- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Storm_lg
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #17569 üzenetére
Azért nem tettem fel, mert 1.8-as a router verziója, és azt [még] nem támogatja a dd-wrt. Többen írták, hogy felmegy, de vannak gondok vele. Megvárom, amig jön ki hozzá "dedikáltan jó" verzió, és akkor váltok.
-
Storm_lg
csendes tag
válasz
wwenigma #17565 üzenetére
Sziasztok,
Azért tettem ezt fel, mert más router-ek esetén (linksys, asus, stb) eddig mindig sokkal jobb/stabilabb volt a 3rd party (általában dd-wrt-t használtam). Egyelőre akkor megy vissza a legfrisebb gyári, és ha lenne megoldás a problémára, akkor majd esetleg visszatérek ehhez, vagy megnézem az EKO-t.
Köszi a gyors választ, hogy merre induljak
-
Storm_lg
csendes tag
Sziasztok,
Egy TP-LINK TL-WR1043ND router-em van, rajta vargalex v1.00.
A gondom az, hogy a log-ban elég gyakori a következő hibabejegyzés:
kern.err kernel: ath: Failed to stop TX DMA!Általában pár perc vagy mp alatt előjön 5-6 alkalommal a hiba, majd következik egy ilyen sor:
daemon.info hostapd: wlan0: STA x:x:x:x:x:x WPA: group key handshake completed (WPA)A router-t vinnem kell egy céghez, ahol a lényeg az lenne, hogy stabilan menjen, de most elbizonytalanodtam, hogy nem lesz e ebből gond? Se torrent, de dlna, se ftp, se semmi egyéb a net osztás funkción kívül. Tud valaki valami megoldást vagy infót erről? A google eddig nem sokat segített :S
Thx.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- Formula-1
- Sorozatok
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest