- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee89
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #18873 üzenetére
köszönöm.
Zoleee -
Szabest
tag
válasz
Intruder2k5 #18836 üzenetére
fogadnék egyet ha nem kell....bár 3ból még lehet választani is tudnék...
-
Szabest
tag
válasz
Intruder2k5 #18820 üzenetére
Mondom h olyat ami nem fizetős!
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Intruder2k5 #18824 üzenetére
Hi!
A dyndns.org-ról én sem kapok ilyet, ott 2 címem van regisztrálva. De a no-ip nem fogadja sajnos a force update-okat, mondván nem változott az ip cím.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Intruder2k5 #18820 üzenetére
Hi!
A no-ip.com-on van valami lehetőség arra, hogy az update-ot akkor is fogadja, ha nem változott az ip cím? Mert nekem nem változik és így kapom az email-t havonta, hogy le fog járni. Az update url-en ilyen esetben csak annyit ad vissza, hogy nochg.
-
Almadovar
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #18799 üzenetére
A megtévesztés végett adtam ezt neki
, ill. a notebook-m asus.
-
vzoli1987
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #18801 üzenetére
egyébként ezt a hibát dobja ki szerintem kernel lesz.:
Collected errors:
* satisfy_dependencies_for: Cannot satisfy the following dependencies for kmod-fs-nfs:
* kernel (= 2.6.39.4-1) *
* opkg_install_cmd: Cannot install package kmod-fs-nfs.próbáljam az rc6-t esetleg? ja amúgy a cifs csomagot sem rakja fel szintén kernel miatt
-
vzoli1987
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #18797 üzenetére
így néz ki kézzel indítottam elvileg
/mnt 192.168.1.1(rw,sync,no_subtree_check)
a portmapnál ezt dobja ki.:/etc/rc.common: line 78: service_start: not found
-
vzoli1987
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #18795 üzenetére
hát ez ok én végigbogarásztam de semmi még
extrootolva vagyok ext4-ben
-
PistiSan
addikt
válasz
Intruder2k5 #18726 üzenetére
Már nagyon álmos vagyok ehhez, és azt olvasom hogy 3-400gb-ot nem 5 perc lesz végig ellenőrizni.
holnap megpróbálom live cd-vel gépen, közben látom a fórumodon volt erről szó, itt nem volt adatvesztés, remélhetőleg itt sem lesz.
Ha esetleg gond lesz vele akkor az oldalon leírtak alapján indulok el, "Válasz #258" hozzászólása alapján.
Holnap jelentkezem, köszönöm a gyors reagálást mindkettőtöktől. -
dni
őstag
válasz
Intruder2k5 #18703 üzenetére
Köszönöm, "N" -es wifi teljesítménnyel kapcsolatban mik a tapasztalatok? A legújabb verzióval is stabil és gyors a kapcsolat?
-
Tamy
őstag
válasz
Intruder2k5 #18650 üzenetére
Persze, de ki tudja a telefonja mennyire EU standard, ... mint látható nem az.
-
Tamy
őstag
válasz
Intruder2k5 #18648 üzenetére
Nem tudom mennyire standard, de nálam a routeren csak 11-ig van (US alatt).
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Intruder2k5 #18639 üzenetére
Igen, itt ülök előtte jó ha fél méter van a router és a telefon között.
Titkosítást már kikapcsoltam, de úgysem találta meg.
Elég bosszantó, hogy azért megveszi az ember a telefont, hogy majd erről is tud netezni erre minden működik csak ez nem.
Azért tényleg kösz, hogy megpróbáltál segíteni! -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Intruder2k5 #18635 üzenetére
Köszönöm a segítséget, de sajnos így sem látja.
Egyszerűen nem értem 2 hálózatot lát holott laptopról vagy 5 hálózatot látok és az idegesít, hogy ötletem sincs amin elindulhatnék, mert nem értem ebben mi a logika.
Az egyik neve alá annyi van írva (amit a telefonon látok hálózathoz), hogy: 802.1x EAP által biztosítva. -
nimfas
addikt
válasz
Intruder2k5 #18582 üzenetére
Most akkor a kerdesre az a valasz, hogy csinaljak masik mailre egy masik dyndns.org elerest vagy menni fog igy hogy egy mail alatt van 2 host nev.... ergo kulon-kulon kezeli oket vagy egykent? Esetleg probaljam meg azt max nem megy....
-
oliver7777
tag
válasz
Intruder2k5 #18581 üzenetére
Nekem alapból:
TX Power.: 20 dBm
Antenna gain: 0 dBi
Akkor elméletileg maxon van?
Ha nagyobb értéket állítok be, mint amennyit bír, gondolom az se cink, úgyis csak a maxon fog menni, vagy nem?Köszi!
-
nimfas
addikt
válasz
Intruder2k5 #18578 üzenetére
Routerre van belove, csak siettem a gepelessel, 2 kulonbozo cimen es ip-n vannak, egyik adsl masik kabelnet. Eldobhato maillel az a baj, hogy ha leall a szolgaltatas nem kapok ertesitest.... mert mar volt ra pelda dyndns.org eseten, hogy napi 2x ledobott.... :-(
-
oliver7777
tag
válasz
Intruder2k5 #18546 üzenetére
Köszi a választ!
Még annyi, hogy milyen értékeket kell beállítani a max. jelerősséghez, mert nincs megadva tartomány, 0-999 között bármilyen értéket be tudok írni.Köszi!
-
válasz
Intruder2k5 #18559 üzenetére
Lemaradtam a szerkesztésről, de az még eszembe jutott, hogy rtorrent-hez hozzá kell venned még a lighttpd + php erőforrás igényét is, mert gondolom ez kellene hozzá! Na persze azért megijedni sem kell tőle, mert a mai napig rengetegen használják, még WL-500GP v2 vason is, amiben egy 240MHz-es CPU van, 32MB RAM-al...
A beállításaim nagy vonalakban így néznek ki...
down limit 1000K (de változó, mert állítgatom)
up limit 200K (de szintén változó)
összes letöltési szál 100
összes feltöltési szál 25
letöltési szál torrentenként 10
feltöltési szál torrentenként 5
a netem pedig 16M/2M
futó torrentek száma nincs korlátozva, a képen mind a 250 el volt indítva. -
chros
őstag
válasz
Intruder2k5 #18544 üzenetére
Rtorrent jobb itt mint a transmission? (Debianon hasznaltam seed serverkent ...)
Tudnal konfigot adni? Megprobalnam beuzemelni itt is ...Koszi
Arp bind-ra megoldas esetleg?
-
Badb0y
addikt
válasz
Intruder2k5 #18538 üzenetére
Nem telepítettem semmit az rc5 óta.
-
gyuggyerca
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #18534 üzenetére
Köszönöm,majd holnap délelőtt megpróbálom,mert most jelenleg 4-en használjuk a netet és szerintem nem örülnének neki ha kikapcsolnám,jelzem hogy ha sikerül.Még egyszer köszi!!!
-
gyuggyerca
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #18529 üzenetére
Köszi a segítséget de lassan kezdem feladni,felb.sz teljesen!!! Akkor addig most pihenek amíg hazaérsz!!!
-
dragon1993
őstag
válasz
Intruder2k5 #18515 üzenetére
Továbbra sem mennek a letiltottapok
VPN-el mentek , de szerintem hagyom a francba Tor-al is mennek a letiltott lapok csak nagyon lassú. -
gyuggyerca
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #18524 üzenetére
És mindenféleképpen 22 es portnak kell lennie a portnak már csak azért mert nem enged be!!!vagy ha nem akkor honnan tudhatom meg???És még 1 nekem v5 a verziója a routernek a v7 szerintem nem megy fel rá,tudnál egy v5-st linkelni
-
Szabest
tag
válasz
Intruder2k5 #18482 üzenetére
speeedfire által vázolt sorokat most este már nem irom be sehova, mert megint elfo@atom a routert... nemtom hogy s hol kell...szóval inkább várok türelemmel...holnapig.
-
Szabest
tag
válasz
Intruder2k5 #18473 üzenetére
igen, és nekem is az van mint Beginek a v1.01-es szintén 17 dBm US-el....Vargalex hgoyantovább??
-
Begi
senior tag
válasz
Intruder2k5 #18473 üzenetére
Nalam Vargalex 1.01 van, US regio es max. 17 dBm.
A hetvegen remelem lesz idom letesztelni a gyari/openwrt/vargalex kozotti kulonbsegeket. -
bpmcwap
senior tag
válasz
Intruder2k5 #18432 üzenetére
hogy nekem nem jutott eszembe hogy scripteljem és ne luciban keressem....
Na de... !!! mondok egy érdekes dolgot... DHCP osztása kivül esik a fix IP osztáson!!!!! ???
fix ip-k 2től 20ig
dhcp 100tól 150es limittel
Mi van ha a dhcp start 2 limit 2db, és ugye 2,3 fix ip fix maccel??? akkor nem tudnak majd csak akkor csatlakozni ha kiütnek engem, azt meg észreveszem....
butaságot írok??? -
bpmcwap
senior tag
válasz
Intruder2k5 #18424 üzenetére
esetleg azt hogy a dhcp mely tartományok között osszon??? akkor pl rá tudnám irni hogy csak a fix ipéket ossza az meg ugy csak mac alapján van igy nem csak a szomszédot zárnám ki hanem gyakorlatilag mindenkit.
Azért kell a fix ip mert nekem vannak wifikamok amiknek igy is úgy is kell, ha meg már akkor igy egyszerübb... mindenkinek fix ipt kiadni, erre persze lehetne még pluszban egy wpa2, amit kezelne a kamera is, de minek itt a falu szélén ahol még az okostelefon sem jár.... -
bpmcwap
senior tag
válasz
Intruder2k5 #18422 üzenetére
de a memória sem lehet mert akkor most se lenne jó. Én meg mást nem nagyon csináltam vele, illetve beállítottam a qss gombot unmountra-most nem- és volt még egy sor parancs amit alex beírt annó-de most azt sem, mert nem is emlékszem rá. Minden ugyan az, network, dhcp, wireless be vannak csak írva a dolgok, ezeket gyakorlatilag át szoktam másolni.Ugyan az a dokkoló és ugyan az a winyó - apááááám, nem nézek TVt 4éve, beájultam mivan.... 1hónapja vettem 16000ért 2TBs samut, gondoltam veszek hugomnak karira, 48000huf????
Más:buta kérdés lesz, de ha fix ipket osztok mac alapján hol kellene kikapcsoljam a dhcp kiosztást? Csak mert időnként meglátom a szomszédot ip osztott ipcimen... nem tud netezni meg semmit mert nincs nála mozgás, meg én se érem el, de zavar egy kicsit....
-
bpmcwap
senior tag
válasz
Intruder2k5 #18402 üzenetére
igen megtaláltam csak nincs fent alex csomijában....
-
bpmcwap
senior tag
válasz
Intruder2k5 #18399 üzenetére
köszönöm, rákeresek!
-
bpmcwap
senior tag
válasz
Intruder2k5 #18396 üzenetére
hogy ez nekem nem jutott eszembe.......van linuxos ram teszt vagy tudnék valahogy futtatni valami tesztet???? Köszi!
-
Immy
őstag
válasz
Intruder2k5 #18384 üzenetére
Akkor következik a frissítés
-
Immy
őstag
válasz
Intruder2k5 #18381 üzenetére
Legújabb van fent. (2010-08-09)
-
Immy
őstag
válasz
Intruder2k5 #18362 üzenetére
Nincs edit gombom sem.
-
bambano
titán
válasz
Intruder2k5 #18337 üzenetére
az a baj, mályiban jártam (értsd: téglagyár
) ha azt megoldottam, előveszem a 1043-amat és majd megnézem, hogy mit kavar az a script...
-
bambano
titán
válasz
Intruder2k5 #18335 üzenetére
szerencsére ezt a problémát öntevékenyen megoldotta
-
Integra
titán
válasz
Intruder2k5 #18310 üzenetére
viszem vissza, aztán ha eldurran az agyam veszek egy e4200-t vagy egy asus-t. vicces, de kb 2 hetes idővel fogják átvenni
-
Integra
titán
válasz
Intruder2k5 #18295 üzenetére
valami központi szervizbe kell vissza vinnem cserére a routert vagy ahol vettem? computer oázisban vettem ezt a "remekművet"
-
Integra
titán
válasz
Intruder2k5 #18293 üzenetére
azok világítottak, de semmire sem reagált, nem tudok belépni. szóval a kijelző nem volt halott, csak elérhetetlen a router.
-
Integra
titán
válasz
Intruder2k5 #18291 üzenetére
persze, hogy kitömörítettem a zip-et
resetet is megcsináltam, utána is halott.. nem tudok belépni -
Gabesz128
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #18178 üzenetére
Igen, a kérdés a komplett konfigurációra vonatkozik. Nem értek a dologhoz, így azt se tudom, hogy miben és miért különbözik a firmware a különböző routerekre. Lehet -e az egyikre készült firmware alapján a másikhoz is hasonlót létrehozni...
-
PistiSan
addikt
válasz
Intruder2k5 #18178 üzenetére
Az eredeti kérdés ez volt, de ez a mondat "Asusra ott a Tomato nem?" úgy hangzik mint ha nem is lenne openwrt egyáltalán asusra.
-
Black&White
addikt
válasz
Intruder2k5 #18156 üzenetére
Köszi mindent!
-
Black&White
addikt
válasz
Intruder2k5 #18154 üzenetére
Akkor nem marad más, vissza Win alól...
Őőő, ezt még szerettem volna megkérdezni, szval mi a legegyszerűbb és legbiztonságosabb mód (QSS gombja egyelőre nincs erre beizzítva) a külső winyó leválasztására?
Router felületén lehetséges? -
Black&White
addikt
válasz
Intruder2k5 #18152 üzenetére
Sorry, valószínű itt jött közbe a lámaságom, anno ránéztem a router particionáló felületére és vszínű a tudtom (ehh) nélkül érvényesítettem is pár beállítást.
De ha már így alakult, akkor tudnál adni pár betonbiztos parancsot, az ntfs formázásra és csatolásra? -
Black&White
addikt
válasz
Intruder2k5 #18150 üzenetére
Úgy néz ki vmit elbarmolhattam, mert ezt:
root@OpenWrt:~# fdisk -l
Disk /dev/mtdblock0: 0 MB, 131072 bytes
255 heads, 63 sectors/track, 0 cylinders
Units = cylinders of 16065 * 512 = 8225280 bytes
Disk identifier: 0x11010010Disk /dev/mtdblock0 doesn't contain a valid partition table
Disk /dev/mtdblock1: 1 MB, 1310720 bytes
Disk identifier: 0x00000000Disk /dev/mtdblock1 doesn't contain a valid partition table
Disk /dev/mtdblock2: 6 MB, 6881280 bytes
Disk identifier: 0xc8cd2580Disk /dev/mtdblock2 doesn't contain a valid partition table
Disk /dev/mtdblock3: 0 MB, 851968 bytes
Disk identifier: 0xffffffffDisk /dev/mtdblock3 doesn't contain a valid partition table
Disk /dev/mtdblock4: 0 MB, 65536 bytes
Disk identifier: 0xffffffffDisk /dev/mtdblock4 doesn't contain a valid partition table
Disk /dev/mtdblock5: 8 MB, 8192000 bytes
Disk identifier: 0x00000000Disk /dev/mtdblock5 doesn't contain a valid partition table
Disk /dev/sda: 250.0 GB, 250059350016 bytes
255 heads, 63 sectors/track, 30401 cylinders
Disk identifier: 0xfe3f4874Device Boot Start End Blocks Id System
/dev/sda1 1 17 136521 82 Linux swap / Solaris
/dev/sda2 18 30401 244059480 83 Linux -
Black&White
addikt
válasz
Intruder2k5 #18148 üzenetére
Köszi a gyors választ!
PuTTY-ben lefuttattam az általad írt parancssort, de nem látszik a meghajtó.
Ami engem egy kicsit zavarba hoz, az a következő.
Ezt a router felületén lőttem:
[link]
és itt sda1 alatt vmi más van, mint az external hdd.
Ugye jól gondolom?
Merre mozduljak?Szerk:
Az számít, hogy én (még win alól) egy egybefüggő particiót hoztam létre? -
mik-oca
tag
válasz
Intruder2k5 #18144 üzenetére
Igen
-
Tamy
őstag
válasz
Intruder2k5 #18097 üzenetére
A vsftpd biztosan tudja, millió helyen írják. Azt esetleg el tudnám képzelni, hogy a routerre valami butított verzió kerül, de szerintem ha nem ismerné, akkor meg egyszerűen figyelmen kívül hagyná (lehet, hogy tévedek, a programozási ismereteim erősen hiányosak). Én inkább úgy gondolom, hogy a telepített ssl verzió nem felel meg neki, valamiért nem tud vele együttműködni.
-
Tamy
őstag
válasz
Intruder2k5 #18095 üzenetére
-
Begi
senior tag
válasz
Intruder2k5 #18073 üzenetére
Eltalált hasonlat.
USB-hez: High speed = 480Mbit/s elméleti maximum.
De ehhez proci is kell és ez a router nem egy erőmű. Igy is nagyon szép teljesitmény tőle, az amit ki lehet hozni belőle. De csak egy router.
-
Tamy
őstag
válasz
Intruder2k5 #18027 üzenetére
Második nekifutásra így összejött. Elsőre ugyanúgy belehalt, mint webes felületen, kénytelen voltam visszaállni alapbeállításra, és kezdeni előlről. Tettem még egy próbát, most be sem léptem webes felületen, csak Telnettel beállítottam a jelszót, aztán SSH-n nekiestem az ip átírásának, majd reboot, és már magam sem hiszem, de az új ip-n van
Már csak a dyndns-t kéne belőnöm. Nem lehet, hogy a tűzfala alapból tiltja?
-
csehig
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #18021 üzenetére
Szervusz!
köszönöm a válaszodat. Igen, magam is erre gondoltam. A sok maccím-szűrést újra beállítani kézzel, meg a portfw-okat...hát az nem kis meló lesz. Gondolom konfig-mentésből újrahúzás reszet után semmit nem ér.
-
Tamy
őstag
válasz
Intruder2k5 #18001 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszod, visszacsináltam (pedig korábban már olvastam erről a failsafe módról, még arra is emlékszem, hogy van akinél másként kellett csinálni).
A DHCP-t félreértettem, csodálkoztam is, hogystatikusan van, de mégis ad ip-t. Azt akartam, hogy ő osszon...
A fagyásokat viszont továbbra sem értem, ha nincs reset, akkor meg pláne nem. Mindjárt babrálom újra, aztán kiderül elérem-e újraindítás után.
-
PistiSan
addikt
válasz
Intruder2k5 #17876 üzenetére
Az más, ilyenről még nem hallottam.....
-
PistiSan
addikt
válasz
Intruder2k5 #17874 üzenetére
Wl500-on 2.6 vagy feletti kernelen a wifi bekapcsolása egy végtelen ciklusú router újraindítást okoz
(nem vagyok benne biztos hogy végtelen, de olyan 10 perc után már elég unalmas volt) Tudom hogy nem támogatott a wifi a fenti kernelen.
Ha nem extroot-ot használnák lehetett volna újra rakni az egész rendszert, így viszont csak desktopon átírtam a configot és ment is tovább. -
vargalex
Topikgazda
válasz
Intruder2k5 #17871 üzenetére
Nekem ezzel csak annyi a bajom, hogy a programozó agyam nem tudja felfogni (elfogadni), hogy egy függvény máshogy futna le a kapcsolat típusától függően.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Intruder2k5 #17871 üzenetére
Hi!
Emlékszem, szerintem erre gondolsz.
-
sammy87
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #17843 üzenetére
Érdekes probléma, megnéztem a harmadik gépen amin nincs ez a program és tényleg beengedett! Akkor addig majd kísérletezem, köszönöm az eddigi segítséget!
-
sammy87
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #17841 üzenetére
Huh, ebben tudnál nekem segíteni, mert ha belépek a kivételekhez, akkor ott csak mappákat tudok hozzáadni! Hogyan lehet az IP címet a kivétlek közé tenni?
-
feel2006
tag
válasz
Intruder2k5 #17835 üzenetére
Nem teszi.
root@TL-WR1043ND:~# opkg install http://downloads.openwrt.org/snapshots/trunk/ar
71xx/packages/snmpd-static_5.4.2.1-5_ar71xx.ipk
Downloading http://downloads.openwrt.org/snapshots/trunk/ar71xx/packages/snmpd-static_5.4.2.1-5_ar71xx.ipk.
Installing snmpd-static (5.4.2.1-5) to root...
Collected errors:
* satisfy_dependencies_for: Cannot satisfy the following dependencies for snmpd-static:
* argp-standalone *
* opkg_install_cmd: Cannot install package snmpd-static. -
feel2006
tag
válasz
Intruder2k5 #17832 üzenetére
Igen, ezt tapasztaltam.
Viszont itt fent van. ezt a linket még vargalex-től kaptam.
Az járható, út ha átírom OPKG-Configuration -ban a linket akkor letölti? Okozhat ez galibát?
-
ErosenZold
senior tag
válasz
Intruder2k5 #17808 üzenetére
Nem bántottam csak kérdeztem mert tényleg nem értettem
-
bpmcwap
senior tag
válasz
Intruder2k5 #17810 üzenetére
de igen, a routerre csak wifivel csatlakozom.
-
humax
senior tag
válasz
Intruder2k5 #17799 üzenetére
koszi mester,
akkor te ajalasz aszata tipust?vagy mast? -
RexpecT
addikt
válasz
Intruder2k5 #17776 üzenetére
Köszönöm
.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #17752 üzenetére
Igen valóban Nod32 probléma volt hozzá kellet addni a router ip címét a kizárt ip-hez
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #17750 üzenetére
Sima nod32 de 5 verzió amit nem rég raktam fel.
Amúgy hasonlót ír ki mikor webes felületen akarok belépni mint neki [link] -
ToBeY
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #17747 üzenetére
Ott hogyan kell resetelni mert lehet hogy félig ment fel csak a gyári fw anno és félig openwrt maradt.
Mint ha ilyesmit is ki írt volna mikor megpróbáltam webes felületen belépniUsername or Password is incorrect.Please refer to the troubleshooting below
Ezt eddig soha nem írta ki.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #17747 üzenetére
Vissza raktam a gyárit igaz elég fura körűlények között,de mióta visszaraktam ment és be tudtam lépni a gyári softba is.Most meg így hirtelen behalt villog a wlan és a sys led.
Talán mint ha eddig csak a sys villogot volna a wlan nem... -
feel2006
tag
válasz
Intruder2k5 #17739 üzenetére
hello,
Olyan választ ami tapasztalaton alakul, nem pedig olyat amit leírásból vettek.
Az snmp kérdésem pedig továbbra is aktuális lenne, bár úgy látom ez nem tartozik a preferált kérdezz-felelek kategóriába.
-
Winne
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #17669 üzenetére
Köszi, holnap le is tesztelem.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Intruder2k5 #17637 üzenetére
Most néztem, hogy félreérthetően fogalmaztam.
Helyesen így lenne:
Pont az a lényeg, hogy XP SP3 alatti verzióiban nincs WPA2 támogatás. (Tehát SP3-ban jelent meg, ahogy írod is.)
-
bpmcwap
senior tag
válasz
Intruder2k5 #17608 üzenetére
akkor most én tegyek be egy 100/25ös prtsrc-t..... ??? 1043ra válaszoltam...
-
Speeedfire
félisten
válasz
Intruder2k5 #17612 üzenetére
-
Speeedfire
félisten
válasz
Intruder2k5 #17610 üzenetére
Én meg inkább szeretem a load-ot lent tartani, ezért vissza van fogva a torrent rendesen. A megmaradt erőforrást meg inkább másra fordítottam.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Intruder2k5 #17608 üzenetére
Melyik vas alatt és mekkora load-al?
-
RexpecT
addikt
válasz
Intruder2k5 #17604 üzenetére
Akkor rárakok minél többet(50-60 torrentet) aztán csak csordogálnia kellene legalább annyival mint amit a qTorrent kiseedelt.Köszönöm szépen
.
-
raidx
őstag
válasz
Intruder2k5 #17600 üzenetére
Csak az érdekesség kedvéért linkeltem be a filmet.
Régen próba ként a Wifi USB kulcsra raktam kis reflektáló felületet (parabolaszerűség) és lakáson belül ha az irányított felület és az antenna összenéztek volt pár százalék javulás. De komoly decibeleket ilyennel elérni nem lehet. Mivel a lakás már korábban le volt kábelezve így nem volt használatba csak ha valaki olyan jött akinek nem volt megfelelő a kábeles csatlakozás. A kísérletezgetést meg meguntam.
Egyébként, amit másodiknak linkeltél cső megoldást, abba van valami. A lakótelepen a távfűtő művek használ hasonlókat (gyári!) a házaknál lévő hőközpontok összeköttetésére. Az antennák állása alapján egész jól fel lehet térképezni a jel útját a hőközpontokik. Azokon meg egész nagy antennák vannak a házaktól érkező jel vételére és irányítottan a telephelyükre beállítva. -
RexpecT
addikt
válasz
Intruder2k5 #17594 üzenetére
IPv4 WAN Statusban az Address és az általad linkelt oldalon látható ipcím különbözik.
Pedig qtorrentben egész jól seedelt. -
RexpecT
addikt
válasz
Intruder2k5 #17581 üzenetére
Nem nem állítottam el, pár hszel fentebb linkeltem a tűzfal beállításokat, de azt is visszaraktam a gyárira.
Egyedül a Qos-ben a bittorrent serviceben raktam át a ports-ot all-ra(az meg nem hiba ha jól gondolom).Igen ez a 21234 van transmissionben hozzárendelve a peer porthoz.
Csak úgy érdekességképpen:
Status --> system logban van egy csomó ilyen bejegyzés:Oct 14 00:09:46 OpenWrt daemon.warn dnsmasq-dhcp[1887]: DHCP packet received on eth0.2 which has no address
Oct 14 00:09:54 OpenWrt daemon.warn dnsmasq-dhcp[1887]: DHCP packet received on eth0.2 which has no address
Oct 14 00:10:09 OpenWrt daemon.warn dnsmasq-dhcp[1887]: DHCP packet received on eth0.2 which has no addressSzerk:
A remote GUI ban is 21234-es bejövő port van beállítva.
-
RexpecT
addikt
válasz
Intruder2k5 #17579 üzenetére
Az lenne a célom, hogy aktív módban tudjak seedelni, egy régebbi hozzászólásban azt olvastam, hogy ez alapból be van állítva a vargalex buildben, de a transmission remote gui azt jelzi vissza, hogy a port zárva van.
-
RexpecT
addikt
válasz
Intruder2k5 #17577 üzenetére
Mostmár jó.
Most vagy én vagyok a balfaszés egy csomószor elgépeltem a jelszót vagy csak nem szereti az .?& karaktereket.
Tűzfalat hogyan érdemes beállítani, hogy feltölteni is tudjak, mert jelenleg csak éppen hogy csordogál felfelé, és a bejövő port is zárva van a remote GUI szerint. -
Storm_lg
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #17569 üzenetére
Azért nem tettem fel, mert 1.8-as a router verziója, és azt [még] nem támogatja a dd-wrt. Többen írták, hogy felmegy, de vannak gondok vele. Megvárom, amig jön ki hozzá "dedikáltan jó" verzió, és akkor váltok.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Intruder2k5 #17529 üzenetére
A hiren valóban nagyon jó cucc!
Amúgy én szerte-széjjel partícionáltam egy 500-as HDD-t és így lett rajta 2 linux és 2 windows meg egy swap.
A GRUB meg nagyon szépen kezeli őket és így nincs lehetetlen.
-
meszi3
tag
válasz
Intruder2k5 #17478 üzenetére
eddig is ezzel próbálkoztam, de nem jött össze. Úgy látszik, ellentétben a dd-wrt-vel ahol összekötheted a routert azzal a hálókártyával amelyiknek a mac címét klónozod, itt nem lehet
még jó hogy két hálókártya van az alaplapon
-
meszi3
tag
válasz
Intruder2k5 #17476 üzenetére
sebaj majd vargalex...remélem
az eddigi segítséget meg köszi
-
meszi3
tag
válasz
Intruder2k5 #17474 üzenetére
oké nagyszerű, újra kommunikálunk
most már csak azt szeretném tudni, hogyan klónozom a mac címet. Lehet ezt webes felületen keresztül, vagy ssh-n keresztül kell?
-
logarithm
őstag
válasz
Intruder2k5 #17405 üzenetére
Elképzelhető, hogy ezzel jó döntést hozott az asus.
-
logarithm
őstag
válasz
Intruder2k5 #17403 üzenetére
Igen, ne haragudj nem frissítettem v0.92re. Amúgy jogos az észrevétel
Mert nem volt semmi érdemleges számomra abban.
El is felejtettem
0.91-es van fent nekem. -
febi
tag
válasz
Intruder2k5 #17369 üzenetére
akkor ha már ott van az eredeti TP-LINK-es firmware a megfelelő könyvtárban akkor csak annyit kell csinálnom amit az openwrt képernyőképen belinkeltél?
/tmp könyvtárban van a megfelelő fájl
md5sum wr1043nv1_en_3_13_4_up(110429).bin <enter>
mtd -r write wr1043nv1_en_3_13_4_up(110429).bin firmware <enter>
és dolgozik, majd visszakerül reboot után az eredeti firmware? -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5 #17372 üzenetére
Az utolsó 2 TP-Link firm mar "vágott", nem kell reszelni rajta. De az 100% hogy a legutolso flashelhető LUCI-böl, par napja EKO ujratelepites elött löktem fel megnezni valamit.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Intruder2k5 #17372 üzenetére
Csak tipp, de gondolom, mióta egyezik a mérete az OpenWrt firmware méretével., vagyis mióta nem kell vágni, bár én még nem próbáltam.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5 #17369 üzenetére
A gyári TP-Link oldalról letöltöttet csak ki kell csomagolni és felflashelni LUCI-ből, semmi extra lépés nem kell.
-
PonPon
senior tag
válasz
Intruder2k5 #17346 üzenetére
nekem egy 20GB-os 1080p mkv elmegy még a transmisson mellett. indításnál van hogy kicsit beszaggat, de aztán utána már nincs gond. (5/1-es neten lóg a router)
-
kisp113
tag
válasz
Intruder2k5 #17346 üzenetére
Annak mi a logikus magyarazata, hogy ha egy filmet at tudok tolteni samban a router hddjerol 20-30p alatt, de direktbe lejatszani nem tudom barmekkora precache mellett sem vlc-vel masfel ora alatt?? Meg ha 10 masodpercnyi elonye van akkorsem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 4 felújított új 2026.01.08. gyártói jótállás
- Lenovo IdeaPad V15 Ryzen 5 5500U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- IPhone 12 64GB gyári független 2 év RJ jótállás
- IPhone 11 128GB gyári független új akku
- Dell XPS 13 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / 13,3" FHD / HUN bill. / 12 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest