- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wind-Storm
őstag
válasz
Intruder2k5 #29129 üzenetére
-
Wind-Storm
őstag
válasz
Destructo #28872 üzenetére
Más is tapasztalt már ilyet, vagy valami egyedi hw hiba lesz ez nálam?
Ma tapasztaltam először Openwrt-vel, hogy egyszer csak hirtelen ledob wifiről és megszűnik az SSID broadcast... fw. szerint be van lőve és megy is... majd magától visszajön.
Nem értem a dolgot. Csinálta már dd-wrt-vel, Gargoyle fw.-vel is.
Gyárival még nem tapasztaltam (talán mert ritkán és rövid időre járt a routeren)..(#28872) Destructo
Én már szedtem szét, az antennakábelekre nagyon vigyázz, mert kiszakadnak/húzódnak, az aljzatból én már jártam így...
Miután kitekered azt a bizonyos 2 csavart hátul, az egész fekete részt hátrébb lehet tolni, de előbb érdemes kicsavarni az összes rp-sma aljzatot a biztonság kedvéért, hogy még csak ne is feszüljenek. A lényeg, hogyha hátra sikerül húzni, akkor elöl láthatóvá válik a két fül amikhez hozzáférhetsz. Egyébként ha a műanyag felső részét előre tolod, az alját befele nyomod, úgyis szétjön... csak ezt így nem tudod megoldani alá/mögé nyúlás nélkül.Így kell ezt csinálni
Jó volt, mert hűtötte a rotuert (a modem az már mellékes), pont az egyik szellőzőjén ment be a légáram és a másikon ki. A venti meg a (trágya/kábel)modem egy 3,33 Voltos elkóját szipkázta.. -
Wind-Storm
őstag
válasz
SteveBeard #24511 üzenetére
Miért linkelgeted az adatlapját, ráadásul 2x is? Elég csak a válasz gombra nyomni...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest