Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FuckeR19
senior tag
Valaki próbálta már HTC Hero-ban Tsimet?
-
Zoli0726
aktív tag
-
Zoli0726
aktív tag
nekem úgy tűnik, hogy az is számit, hogy mikor vetted a simet, azaz biztos van valami különbség közöttük, egy régi simmel próbáltam és azzal működött, de egy 2 éves simmel, már eldobta a hálózatot. mindkettő vodafone-os volt
-
Chris78
aktív tag
Sziasztok . 6234 -nél Sim tarto
ráhajtókás nem pedig becsúsztatós igy
a turbósim belefér vágás nélkül is . Ez
gond vagy mindenkép vágjam meg? -
gabor977
csendes tag
Sziasztok!
Galaxy S-sel működik a TurboSim? 3G is megy vele?
Ha nem, milyen megoldással lehet a 3G-t is elérhetővé tenni?
Köszi!
-
ktomek
aktív tag
Ha ez hasznos lehet, azóta megfigyeltem, hogy az esetek többségében akkor sz*rik be a Tsim az Xperia X8-cal, amikor mozgok nagyobb távolságokat. Pl. amikor autóval elhagyom Bpest-et, eddig 3-ból 3x elvesztette a térerőt.Gondolom köze lehet a cellák közti váltáshoz... Esetleg valami tipp? Valaki?

-
VBenc
tag
Hali.
Olyan kérdésem lenne hogy RBM2-be jó a turbo sim? Vodafonos kártyával szeretném használni. Várom a választ. Üdv -
Yadomaru
csendes tag
Hello valaki tudna segíteni T-Mobile Pulse-t hogy lehet kiütni vagy Turbo simet hol tudok hozzá szerezni ( függetleníteni szeretném) pls Pü-t aki tud segíteni
-
Chris78
aktív tag
Sziasztok . Vodás 6234- et szeretnék
függetlenite Pls help
-
franczi
csendes tag
Sziasztok!
Nokia E52 ( T-mobil ) Függetlenítésére tud valaki megoldást? -
beci
őstag
Sziasztok.
T-mobilos Nokia E52-be keresnék turbo simet.
Tudna valaki? -
draco31
veterán
Hello!
Nekem van egy Benq-Siemens EF81, mindenhol ott van a listán, hogy támogatja. Összeragasztottam a sim-el cellux-al, az érintkezőkre nem került ragasztó. Mégsem akar menni. Csak folyamatosan a bekapcsolási animációt ismételgeti a telefon. Egyébként 20-as, én meg 70-es.
Más telefonnal 20-as alcatel s211-el működik így a 70-es kártyám.
Mi lehet a hiba? -
waporka
tag
nekem is van turbo simem 2000ért vettem szerintem minden pénzt megért! bármikor tudom használni ha egy telefont kiakarok használni. nagyon hasznos egy találmány az fix. bár a függetlenitő biznisznek eléggé betett, még szerencse hogy nem ezzel foglalkozok

-
-
ktomek
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Kösz a választ, egyébként éppen ma kaptam meg az új (sajna szintén Telenor-os) sim kártyámat. Kivágtam, betettem, PIN-kód, nincs hálózat.
Ezt még nem volt alkalmam betenni másik készülékbe, és 1220.... de estére már többet tudok. Reméltem, h mivel ez vadiúj sim (máshogy is néz ki a fém része), talán más lesz a helyzet. Eddig nem.
-
kelzsoca
félisten
Mivel a chip tőlem van, ezért leírom:
Számos oka lehet hogy így problémázik a telefon+sim+chip.
Többen is vittek ehhez a készülékhez ebből a chipből és másnál nem jelentkeznek ilyen anomáliák.
Privit küldtem.
(#1168) gibae
A telefon szoftvere így kezeli le az idegen SIM kártyát.
-
gibae
csendes tag
Sziasztok!
A Tsim-et egy pannonos Samsung Champ-ba tettem be. T-mobilossá varázsolta, de megjelent felül egy piros R btű. Mit jelent ez? Amúgy minden működik, csak nem tudom mi ez a piros R betű!
Köszönöm a segítséget! -
ktomek
aktív tag
Az [link] írásom valóban így van, de a lényegesebb [link] "egyszer volt Budán kutyavásár" tipikus esete.

Sajnos csak annak tudom ajánlani a Tsim megoldást Xperia X8-cal, akinek van egy másik telefonja, amibe akár naponta(!) át tudja tenni a kártyáját pár másodpercre. Van, amikor egy hétig nem jelentkezik a probléma, de van, amikor egy napon belül 2x. (ja, a telóm T-mobile-os, a kártyám benne Telenor. más szolgáltatóknál talán máshogy van)

-
Entryy
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a Desire HD működik e turbo simmel?
Előre is köszönöm!
-
Kurik
tag
Van amikor egy hívás után még nem lesz jó...

Én onnan tudtam szokni hogy mikor jó, ha beleteszem a sim-et (persze be is kapcsolom a telefont
) megkapom a szolgáltatótól az sms-eket hogy még nem voltam elérhető kikeresett, azután már mindig megy... (igen ez van amikor egyből bekapcsoláskor jön, de volt már olyan hogy kb. 20 perc volt
)én a kérdésednél nem foglalok állást...

-
ktomek
aktív tag
Nekem Xperia X8-cal szokott elmenni néha a hálózat (pl. ma, amikor külföldön voltam)...vagy kikapcsolás után nem talál vissza a Telenor-hoz. Bevált a javasolt "másik telefonba tevés, majd híváskezd., majd vissza tsim-estől"... de ma csak egy óráig volt hajlandó működni ez a megoldás.
Átváltottam csak GSM-ről WCDMA-ra, a hálózatkeresést pedig kéziről (annak ellenére, hogy mindhárom szolgáltató mellett áthúzott, piros kör van) automatikusra, és sikeresen regisztrált a Telenor hálózaton. Hívni is tudok, minden faszának tűnik.A kérdésem az, hogy ez attól javult meg, amit csináltam, vagy pusztán véletlen? Sajna nem értek a mobiltelefóniához.

-
kelzsoca
félisten
válasz
kisbalogh87
üzenetére
Lecserélni a telefont mert nem fog menni turbosimmel.
-
batabe
senior tag
Sziasztok,
htc desire vs turbo sim vannak már tapasztalatok?
akinek van valami ötlete, dobjon lécci egy püt.
köszi
-
kisbalogh87
csendes tag
Hali!
vettem a nokia e71-es t-mobilos telómba vágásmentes turbo sim-et, de nem tudtam belerakni. ezért kivágtam a sim sarkát, így bement.
A telefon felismeri a kártyát, de nem talállja a vodás hálózatot.
mit tudok csinállni , hogy működjön?
előre is kösz a segítséget! -
mz8
csendes tag
Sziasztok , Samsung GT-S5620 -vel működik a kártya?
-
ati1968
csendes tag
Vodafone 845-tel nem megy. Illetve instabil . Nem segit rajta sem a 2G se semmi más. Ez az én tapasztalatom.
-
Jocker
csendes tag
Sziasztok!
Kilátásban van egy SE Xperia X10.
T-Mobil függő. Vodás kártyát szeretnék bele rakni. Kivitelezhető-e a dolog t. sim-mel?
Előre is köszi a választ. -
bono77
csendes tag
Sziasztok!
Vodás 5230-hoz keresek t.-simet. Olvastam itt többen is árultok. Budapesti átvétel érdekelne.
Köszi: bono77 -
Tyba
csendes tag
Ez működik Acer Liquid E tiposú telón? Elöre is kösz a választ!
-
tolts.hu
őstag
ez működik vele, nem tudja valaki?
samsung shark gt s5350
-
RexpecT
addikt
Lenne egy problémám:
TurboSimmel használom a Voda 845-ömet, és valami miatt én tudok hívni, de ha engem akarnak akkor a postafiókom jelentkezik! Kiszedtem a Sim-et, és másik telórol hívtam és engem is hívtak de nem javult meg...Ötlet? -
Opravel
csendes tag
Motorola Defy-vel működik?
-
kelzsoca
félisten
válasz
Krissz1984
üzenetére
Elvileg mennie kellene.
(#1136) Kurik
Pontosan ezt csináld:
A SIM-et vedd ki a készülékből, és csak a SIM-et tedd be egy olyan függő vagy független készülékbe, indíts róla egy hívást (lehet ingyenes is) majd tedd vissza a t.simmel a problémás készülékbe.
Ez után mennie kell újra.
-
Kurik
tag
Van egy problémám...
Ment a Wildfire-m máig turbosim-mel nem tudom miért de tatabánya után ott a dobok völgyek között szétkapcsolt és most nem kapcsolódik vissza...ötletetek van?nekem egy van: Ha visszateszek bele egy olyan kártyát amilyen a telefon elindítom vele majd vissza az én kártyámat tsimmel megspékelve? szerintetek? mert akkor szerzek egy vodáskártyát

előre is kösz

-
Krissz1984
csendes tag
Helló!
Htc Desire Telenorossal működne?
Esetleges frissítés után is?
Előre is köszi!
-
dedra
csendes tag
Üdv mindekinek
Lenne egy problémám a turbo simmel , egy nokia 5200-al használtam, miden rendben ment addig amíg nem frissítettem a softwerét. Most is elfogadja a sim kódot de nincs hálózatom.
Mi lehet a gond és kezelhető-e? -
mazsi01
csendes tag
Nokia c3-nál nincs térerőm a turbosim használata mellett mit tegyek?
-
Krissz1984
csendes tag
Sziasztok!
Nokia 3120 classic, vodás, 27.05.08-as szofttal, Német Base (T-mobile) kártyával menne?
Vágásmentes kéne, mert céges kártya!
Üdv!
-
kpal
nagyúr
Érdeklődnék ez a Turbo cucc mükszik N95 8Gb-al is és nem kell ugye meg vágni a simkarit hozzá ?
-
kiseper
tag
Sziasztok.
Érdeklődnék hogy Sony Ericson Xperia X8-al működik e a turbosoim?
Válaszotokat előre is köszönöm
Boldog Ünnepeket
-
kekoma77
csendes tag
válasz
jackbacsi87
üzenetére
Igen nekem is ez a problémám, nem jó hozzá a turbó sim!

-
TCRSH
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy vodafone-függő LG GT540-es telefon smart sim-mel. Eddig teljesen jól működött a t-mobilos kártyámmal, azonban ma reggel óta csak vészhívás elérhető. Nem tudok manuálisan csatlakozni egy hálózathoz se. SIM és egyéb dolgok ki-behelyezése megtörtént, teló reset is megvolt... Valakinek van ötlete a probléma megoldására? Előre is köszönöm!
-
Tálydi
senior tag
Sziasztok!
Olvastam, hogy 5800 val nem nagyon megy a turbo sim (tényleg nem, 2vel is próóbáltam). Milyen megoldást tudnátok ajánlani a függetlenítésre, hogy a garancia is megmaradjon?

Köszi

-
Jocy052
csendes tag
Hy!
Samsung s3650 Corbyval működik??? -
oszy
veterán
Sziasztok!
Szeretném elcserélni a Nokia 5800 telefonomat Nokia E52-re, de sajnos amit felajánlottak helyette az trémobilos. Van rá már megoldás, h Telenoros legyen?

-
Kurik
tag
ha érdekel valakit az a lényeg meg bírtam csinálni turbo simmel a wildfire-t
1. frissíted szoftver 2.2
2. gsm modra rakodés mükszik is

-
Kurik
tag
hm... át tettem...de felhozza hogy válasszak hálózatot de egyiket se fogadja el, mert az írja hogy a "Te sim-kártyáddal nem elérhető nekem ez a kapcsolat"...

de ment még amikor megvettem... ez mitől lehet? nem érintkezik rendesen a turbo sim meg a sima sim?mert kértem kölcsön most egy vodás kártyát ott is felhozza hogy válasszak de ott a vodásat elfogadja
ha beteszem a vodás alá a turbot akkor mi fog történni? kipróbálom 
vagy valakinek még valami ötlet vagy csak én vagyok béna?

-
Kurik
tag
Sziasztok!
HTC Wildfire-t ma megvettem vodafonos én t-mobile kártyával szeretném használni...
Turbo Simet beleraktam el is indult, bekérte a kódot felcsatlakozott(hsdpa) a hálózatra is de nem teljesen... mert a kijelzőn a jelerősség mellet egy "R" betű jelent meg és nem engedett telefonálni se sms, semmi...

Nekem ez az ötletem támadt: Hogy a Turbo Sim csak 3G alatt megy ugye? (nem tudom hogy a hsdpa frekvenciába fölötte van-e?
) És lehet hogy csak át kellet volna állítani gsm módra?Most már még rosszabb a helyzet... Nyomtam egy gyári visszaállítás (a volt tulaj képei letörlésért, meg telefon szám meg ilyesmi...) kéri a kódot... megadom...utána nem csatlakozik...?
ötletetek van?

( köszi a válaszokat
)ui.: ha van még kérdezni való ami segíthetne válaszolok

-
Hanussen
csendes tag
Kollégák, Telenor (Pannon) lockolt E52-esre keresek valamilyen olcsó és gyors unlock megoldást. Turbo SIM-el működne a dolog? Ha igen melyikkel, mert látom több tipus is van a piacon. (V1, V2, stb.)
-
Kurik
tag
Hellosztok!
HTC Wildfire-t szeretnék turbo sim-mel függetlenné tenni esélyem?

Köszi a Választ előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- ÚJ MagPower Pro 10000mAh MagSafe Powerbank I 20W Fast Charge I 2 év garancia! I Foxpost
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Samsung s23 tokok
- Benlera Smart Tag Schlüsselfinder im 4er-Pack iOS rendszerhez
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) megkapom a szolgáltatótól az sms-eket hogy még nem voltam elérhető kikeresett, azután már mindig megy... (igen ez van amikor egyből bekapcsoláskor jön, de volt már olyan hogy kb. 20 perc volt