- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
THoMZoNE
tag
Helló! Igen működik
Minden Nokiás tulajdonosnak szól...mielőtt hosszan leírná kérdését, ellenőrizze le a telefonján lévő szoftvert legyen szíves: *#0000# és tudni fogja, hogy van e értelme megkérdezni, vagy sem. Amelyiknek a szoftvere 2008.11. hó utáni, az már NEM JÓ!
Boldog Húsvétot!THoMZoNE
-
THoMZoNE
tag
Hohó! Megálló! Akkor következzék egy kis felvilágosítás
Kezdjük ott, hogy minden androidos telefonnál létezik beállítás, hogy éppen milyen üzemmódban szeretnéd használni:
- csak GSM
- GSM / WCDMA
- csak WCDMA (3G)Az, hogy van külön olyan funkció hogy csak 2G használata, az önmagában nem elég...
Nem kell másik telefont állandóan magaddal cipelned, ha először is így állítod be a hálózati üzemmódot (csak GSM). A problémádat olvasva megállapítható, hogy sajnos neked a 3G nem fog menni, tehát a következő a lényeg:
Jelenlegi állapotban állítsd át a hálózati üzemmódot csak GSM re, igazából a csak 2G használata gombnak nem nagyon látom értelmét, de azt is pipálhatod, ha jelen pillanatban nem működik a simed, akkor vedd ki, másik telefonba be, ott kap egy rendes IMSI azonoítót, megtalálja a hálózatát. Kiveszed, berakod a turbosimes telefonodba, bekapcsolod és whoáláHa ezek után is ledobná, akkor feltételezem, hogy nem a megfelelő turbosimet kaptad /tudod van fekete ill. arany színű/ ez samsungnál típusonként is változhat, hogy melyik kártya stabilabb a telefonodhoz
Remélem ez a kis segítség már kielégíti problémádu.i. Feltöltős, családi előfizetős, kis céges előfizetős sim kártyákkal gond nélkül kell menjen, flottás csomag esetén telenorosoknál pár napig/hétig bírja, vodás flottásnál 10mp - 5 percig utána ledobja...
Üdv
THoMZoNE.NeT -
Malacka
csendes tag
Szia!
Jelenleg müködik-de először is ment, mindenféle beállítás nélkül- első nap.Aztán egyszercsak elhagyta a hálózatot- nem lehetett telefonálni.Kiszedtem a kártyát beleraktam egy másikat, mert azt hittem a készülék ment tönkre, vagy a i-smartsim.Mivel a másikban ment visszaraktam.Újra müködött is.Másnap is ment.Harmadnap telefont cseréltettünk, mert csomószor nem volt térerő, radásul szakadozott a vonal, mivel így belefértünk a 3nap azonnali cserével.Hazaérve belement a Telenoros kártya és látszólag semmi gond nem volt.Reggel kb 9-10óráig.Onnétól kezdve délig nem voltam elérhető és hívni sem tudtam.Akármit csináltam nem ment.Viszont nem is volt nálam másik készülék...
Aztán tegnap éjjel találtam meg ezt a forumot.Átállítottam azt a 2G opciót, illetve probáltam kézire állítani a hálózatot, de az nem ment!Miután átálítottam újra is indítottam, de akkor sem müködött a kártya!Aztán vettem ki, beleraktam egy másik -független- készülékbe amibe természtesen müködött.Itt is átállítottam-itt már volt csak gsm beállítás.Visszaraktam a Samsung Galaxy Y-ba és ott végre müködni kezdett.
Most megy, de én már két héten belül nem nyilatkozom, mert bizony azt látom, hogy jobb a régi telefont is magammal cipelnem, mert bizony ha mégis eldobná magát csak a Galaxy Y nal nem tudom megoldani, hogy elérhető legyek.Még annyi, hogy próbáltam a hibát újra létrehozni, az Galaxy Y-ba visszaállítottam, hogy ne 2G legyen de továbbra is élt a kártya.Hiába indítottam újra akkor is.Ki már nem vettem a másik telefonba nem raktam át.Visszaállítottam a 2Gre és újraínditottam.Ma reggel még megy...
-
ktomek
aktív tag
Na, az lett a vége, hogy lecseréltem a T-mobile-os X8-am, egy Telenorosra. Egy szenvedés volt a TurboSim-es megoldás. (Telenor kártyát próbáltam használni vele)
Nem akarok üzletet rontani, tudom,hogy sok embernek működik. Ez csak a személyes tapasztalatom, amivel szeretném felhívni a figyelmét a kockázatra annak, aki ilyesmibe vág. -
kelzsoca
félisten
Látom nem érted, nem azzal van gond hogy vittek -e vagy sem, hanem hogy milyen környezetbe kerül be a chip.
Ha azt mondom 10 esetből 2 esetben probléma volt, és a másik 8 helyen meg gond nélkül működik a chip, akkor szépen látszik, hogy vannak befolyásoló tényezők, pl:
Telefon, telefon szoftvere, SIM kártya állapota, kora, stb..
Tehát, vittek már hozzá volt akinél ment és volt ahol nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Gamevice kontroller - iPad mini
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest