... -
zolyee
tag
Helló!
Telenoros wildfire-t szeretnék voda hálózaton használni.
Berakom a turbo simet de hálózatra nem csatlakozik fel.
Beállitásokban csak gsm módra van állitva de semmi.
Megpróbáltam kézzel regisztrálni voda hálózatra de azt irja hogy nem lehet csatlakozni ehhez a hálózathoz próbálkozzak később....
Ötlet?
-
ZZotyo
csendes tag
válasz
adatfalo
üzenetére
Rakd át másik t-s vagy független telefonba és ott kerested meg vele a hálózatot! elsőre ott sem fogja megtalálni, de utána manuálisan a megkeresed működni fog!
Majd vissza a turbo sim-es telefonba és ott megint megkeresed a hálózatot és csatlakozni fog.Ennyi röviden legalábbis nekem így működött!
-
adatfalo
senior tag
válasz
THoMZoNE
üzenetére
Hello.
Azóta a mai nap már működött a telefonom, tudtam rajta fogadni hívást, viszont kaptam egy olyan infót, hogy állítsam gsm-re a hálózatot. ezekután elment a hálózat, csak segélyhívást tudok intézni. és ha a hálózatok keresésére megyek, akkor mind1ik mellett ottvan a piros áthúzott tábla és amikor próbálok csatlakozni, aztírja, hogy a sim kártya nem támogatja a hálózatot... megőrülök...
kellett nekem belenyúlni... valami ötlet? -
ZZotyo
csendes tag
Üdv. Most vettem egy Optimus 2x-et (telenor) meg turbo simet hozzá.
Jelenleg 2.2-es android van rajta. A hálózat jelző ikon maxon jobb felül de felette van egy kis "R" betű amit nem tudok hogy mi. Beállítottam a T-mobil net beállításait de semmi.Ez az első androidos telefonom ezt vegyétek figyelembe kérlek

Köszi a segítséget előre is!

-
adatfalo
senior tag
Hello.
Nemrég érkezett meg a SE Live with Walkman-em.(telenor-os) vettem hozzá egy turbosimet, mikor kicseréltem a kártyát, be is kapcsolt, megnéztem a telefon adatait és észleli, hogy mostmár T-mobil hálózaton vagyok, valamint a telefonszámomat is jól jelzi ki, viszont:
a mobilhálózat típusa: ismeretlen
mobilhálózat állapota: megszakírvaEzáltal nemt udok fogadni hívást, ha hívom magam akkor a hívott szám jelenleg nem elérhető...
Mitől lehet ez?
-
Acsifun
aktív tag
ZTE skate-hez kéne nekem turbo sim, müködik? 3g egyáltaln nem kell, telenoros SIM el szetetném használni ....9 éves a kártya
-
cserkész
tag
Még egy nagy kérdésem lenne.....valakinek a hirdetésében olvastam hogy flottás kártyával nem müködik. Ez lehetséges???
-
cserkész
tag
Üdv.
I8700 omnia 7-hez van müködő turbo sim?
-
begrimisu
aktív tag
nekem egy Samsung galexy s i9000-hez kellene turbó sim Tmobilos a teló van olyan turbó sim ami jó hozzá??? köszönöm a mielőbbi választ ettől függ a telefon megvásárlása!! köszi
-
Muki94
aktív tag
sziasztok!
Galaxy S (1)-be szeretnék turbo simet, a jelenlegi sim az T-mobile és van mobilnetem, szóval 3g mindenképpen kell.
(a sim egy hónapja van meg)
A telefon Telenoros, kb fél éves. Ettől függ, hogy megveszem-e.
Más módszert nem találtam a függetlenítésére, csak fizetőset, sok sok dollár fejében -
THoMZoNE
tag
Üdv! Nokia e72-vel kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy azzal 100% hogy ne fog menni, mert már az védett (2008.11 hó utáni) Sony Ericsson Satio-val kapcsolatban a vágásmentes turbosimet látom esélyesnek, bár a térerő ledobások a gyatra szolgáltató kiépítések miatt fordulhat elő. Az újabb kiadású vágásmentesekkel ez ritkábban fordulhat elő, saját telefonom használata esetében ezt tapasztaltam (Samsung S3100)
-
jena2
tag
Van e valakinek tapasztalata a sony ericsson satio-ban működik e a turbo sim?
Kilátásba került egy ilyen de tmobilos, én meg telenor, és nyitni nem tudják mert áll valami szerver. Symbianos a teló. Sokat olvasni hogy a turbo sim-től akad a teló eldobja a térerőt stb, mennyire lehet ennek valóságalapja?, én még nem használtam jó lenne tudni mielőtt beleugrok. Ugyan ez a kérdés a nokia E72vel is. -
Jugar
tag
Hali!
Tudtok olyan turbo sim-ről ami működne a függő T-mobilos HTC sensationnal? Használni szeretném Telenor vagy DJuice kártyával.
Esetleg ez a fajta?:
I-SMARTPHONE turbo sim.
Elméletileg itt van egy felsorolás.:
-
THoMZoNE
tag
válasz
deadwasher
üzenetére
Hali! Sajnos iOS 5 höz még nincs Gevey sim...
-
deadwasher
csendes tag
hali
iphone 3gs 5.0.1-eshez jo a turbo sim vagy a gevey sim?
elore is kösz a választ!
-
jtama
csendes tag
szisztok
rem tud vki segiteni, a helyzet a kovetkezo:
a htc wiildfire készulékembe (angliaban vásárolt Three hálozatos) beteszem a telenoros kártyám alá a turbo simet. első hivásig mukodik és utánna megszakad a kapcsolat a hálozattal.
a kérdésem az lenne, h mit tok csinálni h mukodjon normálisan ill mér van ez ?
köszönöm. -
shaggy
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy a Turbo Sim működik-e Samsung galaxy ace?
30-asként venném,de 20-as kártyával használnám.
Net minden ugyan úgy működni fog rajta?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
kelzsoca
félisten
válasz
Swiss_audio
üzenetére
Hát igen, én is inkább ezt ajánlom.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Swiss_audio
üzenetére
Szerintem inkább nem, mint igen, a 3G-t is valószínűleg el lehet felejteni, és az elavult hálózati kiépítésnek köszönhetően, szinte bárhol-bármikor előfordulhatnak jelvesztések, hálózateldobások, persze elképzelhető hogy rövid ideig azért működhet a történet, de a SE készülékek híresek a gyenge vételi teljesítményükről, tehát az ilyen dolgokra még érzékenyebbek, mint más készülékek.
-
THoMZoNE
tag
válasz
Swiss_audio
üzenetére
Sajnos nem tudok erre válaszolni, ki kellene próbálni.
-
válasz
Swiss_audio
üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék

-
Swiss_audio
tag
Az lenne a kérdésem, hogy a Turbo Sim működik-e Sony Ericsson Live with Walkmannel? 20-asként venném,de 30-as kártyával használnám.
Válaszotokat előre is köszönöm. -
soldi3r
veterán
hali!
b2710-es telóhoz létezik okosítás? -
gjoczi
csendes tag
Sziasztok !
Xperia Minihez /T-Mobil előfiz./ kellene Turbó sim.Működik vele,ha igen hol lehetne venni ?
üdv.
-
piki24
csendes tag
Sziasztok !
Nokia c5-00 t-mobilos, 3 honapos telot szeretnék használni telenoros kártyával.
Megoldhato e turbo sim-mel? Ha igen mennyibe kerül?
köszönöm -
begrimisu
aktív tag
sziasztok! A kérdésem a következő lenne kb 1ével ezelőtt használtam turbo simet egy x10 mini-hez de egy nap 4x 5x eldobta a hálózatot igy lemondtam a telefonról a kérdés az hogy van olyan turbo sim amivel normálisan tud működni?? köszi

-
Kennys20
csendes tag
Hello Sziasztok

Nagy segítségre lenne szükségem
Samsung Corby-m van és szeretném ha független lenne, csak
nemtudom hogy ezek a turbo simek jók-e hozzá ?
Előre is köszi
-
Bernath
tag
Sziasztok!
Van egy HTC Wildfire rootol telefonom--android 2.3-- s érdeklődnék,hogy melyik turbo sim kártya lenne jó hozzá? Nézegedtem van már 3 g is,s millió egy féle
Válaszokat előre is köszönöm! -
syl5
őstag
Sziasztok!
Vodafone-os LG GT400 Viewty Smile telefonnal mely Turbo Sim-ek működnek jól?
Igazából semmi extra nincs a telefonban, szerintem jónak kellene bele lennie bármelyeknek. -
fa48gy
csendes tag
Köszönöm a Turbót,és a gyorsaságot, Szépen múködik ! További jó munkát kívánok!!!
-
Attipaldi
csendes tag
Sziasztok! Én is segítséget kérek
Ahogy látom nem vagyok egyedül. Nem értek különösebben a telókhoz, de a használatával még elboldogulok. Egy SE X8-hoz keresnék Turbo SIM-et. Tudtok segíteni? Előre is köszönöm! 
-
Magar
csendes tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem, Samsung galaxy s2-vel működik a Turbosim?
-
fa48gy
csendes tag
Sziasztok ! Nagyon érdekelne a Turbó sim csak nem tudom hogyan juthatnék hozzá. Kérem aki tudja segítsen! Köszönöm ..
-
THoMZoNE
tag
válasz
mocsokfani
üzenetére
Bocs hogy ilyen nyers leszek, de hogy várod el tőlünk hogy segítsünk, ha a kérdésünkre hülyeségeket válaszolsz... Egyik kérdés az volt hogy írd már le, a vodafonos sim kártyád milyen tarifacsomagban van: - vitamax ( feltöltéses) - előfizetői (havonta kapod a csekket, vagy leemelik a számláról) - vagy céges előfizetői (annál gyakori a flotta dijcsomag -fidesz, mszp, bkv, brfk, taxi, Tesco, stb-) Kelzsoca meg azt kérdezte, hogy a turbosim amivel szerencsétlenkedsz, milyen típusú, (fekete színű vagy arany hogy néz ki stb...) Most már remélem, normális válaszokat kapunk tőled és így talán tudunk neked segíteni. Üdv
-
kelzsoca
félisten
válasz
mocsokfani
üzenetére
És milyen t.simet használsz hozzá?
-
THoMZoNE
tag
válasz
mocsokfani
üzenetére
Vodás simed milyen tarifacsomagban van?
-
kaller1
veterán
válasz
mocsokfani
üzenetére
Ettől bővebb infó kellene, mert a "nem ismeri fel a simet" ide kevés.
Mit ír ki a készülék pontosan? -
THoMZoNE
tag
válasz
mocsokfani
üzenetére
Flottás simet használsz? vagy milyen turbosimmel próbálkozol?
-
mocsokfani
csendes tag
van egy samsung i900 omniam nem ismer fel a sim-et mit lehet ilyenkor tenii??

-
THoMZoNE
tag
Hali nekem személyes tapasztalatom, hogy az x10 mini pro-t vágásmentessel tudom kezelni, problémamentesen. De majd PH nagyúr válaszol

-
FireFox1996
addikt
Lenne 1 kérdésem, hogy a Nokia N97-esemet szeretnék más kártyával is használni, akkor ki tudna segíteni ?

-
sammy88
csendes tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Szia! Több helyen is látom hogy az új telefonokon már nem működik a turbosim. Nekem egy telenor függő (android 2.1) SE xperia x10 minipro-ra való turbósim-re lett volna szükségem, de a legutóbbi forum hsz.-ok után ugyérzem ez lehet nem fog működni, így függetlenítenem kell.:S vesztem a garit. Mástémában, esetleg tudsz arról mondani valamit hogy a fügetlenítés után ha esetleg szüksége van rá az embernek akkor visszalehet függősíteni? Válaszod előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), ha feltöltős, akkor viszont le kell vásárolni az összegét, ami lehet sim kártya feltöltés is, nem muszáj mindenféle felesleges kacatot venni...
Ha a kiszemelt telefonban automatikus keresésre állítod, előtte, akkor nem kell újra keresni. Próbálkozhatsz 3G vel, de kb reménytelen sajnos. Ez kb tapasztalat...
valami javaslat?

Ahogy látom nem vagyok egyedül. Nem értek különösebben a telókhoz, de a használatával még elboldogulok. Egy SE X8-hoz keresnék Turbo SIM-et. Tudtok segíteni? Előre is köszönöm!