- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaller1
veterán
válasz
Viktor0610 #694 üzenetére
Valóban,sz sw frissítés nagy bolondja a dolognak,és nem csak ennél a készüléknél.
-
zsebszi
tag
válasz
Viktor0610 #656 üzenetére
Szia!
Elvileg működik vele, de a sim kártyád szerintem öreg.
üdv
-
lufinger
csendes tag
válasz
Viktor0610 #578 üzenetére
miért? nem lehet megcsinálni vele?
-
SzalaiG
addikt
válasz
Viktor0610 #525 üzenetére
Azért kérdeztem, mert még csak nem is hallottam ilyenről, h nem kell faragni a sim-et.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Viktor0610 #523 üzenetére
Hol lehet ilyet kapni?
-
kelzsoca
félisten
válasz
Viktor0610 #403 üzenetére
Igen, igazad van
gjfst
A turbosim nem tárol adatot
-
niti
aktív tag
válasz
Viktor0610 #403 üzenetére
De ha egyébként működik a SIM kártya, akkor is kicserélik neki?
-
Olcsi
senior tag
válasz
Viktor0610 #399 üzenetére
És, ha elveszettnek nyilvánítjuk a kártyát? ;) Gondolom akkor is 3600 ft... Ugye?
A pannonnál hivatalosan mi ilyenkor az eljárás? az ügyintéző hivatalosan, ha bemutatok neki egy vágott kártyát, akkor kicserélheti ingyen? Tehát ezt mondjuk, ha jóindulatú az eladó, akkor lerendezheti így? -
Olcsi
senior tag
válasz
Viktor0610 #397 üzenetére
Milyen feltételekkel adnak új kártyát, vagy hogyan lenne érdemes tálalni ezt a dolgot? Gondolom nem nagyon szeretik, ha egy leszabott sim-et viszek vissza, hogy adjanak újat... Anyagi vonzata van a dolognak?
-
bodom87
tag
válasz
Viktor0610 #381 üzenetére
én úgy tudom 3 munkanapon belül vissza kell venniük. a mind1 hogy mi okból
-
nemma
addikt
válasz
Viktor0610 #322 üzenetére
Nagyszerű, akkor ha vennék egy telót Angliában, akkor ezzel tudnám itthon használni? Szpuer! Köszi
-
Timocicu
senior tag
válasz
Viktor0610 #294 üzenetére
Mármint az összes MMS beállítást? Mert ugye 3 hónapig T-mobilosan használtam , amíg nyomon követik
Így érted? Ezután kérjem le újból a beállításokat? Nem lesz gond, ha benne van a Turbo SIM? Csak nem,nem? Hiszen az Ő Sim kártyájukkal szeretném használni
Köszönöm a választ!
-
bob011
aktív tag
válasz
Viktor0610 #285 üzenetére
Igen, ez már felvetődött bennem is. Meg is próbáltam "kézzel" beállítani, csak úgy nem kerül be a hálózati beállítás a kiválasztható MMS beállítások közé. Amiket beállított azok viszont szerintem jók( a vodafone oldalain lévő adatok alapján).
De ez már tényleg inkább Motorola V3xx gond. Reméltem hátha valaki ilyen felállásban használja a kártyát és van megoldása a helyzetre.
ui.: ha nem tetszene ennyire a V3xx már vettem volna egy független telót régen... ; mellesleg nem értem mi értelme ilyen nyomott áron adni a jobbnál jobb telókat
(pl. D900i, V3xx, u600 stb.) - csak ingerli a legtöbb embert, hogy egy jó teló bagóért és pont nem T-mob-os
A legtöbben emiatt nem is lesznek, mint a turboSIM "sikere" is mutatja; meg a függetlenítéssel foglalkozók léte is... -
coyote55
őstag
válasz
Viktor0610 #274 üzenetére
Válogatni kell, mert más a programja annak az IC-nek, amelyiket pl. egy SE K800-ba teszel, és más egy Nokia telefonba való IC-nek!
Adott telefontípusnál is vannak alváltozatok, attól függően, milyen szolgáltató SIM kártyájával akarod használni. Tehát minimális eltérés van, de van! -
coyote55
őstag
válasz
Viktor0610 #272 üzenetére
Nem, rosszul érted.
Ha egyszer egy jól programozott TurboSIM kerül a SIM alá, onnan már korrektül dolgozik, csak a megfelelő IC-t kell kiválasztani.
Válogatni kell, ennyi az egész -
kavicssli
addikt
válasz
Viktor0610 #262 üzenetére
Mi van? erről nem tudok semmit!
Most nem mindegy milyen kártyával használom? Milyen világban élünk!?
Na most elbizonytalanitottatok!De most a T*s SIMnek kell állandóan benne lenni az U600 ba?
...és ha én a SIMet más telóba akarom belerakni mert van otthon jópár régi teló amibe beleraknám 'oszt jóvan!
Előre is köszönöm!
Mellesleg ez a szerződésbe levan írva valahol hogy visszaveszik a telót?tegyük fel és ha én most szoftot frissitenék rajta és elmenne a gari? -
Timocicu
senior tag
válasz
Viktor0610 #262 üzenetére
Pont erre céloztam neki én is!
Az első 3 hónapig tuti, hogy szemmel tartják a készüléket!
-
kavicssli
addikt
válasz
Viktor0610 #257 üzenetére
legolcsóbb helyen ahol néztem 39900ft! MM
Gondolom webshopba 35k + pk!?
ha tévednék sorry
és T-s akcióba 24.990 volt! Mellesleg pénz az nagy úr és 2db-nál a különbözet sem 5000ft -
Kryczek
aktív tag
válasz
Viktor0610 #226 üzenetére
az hogy nagyon lebutitják egyik másik készüléket. és igaz, valóban nem veszem meg. nem is kötelező.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Viktor0610 #203 üzenetére
nekem azt mondták a pannonnál ingyenes a kártyacsere
-
PluToN1uM
csendes tag
válasz
Viktor0610 #203 üzenetére
Kösz a választ!.
és szerinted ez megoldaná a problémámat ? -
coyote55
őstag
válasz
Viktor0610 #168 üzenetére
Nekem is van tartalék telefonom, félévente egyszer van bekapcsolva, egyébként fiókban lakik, akksi nélkül. Ez is elég ritkán jelentkezik fel a hálózatra
-
megyeri
tag
válasz
Viktor0610 #168 üzenetére
Erre jó példa, mikor egyik nyáron öcsém csobbant eggyet a haver hétvégi háza mögötti stégről egy Körös holtágba, és megtalálta az iszapban a haver 8210-es Nokiáját, amit egy évvel korábban beleejtett a vízbe a stégről... Na az jól eltűnt a listáról!
-
Timocicu
senior tag
válasz
Viktor0610 #54 üzenetére
Igen,igen! Ezzel az oldalával is jó tisztában lenni.Mivel ez legális dolog tudtommal,vajon mit tesznek ellene majd a szolgáltatók?
Egyáltalán tudnak majd tenni?
De gondolom ez sem egyik napról a másikra történik majd.
-
kaller1
veterán
válasz
Viktor0610 #54 üzenetére
Ha jól láttam az oldalt,akkor konkrétan iphone-ról van szó.Az amúgy is nyűgös kategóriába tartozik.Eddigi tapasztalataim szerint a turbo sim bb5-ös és dct4+ Nokiákban atomstabil.
-
Timocicu
senior tag
válasz
Viktor0610 #44 üzenetére
Megnyugodtam,köszönöm.
Elvégre közös célt szolgál szvsz.
-
zsebszi
tag
válasz
Viktor0610 #37 üzenetére
Nekem is, csak olyat nehezen lehet szerezni.
-
Timocicu
senior tag
válasz
Viktor0610 #19 üzenetére
Még én sem láttam senkinél ,hogy illegális volna!
-
doc
nagyúr
válasz
Viktor0610 #12 üzenetére
ó, köszi!
mondjuk ez nekem is eszembe juthatott volna -
Timocicu
senior tag
válasz
Viktor0610 #12 üzenetére
Kinek mit ér meg!
Több áron is van fent.Még az itt-nél olcsobban is,de van aki a dupláját is akarja érte kérni
-
Pompi
nagyúr
válasz
Viktor0610 #12 üzenetére
Vagy akár a mobilarénás aprók között
ja most látom, te is linkeltél egy ilyet, csak elsőre nem szúrtam ki, hogy két linked van
-
Jofi81
őstag
válasz
Viktor0610 #6 üzenetére
Elolvastam, sőt a képet is megnéztem. Láttam, hogy függetlenít, de mivel valami programozásról is volt szó, nem tudtam, hogy konkrétan ez a célja. Ezért kérdeztem meg.
Timocicu: Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- 3 db Samsung Galaxy S24 Ultra telefontok
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest