- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
válasz
csabulaxi #17619 üzenetére
Nem, nem viccből írtam, megnyugtatlak hogy komolyan gondoltam, egyébként ilyen nehéz azt felfogni, hogy holt idény!!!
Mindig jó volt HOLT IDÉNYben, munka után ide benézni, olvasgatni a neked nem tetsző poénokat, esetleg képeket, híreket, most ezt a szíved szerint megszüntetnéd!
Bravó!
Amit írtak mások is, hogy Feri nagyon sokat tett ezért a topicért, ellentétben veled és az többi hurrogóval!
Plusz mint írtam, Gyuri monologjai is tetszettek. -
monti0222w
addikt
válasz
csabulaxi #17616 üzenetére
Szerintem ez a Game of Thrones sorozat topic, és elfér benne minden ami vele kapcsolatos, pláne holtidényben!
Nem is értem ezt, ha vége a sorozatnak és kílett ezzel kapcsolatban dumálva minden, általában a nagy többség elhagyta, hanyagolja a topicot, akkor tényleg nem mindegy ki mit ír ide? -
Kotomicuki
senior tag
válasz
csabulaxi #13510 üzenetére
Hihetetlen, hogy milyen múltja van "Pycelle-nek".
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest