- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
chocolatte
csendes tag
válasz
THoMZoNE #1589 üzenetére
Szia! Köszönöm a gyors választ, hálás vagyok érte! Mostmár csak annyit szeretnék tudni, hogy mennyiért és kitől tudom megvásárolni. Hardveraprozzak? Vagy esetleg te is forgalmazod? És kb mennyi idő mire kézbevehetem? Bocsi, lehet, hogy off a hozzászólásom de nem volt időm végigolvasni a teljes fórumbejegyzést
-
chocolatte
csendes tag
Még csak annyit, hogy sem 3G, sem 3.5G-t nem akarok vele használni, nekem megfelel a wifi is
Szóval ez nem kritérium.
Köszi előre is mégegyszer -
chocolatte
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Telenoros Sony Ericsson Xperia Mini Prot, amit T-mobileos SIM-mel szeretnék használni. Kérdésem az lenne, hogy megy-e turbosimmel, és ha megy akkor melyik gyártót válasszam? Többféle is létezik, nem akarok gagyit rendelni.
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest