- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
sammy87
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #17843 üzenetére
Érdekes probléma, megnéztem a harmadik gépen amin nincs ez a program és tényleg beengedett! Akkor addig majd kísérletezem, köszönöm az eddigi segítséget!
-
sammy87
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #17841 üzenetére
Huh, ebben tudnál nekem segíteni, mert ha belépek a kivételekhez, akkor ott csak mappákat tudok hozzáadni! Hogyan lehet az IP címet a kivétlek közé tenni?
-
sammy87
csendes tag
Sziasztok!
Lenen egy olyan problémám, hogy nekem egy TP-LINK WR941ND router-em van és nem tudom íz IP címén keresztül elérni az eszközt. Amikor be akarok lépni kiírja, hogy incorrect belépés és hogy a hátul lévő kis gombbal állítsam vissza a készüléket gyári beállításokra. Nos ezt már megtettem legalább 10-szer de még mindig ugyanazt írja ki! Így most helyette bekötöttem egy T-HOME digitális elosztót, ezzel azonban win7 alatt nem tudnak a gépek egymáshoz kapcsolódni otthoni kapcsolatban. Hiába csinálok bármelyik gépen otthoni csoportot a többi nem látja! Ez a két problémám merült fel, ha valaki tud légyszíves segítsen! Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest