- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Magisk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
atirag
őstag
válasz
Intruder2k5 #29148 üzenetére
A pc-n fut a nero media server-e. És onnan nézem a filmeket. Ami egyébként abszolút jól működik. Csak a full hd-nál van gond. Néztem egyébként az asus rt-n16-ot. Mert gondoltam leváltom ezt és veszek egy olyat ami nagyobb sávszélességgel dolgozik. Csak mondja valaki,hogy ki is használná. Mert egyenlőre úgy értelemezem a dolgokat,hogy csak akkor használná ha tv és olyan voln. Mármint 100/1000-es
-
atirag
őstag
válasz
Intruder2k5 #29146 üzenetére
Igen. Lekopogom most megy. Ami jó,hogy meg tudtam nézni melyik csatornát nem használják a szomszédék
Viszont az miért van,hogy nézek egy filmet a tv-n Dlna-módban. Full hd. Kábeles csatlakozással. És ha beletekerek a filmbe akkor alig van net? ha simán nézem akkor is 1Mb/s-el csökken legalább.Köszönöm a segítséget egyébként.
-
atirag
őstag
válasz
Intruder2k5 #29144 üzenetére
Kihúztam mindkét lan kábelt és úgy be tudtam lépni. Bekapcsoltam a wifit mert valamiért ki volt kapcsolva. És most be tudok lépni.
-
atirag
őstag
válasz
Intruder2k5 #29141 üzenetére
És akkor most mit tudok tenni mert hiába húzom ki a wan-t nem változik. Úgyan úgy nem enged be. Ráadásul most vettem észre,hogy a wifi sem működik
-
atirag
őstag
válasz
Intruder2k5 #29134 üzenetére
Köszi kipróbálom. Upc kábelem van amúgy. De értem mire gondolsz. Legalábbis nagyjából
De mondjuk azt nem értem,hogy akkor miért tudtam belépni. Utána meg miért nem
-
Muad_
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #29138 üzenetére
Thx.
Atolvastam par oldalt mar a forumbol, de ezeken vhogy atfutottam. Ugy nez ki, hogy mukodik a workaround nalam is. -
poli27
veterán
válasz
Intruder2k5 #29134 üzenetére
Ilyet tud csinálni
Erre se gondolnék....
-
atirag
őstag
válasz
Intruder2k5 #29129 üzenetére
Szerintem nem. Bár most nincs előttem. A system tools fül alatt van az ugrade fül és ott kiválasztottam a gyári oldalról letöltöttet és az rendben fel is ment. Ha a vargalex félét próbálom akkor choose file...-t mond.
-
Wind-Storm
őstag
válasz
Intruder2k5 #29129 üzenetére
-
F34R
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #29111 üzenetére
ezek akkor a trunkból fordított 3.x.x kerneles firmwarek , nekem jó lesz a backfire is ..
-
dane
senior tag
válasz
Intruder2k5 #29119 üzenetére
Nem tetszik neki a formátum... át kell nevezni?
-
Szita1
tag
válasz
Intruder2k5 #29113 üzenetére
szia, persze idáig ment az fw frissités után már nem.
-
válasz
Intruder2k5 #29107 üzenetére
Köszönöm!
-
F34R
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #29105 üzenetére
xD 10.3.1 -es backfire is réginek számít akkor
-
kovacszk
senior tag
válasz
Intruder2k5 #29105 üzenetére
Az egyes pont végén hangosan felröhögtem
-
Maximusz
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #29084 üzenetére
köszi mindenesetre
-
dane
senior tag
válasz
Intruder2k5 #29095 üzenetére
Én azért nem tartom normálisnak, hogy 5 percen belűl 20-30Mbit-es differenciák vannak durván 4-5 másodpercenként...
-
suste
veterán
válasz
Intruder2k5 #29092 üzenetére
benéztem én is
-
válasz
Intruder2k5 #29084 üzenetére
-
Maximusz
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #29072 üzenetére
nemrég voltam egy győri panzióba, ahol kaptam a recepción felhasználónevet, jelszavat az ott tartozásom idejére a helyi wifi hálózathoz, és ott minden böngésző indításkor bekérte a felhasználónevet / jelszót
-
Canis rufus
tag
válasz
Intruder2k5 #29074 üzenetére
-
dane
senior tag
válasz
Intruder2k5 #29063 üzenetére
Ezt kaptam a mount parancsra:
-
Maximusz
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #29065 üzenetére
a wifi miatt, hogy lerágjuk pár hétig a témát
gondolom a EAP-os RADIUS azonosítás kényelmesebb lehet a hálózatot használóknak, mert nem kell mindig a weblapon belépniük, ezért ezen gondolkodok (de lehet paranoiás vagyok )
-
Maximusz
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #29030 üzenetére
most olvastam a logout-on, és egyből TE ugrottál be
Wifi védelem kicsit komolyabban
ezt is meg lehetne valósítani a "biztonságosabb" wifi érdekében ?Maximusz
-
poli27
veterán
-
engusz
veterán
válasz
Intruder2k5 #29007 üzenetére
Akkor nem tudom, hogy mi lehet vele. Nem akarja az igazságot. Mindjárt rádugom egy gépre, megnézem, hogy látszik-e valami a HDD-n
-
engusz
veterán
válasz
Intruder2k5 #29004 üzenetére
Kínomban resetet nyomtam, most minden kinullázódott a szoftverben. A HDD-t próbálom felcsatolni, de gondolom időbe telik, mert 500GB
Régebbi FW-vel is produkált hasonló dolgot, akkor egyszerűen a WIFI-t nem indította el, csak LAN volt. Egy-egy áramszünet után manuálisan kellett elindítani a vezeték nélküli részt
Szerk: vargalex v1.1.2 r32517
-
Magnat
veterán
válasz
Intruder2k5 #28992 üzenetére
A kódot kell tudja a szomszéd routeréhez, akkor elvileg a tudta nélkül wifin is meg tudja flashelni, bár nem egy életbiztosítás
Meghát ha egyszer belép az admin oldalra akkor nyilván vmi gyanús lesz neki
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Intruder2k5 #28992 üzenetére
Eredeti hozzászólásában azt írja, hogy a második router WDS-el kapcsolódjon az elsőhöz. Azaz az elsőnek is WDS AP módban kell mennie, tehát elvileg a szomszéd tud róla. Viszont, ha tudja ezt a módot alapból, akkor arra nem feltétlenül kell alternatív firmware.
-
csasaKKP
senior tag
válasz
Intruder2k5 #28984 üzenetére
Azért az Asus féle firmware valahogy "másabb", mint a (gyári) TP-Link-eké.
-
csasaKKP
senior tag
válasz
Intruder2k5 #28984 üzenetére
Ahham. Köszönöm nektek!
Most, hogy bővűlnek ismereteim, valahogy éreztem.
-
SteveBeard
senior tag
válasz
Intruder2k5 #28971 üzenetére
Szia!
Attól is függ, mire használod a routert. A környéken nincs semmi zavaró jel, természetesen nincs is gondom a wifivel. Ha nagyon terhelem torrenttel, dlnaval, akkor nálam is eldobja a jelet. De a dsl kapcsolat is megszűnik egy időre. Ez csak az újabb verziókra vonatkozik. Az 1.02.1 viszont nagyon stabil. Ha nem lennék ennyire "süket" a linuxhoz biztosan azt javítgatnám. Gondolok itt az pl. az új tűzfalra vagy az rrdtoolra . Ha nem válik be az 1.1.3, akkor megy is vissza. -
energiezolee
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #28971 üzenetére
Igen ebben igazad van
-
SteveBeard
senior tag
válasz
Intruder2k5 #28930 üzenetére
Sikerült a csomagokat hibaüzenet nélkül telepíteni.
Ezt lefuttatva:mkfs.ext4 -L extroot /dev/sda2
mkdir -p /tmp/overlay
mount -t ext4 /dev/sda2 /tmp/overlay
cat << __EOF__ > /etc/config/fstab
config global automount
option from_fstab 1
option anon_mount 0config global autoswap
option from_fstab 1
option anon_swap 0config mount
option target /overlay
option device /dev/sda2
option fstype ext4
option options ''
option enabled 1
option enabled_fsck 1config mount
option target /mnt
option device /dev/sda3
option fstype ext4
option options ''
option enabled 1
option enabled_fsck 1config swap
option device /dev/sda1
option enabled 1
__EOF__
tar -C /overlay -cvf - . | tar -C /tmp/overlay -xf -
sync
umount /tmp/overlay
reboottovábbra sem csatolja rendesen fel a HDD-t.
A df -h parancsra továbbra is ezt látom:
root@Gargoyle:~# df -h
Filesystem Size Used Available Use% Mounted on
/dev/root 5.3M 5.3M 0 100% /rom
tmpfs 14.4M 120.0K 14.3M 1% /tmp
tmpfs 512.0K 0 512.0K 0% /dev
/dev/mtdblock3 1.5M 304.0K 1.2M 20% /overlay
mini_fo:/overlay 5.3M 5.3M 0 100% /
/dev/sda3 916.3G 394.5G 475.2G 45% /tmp/usb_mount/27bd0f0f-4b75-4d18-b394-2bb09efdd69
/dev/sda2 478.5M 10.5M 443.4M 2% /tmp/usb_mount/1881f6e9-36c3-4394-9ab8-8aedccf5e0cSzerintem nem az fstab-ból veszi az infót. Ha webes felületen módosítom nem is változik az fstab tartalma.
-
SteveBeard
senior tag
válasz
Intruder2k5 #28927 üzenetére
...aha..eszerint ezek nem is biztos, hogy benne vannak...
pedig valahol olvastam mik kellenek...na keresgélek egy kicsit...
Kösz a tippet!Most így néz ki:
Filesystem Size Used Available Use% Mounted on
/dev/root 5.3M 5.3M 0 100% /rom
tmpfs 14.4M 272.0K 14.1M 2% /tmp
tmpfs 512.0K 0 512.0K 0% /dev
/dev/mtdblock3 1.5M 1.4M 60.0K 96% /overlay
mini_fo:/overlay 5.3M 5.3M 0 100% /
/dev/sda3 916.3G 394.5G 475.2G 45% /tmp/usb_mount/27bd0f0f-4b75-4d18-b394-2bb09efdd69
/dev/sda2 478.5M 10.8M 443.0M 2% /tmp/usb_mount/e33949de-de2b-468a-9721-fc684eddc42
root@Gargoyle:~# -
SteveBeard
senior tag
válasz
Intruder2k5 #28925 üzenetére
Szia!
Szerkesztettem, de mintha mégse csatolná fel... -
kzkz
őstag
válasz
Intruder2k5 #28858 üzenetére
Nem oszt ki, hanem ő kap fix ip-t a masik router-tol...
-
csasaKKP
senior tag
válasz
Intruder2k5 #28821 üzenetére
Sajna 10 MB/s-t nekem nem sikerült belőle kicsikarni, átlag olyan 7-8.
-
Barohawk
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #28810 üzenetére
-
Barohawk
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #28810 üzenetére
pont erre volt szukségem hogy mit is várja vagy mit ne
köszi -
Kami11
őstag
válasz
Intruder2k5 #28806 üzenetére
Igaz, így is lehet, csak gondoltam kihagyok egy + hibalehetőséget, de valszeg ez lesz a dolog menete.
-
Barohawk
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #28808 üzenetére
wifin
az egyik gépen 300mbites a wifi a másikon 150-es -
Thusor
őstag
válasz
Intruder2k5 #28771 üzenetére
Csak kábeles kapcsolatnál tapasztaltam.
-
kzkz
őstag
válasz
Intruder2k5 #28726 üzenetére
Áhá, köszi. Rápróbálok majd én is ha gond lesz. Lehet, hogy még a QoS részt érdemes piszkálni, ha valakinek ilyen gondja van...
Más: Jelentem most már 9 órája nem indult újra a router, és úgy tűnik a minidlna sikeresen felépítette az adatbázist. Remélem így is marad...
-
lasarus1988
tag
válasz
Intruder2k5 #28593 üzenetére
Mivel különböző tartományokba pakolgatja a switcheken logó usereket, ezért a tartományok közötti átjárást a router oldja meg. Amíg egy játékot csak egy switchen (tartományban) játszanak addig nincs gond mert a switchek megoldják, de mihelyst több tartományban játszák ugyanazt a játékot akkor a switcheken keresztül a router fogja megoldani a kapcsolatot. Ez pedig ha nem is komoly adatforgalom de rengeteg kapcsolatot jelent amit nem biztos, hogy elvisel egy SOHO router.
Minden esetre én is várom a fejleményeket és, ha lehet kérünk képes mellékletet is.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Intruder2k5 #28563 üzenetére
Ez mondjuk tényleg érdekes kérdés, de legalább lesz ezzel kapcsolatban is egy tapasztalat.
(Még soha senki nem próbálta.)
(#28564) gerokrisz: DHCP-s kiszolgálás nem gond, a kérdés az, hogy mit szól hozzá a router, ha ennyi gép elkezd egyszerre forgalmazni. Illetve a defaultban maximum 16384 kapcsolat is szűkös lehet, ha néhányan pl. torrenteznek. Mindenesetre alap mondás, hogy ekkora hálózathoz már nem SOHO router illik. Persze egy próbát megérhet.
-
gerokrisz
tag
válasz
Intruder2k5 #28563 üzenetére
Hát, 100gép minimum rá lesz kötve.
Jobbat jelenleg nem tudok szerezni. vehetnék sima 8portos routert is 5.000Ft-ért, de ezen legalább van gigabit és wiffi. De elvileg le kell kezelnie nem?
/Ha nem kezeli le, akkor max statikus IP-vel lesznek beállítgatva a gépek a switchek között, viszont akkor ugye nincs net/ -
Kicsirics77
veterán
válasz
Intruder2k5 #28539 üzenetére
köszönöm a válaszod,elgondolkodom a dolgon de elképzelhető,hogy valami külső tápos raidsonic icy box szóba fog jönni
kissé elvagyok bizonytalanodva,hogy hónapokig megy teljesen hibátlanul a régi kernellel és mióta feltettem az új firmware-t azóta csinálja ezt a problémát
most vagy a vinyó a ludas bár arra a hard disk azt írta mikor a delock házban volt,hogy kifogástalan. -
Kicsirics77
veterán
válasz
Intruder2k5 #28537 üzenetére
meggondolandó és az ára is elég kellemesnek tűnik
van egy külső házam de abban az elektronika kikapcsolja a vinyót egy bizonyos idő után ha nincs használva
jelen esetben ha végzett a letöltéssal akkor kb egy óra múlva lekapcsolja a vinyót
tevion ház wd vinyóval,még az aldiban lehettet kapni anno
a másik ház meg ami ki lenne váltva az megy egy sima kis delock ház mini usb és egy kétfejes usb csatikábellel,érdekes,hogy eddig ment röccenés nélkül is egy fejjel non-stop de most valami miatt elkezdett hülyéskedni lehet annak az elektronikája halt meg mert tegnap az asus O!Play-re kötve nem kikapcsolt hanem miután megnéztem egy filmet lefagyott az O!Play -
SteveBeard
senior tag
válasz
Intruder2k5 #28519 üzenetére
Sajnálom... nem tudom mivel viszonozhatnám... a sörözést meg természetesen nem kell szó szerint érteni... azért vigyázz ki ne száradj ebben a nagy melegben
-
SteveBeard
senior tag
válasz
Intruder2k5 #28515 üzenetére
Köszönöm!
Ha Keszthely környékén járnál a nyáron, egy közös sörözést megejthetünk. Természetesen a vendégem vagy!
-
SteveBeard
senior tag
válasz
Intruder2k5 #28507 üzenetére
Szia!
Engem érdekelne! Mennyi sörbe fájna ez nekem?
-
Bazijoe73
senior tag
válasz
Intruder2k5 #28511 üzenetére
Ezt megtaláltam de nem tudok belépni??? És itt mejiket álítom ha több user is megvan adva???
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Intruder2k5 #28507 üzenetére
Jaaah, értem.
Különösebben soha nem figyeltem a dydns-t, tehát ezért nem tudtam ezt.
Köszönöm a felvilágosítást! -
ZetorGumi
addikt
válasz
Intruder2k5 #28505 üzenetére
Érdekes.
Pontosabban mit is takar a "békebeli fajta"? -
woodworm
veterán
válasz
Intruder2k5 #28472 üzenetére
"Véletlenül nem megy hash ellenőrzés a háttérben?"
Hogyan tudom megnézni legközelebb? Mert újraindítás után futott a remote gui, ott nem látszott, hogy ellenőrizné bármelyik torrentet.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Intruder2k5 #28468 üzenetére
ja minden bizonnyal naponta egyszer elfelejti? lehet kiteszem neki a cavintont
Aggregátor:azt hittem nem veszitek észre,ja de csak azért mert kell a visszatöltési arány
-
Szita1
tag
válasz
Intruder2k5 #28463 üzenetére
Az elérési út változott meg ha jól sejtem, mert overlay mappába került minden :S
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Intruder2k5 #28459 üzenetére
Az előbb csak telefonról írtam, most megnéztem. A parancs valóban nem jó, mert az csak az uci config-ból olvas dolgokat, tehát Statikus IP esetén tud IP címet mondani. Az
uci -P/var/state get network.wan.ipaddr
elvileg jó kell, hogy legyen.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Intruder2k5 #28455 üzenetére
Hi!
Igen, ez van a firewall.user-ben, de ugye ez a LAN IP. Persze csak egy szót kell cserélni.
-
wyattthoearp
tag
válasz
Intruder2k5 #28452 üzenetére
Köszi! Királyok vagytok!
A routeren hol tudom állítani a munkacsoportot? -
Szita1
tag
válasz
Intruder2k5 #28450 üzenetére
Ezzel se megy a wan ip lekérés, nem értem idáig ment szépen miért nem irja ki most?
-
Szita1
tag
válasz
Intruder2k5 #28444 üzenetére
/var$ uci show network.wan.ipaddr
uci: Entry not found
network.wan=interface
network.wan.ifname=eth0.2
network.wan._orig_ifname=eth0.2
network.wan._orig_bridge=false
network.wan.proto=pppoe -
gyalogbeka
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #28424 üzenetére
Rendben úgy próbálom.
Köszi a segítséget.
-
gyalogbeka
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #28422 üzenetére
Eddig rendben is lenne.
ez az elérési út:
C:\Documents and Settings\user\Asztal\serv-mips-tplink-webif-libusb-Distribution.tar.gzde hová kell megadni???
-
piny
tag
válasz
Intruder2k5 #28398 üzenetére
Igen, sajna ettől féltem, de már forrasztom...
-
piny
tag
válasz
Intruder2k5 #28394 üzenetére
- Hard reset már volt, semmi hatás (legalábbis látszólag
)
- Nem, sajnos nem ad, sima L2-es switchként megy
- A WAN portra rádugva a szolgáltató UTP-jét, a szolgáltató ad IP-t a munkaállomásomnak.Most még keresgélek, de sajna úgy látom hogy soros port lesz ebből
-
Marcelldzso
tag
válasz
Intruder2k5 #28391 üzenetére
igen, elnézést, rossz helyre ment a katt. esteledik kezdek figyelmetlen lenni!
+1 része ment, hozzád hogy igazat adnék neked.
-
Menotti
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #28389 üzenetére
Na ,ezt nem tudtam,köszi az infót...a mai nap se telt el hiába:-)
-
Marcelldzso
tag
válasz
Intruder2k5 #28389 üzenetére
-
Menotti
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #28387 üzenetére
Én innen lépek be az ingyenes oldalamhoz...
Itt nem kér ilyesmit... -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #28379 üzenetére
Persze, így értettem, ezért is írtam csak a fix ip-s után azt, hogy pénzért. Bocsi, ha nem volt egyértelmű.
-
bartimre88
tag
válasz
Intruder2k5 #28379 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat! Visszaolvasva láttam, hogy más is küszködik hasonlóakkal, csak a kütyü különbözik. Namost van egy olyan, hogy adress reservation a DHCP menűpontban. Ide beírtam a kamerarendszer MAC címét amire elméletileg mindig úgyanazt az IP-t osztja ki. A gond csak az, hogy hiába irnám be a tartalék IP-t amivel akkor kapcsolódok, mert ez ugyanaz, magyarán a kamerához nem a subnet-en kapcsolódok (192.168.1.100 és társai) hanem amit épp aktuálisan a router kioszt!
-
ozz
tag
válasz
Intruder2k5 #28346 üzenetére
Okés így volt egyszerűbb, nem mindenki számítógép bűvész, részemről örültem hogy Alex segített egy halandó felhasználónak.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #28353 üzenetére
De ha utána frissítek egy fw-t, akkor gondolom nem fogja automatikusan az extrootot használni, ugye? Az megoldható utólag, hogy fw frissítés után onnan szedje a beállításokat, hogy megmaradjon minden config? Köszi!
-
dethroner
veterán
válasz
Intruder2k5 #28341 üzenetére
Én erre utaltam, amikor ezt a kategóriát említettem:
-
dethroner
veterán
válasz
Intruder2k5 #28336 üzenetére
A funkció erre való, tehát mennie kell!
Na, ez a mondat lett volna a kérdésem tárgya. Mert a tp-link oldalán kategóriákra vannak bontva a routerek és van print server kategória is, de a 1043-as nem ott, hanem a vezetéknélküli kategóriában van felsorolva. Ezért bizonytalankodtam, hogy érdemes-e frissíteni. -
poli27
veterán
válasz
Intruder2k5 #28336 üzenetére
Bírom az ilyen kérdéseket.....
-
dethroner
veterán
válasz
Intruder2k5 #28332 üzenetére
Az ok, de a kérdésemre mi a válasz?
-
dethroner
veterán
válasz
Intruder2k5 #28329 üzenetére
Köszi!
Tudom hogy itt alig páran használnak gyári firmware-t, de mit gondolsz, a legújabb 120405 verzióban jelzett Added print server function in the USB module jelentheti azt hogy tudnám a canon ip4500 nyomtatót megosztani rajta? -
Black&White
addikt
válasz
Intruder2k5 #28325 üzenetére
Kuglizgatok a témában, így találtam!
Amúgy a legújabb beta ment fel egy tavaly őszi (verziószámra már nem emlékszem pontosan), szintén vargalex build helyett.
Köszi! -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #28271 üzenetére
Hát ha usb hubbal meg lehet oldani, és nem volna túl macerás ennek a beüzemelése, akkor valami kicsi memarit biztos tudnék ilyenre áldozni. Viszont az 500-as vinyót nem szivesen partícionálnám újra. Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #28249 üzenetére
Köszi, de valszeg nem volna hely. Már időszerű volna a frissítés, de semmi kedvem újraconfigolni mindent, máskor is volt vagy másfél/két hét mire sikerült mindent viszonylag jól beállítani. Nem lehet valahogy úgy telepíteni, hogyha nincs extroot, de mégis a vinyóra menjen és onnan fusson? Mintha régebben olvastam volna itt ilyet, hogy megoldható, szükség esetén (csak macerásabb)
Köszi!
-
N_A_S
veterán
válasz
Intruder2k5 #28265 üzenetére
v7.2, tehát akkor ez mehet rá?
Köszi de ezt úgy ahogy ismerem, ez volt a 1043ND-em is. Btw valakinek nincs egy eladó véletlenül?
-
Thusor
őstag
válasz
Intruder2k5 #28236 üzenetére
E szerint jártam el, de továbbra sem hajlandó nyomtatni. Feltelepítettem a nyomtatót, de nem nyomtat, csak vár a dokumentum a nyomtatásra. Mi lehet a gond? Ja, és nekem gyári fw van a routeren.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #28246 üzenetére
Nincs extroot, anélkül nem lehet? :\
Köszi!
-
ozz
tag
válasz
Intruder2k5 #28239 üzenetére
köszönöm megnézem.
Ez az egy kis "bosszantó" hiba van amúgy a vargalex 1.02.1 simával nekem atom stabil, igaz csak net, torrent, meg a router hdd-ről filmet nézek na meg másolgatok le-fel. -
Black&White
addikt
válasz
Intruder2k5 #28229 üzenetére
Köszi, megy szépen!
-
válasz
Intruder2k5 #28224 üzenetére
Akkor még egy kérdésem van: jobb az, ha a G-s kliensek másik SSID-n vannak, vagy nincs különbség?
-
válasz
Intruder2k5 #28221 üzenetére
Ha már szóba jött ez a 'noscan' kapcsoló.
Nincs ennél jobb kiosztás 40Mhz-re 2.4Ghz-en, jól gondolom? Sajnos az utóbbi időben megszaporodtak az n-es wifi-k, az 1+5 módban (fő csatorna az 1-es, 40Mhz, második csatorna felette) nem is engedte, csak 20Mhz-en. Pedig a g-s wifi-nek (telefon) jobb lenne az 1-es, mint az 5-ös csatorna. -
iff
senior tag
válasz
Intruder2k5 #28221 üzenetére
Szia!
Igen, már ezeket próbáltam. Amit ki tudtam hozni az 240, de vissza esett 150-180 közé.Tehát nem lett stabil.
-
hiperior
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #28116 üzenetére
Semmi extra, csak szebb lenne, amúgy csak belső hálóról szeretném így elérni.
Csak szebb, és emészthetőbb mondjuk a scan.szerver.ecs mint a 172.19.1.1:8290
Kb ennyi... csak szépség -
Marcelldzso
tag
válasz
Intruder2k5 #28057 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat, ma lesz egy kis időm és energiám, átnézek pár fw-t meg tesztelgetek. Jelentkezem
-
suste
veterán
válasz
Intruder2k5 #28057 üzenetére
én is pont ezt akartam javasolni,hogy próbáld ki a sima 1.02.1-et
bár azért a 2-3MB le-t elég túlzásnak gondolom, nem csodálom hogy feladja -
Marcelldzso
tag
válasz
Intruder2k5 #28053 üzenetére
TP-Link TL-WR1043N/ND v1
OpenWrt vargalex v1.1.1 beta3 r31586 / LuCI Trunk (trunk+svn8672)
3.3.4 -
Marcelldzso
tag
válasz
Intruder2k5 #28051 üzenetére
kipróbáltam, némileg stabilabb de egy idő után megint reconnect kell, hogy hellreálljon a kapcsolat. Az az érdekes, mondom jó sok adó van 9-10-11-nél átrakom 5-re ott üres. erre kifagyott úgy a router, hogy nem tudtam elérni :|
-
Marcelldzso
tag
válasz
Intruder2k5 #28048 üzenetére
25/15-net
kapcsolatok száma összes 200
torrentenként 50
feltöltési helyek száma 4De megpróbáltam átteni a csatornát 9-ről 5-re és hard resetre fagyott a router. még jó hogy volt előtte mentésem!
-
Speeedfire
félisten
válasz
Intruder2k5 #28001 üzenetére
Bad sector az nincs, viszont kb 30 gyenge szektor van. Nem rég néztem meg.
Ki "greppelve" az összes warn. [link]
Lehet leformázom a swapet megint, hátha... -
Speeedfire
félisten
válasz
Intruder2k5 #27999 üzenetére
Nem. Egy hdd-re megy.
Device Boot Start End Blocks Id System
/dev/sda1 63 2088449 1044193+ 83 Linux
/dev/sda2 2099200 2361343 131072 82 Linux swap / Solaris
/dev/sda3 2361344 1951475711 974557184 83 Linux
/dev/sda4 1951475712 1953521663 1022976 7 HPFS/NTFS/exFAT
total used free shared buffers
Mem: 29404 28376 1028 0 980
-/+ buffers: 27396 2008
Swap: 131068 8292 122776 -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Intruder2k5 #27960 üzenetére
Ja nem, már 2 éve megvan a router.
Viszont most csak egy szép fehér doboz, egyszerűen nem tudom mi lehet a gond, de nem ad netet.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- ÚJSZERŰ! HP ProDesk 600 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / ÚJ! 512GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- Minőségi üzleti! HP EliteDesk 705 G1 SFF - AMD A8 7600B / 8GB DDR3 / 128 SSD + 500 HDD / Radeon R7
- PC - Hardcore Gamer - Snowflake Edition - i7-14700K / RTX 4070Ti SUPER / 64GB DDR5 RAM / 2TB SSD
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest