Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
frederick01
csendes tag
válasz
THoMZoNE
üzenetére
A SIM kártya 2008. októberi, a telefonnak meg van egy olyan idegesítő tulajdonsága, hogy minden újraindításnál alapértelmezetten WCDMA üzemmódba teszi magát, hiába volt "csak GSM" előtte beállítva. Miután elindult, kézzel átkapcsoltam GSM-re, de ugyanúgy nem tud csatlakozni a T-mobile hálózatra.
-
THoMZoNE
tag
válasz
frederick01
üzenetére
Üdv! Következőket kellene leellenőrizni: sim kártya kora, a telefont turbosimes beüzemelés előtt csak GSM módra állítottad e.
-
-
tomcsiga
csendes tag
Sziasztok!
Menni fog a vodás Samsung GT-S5830 (Galaxy Ace) telóval az új (pár napos) telenoros flottás SIM kártya? (Persze ezzel a turbo simmel kiegészítve.)
-
THoMZoNE
tag
válasz
lolchief70
üzenetére
Szia! Hogy rendesen legyen levágva. Sablon nincs, faragni / túlvágni meg nem lehet, mert nem lesz jó az illeszkedés. Igen annyi különbség van, mint amennyire különbözik 2 microsim vágó vágásvonala. Microsim adaptert meg nem szeretem, nem is találtam eddig igazán jót.
-
lolchief70
aktív tag
válasz
THoMZoNE
üzenetére
Köszi!
Te foglalkoztál/foglalkozol ilyesmivel?Ez a két microsim egy adapterben felkeltette érdeklődésem.
Technikailag ha T függő a telefon, de két T-s kártyát raknék bele működhet?
Az adapter úgy írják sim méretű lesz. Youtube-on láttam videót róla, HTC desire és más készüléknél ot faintul működött. -
THoMZoNE
tag
válasz
lolchief70
üzenetére
Szia! Sajnos itthon nincs rá nagy kereslet, igazából pl. én még nem is találkoztam ilyen 2in1 sim méretű adapterrel, csak a másik fajtával, ami nem mindegyik telefonhoz jó, mert nem biztos hogy mérete miatt befér.
-
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Magicsim vagy más Dualsim adapterrel?
Xperia ray-t szeretnék kétkártyásítani.
Hogy lehet kivitelezni?
Magicsim mindnet ígér többféle kiszereléssel 3G Hsdpa stb.
Igaz lehet?Üdv
-
yukker
csendes tag
Hello! Nekem három telefon közül ( Lg km900, Nokia e72, Sony Xperia Tipo) egyikkel sem talál teret, mi lehet a probléma? A segítségért előre is köszi!
-
pengeking
csendes tag
-
szhunor
tag
Üdv !
Samsung C3530 Telenor-os készülékhez milyen TurboSIM-et ajánlanátok ?
Van tapasztalat, hogy működik-e vele valamelyik típussal ?Köszönöm !
-
zolxer
csendes tag
Helo.
Egy kérdésem lenne mert kissé ködös a tudásom evvel kapcsolatba...
Egy Xperia S-t vásárlása előtt vagyok és turbósimes változatban szeretném használni mert t-s a gép és én voda vagyok.
Kérdés:
Létezik-e ilyen tsim?
Befolyásolhatja -e a teljesítményét ill. működését a telonak ez a megoldás? -
THoMZoNE
tag
válasz
pengeking
üzenetére
Üdv! Az alcatel telefonoknál nagyon változó, hogy melyikkel megy, általában az aranyszínű vágásos fajtával, de természetesen függ az oprendszer is tőle. Illetve ugye a vodafone egy minőségben velejéig romlott cég
Vagyis a 3G szolgáltatásról le kell tenni sajnos. Illetve ha flottás díjcsomagban van, akkor működni sem fog a turbosimmel. -
pengeking
csendes tag
Jó napot érdeklődnék, hogy ha Alcatel ot 995 telefont szeretnék és jelenleg Vodafonos vagyok akkor a Tmobilos, vagy a Telenoros készüléket könnyebb Turbó Simmel használmi, és ha lehet azzal, akkor melyik fajtát válasszam a Turbó Simek közül?
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
-
törölt tag
válasz
TheSCRiN
üzenetére
Kipróbáltam a domino kártyával magyar hálózaton működött.
Beleraktam egy nem MO-i kártyát és nem talált jelet ha meg manuálisan akartam rá csatlakozni akkor azt írta próbáljam később, mindegy volt hogy telenor, t-mobile, voda.
Szóval újabb telefonokon lehet hogy nem működik roaming-on.
A másik kártya egyébként 2 éves a dominó meg 2 hónapos.
Az még érdekes volt, hogy miután beleraktam a másik független telefonomba azzal sem akart 2G-n csatlakozni egy pár percig csak UMTS-re. -
TheSCRiN
csendes tag
Hello!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy roaming-on is működni fog ha ezzel "függetlenítek" ? -
THoMZoNE
tag
válasz
üzenetére
A turbosim nem terheli le a telefont, sőt, jobb is bizonyos esetekben, ha régi a sim,pl 3G könnyebben ráállítható mint az új fajta simekkel (természetesen a Vodafone simekre nem érvényes a 3G mert egy f.s) Illetve a régi simeknek alacsonyabb a biztonsági védelmük, tehát stabilabban is tud maradni a hálózaton, mint az újfajta.
-
törölt tag
Úgy néz ki bepróbálok egy feketét, de lenne pár kérdésem:
Újabb telefonoknál elég sok helyen olvastam, hogy célszerű kicseréltetni a sim kártyát ha 2 évesnél régebbi, mivel az újabbak már más programozásúak, kevesebb az energiaigényük, stb. és a telefonok is ilyenekhez készülnek.
A turbosim és a sim működése együtt nem terheli le túlzottan a telefont ?
Vagy a függetlenítő kártya csak a bekapcsolás és hálózatba jelentkezésig működik, utána "kikapcsol" ?Hosszabb távon nem rongálódhat tőle ?
Domino kártyám van, 2 hónapos. -
Zinyo86
csendes tag
Köszönöm a gyors választ!További szép napot!Üdv
-
Zinyo86
csendes tag
Üdv!Érdekelne hogy a turbo sim-mel lehetséges-e samsung galaxy s i9000-et függetleníteni?Előre is köszönöm a választ!Üdv
-
törölt tag
Hello!
Samsung Galaxy ace 2 i8160-al működik ?
-
MONTERO
csendes tag
válasz
THoMZoNE
üzenetére
Üdv!
Köszönöm megtisztelő válaszod, megértettem...persze ez nem vigasztal, mert így valószínű, hogy a SIM új kora miatt ez esetben pechem van...
tehát marad a függetlenítés, ami sajnos most még nem aktuális (voltam 3 helyen is megérdeklődni) mert ez év elején jelent meg ez a típus...de nem reménytelen a helyzet csak érdeklődni kell és van rá esély, hogy az év végére megszerzik a szoftvert amivel függetleníteni lehet.
Ja....a Vodafon 20.000 HUF minden további nélkül függetlenítené, hát kapják be...
-
THoMZoNE
tag
válasz
MONTERO
üzenetére
Szia! Köszönöm a megtisztelő kérdésedet
Jelen pillanatban úgy gondolom, hogy a Motorola Defy Mini XT 320 ugyanúgy függetleníthető turbosimmel, mint a sima Defy. Nos a flottás dolgokról ejtenék néhány szót és ezzel úgy gondolom, meg is kapod a választ. Vodafon flottás simmel 0% az esély a turbosimes használatra, t-mobilos flottával eddig még nem találkoztam, de ha esetleg volt is valaha ilyen, arról nem szóltak és eddig minen T-mobilos flottás simmel tudtam üzembe helyezni, Telenoros flottával pedig változó, de a legutóbbi tapaztalataim szerint azzal is rendesen megy. A 3G szolgáltatások a sim kártya korától függenek, régi kiadványú simekkel könnyebben csatlakozik, újabb fajtákkal vagy ledobja, vagy működik, vagy működik, de te tudsz kimenő hívást indítani, viszont téged nem érnek el. Remélem megtaláltad a választ, de ha mégsem, üzenj 
Üdv
THoMZoNE -
MONTERO
csendes tag
Üdvözletem!
Tisztelt THoMZoNE, arra szeretnék választ kapni, hogy Turbo Sim használta lehetséges-e Motorla Defy Mini XT 320 típusú készülék esetében? A készüléket Vodafon Vitamax SIM kártyával vásároltam, de flottás előfizetéses SIM kártyával használom amit 2 hete vettem mert az előző telefonomat ellopták és a hűségidő miatt csak feltöltőkártyás készüléket vehettem és persze az ellopott és letiltott előfizetéses SIM kártyát is plusz kemény 7000 HUF - ért pótolnom kellett. (1 év múlva jár le a hűségidő) Ha az előfizetésem lejár akkor egy jobb kondícióval szeretnék új szerződést kötni, akár másik szolgáltatónál. Ha a Turbo Sim nem megoldás akkor valószínűleg függetlenítenem kell a készüléket. Ezzel kapcsolatban is lenne egy amatőr kérdésem, mégpedig az, hogy hogyan és hol függetlenítsem? A Garancia nem igazán érdekel...Előre is köszönöm megtisztelő válaszod.
Ui. Remélem nem zagyváltam össze-vissza és érthetően fogalmaztam?

-
Nettyca
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!
Van egy Sony e x10 mini pro-m,sajnos t-mobilos..én meg telenoros vagyok!Tud valaki hozzá turbo sim-et? -
Adamka0524
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném kártyafüggetlenné tenni a Telenor One Touch (Alcatel OT-990) telefonom Turbo SIM-el(Telenorból->T-Mobile). Az lenne a kérdésem hogy melyik/milyen Turbo SIM-et vegyek?
Előre is köszönöm!
Üdv: Ádám. -
THoMZoNE
tag
válasz
bebebabaum
üzenetére
Szia! Sajnos erre sincs tapasztalat...
-
Attila_26
aktív tag
Csaosztok p990es optimushoz megoldás a turbo sim? thx
-
zsloti
senior tag
Sziasztok
T függő Alcatel OT-995 lehet Vodás kártyával használni ezzel a megoldással?
3g,mobilnet megy így?
Thx
zs -
bebebabaum
csendes tag
Smart 2 (Alcatel V 860) telefonhoz van működő turboSim? Vagy milyen függetlenítő megoldás vált be, ha valaki már megküzdött ezzel?
-
TheSCRiN
csendes tag
Hello!
Valakinek van tapasztalata, hogy az újabb sony telefonokkal működik e ?
Konkrétan xperia u-ra lennék kíváncsi.
-
L_YKing
addikt
Zte Bladbe müködik a turbo sim?

-
oba
addikt
Sziasztok!
Van egy telenor függő Nokia 6303 Classic mobilom. Vodás kártyával szeretném használni. Megoldható ez turbo sim -el?
Ha igen, tudnátok mondani egy emberkét aki árul ilyet? Vagy linket ahol árulják? (pm -be is akár).Köszi!
-
THoMZoNE
tag
válasz
v0r7eX-HUN
üzenetére
Szia!
T-mobil függő sosem lesz, max. T-mobillal is fogod tudni használni. Az Xperia telefonokhoz legjobban a fekete vágásmentes az ideális.
Üdv -
v0r7eX-HUN
csendes tag
Sziasztok.
A minap vettem egy Xperia Ray telefont, turbo sim kártyával szeretném T mobile függővé varázsolni, lehetséges? Melyik fajtával? Előre is köszönöm -
szilardd
csendes tag
Sziasztok,
Galaxy3-hoz milyen turbo sim jó?
-
hollarp
csendes tag
Helló! Nokia C6-00-t szeretnék kinyitni bármilyen módon
Turbo sim és szoftveres, tartós megoldás is jöhet. Miskolc környékén tudom vinni ha azonnal megoldható. Köszi! -
THoMZoNE
tag
válasz
bohaticsaba
üzenetére
Szia! Lehetséges, bár abban nem tudok segíteni, hogy melyik kártya lenne az ideális.
-
bohaticsaba
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, T-mobilos Htc One V -ből szeretnék Telenorost csinálni, lehetséges-e és milyen turbó simmel. Vagy van-e valaki aki megcsinálná.
Köszi -
egykettő
aktív tag
Sziasztok!
Tudok most venni valahol budapesten turbo simet a Tmobilos(feltöltőkártyás simmel használnám) samsung galaxy acem-hez?
előre is köszi a választ.
-
dakesz
csendes tag
Hali!
Tud valaki vmi infót arról,hogy Huawei Ascend G300 megy e turbo sim-el?
Vodás cuccost kéne T-re bírni ha lehet
Keresgéltem neten de nem találtam szinte semmit ami annyit jelent,hogy nem létezik ehhez a telóhoz vagy csak mindenki sz*rik leírni

Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vagyis a 3G szolgáltatásról le kell tenni sajnos. Illetve ha flottás díjcsomagban van, akkor működni sem fog a turbosimmel.

tehát marad a függetlenítés, ami sajnos most még nem aktuális (voltam 3 helyen is megérdeklődni) mert ez év elején jelent meg ez a típus...de nem reménytelen a helyzet csak érdeklődni kell és van rá esély, hogy az év végére megszerzik a szoftvert amivel függetleníteni lehet.