- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveBeard
senior tag
Szia!
Én ezt úgy oldottam meg hogy a Luciban a System/Software/OPKG-Configuration-ban több elérési utat adok meg és, amit nem használok az elé '#'.
Például:
src/gz snapshots http://users.atw.hu/owrt/trunk/ar71xx/packages
#src/gz snapshots http://downloads.openwrt.org/snapshots/trunk/ar71xx/packages/
dest root /
dest ram /tmp
lists_dir ext /var/opkg-lists
option overlay_root /overlayA félkövér az OWRT oldalára mutat. Ott biztosan megtalálod a csomagokat.
Változtatásnál Submit
Majd SSH-n vagy Luciban a Run Command-nál opkg update
És már látod is a szükséges csomagokat.
Nekem az új Minidlna a Lucis felülettel működik, de nem vállalok felelősséget, hogy más csomagnál is jó lesz így. A kernel függő csomagoknál gond lehet, azokkal én nem is próbálkozok.
Biztos van rá elegánsabb megoldás is, nekem így sikerült.... -
wwenigma
Jómunkásember
Vegigcsinaltam a leirast, az radvd-ig, annak a confjat mar nem tudtam 100asra (mit hova kell irni
), szoval routerrol tudok ipv6-ot pingelni csak nem tudom tovabbosztani a rá kapcsolt gépekre... egeszen biztos sem vagyok abban hogy subnet, etc - mi hova kell vagy honnan van raadasl még ma 12h meló este bent...
En alapbol extrootos rendszert hasznalok, helyem van bőven és csomagok is fennvannak EKO repoban. Van allitolag kifejezetten ipv6 custom openwrt rom is [link]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- ASUS TUF Gaming F16
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest